- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #8048 üzenetére
A trailerben azért volt kb. 15 mp jó rész. A többi miatt bukta nálam...
-
-
ludsimon
veterán
Grave Encounters 2 (2012) hunsub
Micsoda film.
A fordulat a közepén hatalmas volt!!!!A vége hatalmas csalódás, szegény csaj. Rohadjon meg, ahelyett, hogy a csaj menekült volna meg.
6/10
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
samurai x
ez sem lesz rossz film -
Integra
titán
azért érzed, hogy a naming convention nem kicsit logikátlan és ostoba, mondhatnám azt is, hogy tipikus példája a pontantlan és szar, nemtörődöm mentalitásnak..
szerinted melyik egyszerűbb?
nagy büdös semmi a film mellett (később a popup ablaknál rendeléskor ott az (MB) rövidítés) - vagy: "szinkronizált" - jé, de kurva egyszerű
eredeti nyelv, akkor ez a felirat nélkül kell legyen? (persze ehhez már egyszer ki kellett silabizálnod, hogy igen, ez lesz) - vagy esetleg "eredeti nyelv, felirat nélkül" - jé de kurva egyszerű
feliratos - akkor ez eredeti nyelv kell legyen - vagy "eredeti nyelv, felirattal" - jé de kurva egyszerű
érted a logikát? ami most van, annál kapásból azon kell gondolkodnod,hogy akkor az most melyik, ahelyett, hogy kész és valós információt kapj azonnal, ami egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb. apró részlet, de ebből látszik, hogy aki ezt csinálja nem ért hozzá.
nem tudom ezt már másképpen elmagyarázni, csak ilyen szájbarágósan -
RexpecT
addikt
Kigyütt a csódálatos pókembör.
-
lorcsi
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
Integra #8016 üzenetére
odaírják mindhez, hogy milyen formában adják, vagy csak te nem tudod megtalálni?
meg megint hogy csak angolul... most 7 emberért biztos nem fogják erre pazarolni a termeketne nézz rá a feliratra, és mindenki boldog
de csak neked (MOM műsora szelektálva, CC-ről másolva):
007 – Skyfall – feliratos verzió
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak 3D – eredeti nyelv
Kertvárosi kommandó – eredeti nyelven
Lorax 3D – eredeti nyelven
Magic Boys – angol felirattal
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #8016 üzenetére
Annyiban egyet kell értsek pohárral, hogy kint van az. A szinkronos az alap, és ha feliratos, de eredeti nyelv vagy ha csak eredeti nyelv, azt külön kiírják. Más kérdés, hogy veled is egyetértek, a szinemasziti honlapja egy vödör trágya, nem több.
(Ha most csak Skyfall-specifikus volt a beszélgetés, akkor nem teljesen helytálló az első bekezdésem)
-
lorcsi
veterán
Hanks garantálja a tölkéletes sztorit..és az izgalmat..nagyon tudja az a pali miylen a jó film
-
leslieke
Jómunkásember
-
törölt tag
Igaz a hír, hogy a Universal leforgatja a Conan folytatását Schwarzi bácsival?
-
Gyusz
őstag
válasz
Apollyon #7984 üzenetére
Én kb. egy hete néztem meg, a könyv nekem jobban tetszett.
SPOILER
A fényképre azt hiszem két gyakori magyarázat van. Az egyik, hogy Jack egy korábbi, a hotelben dolgozó ember reinkarnációja (mondjuk a megőrült gondnoké?). A másik pedig, hogy Jack odakerült a többi, a hotelt kísértő szellem közé.
-
Laraxior
titán
Asszem én vagyok az első aki írhatna a Skyfallról. De nem teszem meg, mert 4:10kor kelek melózni
De mindenesetre nagy élmény volt -
-
hoffman_
nagyúr
Oldboy
1080p, dts, koreanHát. Ez nagyon kemény volt. Nem erre számítottam. Még mindig nem eszméltem föl.
9/10
-
pohár
félisten
a vinnyogóknak jelentem, hogy a Skyfall megy felirattal és szinkronnal is a mozikban
húúú, most látom, hogy a Kertvárosi Kommandó is megy a mozikban, még nyáron láttam a trailerét a Ted előtt, megfogott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Projektor topic
- Dark Souls sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Politika
- További aktív témák...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest