Hirdetés
- Projektor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mini-ITX
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
Nekem is unalmas amit te csinálsz...
Más sem teszel, mint szinte csak a Samu SSD-ket ajánlod mindenkinek, nem tudom milyen ösztönzésből, de nem is akarom.
Semmi bajom nincs velük, és már én is ilyeneket használok,de nem azért mert bajom volt az OCZ-vel. . Itt olvasható a váltásom oka
Többször leírták már többen is az utóbbi időben, hogy az új firmware-rel már semmi probléma nincsen a Sandforce-os SSD-vel, az OCZ termékeivel sem. Nem értem, hogy Te ezt miért nem tudod tudomásul venni.Nem kéne az újonnan érdeklődők számára leszűkítened a választékot, az ajánlást a kedvenc márkádra!
Pár hónapja berobbantál ide a fórumra nagy arccal, és osztod az észt, úgy, hogy nincs túl sok tapasztalatod a témában, csak olvasgatod a teszteket és a hozzászólásokat, és kigyűjtögeted a negatív hozzászólásokat, nem figyelembe véve a hozzászólásaidra kapott többszöri elmarasztaló véleményt.
Vagyunk itt páran, akik több éve, szinte a kezdetetektől használunk, használtunk több fajta SSD-t, és valószínű, hogy ennyi tapasztalattal, nem a levegőbe beszélünk.
Nem hiszem, hogy cinikus lennék, inkább realista, de semmiképp sem olyan valaki, aki egyetlen gyártó termékét ajánlaná csak, annak ellenére, hogy van sok más hozzá hasonló ár/érték arányban, és teljesítményben egyaránt. Gondolkodj el ezeken légy szíves, és a többi hozzászólásodra kapott válaszon, reakción!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest