Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
Halihó.
csak kiváncsiságból teszem fel ezt a kérdést, vajon ki tudja a választ,? (Én nem)
Mi a különbség a FF XII és a FF XIII versus között? ez nem 1 rész hanem 2? és miben különbözik?
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok. Látom itt nem sokan írnak Final Fantasy X témában.
Amit a legjobban nem szerettem benne...szörny gyűjtés...valószínűleg későn kezdtem, és unalmas volt csak azt csinálni. Blitzball...bár erre később jöttem rá miként lehet "hamar" megszerezni a jupter sigil-t. És a grid újraírása. Ezek voltak a leguncsibbak. Ha valami kérdés van, ha tudok szivesen segítek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hali.
Lenne két kérdésem.
1.) FF VII
Feltelepítem a gémet, elindul, felcsendül a zene, de a monitor tök sötét marad, aztán csak a reset segít...Mi lehet a gond?2.) FF VIII
Ez megy frankón, de a zene össze vissza akadozik, vagy kiakad egy hangnál, ami aztán az agyamra megy.Mit tudok csinázni, hogy normálisan szóljon a zene?
A gépem az adatlapomon szerepel.Előre is köszi.
-
bozont
veterán
válasz
Sirandrish #611 üzenetére
A "blackscreen" megoldódott és az első harcnál sem lép ki ha software rendering-re állítom. Viszont a reaktorban amikor a második létrán kell lemenni, utána mindig elszáll a játék valami hibával.
Sajnos nem találtam semmi megoldást, erre valami ötlet?
-
bozont
veterán
válasz
Sirandrish #609 üzenetére
Talán megvan hogy mi a gond (elvileg a menü gomb lenyomása után menni fog
), de sajnos csak később tudom kipróbálni. Mindenesetre ezen az oldalon van egy jó kis leírás, hogy hogy lehet xp alatt működővé tenni és szép nagy, 1280x960as felbontást varázsolni + egyéb nyalánkságok. Hátha másnak is hasznos lesz.
-
bozont
veterán
válasz
Sirandrish #607 üzenetére
Ja igen ez kimaradt, XP és 174.93-as forceware driver.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Remélem néha ránéz még valaki a topicra. Szóval már jóideje próbálkozom végigtolni a FF7-et, de nem igazán akar menni a játék. Most találtam egy Ultima edition verziót, ezzel szépen elindul a játék meg lefut az intró is, viszont utána teljesen sötét marad a kép. Hangok vannak, meg egy szövegdoboz is felugrik "Kövess újfiú!" felirattal, de hát úgy nehéz ha nem látok semmit.
Mindenfélét próbálgattam, de sehogy sem akar menni. Van valami megoldás? Vagy jobb összerakok egy régi P3-as gépet és azzal próbálkozok? -
lordjancso
senior tag
Lenne egy kérdésem a FF8-al kapcsolatban. Csata közben mire jó a Draw parancs?
Mikor rámegyek hogy Draw -> Fire -> Stock akkor raktároz a karakter magában valamennyi tüzet?? És az mire lenne jó? -
lordjancso
senior tag
Feltettem az 1.2-es patch-t és a kompatibilitást áttettem 98/Me-re és hasít!!!
Köszi mindent!
-
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso #602 üzenetére
Sőt az egész játék szaggat, kivéve a nagyfelbontásű intrókat....
A confignál a hangot levettem a Realtec HD Audio Outputról elsődleges hangillesztőre, és így már kicsit kevésbé szaggat, de továbbra is rendszeresen, pulzálva...
Segítség!!! -
lordjancso
senior tag
válasz
zsiga667 #601 üzenetére
Igen, pont ezt találtam én is és így működik! Az F meghajtómat figyelte, közben nekem a G-ben volt a lemez. Frankó!
Na de most fellépett egy újabb probléma. Szaggat a játék....Pontosabban az ingame videók szaggatnak. Persze hozzáteszem, a konfigomon mennie kellene, mert tegnap F.E.A.R.-al játszottam full grafikán...
Ilyen jelenséggel nem találkoztatok? -
zsiga667
addikt
válasz
lordjancso #600 üzenetére
Egy ilyet találtam hirtelen:
"This is a guide to getting FF8 PC to work on any OS with any version. All this requires is that you have the 5CDs (or ISO equivalents) and a will to listen and read carefully.
After installing the game to whatever directory you choose (I will use E:\FF8 in my example since it is a non-standard installation path), mount/insert the first CD into your drive.
Take note to what drive (letter) you will be using to mount/insert the first CD (I will use S: ).
After having done so, open up your registry editor. (For those who are new to this: 1. click your start button 2. click run 3. type in regedit and hit enter)
In regedit, find the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Square Soft, Inc\FINAL FANTASY VIII\1.00
Again, for those of you new to regedit, simply browse through the following folders (in this order) until the pane on your right displays several items, of which one will be "DataDrive".
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
Square Soft, Inc
FINAL FANTASY VIII
1.00Right click on the string value labelled "DataDrive" (it will have an icon with the letters ab on it to the left of it) in the right pane of the regedit browser.
Click "Modify"
In the field marked "Value Data" which is the only field you can change, it will probably display something like "c:"
This is where knowing your installation cd drive letter comes into play
Change the "c:" to whatever drive you installed FF8 with (for example "s:\")
Click OK
Close regedit.
Run ff8.exe or your appropriate shortcut.
That's it - all done. I have tried to make this guide as easy as possible as it took me about 2 hours to finally find out the no cd crack is even necessary for this game, just some regeditting fun. So hope you appreciate it and lay on the feedback/success!
" -
zsiga667
addikt
válasz
lordjancso #598 üzenetére
Nekem anno elindult a K: meghajtóról telepítve, szóval más lesz a gond.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis nagy gondom a Final Fantasy VIII elindításával. Feltelepítettem az install lemezről a játékot, majd elindítom. Rámegyek, hogy new game és a játék kéri az első lemezt. Beteszem a meghajtóba, de továbbra sem veszi észre a lemezt...
Szerintem az a gond, hogy elég régi a játék, és mondjuk max. az E meghajtóig figyeli, de mivel nekem az E még merevlemez, így nehézkes... Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Esetleg nem lehet kicsit "beleturkálni" a játékba, hogy észrevegye a lemezmeghajtót??
Előre is köszi! -
HaaS
addikt
válasz
CsCsigusz #596 üzenetére
Passzolom, én PS2.
Egyébként a wikipedia ismét segített, minden benne van a FF sorozatról. Már világos mindön.
Az FF7 film (nem volt rossz) után még a detailed textúrás játék is háát... divatjamúlt kissé.
FF8 viszont nagyon korrekt! Az a kártyás játék a 3x3-as táblán az eszméletlen. Kellett kis idő, de azt hiszem megy. Legalább is még ki sem tettem a lábam az akadémiáról, de már levertem a dokit, na meg a portást is. Köszönjük a kártyáit, gyakorlatilag nem lehet velük kikapni... csak van monszta, amiből nem egy lap kell.
Le a kalappal, über. Már várom a kártyaversenyeket... gondolom csak lesz!
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok! FF-X emulátorral kb. milyen minimál gépigénnyel rendelkezik?
Előre kösz az infót -
Picilány
tag
Sziasztok!
Látom mindenki nagyon segítőkész ezért lenne egy kérdésem.Hol lehet Final Fantasykat szedni játékot mind1 melyiket!Mert seholse találokEgyáltalán PC-re vannak?Vagy csak emulátorral mennek?
Előre is ksz a segítséget!
-
HaaS
addikt
Sziasztok FF megszállottak!
Segítsetek!
Mint megrögzött játékbuzi, belekeveredtem én is az FF mizériába. Talán a Final Fantasy Tactics (körös stratégia RuleZ) volt az első a film mellett, ami nagyon tetszett. a FF Tactics Gameboy-on (!!!) ment, aztán jött a PS2.
FF X, nagyon bejön, sok éve megvan már, de most került rá sor. A XI is Platinum volt, de b*lf*sz módjára annak idején nem vettem meg. Most meg nem találom boltokban, sebaj, majd internetes rendelés lesz belőle, ha más nem. Látom kijött a FF XII is... szép ára van, alighanem megvárjuk míg platina lesz.
Na de a kérdés: lenne olyan jó valaki, hogy elmondja a Final Fantasy históriát, úgy nagyon röviden. Pölö hogy a FF I milyen platform, mind ilyen körös harcos mászkálós adventure, jó sztorival? FF II? FF III? És így tova... megértem, ha sokat kérek, egy jó link is megteszi, ha esetleg nem lenne egyszerű begyűjteni.
Ha ez utóbbi sem, akkor kezdem az internetes bazár átnyálazását. -
Jedi25
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémám van az FF8 telepítésével, install disk mountollása, isntallálása után megáll a telepítő, és akövetkező 4 cd-t nemkéri, így nem tudom feltelepíteni a játékot. Mi lehet a probléma, segítsetek -
Woland666
csendes tag
Hi!
Kedvenc játékom volt anno a ff7 , most elkezdtem megint. Csak egy érdekesség , hallotatok már az un . Weaponokröl , amit a bolygo csinált a saját védelme érdekében ? -
camino
tag
sziasztok!
csak azt szeretném megkérdezni, hogy a FF X és X-2-ből létezik-e pc-s verzió?
köszi! -
koffing
csendes tag
közben kipróbáltam win98 alól is.. minden hajszálpontosan ugyanúgy történt.. addig a részig minden oké, majd ugyanott, ugyanúgy kifagy.. kezdek gyanakodni, hogy minden oké, csak a ''példányommal'' van valami para.. asszem kipróbálom a playstationos változatot emulátorral, úgy vettem észre, hogy az még szebb is mint a pc-s..
-
koffing
csendes tag
üdv..
valaki pls help..
FF8-at tolom éppen pc-n, de amikor eljutok addig a részig az első cd-n, mikor mindenki elalszik a vonaton, átvált, laguna-ra, kiros-ra, és ward-ra, és mikor velük vagyok, és elkezdenék harcolni bármivel, a játék egyszerűen kilép..
találkozott már valaki ezzel a problémával?
egészen addig a részig gond nélkül megy a játék.. természetesen próbáltam a gépet újraindítani, felraktam a játékhoz minden patch-et, próbáltam régebbi mentésből eljutni addig a részig, de változatlanul ugyanazt produkálja a game..
előre is köszi a segítséget.. -
Overmind
aktív tag
Üdv all!
Nincs valakinek véletlenül német FF7? Újra akarom játszani, de össze kellene kötni a német tanulással, mert németből is muszáj nyelvvizsgáznom.
Esetleg tud arról vki, hogy lehet-e feliratot betenni? -
KoRner™
tag
válasz
Lionhe4rt #577 üzenetére
Igen, ebbe én is lassan beletörődöm... (nem értem, hogy PSen miért szebb...)
Most egyenlőre arra törekszem, hogy tudjak hardweres rendereléssel játszani, mert azért az mégse folyatja/szúrja ki a szememet, mint a szoftweres... két patch-et is felraktam hozzá, az egyik valami GeForce-osoknak volt, a másik meg egy ''finomhangolósabb'' config vagymi... remélem valaki a padlásról elő tud szedni egy életmentő patchet.
Hmm... mondjuk lehet meg kéne néznem a Geforce-os patchet megint, mert semmi változást nem láttam azóta, hogy felraktam...
Ohh... még látom az FF7 problémás HSZ-edet... ha gondolod, kérhetek esetleg helpet, épp egy nagy FF fan-nal MSNezek... történetesen az FF8 magyarítás készítőjével... fennáll még a probléma?
[Szerkesztve] -
KoRner™
tag
Bocsánat, hogy nem fértem már bele a ''szerkesztés'' idejébe, de kaptam a barátomtól is egy screenshotot:
[link]
... Így összehasonlítva ez se sokkal szebb, csak annyival, amennyivel a hardweres renderelés ''megtoldja''...De azért szerencsére a hardweres renderelésnél a hiba még fentáll, szóval szívesen várom a válaszokat, segítségeket.
[Szerkesztve] -
KoRner™
tag
Sziasztok!
Lenne egy ksi gondom...
Megszereztem a Final Fantasy 8at, viszont az a probléma, hogy ha hardwer renderinggel tolom a játékot, akkor ilyen a kép:
[link]
Szoftweresen nem sokkal csúnyább, mitn hardweresen amúgy... és ez a másik probléma, mert így néz ki a játék:
[link]
A vicces a dologban az, hogy nekem Leadtek 6600GT-m van, és így néz ki, haveromnak Radeon 9600pro-ja van, és teljesen normális a grafika... miért ver a sors?Előre is köszi mindenkinek!
-
CocooN-z
őstag
elírtam.
[Szerkesztve] -
A 6 és 7 volt az ISTEN ami utána jött az már csak parasztvakitás SZERINTEM!!! Sajnos már rég megváltam a PS-töl és PC-n szinte lehetetlen beszerezni a gyári Final 7-et ezért remélem tudtok segiteni hogy hol találnék egy eredeti példányt. Szoval ha tudtok valamit irjatok! Ja még egy kérdés: Valakinek sikerült már feltámasztani Aerist vagy tényleg csak a japán verzióba lehet?
-
Lionhe4rt
tag
valaki segítsen! nekem ati radeon 9200-as vidkártyám van. és nem tudom elindítani az FF7et
feltettem a patchet és configba kiválasztom a DIRECT3D hardvaret és akkor ráteszem 640*480-ra kipipálom allul az nvidiá-t és ott kettő vmi van még : Riva 128 és TNT és akármelyiket pipálom ki a játék mindig kilép...
segítsen vki pls
-
Raymond
titán
Final Fantasy uditoital.....
[link] -
Overmind
aktív tag
válasz
atm*RefeeZ #568 üzenetére
Azért csak nem... Voltak már nagy hallgatások, de néha beindul a rovat.
-
atm*RefeeZ
tag
ff foreva'.adás vége^^
-
Overmind
aktív tag
-
Overmind
aktív tag
Senkinek nincs német FFVII? Vagy akár VIII?
-
Overmind
aktív tag
Álmomban sem reméltem, hogy ilyen lesz.
Azt hiszem ideje újra elkezdeni végigjátszani.
Örök hálám üldözni fog.
Két apróság: nekem ATI pöcök nem jelenik meg (ettől függetlenül pöpecül fut hardweresen). És a configban új felbontás sem jelenik meg, mint opció (de mintha a játékban mégis nőtt volna). Ezek így vannak rendjén?
Más: valaki nyelvet cserélt már a VII-ben? Egyáltalán szerintetek lehet? Mert ha nem, akkor másik verziót kellene beszereznem. Németül tanulgatok, és így az kellene. Emlékszem anno mikor kijött a játék sokat tanultam belőle angolul. -
penge111
addikt
Keitaro, így már sikerült elidítani hardveresen a ff7-et?
-
penge111
addikt
Sajnos nem, de szerintem az ff8-al nincsenek ilyen problémák, és a grafikája is türhető! Ha mégis találok valamit az belinkelem ide!
-
penge111
addikt
Ha érdekel valakit, hogy az ff7-ben jobb minőségben szóljanak a zenék, annak a következő patchet ajánlom:
Bővebben: link -
penge111
addikt
Itt a patch, ami engedte,hogy hardveresen fusson a grafika:
Bővebben: link
A kicsomizott két fájlt csak másold be oda ahova a finált leraktad. Majd indítsd el a konfigot, és a video optionsba pipáld ki a nvidia előtti négyzetett és jelöld ki hogy ati, nekem ment az én konfigommal.
Majd ha ez kész van itt egy patch, ami feltuningolja a grafikát:
Használata tök egyszerű klik a kicsomizott programra, nekem csak az egyik működött a két fájl közül, ha nem találja meg az ff7.exét, akkor neked kell megkeresned, majd klik és nagyjából ennyi.
És végül itt egy link, ami mindent részletesen leír, hogy legyenek a modellek még szebbek:
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
penge111
addikt
Köszi a segítséget megoldottam, a kodekkal volt gond, kicsit bele kellett turnom a kodekba és így már működnek az effektek is!
Jó hír, radeon tulajoknak is be lehet kapcsolni a hardveres grafikai opciót, legalábis 9800 pro-hoz igen. Nekem a 1.02 patch segírótségével sikerült. Ez semmi a grafikát eléggé fel lehet turbózni különböző kis modok és patchek segítségével, és a zene is valami iszonyt jó egy patch után!
[Szerkesztve] -
penge111
addikt
up!!!
-
penge111
addikt
FF7 pc-s verzióra nincs valami megoldás, hogy radeon 9800 pro kártyával, be lehesen az optionsba állítani a hardveres kezelést! Sokféle patchet szedtem már le de sajna egyikkel sem működött!
Más probléma is van: ha codeket leszedem, akkor megy szépen xp a game van zene is, viszont az efekteknek nincs hangja, miért?(pl varázslásnál...) -
Allien
veterán
KÖSZÖNÖM!
Különben, beírtam a gugl-be,''Final Fantasy VII végigjátszás'', és kiadott egy oldalt:
''Bővebben: link''.
Most már bizti, hogy sikerül végignyomnom a PS verzió után!
Azért köszi megint!
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Innen le tudod tölteni: Bővebben: link
-
Allien
veterán
Sikerült megszereznem a FF VII-t. Valahol megvan az 576-ban a leírása, de nem itthon. Tud valaki a neten hozzá valami magyarnyelvü leírást, olyan részletesset, mint anno az említett folyoiratokban?
-
Type-R
őstag
Látta valaki már az FFVII:AC-t, szerintem iszonyat jó kis film, jó látni a karaktereket szebb grafikával.
-
Totyi
őstag
Shumi villa a hely,amiről beszéltél.Megtaláltam.Illetve elfelejtettem,hogy van,de így már megvan.Ultimát lehet még energia cristályokból is csinálni,Esthar-ban van egy hely ahol,lehet csata után kapni.Igaz csak kettőt,de akárhányszor csatázhatunk.
Ezek a kérdéseket azért tettem fel,mert kaptam egy jó kis mentés sorozatot;és mindenkinek van apocalypse,ultima,minden szar,ami kellhet + még rengeteg tárgy.Az összes gf megszerzéséig kb 40 óra játék van benne,és azt hittem,hogy vmit tud aki mentést csinálta;amit én nem.De ezek szerint patch a ludas a dologban. -
Keitaro
addikt
Szia!
(no az is rég volt hogy én erre jártam)
Ultimát tudsz még északon a jeges részen. Van egy falu elfelejtettem a nevét, ahol az a fura törzs lakik. Mielőtt lemennél hozzájuk a liftel, ott áll 3 egy draw point mellett és pénzért hozzáengednek. Az egy Ultima pont. Aztán nem vagyok benne biztos, de talán az island closest to hell-en is volt (bár ott talán csak meteor, aura stb) A szélén végig kell futni tele van láthatatlan draw pointokkal. Apocalipse csak Ultimecia utolsó formájánál van, nem tudsz készíteni.
Hirtelen nem ugrik be milyen kieg parancsok vannak, lehet öregszem
üdv,
Kei -
Totyi
őstag
Sziasztok!
Van egy két ravasz kérdésem.
Előszőr is honnan tudok Ultimát draw-olni.Ultima weapont leszámítva.Energia kristályokból lehet csinálni,de abból is sok kéne.Nincs vmi hely még,amiről nem tudok?A másik:Apocalypse-t Ultimecia használja az utolsó csatában.Lehet olyat vhonnan draw-olni,vagy kövekből csinálni?
Az utolsó:le tudnátok írni a kiegészítő parancsok lényegét?Pl:auto haste,meg auto potion ilyet nem kell.Pl:enc half,enc none...és a többi bonyolult parancsot.Nagy szívességet tennétek vele.
Előre is köszönöm!! -
Cathfaern
nagyúr
A XI az MMORPG azaz csak online lehet játszani, és csak előfizetéssel.
Amúgy ez a ''nem illik bele az egész FF univerzumba'' érdekes hangzik lévén mindegyik FF egy teljesen más világot mutat be (leszámítva ugyebár a X-2-t mert az a X folytatása). A név kihasználás ugyancsak nem igaz, bár nekem sajnos nem volt szerencsém játszani vele, de akik játszottak azt mondják nagyot alkottak a készítők. -
Bp
tag
Nem nagyon kenem a XI-et, van az alapprogi meg a kieg lemezek is.
Plussz nemtom hogy lehet-e elöfizetés nélkül nyomni, annyit tok hogy vannak magyarok is rajta elöfizetésel, valahol találtam forumot rola.
Ennyi, jaa meg anno lekaptam a régi gépemre egy kis bemutatot,ami megmutatta hogyis menne a gépen.
Hát eléggé diavetités volt akkor nálam
Azonkivül maga a táj se teccet,megugy nem illik bele az egész FF univerzumba, csak a nevet kihasználva még egykis manit lehet leszedni rola -
Totyi
őstag
Imádlak,akárki is vagy!!!!
Erre nem számítottam;hogy feltöltöd mindet.Le vagyok nyűgözve!!!Komolyan.Ma sajna nem lesz sok időm,de mindenképpen kipróbálom!!!Ezer hála még egyszer!!
Most a X,X-2,XI szenvedem torrenten;de nagyon szenvedős.Max 20-al jönek;de inkább 15-el.Nem baj,ráérek,csak legyen meg.
Kell esetleg elmentett állás a FFVIII-hoz Pc-re?Nagyon tuti kis mentések.Ha érdekel elküldöm e-mailban.
Sztem a VIII a legjobb a FF sorozatban.De ha lejön a többi,akkor majd elválik.
Na megnézem azt a cross-t!!!!!
Ja,ha írsz e-mailt véletlenül;akkor szólj ide,ebbe e topicba;mert a postámat szinte soha nem nézem meg(magyarázat egyszerű:senkivel nem levelezek)!
Szeva! -
Bp
tag
És a többi finomság, tessék:
Jóó játékot
remélem mind megvan. -
Bp
tag
Nem tudok tutko PS2 emurol, X megvan, egyik legjobb FF PS2-re, X-2 nincs mert nekem senkise ajánlotta.
Állitolag bazi tré semmi köze a régi jo FF-ekhez,és a zenéje ocsmány
XI megvolt, anno dc-n megleltem de nem probáltam ki,azota meg elveszett egy okos format után
Amit érdemes kiprobálni emun,az a legend of dragoon, marhajo kis game,igaz nem annyira szabad mint a FF-ek,de a harc benne naon teccet.
De grafban egy szinvonalon mozognak a crono cross-al.
És ugyanilyen leirásom van hozzá
Na a többi képecske
Bp
tag
Van leirásom egy régi konzolos ujságbol, ami sajnos megszünt
Belinkelek 2 képet belöle,ha kell van a többi részéröl is kép, máshogy nemtom megmutatni.
ui: ja, 64 oldalas szal elég böbeszédü a irás
[Szerkesztve] -
Bp
tag
Hmmmmm, van egy ilyen kis szinpadszerüség a kastélyban, ha jol emléxem lilás füst van ott ( abbol jön elö majd), éss ööööööööö, két csoportra kell oszlani: 1ik: ennek a helynek a közelébe, a másik pedig meghuzz egy ''harang'' kötelet, ami elöhivja ezt a omega weapont ( de idöre megy ezért kell a másik csoportnak közelben lenni).
Ez a kötél a kastély bejáratátol jobbra lesz, ahol le lehet esni a nagylámpával ( most perpill nem pontosan emléxem, fennt-e van vagy lennt a kötél,de a helyszinek az also részén lesz), ha meghuztad ott lehet váltani a másik csoportra
Jutalom: mitudoméjn, nem sikerült legyaknom a genyot -
Totyi
őstag
Sziaszok.Hol találom az Omegát?A kastélyban,de ott hol?És miért jó;ha legyőzöm?
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Talán nem ide vág,de nem találok segítséget sehol.A Chrono cross-hoz kéne vmi magyar leírás,vagy végigjátszás.Vki tudna segíteni?
-
horrich
csendes tag
A probléma megoldódott!!!
Zuzok játszani.....
-
horrich
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az hogy nem veszi be az FF8 az első discet?Minden rendbe felrakva aztán hiába van ben az 1.cd továbbra is insert discet ír...... -
Cathfaern
nagyúr
Honnan tudod hogy túl sokat játszol RPG-kel:
Raymond
titán
In honor of Final Fantasy, couple names their child ''Sephiroth''
[A link a Fark-rol van...] -
D4v3
őstag
up!
-
D4v3
őstag
up!
Feltettem a gamet-t és leszedtem hozzá vmi patchet is, de nagyon nem akar elindulni. Azt kéri, hogy tegyem be a CD-1-2-3 közül valamelyiket -
D4v3
őstag
Hi!
Most lett meg az FF7 ultimate edition, annyi lenne a kérdésem, hogy az ultimate mitől jobb, mint az alapjáték? -
Type-R
őstag
Ha érdekel, cheapboynál van még FFVIII 5000Ft-ért: Bővebben: link.
-
Keitaro
addikt
Whaaa, nagy helpre lenne szükségem. Van valakinek FF8-a PS-re? kéne nekem egy hármas cd
(most ezért jó biztonsági másolat, mert csak a hármas halt (legalábbis remélem, hogy négyes nem) és gondolom senki nem adná el nekem csak a hármas cd-t)
De ha valaki eladja egyben a sajátját nekem az is jó, csak kétlem, hogy lesz ilyen -
Keitaro
addikt
Mikor lesz Adventem?
-
Keitaro
addikt
No akkor itt ugye gyorsaság számít, de nagyon, szóval ha van egy Hastega akkor gyorsan elsütni és wakkaval dobálni. Luluval pedig akármelyik elem hármas szintű varázslatát sütögetni doublecastal ha van neki.
Ha közel értél hozzá akkor meg a legnagyobbat ütő emberekkel addig ütni amíg van szusz benne
Bahamutot tartom, mert sokat tud sebezni
Btw angol faqal tele van a net, ha elakadsz de ha jól értem német kéne, nem tom van e olyan.
[Szerkesztve] -
-
Keitaro
addikt
Pedig tényleg ez a helyzet. Le kell verni mielőtt odaérsz. Adj neki amit csak tudsz. Ugye mivel messze van, sokan kiesnek a buliból. Wakka és Lulu ha most tápos nagyon hasznos tud lenni (ha ki van telve a spec (németben nem tom hogy hívják) az még jobb). Továbbá egy fullos idézés is jól jöhet pl Bahamut eldurrantja a lövését utána elküld és megy tovább.
-
Type-R
őstag
válasz
Cathfaern #504 üzenetére
Sajnos az Aeon-os dolog nem jött be
, lehet én vagyok balfék hozzá, nem tudom, próbáltam 3 különböző aeon-anl: Bahamut, Valaforis, Ifrit, de a giga-graviton után ''game over''. Utána Kimari-val nyomtam egy ''analizist'', maiben kiderült, hogy a giga-graviti megsemmisiti az eglsz léghajót a csapattal, és nemekem ezt meg kéne akadájoznom, úgy hogy még időben legyőzöm. Ez viszont nekem egy kicsit se jönn össze, a Sin max élete 140000, és én max 80000-ig tudtam lesebezni. Van valakinem valami tippje, hogy hogyan?
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Megjelent a negyedik Advent Children trailer!
-
Type-R
őstag
válasz
Cathfaern #500 üzenetére
Sajnos én csak németül dudok, angolul nem, a kézikönyvben az volt irva, hogy ők az eredeti japán alapján forditották a párbeszédeket, ezért lehet eltérés az angol szinkronhoz képest.
Tudnátok segiteni, a Sin ügyben amikor, ha jól gondolom a szájába kell beugrani, mert amikor kinyitja akkor nem tudok beugrani, és a Sin a ''Giga- Graviti''-val megsemmisit. -
Cathfaern
nagyúr
itt érdeklődj, ide járnak néhányan akik játszanak vele: Bővebben: link
-
NRG
tag
Hi!
Valaki tolja az online XI-et PC-vel?
Ha igen előnyök és hátrányok?
Nem tudom érdemes-e elkezdeni így a WOW megjelenés derekán....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest