Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted meddig még? Ez, hogy nem számít a wf csak kicsit ferdítés. Mindenki arra emlékszik, hogy Inaki belövi egyszer ballal nem arra, hogy kihagyja 4-szer.
Nekem Depay 3 wfel ballal használhatatlan. Mbappe is 4*al akkor jó mikor olyan kedve van épp
Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.
Puskásom max akkor lesz ha sbc lesz vagy ha megtudom venni a moments lapját de rágörcsölni biztos nem fogok így
#6483mcwolf79
Az a vicc, hogy ilyenkor mindegy. Nekem is volt ilyen pedig nálam egy piros meg egy sötétkék mez van beállítva még is mindkettő fehér volt
Az volt a szerencse, hogy valami vak ellen játszottam és 2-0-nál kilépett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Riasztó topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.