- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #34427 üzenetére
Gratuulálok, ez tényleg überelhetetlen!
Ha van kedved, akkor írhatnál ide, vagy a 19 fórumba egy kis szösszenetet, h mivel sikerült összelapátolni azt a 20 millát!
-
Digestive
veterán
Nekem ez volt a kedvenc összeállításom. A legjobb játékos címéhez nálam nem fér kétség. KDB
Imádok minden pillanatot amikor nála van a labda, mert 30 méteres körön belül életveszélyes jobbal/ballal!
Őt követi a sorban szorosan Lozi és Roussillon!
Nagyon élveztem ezt az első fifával töltött évet!
Köszönök minden segítséget, amit a fórumon vagy privátban kaptam! Nagyon jó kis csapat ez!
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #34383 üzenetére
Jól mondod. Pont 1 hónapja volt a mélypont. Azóta minden értelmes lap 50-100% között emelkedett.
Goretzka 130>>230
Firmino 110>>200
Mertens 170>>340
stb.Sokan letették már a játékot és az ő klubbjukban pihenő játékosok hiányoznak a piacról. Olcsobb már nem lesz semmi, csak drágább.
-
Digestive
veterán
KDB továbbra is egy GOAT!
-
Digestive
veterán
válasz
A guru #34332 üzenetére
Amúgy tényleg brutális a kipattanó, megpattanó, lepattanó genyó gólok és helyztek száma. Hába lépek oda a csatárnak, vagy csúszok be, simán viszi tovább mert nála marad a labda. Ha kijön a labda a kapusomról már teszem is le kontrollert, mert 1000% h egy teljesen szabadon érkező ellenfélhez fog pattanni! És a sok nyomorék meg végignézi és kamerához rohan, mintha 20 passz és 10 5*-os csel után egy skorpió gólt szerzett volna.
Francesco003
Brilliáns meglátás! -
Digestive
veterán
Gervinho come back! Beb@szta!
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #34206 üzenetére
Buffonnak drivent kell lőni akár 25-30-ról is!
Nyeli, mint kacsa a nokedlit. Meg amit én most nagyon szeretek és sokkal szebb, mint a sima átemelés, az az LT+X pöccintés. Annyira eröltetem, h egy csomó gólom emiatt ment el.
Mivel mar semmi motivációm nincs, így most próbálok belehalni a szépségbe. R9 és Quaresma ontja a cseleket. És azt vettem észre, h ha sprint nélkül éri a csel a cselt azt szinte senki nem tudja lereagálni. Lokelani videóit érdemes megnézni. 40/40-et tuti nem csinál sose, de minden megmozdulása csoda számba megy!
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #34182 üzenetére
De az ellennek jóváírja győztesként.
Ugyanzt csinálják, mint a draftnál sztem.
-
Digestive
veterán
Pjanic! Csodás gól!
-
Digestive
veterán
válasz
gamegod #34146 üzenetére
Nálam ma Blanc és Umtiti rohant egymásnak.
Ez a szarság az utolsó patch óta van sajnos.
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
2 gólos előny az "semmi". Lekapott valszeg egy védőt, átállt 3-5-2-re, behozta a játék egyik legjobb csatárát és higgadt játékkal fordított. Ez nem csalás, hanem tudás!
PC-n azzal tudnak trükközni, h online játék módokban is lehet használni a Legacy deffendinget és ezzel sokan visszaélnek.
-
Digestive
veterán
Én ennek az ifj. Kluivertnek fogok nagyon szurkolni, h állja a sarat! Néztem róla videókat, nagyon ügyes!
Silver2 megvan, abba is hagyom, mert botrány. Indulok lassan egy garden partyval egybekötött este szabadtéri bulival végződő oltári nagy lerészegedésre, úgyh holnap próbálok túlélni, nem lesz fifa!
Lehet este bejelentkezek én is mocsár részegen, mint Fifaisshit kolléga a vb alatt!
-
Digestive
veterán
Lozano gyereket miért nem vitte el vmelyik nagy klubb?
-
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33975 üzenetére
Hát ez qkva jó! Benyomod ezt a cselt a 16osnál és már van is idő a lövésnél buziskodni, h a zöldben álljon meg!
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33970 üzenetére
És elpicsáztad?
-
Digestive
veterán
Ezt a köcsög Begovićot is ahogy meglátom elkezdek öklendezni!
-
Digestive
veterán
Nem, hamarabb abbahgytam.
A cserépkályhába való tüzifa érkezett meg a 7en. Amúgy viccet félretéve, ami 2 hete megy a játékban az már pofátlanul gusztustalan. El nem tudom kepzelni, h milyen szinten kell expertnek lenni, h valaki még így is tud 40/40-et csinálni. Én nem tudom megközelíteni a saját valós teljesítményem nyomokban sem.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #33913 üzenetére
-
Digestive
veterán
Ha én dobozos formában szeretném megvenni a 19et, akkor hol érdemes? Illetve a megjelenéshez képest mikorra hozhatják ki? Ha van jó tapasztalat vmelyik bolttal, akkor írhatjátok! Thx
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #33894 üzenetére
Nana. Csak a 2. és 3. helyet foglalhatják el KDB mögött cam poszton!
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #33866 üzenetére
Én azon filóztam, h erre a bő 1 hónapra teljesen hanyagolni kellene már a 18at. Akkor talán feledésbe merülne az elmult 2 hétben tapasztalt foshalmaz és újult erővel vágnék neki az új szezonnak!
Ja és a madártej után én javasolnék még egy kis langyos mustot is, h tuti legyen a összhatás!
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33852 üzenetére
Rossz volt a füles!
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33852 üzenetére
Meg a hiperszuper totw!
-
Digestive
veterán
válasz
arpo04 #33841 üzenetére
Hát ez az. Az ilyen kiskapukat foltozgatnák és ne a játékot szétbaszó retkes patcheiket tolnák le a torkunkon! De azt a sok kis buzit is pofán vágnám aki így farmol!
Mi ez már? Ennyi erővel lehetnének cheatek is, láthatatlan játékos, ellenfél fagyasztás esetleg hirtelen kinyíló csapóajtó a gyepen, stb...
-
Digestive
veterán
válasz
akooos #33838 üzenetére
Gondoljatok bele h aki az elejétől kezdve ezt csinálja az mi mennyiségű pakkot szedett így össze... 20 perc alatt összejön így a 4 győzelem. Ha kilépnek ellened akkor semmi, ha te csinálod megvan a meccs. Kiesni se lehet bazz!
Mi meg feszengtünk a heti 5 pakkért az MMban + a pár reward. Így 1 nap alatt lehet csinálni vagy 50et!
-
Digestive
veterán
Tudja valaki h draftban mi az a csalás ami most megy? Ahogy meglövi a vezető gólt az ellen már a visszajátszás alatt connection lost és vége. Nekem olyan, mintha le se játszottam vna, neki meg gondolom nyertes. Biztos h szándékos, mert semilyen más esetben nincs kapcsolat vesztés, csak a vezetés után rögtön. És szinte mindenki ezt csinálja. Mondjuk nekem jó, mert vagy nyerek, vagy újrakezdem, csak bosszant.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #33785 üzenetére
Ezzel mi a baj?
-
Digestive
veterán
Ter Stegen nekem a non plus ultra, neki rengeteg volt az EXTRA megmozdulása. Persze De Gea spec lapjai biztos nagyon jók, de nem próbáltam. Na mind1, nekem lecsengett a 18. Draftot nyomatom amíg tart a coin, meg elbohóckodok ezzel a csapattal divben, WLben. Bár amilyen csapatok jönnek még mindig szembe, nekem még mindig odabaszós a team azokhoz képest!
Jó kis első év volt ez nekem. Jártam a div1ben többször is, div 2 fixen megvan. WLben volt 20 győzelmem, dktban többször is elkalapáltam a 4 ellent. Aprítottam le full prime icon csapatokat és irgalmatlan sok játékost kipróbáltam. Fene se gondolta vna, h ennyire beszippant ez az egész és azt sem, h ilyen eredményeket tudok majd elérni így 30 évesen abszolut kezdőként.
2 játékost sajnálok akit nem tudtam megszerezni és kipróbálni. Prime Gullit és tots Agüero, de nem panaszkodhatok így se.
-
Digestive
veterán
Ne akadj már fent a részleteken!
Pl. Salahnál borzasztó tényleg a gyenge láb. Földkörüli pályára áll minden labda amit azzal lő el, de egy hátvédnél én nem érzem hiányát/előnyét egy 10 méteres passznál. Mondjuk aki szélsővel megy fel és osztogtja a keresztlabdákat, meg a cbvel ível 40 métert annak lehet h kell. Én viszont kis passzokkal operálok.
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive #33717 üzenetére
Ez a másik lemaradt. Beleszaladtam ma egy büdös nagy vereségbe (2-6), amit az srác elrúgott, az mind beakadt. Viszont lőtem egy akkora gólt Quaresmaval, h megszavasztam az ide legszebb találatomnak!
-
Digestive
veterán
Amikor Walker elindul!
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive #33662 üzenetére
El is adtam mindenkit. Ez az untrade csapat maradt a hátralevő időre bohóckodni, Lozival, Quaresmaval és Williannal a padon.
2db 100k és 2db 35k pakkból 1!!!!!! db spec lap jött, 87es Sessegnon!
1db Mustafi, a többi mind 82 alatti! Remélem bassza meg, h a 19re maradtak a nagy nyitások, mert ha nem akkor qrva nagy balhé lesz!
Maradt 100k draftra és csókolom.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33664 üzenetére
Ez k.rva jó!
Öcsém ezzel a 4 támadóval ember legyen a talpán, aki felveszi a tempót!
-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek #33659 üzenetére
Én már csak a draftot élvezem, ott legalább újdonság a csapat, amit kapok és pakkokat is lehet nyitogatni. Ma eladok mindenkit a csapatból és marad egy untrade katyvasz szarakodni a WLben. A coint meg mindet eldraftolom, meg nyitogatom.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33614 üzenetére
Nem csak az első.
"A videó SME tulajdonában álló anyagot rartalmaz..."
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33606 üzenetére
Le lett tiltva...
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33610 üzenetére
Ez milyen pakk volt bammeg?
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #33578 üzenetére
De mire jó a +1 rating, ha minden más változatlan?
-
Digestive
veterán
-
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #33480 üzenetére
Meg ezt kivenni sehogy se lehet. Mindenképpen marad az időkérés a cserék, alakzatváltás miatt.
Meg ha el kell rohanni, mert elfogyott a sör, vagy a tüske, akkor mi van???
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #33475 üzenetére
Nekem 13mp elég!
Szigma
Miért kell a jelzés? Hát "leokézod" és, ha végez az ellen, akkor megy is móka. Vagy mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest