Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz
persie666 #22981 üzenetére
1.5m volt az ára amiből kiraktam.
(Nyilván kaptam érte pakkokat, amik azért lejönnek az árból.)Cuadrado volt előtte... fényév távolsága a kettő!!
Ráadásul pont Cuadi volt a csapat gyenge pontja... így meg aztán de pláne hogy megérte! Arról nem is beszélve, hogy Figo azért nagy kedvenc volt. Tehát még eszmei értéke is van! -
törölt tag
válasz
persie666 #22471 üzenetére
Múltkor megcsináltam a Nakata SBC-t; Bale, Varane, Vertonghen és 2 85-ös lap jött vissza belőle. Szóval szerencse kérdése.
De ha megnézed előre, hogy mennyiből jön ki egy sbc és azt csinálod meg, ami a pakk értékének a harmadából, negyedéből jön ki, akkor nem nagyon veszíthetsz rajta.
Tegnap a MM sbc-ből nem nyitottam 82 feletti lapot, mégis szereztem vele 5000 coin-t.
A Headliners sbc viszont a pakk értékének kétharmadából jött volna ki, így ahelyett hogy kiraktam volna és panaszkodok a nyitás miatt, inkább hagytam a fenébe.Nem kell mindent megcsinálni mindenáron, de van sok olyan, amiket megéri.
-
Tajték
senior tag
válasz
persie666 #22018 üzenetére
Azért egy Chiello és Navas nyitást én nem neveznék nagy fogásnak! Az össz értékük kb 80-90k ha ez neked ennyi pointból plusszos akkor gond van!
Az meg hogy "beadta" ezt úgy mondod mintha Icont vagy milla feletti játékost nyitottál volna.
Vagy nagy troll vagy vagy én nem is tudom....
-
szabyka95
őstag
válasz
persie666 #21584 üzenetére
Havonta több 10 én vannak akik hozzák a top 100 szintet. Őket mindig húzza a gép? Persze h nem.
A TF pedig pont úgy jó ahogy van most, igazi risk vs reward system alapján működik most.ha zöld akkor jobb a lövés,ha nem akkor rosszabb.
AI defendigrol : az normalis h van dijk magától kifejeli a gólvonalról a labdát,míg egy bronz nem fejelne
-
Fifaisshit
őstag
válasz
persie666 #21574 üzenetére
A kezdonek sima arany csapata van amit tol a gep allitolag
Jah nemA kezdo ne februarba vegye meg a jatekot .
Vagy a kezdo fifas ugyse a felsobb osztalyokban van ha igen akkor meg nem kezdo
Ha meg szeretne jobb csapatot ott van az altalad agyon tolt fifa pont
Szoval teljesen baromsag ez a dolog -
Digestive
veterán
válasz
persie666 #21574 üzenetére
Akkor ennyi erővel amikor a City a bajnokságban a Cardiff ellen jászik akkor csak 8 emberrel állhatna ki, vagy összekötött lábbal??? Azért h csóri kiscsapatnak is legyen esélye nyerni??? Hogy mondhatsz ekkora badarságot?! Isten gyere le az égből!
Akkor elég lenne az online friendly és csókolom!
-
Santana01
aktív tag
válasz
persie666 #21566 üzenetére
Honnan tudod,hogy én milyen vagyok? Honnan tudod,hogy milyen stílusban játszom?
Szerintem meg kurvára mást se csinálsz csak mindenkibe próbálsz bele kötni és elő adod,hogy mennyire nagy player vagy. Szívesen látnék esetleg tőled valami értelmes,építő hozzászólást is.
-
-
Edgar2621
őstag
válasz
persie666 #21343 üzenetére
Szerintem senki sem turkált a zsebedben, ráadásul Te az Arnautovicot firtató hsz-re válaszoltál, ezért érthető ha azt hitte mindenki hogy azt a lapot quick sellezted. De az OTW lapok miatt veszel pontot.. Ahamm, értem. Egyébként nem mindenkinek szenvedés a WL, bár bele kell tenni az energiát, de sokan élvezik is a játékot. Viszont a trollokat senki sem szereti, ezt csak úgy jelzem
-
törölt tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
persie666 #21344 üzenetére
Kanté megvan. ő a CDM, ez a srác meg CM lenne Kondogbia helyett, de majd látom. Egyelőre még várok vele, mert ha kidobnának egy Socrates SBC-t elérhető áron, akkor tuti lecsapnék rá. Jó lenne most már minden nap egy ikon. A feláldozni való ikonra lenne pénzem, a többit meg valahogy kihoznám.
Best is tetszik, de a jelenlegi vagyonomhoz mérten drága, pedig jó cam lenne. -
Digestive
veterán
válasz
persie666 #20876 üzenetére
Na látod! Én kb 15k-t költöttem pointra (nem nyitottam belőle semmit) Viszont 8 millió transzfer profitnál tartok és van most is befektetve kb 1,3milla!
Ja és csendben megsúgom, h MdewC mellett Francesco az egyik legnagyobb kereskedő itt a fórumon!
Nekik se a ráköltött forintokból van szinte full ikon csapatuk...
-
dejvid8
őstag
válasz
persie666 #20863 üzenetére
Jó, akkor te vegyed a pontokat, mi ebbe nem szólunk bele, engem nem zavar. De te se szólj bele abba ha mi meg befektetünk meg ahogy tudunk megpróbálunk coint keresni 0 ft-ból.
Olyan nagy nyugodtsággal írtad le hogy "inkább vettél 100k-èrt FIFA pontot", mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Samsung Galaxy S25 12/128 Új 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest