-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
-
scholl
tag
FUTMAS Pirlo -hoz friendly meccsek is jók?
-
eM'82
addikt
-
nyervi
aktív tag
valakinek már csinált olyat a játék, hogy random időközönként kivág a játékból, de még az originből is?
-
eM'82
addikt
na nekem ez a Daily SBC-s pack eddig minden alkalommal hulladékot dobott. Hátha a vége felé lesz szerencsém.
Futmas SBC Alessandrini-t összehoztam. Ez egy állat. Kapott egy Sniper lapot, első meccsén 3 gólt hintett. Szuper csere lesz.
SBC Pirlo 91-es lapja meg jó lesz a maradék Futmas SBC-k valamelyikébe.
-
Szigma70
addikt
Én tanultam az Ibra dologból,
Pirló adja magát CAM nak, ezért 250-300 ert vettem CM-CAM pozimódosítokat. Mivel ez nem annyira kell minden alakzatba, ezért nem voltam bátor, csak 30db-ot tettem ki 1800ért.
Mind elment -
MdewC
nagyúr
30K-ért a Maestro a csapatban! Ajándék!
Nagyon király!
Szuper csere CAM, CM és CDM posztra!
-
MdewC
nagyúr
Juve legenda!
Szükségem van a Maestro lapjára!
-
MdewC
nagyúr
Srácok help!!!
Hogy kell megcsinálni Pirlo 91-es lapját???
Nem vágom!
Meg lehet egyáltalán?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #10681 üzenetére
Nem, január 2-ig. A piros lapok jönnek 24-ig, de maga a promóció még tovább tart, szerintem a napi sbc-k jönni fognak még, meg lehet lesznek ajándék pakkok is (asszem tavaly voltak). Meg ki tudja miket találnak még ki.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy lesz Kaká SBC is mielőtt vége a Futmas-nek, ha már adtak egyet Pirlo-nak is.
-
Digestive
veterán
Írtam délután h Raffael 86os lapját erősen ajánlom mindenkinek, aki be tudja építeni a csapatába. Most este 6 meccs 9 gól 3 gólpassz nálam.
Ezzel a csapattal nyomulok most:
Nem tudom ti mit gondoltok a chem lapokról? Valóban azt nyújtják amit a stat mutat, vagy csak placebo?
Ha ez így van tényleg, akkor az mi már?
45k kontra 1 milla...
Illetve Neymar sima lapját használja valaki? Megéri az árát?
-
törölt tag
Na kipróbáltam én is Pirlo-t. Hát nem sz.r.
Az alacsony agility és stamina miatt kár, de in-game tényleg nem érződnek azért annyira rossznak. Én végigjátszottam vele négy meccset, mindig ő volt a legjobban elfáradva a csapatból, de azért még bírta valamennyire. És szereztem vele 5 gólt is, pedig nem mondhatni hogy direkt az ő lábára játszottam, egy CM-től nem rossz.
Ennyiért szerintem mindenképp megérte, jövőhéten jöhet Kaká, remélhetőleg nem sokkal nagyobb követelményekkel. De akkor vissza kell váltanom 4-2-2-2-re, sok lesz így a CAM.
-
peetie1
aktív tag
Érdemes megnézni más liga 83asait is, mert pl Piszcek is 7500ert megy. Ennyiért meg kötelező eladni akit 1500ert vett az ember 🙂
-
Szigma70
addikt
A szomorú Fifa valóság
https://index.hu/sport/futball/2017/12/22/manchester_city_pep_guardiola_tortenelmi_sorozat/
-
lanikai
aktív tag
válasz
Ragnar17 #10670 üzenetére
miért ne?! 4-8k-ért el lehet adni 82-4-es játékosokat, leghamarabb jövő hét pénteken jöhetne a liga sbc (de nem fog), addigra bőven lecseng a hype és kb a feléért vissza tudod venni azokat a játékosokat
ja, és ugye a karácsonyi packnyitogatás miatt is szépen telítődni fog a piac, szóval nálam ez no-brainer
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10673 üzenetére
SBC persze, a futmas lapja annyit töltött nálam amíg beraktam az SBC-be
Amúgy nincs elcseszve (annyira) a staminával. Egy jó 60-perces játékos. Szerintem ilyen 65-70-nek simán vehető az a stamina ingame.
-
Szigma70
addikt
Akkor jön a Seria A liga SBC
Most mindenki eladja......
@dtrms
Ez az SBC lapja, vagy a FUTMAS ?
-
dtrms
aktív tag
Kipróbáltam a Pirlot. (4 meccsen csak)
Először is érdemes a helyén kezelni, olyan mint egy icon kártya (mert amúgy nagyobb legenda mint egy két mostani icon!!!), szóval a lapon szereplő számok nem teljesen úgy néznek ki ingameAmilyennek éreztem:
PAC: 85 fölötti simán, nagyon meglepődtem
SHOT: na itt érdekes mert a lövőerőt nem éreztem 90 fölöttinek, de maga a lövés brutál. Helyezett labdák, de nagyon durván.
PASS: ezt nem kell kifejteni....nézzétek meg a statokat
DRI: hát, szerintem ez is simán 99-es, és abszolút semmi köze az 56-os agilityhez, brutál
DEF: interception jó és elég is ennyi, de amúgy nem igazán feladata nálam a védekezés, szóval nem tudom
PHY: erősnek erős, viszont a stamina ja....az olyasmi, mint amit írnak a statok. Ennyire nem rossz, mert végig futkorásztam vele 60 percet simán, szóval kb annyit bír szerintemworkrate: SSEMMMI KÖZE HOZZÁ....H/H, de nagyon durván. Többet fut, mint a futmas Herrera-m.
CAM-ba elvileg a legjobb, de szerintem simán jó CM-be is. Én próbáltam mind két poszton 41212(2)-ben és hibátlan.
-
Ragnar17
tag
Most komolyan felmentek a calcio a-s játékosok árai?
Megvettem vagy egy hónapja a csapato 90%-át..Most adjam el ?
-
Szigma70
addikt
Akkor lett volna jó ez az Alessandrini lap, ha pozi módositott lenne.
Mondjuk az IF lapja sír, hogy had legyen CAM, ez a lap nem lenne jó CAM, sztem az IF jobb, hülye aki lecseréli -
Digestive
veterán
Ami kint volt a piacon 78 79es calcio játékosom azt 3k-ért vitték el most éppen. Mi a szar?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
veterángeri #10663 üzenetére
Az a baj, hogy nehéz eldönteni mire költsön az ember. Lehet megéri a ligákra, mert nem adnak rossz csomagokat, csak kérdés az, hogy azok a csomagok adnak-e 10k-nál nagyobb értékű játékost.
Amúgy szerintetek PTG Rodrigo PC-n 18-20k körül még jó vétel? Vagy ti mit vennétek most?
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10662 üzenetére
én nagyon adnék egy olaszt, de szerintem március előtt a nagy négyes egyikét sem lövik el, így inkább eladtam az összes 83+ seria a védőt, kp-t, szélsőt
-
veterángeri
tag
válasz
Kristof_94 #10662 üzenetére
Majd berakják az MLS-t
-
veterángeri
tag
válasz
Kristof_94 #10657 üzenetére
Ps4-en if alessandrini közel 10K-t esett pár óra alatt!
-
törölt tag
Mindjárt kipróbálom hány percet bír.
Szerencsém volt az első ellenféllel, mindketten sejtettük hogy miért van ott a másik.
Az elején elengedte a kontrollért, hagyta hogy adjak 3 löbbölős gólpasszt, utána én is engedtem neki és ezután kezdtünk csak el normálisan játszani.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Szigma70 #10651 üzenetére
ebben persze, hogy igaza van. ám ennek ellenére mindenki tisztában van ezzel, aki játszik ezzel a fostos játékkal, aztán ezért bele kéne kalkulálni a nagy tervekbe.
pfff, de rühellem én ezeket a PL huszárokat, még akkor is, ha megint rám szólnak, hogy nem kell mindig nyígni
előbb a szokásos Jesus, Vardy, Bakajoci stb. csapat, a csávó, mint aki játszani sem akar, el sem kezdi a meccset, inkább 2x megállítja. lövök 1 kapufát megállítja. mellé lövök, nem rúgja ki. aztán egyszer sikerül előrevágnia a labdát és naná h az isten gólt lő belőle. egyetlen szaros helyzetből. ezt persze megnézzük lassítva az utolsó tátott szájú mozdulatig. aztán szinte mindent. aztán megint szünet, mintha csak azt várná h idegből kilépjek. a végén meg naná h nyer egyetlen helyzetből szerzett egyetlen góllal. aztán ne kapjon tőlük agyfaszt az ember gyereke -
Szigma70
addikt
-
BenXL
tag
Érdekes lapok, az a Pirlo vajon kibírja az első félidőt 53 stanimával?
Vardy állatnak tűnik csak drágának is..
-
nyervi
aktív tag
válasz
Geradossz #10625 üzenetére
azt nem akarod megérteni, hogy Ibrának hiába magasabb a ratingje nagyon kevesen hasznáják, míg ott van Jesus, Vardy, Musa stb. kevesebb pénzért, kisebb ratinggel. Ibrát max. megveszik sbc-be, ahová magas rating kell és beváltják bármelyik bohóc OP PL játékosra. amíg minden 2. csapatban ezek a futóbolondok vannak és 20-ból max. 1-ben Ibra, addig nem is értem miből gondolod, hogy egy eladhatatlan lapjáért kapkodnának egetverő összegekért. ha jó lett volna a logikád, akkor most nem dühöngenél, hanem elégedetten és gazdagabban hátradőlnél. ez van
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #10630 üzenetére
Akkor meg nem értem, mit sírtok csodálkoztok, hogy musa bever mindent meg jobb hiába csak 80 alatti hisz marha gyors... Vannak más statok is amik fontosak, attól, hogy itt párban jó jobb vagy majdnem mindenben ami szerinted fontos még nem jelenti azt, hogy igy is kéne lenni vagy igy is van.
s0p0q0r te meg ne szólj bele, és ne személyeskedj, nem biztos, hogy te tettél le többet eddig az asztalra. Miért kéne elfogadnom bárki véleményét, hja szerintem nincs igaza, vannak olyan dolgok amiben igaza/igazatok van de nem mindenben, csak ez a kötekedésmár arra megy ki, hogy csakazért se legyen igazam, de nem különösebben érdekel.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #10643 üzenetére
Nem tudom. Nekem Q+W.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10643 üzenetére
Lb+y
-
lanikai
aktív tag
ez egy teljesen korrekt dolog az EA részéről, 20-25k egy 91-es lapért, super subnak megteszi pár napig/hétig, aztán mehet icon sbc-be
remélem Kaka is kap egyet jövőhéten
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #10639 üzenetére
A beadást nyomd meg L1 ,nem? Bal Felső
-
törölt tag
-
Kristof_94
nagyúr
Xbox kontrolleren a Pirlo Futmas megszerzéséhez szükséges passzt hogy hajthatom végre?
-
s0p0q0r
aktív tag
Miért megy Pirlo sima lapja max áron, ha nem is kell sbcbe?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #10635 üzenetére
Ugyanmáán'
Vardy minden pénzt megér
Jesus-Musa-Sztörling CM sor ,elöl Vardy oszt jónapotAz az SBC Pirlo lap,, atyaég de jó
-
dudu5130
őstag
A legdragabb volt de elvittek a TOTGS Mbappem..
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10632 üzenetére
Fixen IF ! Ugyan olyan ratingű futmas lap nem éri meg. Ha nem tetszik eladhatod, illetve ha jön egy SIF, akkor letudod cserélni úgy, hogy nem megy kárba a lap. És a 82-es rating miatt SBC-be se tudod jól felhasználni. (szerintem ez a helyzet Alessandrinivel)
(#10633) Szigma70:
Holnap jönne egy Bailly és vége(én nagyon örülnék ennek persze, mert nagy kedvenc)
-
Szigma70
addikt
Musa, Vardy, holnap még cb-nek Chuck Norris
és boldog karácsonyt PL@Kristóf
Ezen én is elgondolkodtam, de inkább IF
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek Alessandrini IF vagy Futmas?
-
törölt tag
válasz
Geradossz #10625 üzenetére
Akkor leírom még egyszer.
Pace, balance, stamina mind jobb. Lövés nagyjából egál, strength megfelelő. Ezek a fontos statok egy csatárnál, ezek alapján sokkal jobb, mint Ibra.
A sima Vardy is használhatóbb lap ebben a játékban, mint Ibra, csak mivel az 81-es, Ibra meg 88-as, ezért Vardy-t egy picivel többször nytják ki, ezért olcsóbb is.
"ennyi erővel nézzük a kártyák futását a többi felesleges az a legjobb aki a leggyorsabb."
Ez kis túlzással így van amúgy.... Sajnos.
-
dtrms
aktív tag
Pirlo ezt miért kapta??? Utolsó szezon vagy mi?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
veterángeri #10624 üzenetére
Ott még mindig honosítani kéne Villát az olaszoknak, hogy jó legyen az SBCbe.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #10623 üzenetére
És? Kb a futásban jobb ennyi, másba nem igen annyival h ennyire drágább legyen ennyi erővel nézzük a kártyák futását a többi felesleges az a legjobb aki a leggyorsabb... Csak kár, hogy ez nem így van. Ennyi erővel a sima Vardy is jobb mégse kerül 60 ba mint a sima ibra...
-
törölt tag
válasz
Geradossz #10619 üzenetére
Igen, jobb, használhatóbb lap Vardy, mint Ibra...
Tök egyértelmű, lövés nem sokban marad el, a megfelelő lappal kimaxolható. Balance sokkal jobb, így nem úgy fordul mint egy nyerges vontató, a strength ennek már 70 fölött lesz, ami szerintem elég. Stamina is fullos Ibráéval ellentétben, ja, és emellé még gyors is, de nem kicsit.Nem is tudom mit értetlenkedsz. De jól van, neked volt igazad és mindenki hülye, most már lenyugodnál?
Más:
Az a Pirlo nekem KELL! -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
veterángeri #10618 üzenetére
Nem talalom a kartyat, ami a Pirlo SBCbe kell...
-
Kristof_94
nagyúr
Ilyen fejet vágtam, amikor az előbb időn túl csináltam a Meunier SBC-t és kidob az EA szerver!
-
Geradossz
aktív tag
Vardy biztos jobb lap, mint ibra hiába csak 84 es, és persze 86 os kell hozzá
Na hagyjuk tuti nemv olt igazam tegnap...
-
veterángeri
tag
Pirlo SBC gyerekek!
-
Kristof_94
nagyúr
Még mindig Ibrán van a hangsúly?
-
törölt tag
válasz
alexkarf #10610 üzenetére
PL csapatba Kompany helyett lehet néznék valami gyorsabb védőt. IF Reid egész olcsó most, szerintem egy próbát megér. Én Rashford helyett is keresnék valakit, akinek minimum 4* a wf.
De amúgy ja, 20 ezerből nem nagyon lehet rajtani javítani.(#10611) Geradossz:
+1 ratingnél mit vársz? +10 pace, +5 shooting, meg ilyenek?
Szerintem ha az összérték egyértelmű volt, akkor az is, hogy egyik stat sem fog érzékelhetően javulni, ahogy sosem szokott. -
Z'Z"
őstag
válasz
alexkarf #10610 üzenetére
Szerintem még gyűjtögess, mert 20k-ból egyik keretedben se tudnál jelentős változtatásokat csinálni.
Bundesliga csapatodba pl. egy Alaba, de a másik oldalra SIF vagy TOTGS Kimmich is jöhetne, majd a CM posztra természetesen Vidal is.
A PL csapatodnál én CAM poszton erősítenék, de ott is kevés a 20k. -
Geradossz
aktív tag
-
alexkarf
újonc
https://www.futbin.com/18/squad/2459977
és
https://www.futbin.com/18/squad/2460027
ezekbe a csapatokba miket változtatnátok 10-20 k értékbe?
PS4 -
törölt tag
válasz
Geradossz #10606 üzenetére
350 is rengeteg lett volna érte, még a mostani ár is túlzó, főleg így hogy untradeable.
Azpi is nagyon drága volt szerintem, bár az azonos értékű IF lapjától így is jóval olcsóbb.De kettejük között van egy hatalmas különbség, mégpedig az, hogy Azpi a legjobb PL középhátvéd, Ibrától meg hát nem kevés jobb csatár létezik, jóval olcsóbban is.
"Szerk: azt meg előre nem lehett tudni, hogy mennyit javul a lap, szóval utólag ezzel könnyű okoskodni."
85 fölött +1 értéket szoktak csak kapni, kivétel a TOTY, TOTS, liga sbc-k és a POTM.
A matekomat meg kérlek ne kritizáld addig, amíg neked a helyesírás (meg a logikus érvelés, fogalmazás, stb.) nem megy második osztályos szinten sem, köszi!
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #10603 üzenetére
Neked kéne belátni, hogy igazam van, mert IBRA .szaros 60 ezer zseton. egy 86 os ratingal ugy hogy kell bele SVED ki lehett volna hozni 350 ből akkor is ha ibra maxra 190-re felmegy! És aze gy dolog h a mostani ára ibrának 60 a max 190 az hogy az ár mennyio attól függ mennyien hazsnálják és mennyi van belőle a piacon nem attól, hogy hanyas a ratingje. De hidd el ha kelett volna bele svéd az ára a sbc után 150 körül ált volna mert elfogytak volna a lapok. vagyis igazábol dupla áron lett volna meg az sbc! AZPI 30 ezer zseton az sbc lapja alig jobb 170 körül volt az ára vagyis 6 szoros érték, tehát innentől kezdve marhára igazam van, hogy nevetségesen olcsó volt ibra. De te olyan marha okos vagy mindig, maradj inkább csöndbe ha nem megy a matek.
Szerk: azt meg előre nem lehett tudni, hogy mennyit javul a lap, szóval utólag ezzel könnyű okoskodni.
-
dtrms
aktív tag
válasz
gabigyerek #10588 üzenetére
Igen láttam, hogy Fella lapja elég jó, azért is írtam, hogy nem kell komolyan venni azt a mondatomat. Csak hát ugye IRL szörnyű, egy buta állat sajnos.
Baillyt nálam még senki nem tudta kiszorítani. CB poszton kb csak a sebesség és def számít (sajnos!). De egyébként IRL is ő az egyik kedvencem, szóval lehet elfogult is vagyok.
CDM posztra amúgy nekem Gana jött be nagyon, esetleg Fernandinho shadow lappal. Bakayoko sajnos nem tetszett, Kantét meg nem próbáltam. Statok, mozgás és felépítés alapján olyan lehet mint Gana.
Youngot meg azért ajánlottam, mert MU és még Ferguson éra
(meg mert nagyon jó)
-
törölt tag
válasz
Geradossz #10597 üzenetére
De azt értsd már meg, hogy akkor minimum félmillió coinba kerülne futmas Ibra, pedig csak 1-2 értékkel jobb minden statja, mint a tized ennyibe kerülő sima lapjának. Senki nem lenne olyan hülye, hogy megcsinálja.
A rating nem jelent szinte semmit, azért van kitalálva, hogy bizonyos lapokat nehezebb legyen kinyitni, mint a többit. Attól, hogy valami nagy összértékű, még nem jelenti azt, hogy jobb is az összes többi alacsonyabb értékű lapnál.
Ha meg kellet volna hozzá svéd játékos, akkor kizárásos alapon csak Ibrát lehetett volna belerakni (mivel az összes többi svéd lap túl alacsony értékű), emiatt viszont irreálisan drága lett volna (még így is az).
Nem gondoltad át rendesen ezt a befektetést, amivel nem is lenne semmi baj, legfeljebb tanulsz belőle. Csak ezt be kéne látni és nem elkezdeni vitatkozni mindenkivel, miközben az egyértelműen hibás logikádat véded tűzzel-vassal."ez egyáltalán nem volt hiba, az más kérdés h nem jött be, de sokkal több esély volt rá mint akármelyik mm találgatásra."
Jól van...
-
Santana01
aktív tag
Valaki elárulja nekem,hogy mit jelentenek a játékosoknál ezek a betűk..H/H,H/M,M/m meg hasonlók?
-
Chereiose
addikt
PL-be CAM-nak ki ajánlott? Lehetőleg nem valami iszonyat drága. Lanziniról jókat mondanak, néha rooneyt kéne helyettesítenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Yettel topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest