- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Hadd osszam meg veletek a büszkeségeim.
Imádom ezt a csapatot, minden poszton helyt állnak. Sokáig (~150 meccs) Baby Shevchenko volt SIF Aguero helyén, de össze nem lehet hasonlítani a kettőt. Aguero fényévekkel van a legend előtt (főleg mozgásban, de megkockáztatom lövésben is), szerintem 800Kért nem lehet jobb csatárt elképzelni. 87es Crespo meg egy csoda, legjobb legend akit próbáltam pedig járt nálam jópár. Középen probáltam SIF Pjanicot de az M/M workrate megöli azt a lapot, mindig csak középen álldogállt, nem tudta kiszorítani IF Bonaventura, Nainggolan kettőst. IF Allan tényleg baromi jó ahogy mindenki írta, nálam főleg megelőző szerelésekkel villog, de azért ha lehetne 12 játékos azért én még melléraknám Matuidit is, picit hiányzik.
-
Genji
őstag
A feladásos loyality működik ugyanúgy most csináltam meg éppen.
Nálam Antonio sima lapja is egy állat csatárban úgyhogy én megcsináltam a Futmas verziót. Egy cheat a pali.
-
Genji
őstag
Összejött a klasszikus Fifa98-as gól. Érdemes megnézni.
Mindig egyes kirúgásnál próbálkozom vele, de most összejött.
-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi #9040 üzenetére
semmi
-
Genji
őstag
800K környékén melyik csatár az ajánlott? 88 Kluivert volt eddig de nem voltam vele elégedett. Jól lőtt, passzolt, de a suta mozgása és a sebessége katasztrófa.
-
Genji
őstag
Szerintetek PTG Jesus meg még lejjebb vagy vigyem most? 765K Xboxon jelenleg a bin.
-
Genji
őstag
En ugy latom megindultak szolidan lefele az arak, meg a vegen lesz ebbol valami.
-
Genji
őstag
Tanácsot kérnék: ti OTW Mbappét vagy PTG Jesust vennétek?
Ki van jobb formában / van nagyobb esélye újabb IFre? -
Genji
őstag
OTW Mbappé 750K körül jó bolt lehet? (X1) Vajon még esni fog az ára?
Van 1,1M coinom és úgy érzem ő használható és a jövőbe is jó befektetés.
Mit gondoltok? -
Genji
őstag
Na gyerekek, az idei market crash elmarad vagy már volt és nem figyeltem?
Mikor költsem el a kevéske összespórolt pénzmagot? -
Genji
őstag
Mikor kezdodik a crach? Erdemes most bevasarolni vagy varjak meg?
-
Genji
őstag
válasz
Expendable #6779 üzenetére
Én mindkettővel játszom (francia squad) és imádom Mbappét a játékban de Griezmann más dimenzió, egy lapon nem lehet őket említeni. A mozgása és a lövése is klasszissal jobb. LEgnagyobb különbség az, hogy Grizi távolról is nagyon jól lő.
Szerintem megéri a többletköltséget, de jövő hét kedd-szerdáig várj ha tudsz hátha lejebb megy az ára.
-
Genji
őstag
Srácok help! 4-3-2-1 csatár Martial és Dembele közé Mbappé vagy Lacazette?
-
Genji
őstag
Scream lapok mikor vannak a padlón? Most érdemes venni vagy miután lement a boost (holnap?)?
Khedirára fáj a fogam most 42K X1-on. -
Genji
őstag
Sokat nem ad hozzá, de nagyot nem hibázott még. Nyilván a középpályán ő a leggyengébb láncszem de ugye Dembele link miatt kell egy Barcás (vagy jó francia Laliga allrounder, ami nincs). Iniesta esetleg Rakitic? Nem tudom gyengék valószínűleg én meg a tankokat szeretem középen.
-
Genji
őstag
Na alig egy hét játék után a következő csapatot sikerült összerakni (fifa pontok és épkézláb nyitás nélkül).
Eléggé elégedett vagyok velük, főleg Higany bődületesen jó Hunterrel. Csak nyomkodom a B-t mikor hozzá kerül a labda és szinte bárhonnan bármilyen helyzetben gól. Sebességre is teljesen ok, mondjuk úgy fordul mint egy tank.Szerintetek merre tovább, hogy fejlesszek? Chiellini, Sandro, Nainggolan elérhetetlennek tűnik árban, Handanovic nem hiszem sokat adna. Hybrid ötletekre is nyitott vagyok vagy más felállásra.
-
Genji
őstag
Régóta olvasva a topikot a következő megállapításra jutottam:
- ha valaki megver egy erősebb csapatot (méregdrága játékosok, ikonok stb.) akkor az skill és dejó meg szeretjük a fifát
- ha mindez fordítva történik (gyengébb csapattal lenyomják a mi erősebb csapatunkat) akkor az hendi meg kurvaanyja és a fifa egy fos -
Genji
őstag
Ajánlanátok egy támadó triót (4-3-2-1), 120-140K körül? Pár napja kezdtem a játékot kiváncsi lennék kire érdemes beruházni. Jesustól kicsit félek, hogy sokat fog esni az ára a közeljövőben ill gyengének tűnik stat alapján. Lacára spóroljak netán? Más alternatíva tier 1 csatár ügyben?
-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi #4291 üzenetére
14.459Ft volt G2A-n. Most töltődik.
-
-
Genji
őstag
válasz
LedyGyuszi #4288 üzenetére
Nem a legolcsóbb megoldás, de köszi azért.
-
Genji
őstag
Sziasztok! Ma megvenném a játékot Xbox One-ra, van tippetek hol a legolcsóbb (nekem kód elég)?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest