- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
CsCsigusz
üzenetére
Passzolom, én PS2.
Egyébként a wikipedia ismét segített, minden benne van a FF sorozatról. Már világos mindön.
Az FF7 film (nem volt rossz) után még a detailed textúrás játék is háát... divatjamúlt kissé.
FF8 viszont nagyon korrekt
! Az a kártyás játék a 3x3-as táblán az eszméletlen. Kellett kis idő, de azt hiszem megy. Legalább is még ki sem tettem a lábam az akadémiáról, de már levertem a dokit, na meg a portást is. Köszönjük a kártyáit, gyakorlatilag nem lehet velük kikapni... csak van monszta, amiből nem egy lap kell.
Le a kalappal, über. Már várom a kártyaversenyeket... gondolom csak lesz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Az a kártyás játék a 3x3-as táblán az eszméletlen. Kellett kis idő, de azt hiszem megy. Legalább is még ki sem tettem a lábam az akadémiáról, de már levertem a dokit, na meg a portást is. Köszönjük a kártyáit, gyakorlatilag nem lehet velük kikapni... csak van monszta, amiből nem egy lap kell.
!