Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
Aktív témák
-
Antarctica
tag
Legjobb eleve AHCI-ben a telepítést végrehajtani, sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat. Nekem 5 perc volt a 64 bites Win7 feltelepítése, kb újabb 5 percbe telt minden frissítés, szóval egyáltalán nem egy őrült feladat...Xp esetében ezek órák szoktak lenni. Ha én is ajánlhatok egyet, szerintem ezt se hagyjátok ki:
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product_feature&cid=3&piid=33
Támogatja a Trim funkciót, a nand chipek az Inteltől valóak, sandforce-os, 3 év garis. És tényleg nagyon gyors
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.Illetve aki még telepítés előtt van: Én a win telepítésének idejére a Hdd-t kikötöttem a rendszerből

Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.14
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.