- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Szeretnék ma nyitni egy ST CR-t, vagy egy drága ikont.
Mit jósoltok, mi várható?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Expendable #9895 üzenetére
Hogy is van ez most srácok, melyiket mondjuk szélesnek, a 41212(2)-t?
-
bvitar
tag
Valaki? Mi a hátránya a 4-1-2-1-2 szélesnek a szűkkel szemben, vagy az előnye? Köszi
-
Stromi
kezdő
minden eladásnál 5%-ot levesz az EA , vagy csak a játékosoknál ?
-
Z'Z"
őstag
válasz
dudu5130 #9887 üzenetére
Szerintem, nagy áremelkedésre ne számíts, mert nemsokára jön a FUTMAS, illetve utána a TOTY.
És ahogy A guru kolléga is írta korábban, rengeteg pack nyitás lesz még. Igaz ezeket már nem lehetlesz nyitni, de véleményem szerint sokan inkább szabadulni fognak ezektől a lapoktól, hogy "Ronaldot" nyithassanak.
Talán még egy SBC viheti fel az árukat.
Én Kimmichet még aránylag jó áron el tudtam adni, mert még aznap, amikor nyitottam volt 205k is, után szépen elkezdett csökkenni, 180k ment el, viszont a jelenlegi ára 130k. -
dudu5130
őstag
Most 400 k felett van, remélem feljebb kúszik még mikor már nem lehet nyitni.
-
dudu5130
őstag
Amúgy szerintetek mikor érdemes listazni TOTGS Mbappet?
-
Digestive
veterán
Szeretném megvenni Firmino totgs kártyáját. Szerintetek h fog alakulni az ára? Most 150k, lesz ennél még olcsó?
-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94 #9879 üzenetére
úgy tudom gold3 engem már gold3mal kvalifikált a kövire is
-
Kristof_94
nagyúr
Automatikus kvalifikáció mennyitől van a WL-ben? Gold 1?
-
-
hulkobb
tag
Szerintetek Herrerat érdemes lenne Saulra cserélni?
-
dudu5130
őstag
Liga sbc-k. Ami érdemesebb és van pénzem, meg unatkozom megcsinalom.
-
s0p0q0r
aktív tag
Aki calcios csapattal játszik ajánlom CMD posztra TOTGS Rodriguezt. Most PS-en már 28ért lehet hozni és eszméletlen mit játszik szűrőként a srác...
-
RangerFox
veterán
Tudom, sokan elmondtátok már, de tényleg sokkal élvezetesebb lett a gameplay a legutóbbi frissítés óta, újra kedvet kaptam a játékhoz
-
#TOTTI
őstag
Off kérdés: Fifát át tudom tenni másik MS fiókba, Xboxon?
-
Santana01
aktív tag
Srácok szeretnék kérni kis kereskedési tanácsot.
Nyitottam előbb egy-egy Verrattit,Hamsikot és Marchisiot xboxon jelenleg kb 60k az össz értékük.
Mit javasoltok,adjam el őket most és vegyek 84es lapokat az összegből vagy hagyjam meg őket és péntek után adjam el őket? Hogy lehetne a legtöbb coint kihozni belőlük?Köszi előre is
-
Z'Z"
őstag
A karbantartás után észrevehető valami változás a gameplay-ben?
Ezek a háttérben is tudnak mókolni. -
Kristof_94
nagyúr
Az a Son eléggé durva, Aboubakar szintén.
Mondjuk Son lesz vagy 400k PC-n.
-
Z'Z"
őstag
Ezt találtam:
De Rossi 2017
Szerintem annyira nem vészes, de nem is olcsó mulatság.
Valószínűleg idén a Scream kártya kellesz. -
Aguinaga
őstag
válasz
Yodamest #9840 üzenetére
Üdv a klubban
Nálam ugyanezt eljátszották, 3 hétig voltam bannolva, mindenféle indoklás és bizonyíték nélkül, és érdekes módon egyszer csak visszakaptam az accountom... Most indítottam egy újabb case-t, hogy valamilyen kárpótlást kapjak, ha csak az időközbeni sbc-ket és squad battles rewardokat nézem, minimum 10+ csomag meg egy valag coint bukhattam.
Sok sikert és kitartást, de semmit különöset nem tudsz tenni..
-
dudu5130
őstag
válasz
veterángeri #9843 üzenetére
Persze miután eladtam a zöld Saulom utána kap IF lapot...
-
getdizzy
aktív tag
válasz
veterángeri #9843 üzenetére
az a Bonaventura
-
veterángeri
tag
-
aswyx
csendes tag
+ Mr.Rain, +A guru
Kosz a valaszokat, vegul SIF Mustafi mellett kotottem ki. Anchor chemmel, ugy vettem, egyelore nem cserelem mert jonak tunik.
Miota o meg SIF De Gea megvan meg nem kaptam ki ugy hogy a vedok szetfutottak a kapus meg elugrott a labda elol (15+ meccs, remelem ez igy is marad). Helyette kaptam ki ugy, hogy elbenaztam de az rendben van
Mas:
Mustafi, meg a kapusok kivetelevel mindenki a csapatomban az elso meccsen golt fejelt vagy rugott. Akkor is ha tobbe soha. Ez masnal is igy van, vagy csak en vagyok szerencses? -
A guru
addikt
Nálam most elég jó a SIF Mustafi-Boateng kettős, szélen Alaba és Valencia, jók így együtt, Neuer is fogja amit kell, néha még többet is.
Yodamest: Elég inkorrekt a részükről, hogy nem írnak konkrétumot, nálam is ez volt, a mai napig nem tudom miért vették el az adott heti WL rewardomat (később megkaptam egy ilyen levél kíséretében).
-
Yodamest
veterán
Kaptam levelet, hogy netán csalok, amire én visszaírtam nekik, hogy semmi csalásnak minősülőt nem tettem és vizsgálják felül az ügyet. Erre most írták ezt:
Thanks for contacting us about your account action.
We got your note and did a full investigation of your account. After reviewing your case, we determined that we took the correct action in accordance with EA policies and procedures.
What this means
Your account has been flagged for cheating in FIFA 18 matches. There are no active restrictions on the account, however, if you keep breaking the rules, we may need to suspend your gameplay, delete your FIFA Ultimate Team, block your access to FIFA online modes (including FIFA Ultimate Team), or even close your EA Account.
You break our rules (https://www.ea.com/terms-of-service#section6) if you:
• Use of external tools and/or software
• Send unsolicited information to EA servers
• Perform in-game exploits
• Abusing glitches or bugsAny questions?
• Read up on how to play by the rules here: https://www.easports.com/fifa-rules
• You can also review the complete User Agreement. This is what you agree to when you play EA games or use EA services: http://terms.ea.comEz most ahogy én kiveszem azt jelenti hogy megvizsgálták az accomat és valóban találtak csalásra utaló jeleket így megjelölték az accomat és legközelebb már törölhetik is akár. Hát ez tök jó, mivel semmi csalást nem hajtottam végre, nem vettem coint, semmi ilyesmit nem csináltam. Persze konkrétumot nem írnak, hogy pl. október 17.-én kiléptem egy meccsből és ezért vagy azért, csak az általános szabályokat írják le, de azokból én egyet sem szegtem meg, nem értem....
-
Jamesford
csendes tag
30.000 zseton kell még Rui Costához... utána erre a csapatra fogok gyűjteni!
Sajna nem tudok kereskedéshez trükköket.. azt szoktam csinálni, hogy egy konkrét játékosnak megnézem a legalacsonyabb "buy it now" árát.. pl: Modric az azonnali ára 62.000 zseton.. akkor próbálom licitbe megszerezni kevesebbért és eladni 62.000 zsetonért, úgy, hogy belekalkulálom az 5%-ot ami ugye az EA zsebébe megy, és keressek rajta legalább 1500-2000 zsetont vagy akár többet.. ezen kívül csak SB-zek és online div.-et játszom. WL qualit döntőben rendszeresen elbukom
-
MdewC
nagyúr
Ronaldot szeretnék nyitni!
-
törölt tag
válasz
Geradossz #9832 üzenetére
Jól értelmezem, hogy 3 nap alatt 500k-t akarsz keresni point vásárlás és a meglévő befektetések eladása nélkül?
Amúgy nyugodtan elmondhatod, nem hiszem hogy olyan új módszert találtál ki, amit még nem ismerünk, vagy amiről a több tízezer feliratkozóval rendelkező, profin kereskedő youtuberek nem csináltak még videót.
-
Geradossz
aktív tag
Na betáraztam 83 és 84 ből, össz vissz 100 darab, 84 et max 5 k ért 83 max 2 k ért vettem. Van pár informom is, még abbol akarok párat venni, illetve Ruffier, Miranda, Barza trióbol, mert ha nagy Rating kell majd, tuti h felmennek ezek árai maxra. Nem is kereskedés céljából veszem, hanem mert jó pár lapot meg akarok majd csinálni. Coin jelenleg nulla, a draftokat hanyagolom péntekig vagy max napi 1, péntekre fel kell menni 300k-ra, kiváncsi vagyok összejön e, ugy, hogy a fent emlitett trióbol 2-2-2 t veszek, illetve még 3 ifet. Tehát durván 500k 3 nap alatt. Meglátjuk. Ha sikerül elérnem, megosztom majd a módszert, bár az elmúlt napokban nem pörög annyira, mint előtte. Mondjuk nem tesz túl jót neki, hogy 40 hely foglalt a transferlisten, ez tény.
-
Meghivott
addikt
A játék eddig 2 legnagyobb csalódása: Courtois és D.Luiz
-
dudu5130
őstag
SMS remélem benne lesz, rá fáj a fogam.
-
Z'Z"
őstag
válasz
LucentTwo #9812 üzenetére
Pontosan én se tudom a követelményeket, de TOTW és estleg Scream kártyákra szükség lehet az SBC-hez.
Valaki emlékszik a tavalyi Futmasra?
@MdewC:
Már én is kinéztem magamnak, mert vissza akarok térni a brazil válogatotthoz.
Viszont még nem biztos, hogy benne is lesz.@etaclan1984:
Ennyi jóslatból már csak összejön valami. -
dudu5130
őstag
Most meg nem enged be a mobil app-ba. Előbb lépjek be gépen vagy konzolon... Nagyon jó, este 7-kor érek haza.
-
gabigyerek
senior tag
-
gera021
aktív tag
válasz
gabigyerek #9815 üzenetére
szia,
nem lehetseges h nagyon sokat varsz magadtol? es ez miatt nem jatszol olyan lazan nyugodtan mint eddig?
-
lujdzsi89
tag
Elég szarul ment a WL, de azért ez a kisebb Hamsik gól szépségtapasz volt:
-
gabigyerek
senior tag
Hát nem tudom mi van, de nem találom a jó formát mostanában. Oké orrba szájba próbálgattam formációt meg taktikát de egyelőre nem vagyok hatékony.
Hozom a meccseket div-ben és SB-ben is, de valahogy a helyzet kihasználásom pocsék lett. Kapufa hegyek és olyan ziccerek kihagyása történik amiket nem hiszek el.Ezzel a csapattal esküszöm halmoztam a gólokat, megoldásokat és élvezet volt játszani velük, nem volt nagy elvárás mert tudtam hogy low budget, de jöttek az eredmények. Belotti 150 meccs alatt 118 gól és 47 gólpasszal állt.
Most hogy EZ van, nyögvenyelős minden. Néha elrúgom és gól, hiába szép egy kettő, gyötrelem néha.Pogba bár ajándék volt és nem eladható, nem tudom rendesen használni. CAM-nek tankhajó, CDM-nek karcsú, CM-nek elmegy, de nem ér ennyit a csávó. Már komolyan azon vagyok padoztatom.
Az ellenfelek egy kaptafa, a szűk alakzat eredményes, de ez a folyamatos tömörülés-paszírozás-vissza-kontra kiöli a játék szépségét. Nem az én műfajom ez a futkosós téma.
Sorry, nem feltétlenül a játék hibáira akarom terelni az egészet, lehet kiégtem
Ja és sorry ugyancsak a panaszkodásért -
Jokko
tag
Egy új Salah kártya megjelent a concept playerek közt hajnalban:
[Salah]Már csak az a kérdés, hogy ez POTM, TOTW vagy vmi egyéb speckó kártya lesz
-
dudu5130
őstag
Legalább könnyebb kibirnom, hogy estig ne nyissam el a pakkokat 😄
-
gabigyerek
senior tag
Azért az nem rizikós az EA szempontjából, hogy az ilyen 3 órás leálláskor, mikor senki nem tud fellépni webappról meg telóról, akkor minimál áron kirakott játékosokat el lehet halászni?
tavaly pont egy ilyen alkalommal haverom egy IF Icardit tudott megszerezni 20 ezerért licitben. Akkor 100 K körül ment.
-
dudu5130
őstag
Csak engem nem enged be a mobil appon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SörcsaPH!
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest