-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a Cristiano tényleg komoly lenne.
Ki akartam próbálni a sima lapját is már egy ideje, de PC-n még egyszer sem láttam a marketen.
Viszont nem úgy volt, hogy az idei részben minden liga sbc-t az év játékosa kapja? Mert japánban most Kobayashi lett az.
Meg az is érdekes lesz, hogy az MLS-t hogy oldják meg, mert ahhoz már volt egy MVP SBC. Mindenesetre remélem nem Giovinco kapja a ligásat. -
grimmjow67
tag
Én szerintem 2 honapja nem nyitottam jót
-
A guru
addikt
Hölgyek, Urak, tessék szurkolni, hogy este 7-kor valami használható jöjjön a havi elite 3 pakkból!
-
Kristof_94
nagyúr
Persze tudom, de az EA-nek kell a lóvé!
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11788 üzenetére
szerintem csak olyan jöhet szóba, aki EL/BL sorozatban is le tett valamit az asztalra, Hazard, Aguero, Pogba, Kane, Eriksen, De Gea így hirtelen. jó, Kane mondjuk nem, mert nincs 85+ pace-e, így a kutya sem használja, hiába az egyik legjobb csatár
-
törölt tag
válasz
Jó, azért ilyenek biztos nem lesznek benne, ha már TOTY-ről van szó, ez nem Futties. Tegnap csak poénból tettem be azt a képet, twitteren találtam.
Ha lesz szavazás, akkor biztosan olyanok közül lehet csak választani, akik tényleg kiemelkedőt alkottak, ilyen Bakayoko, meg Bailly félék nem lesznek. PL-ből szerintem olyanokra lehet számítani esetleg, hogy De Gea, Eriksen, Kane, Kanté, stb.
Már ha igaz ez az egész pletyka.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Ha ilyen lesz, eladok mindent, bemegyek a polgármesterhez és kivágom az ablakán a PS-t!
Toty Bakayoko... meg a kis fa..t azt!
-
Stylerr
addikt
Havi WL reward igaz este 19:00kor jön?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
peetie1 #11787 üzenetére
Nem és az a baj, hogy az EA tavaly csak február után adott ki kupás speciális lapokat, ha jól emlékszem...
lanikai: Remélem tévesek a hírek. Egy normál TOTY teljesen oké, mert nagyon keveseknek lesz. TOTY Bakayoko, Martial, Bailley, na velük nem szeretnék találkozni...
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11740 üzenetére
El tudtad adni? 50ért én is raktam ki de nem vitték el az este...
-
getdizzy
aktív tag
hááát, nem tudom mennyi köze van hozzá de január 9-ig tart a szavazás.
Mondjuk jövőhét péntek mennyire lehet esélyes?https://www.uefa.com/insideuefa/mediaservices/mediareleases/newsid=2519941.html#/
-
lanikai
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #11780 üzenetére
én scream Riberyt azért vásároltam nagyobb mennyiségben anno, mert egész évre kidőlt és így ez az egyetlen/legjobb special lapja a játékban. nem tudom ez áll-e a háttérben, de ő nekem is jól hozott, a többi scream lapot nem követtem
(#11782) getdizzy
én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg community voted lenne a dolog, az ea hivatalos csatornáin már ezerrel menne a promo -
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #11778 üzenetére
speciel nekem Ribéry-im voltak...
20-30k haszon volt darabján, egyet vittek el 170k-ba, ott volt +100k haszon
legutóbb 40-50k hasznot hoztak...no mind1... -
gabigyerek
senior tag
válasz
gabesz82 #11776 üzenetére
A div 1 és 2 illetve a 2 és 3 között már valóban kissebb a szakadék, mint a div 3 és 4 között. A div 4 ben még nem annyira pörgős a játék. A 3 egész elviselhető, a 2ben meg már az a dara megy ami a div1 et is jellemzi.
Illetve a div 3 ban már rendszeresek a millió feletti csapatok, míg lefelé az osztályokban ez exponenciálisan csökken.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #11777 üzenetére
Azért volt mert most annyira lent voltak azok a lapok amiket SBC-be pakolnak hogy csak a 90+os scream lapok érték meg kb.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #11775 üzenetére
akkor értem, miért nem ugrott annyit az áruk...
kicsit nagyobb nyereségre számítottam belőlük... -
gabesz82
őstag
válasz
Ragnar17 #11774 üzenetére
Én a 17-ben stabil div2es voltam, 1-2szer div1ben is megfordultam, de szinte azonnal kiestem. A 18-ban viszont div4nél nem jutok feljebb, én úgy vettem észre, hogy itt van egy viszonylag nagyobb szakadék a div4 és 3 közt, mondjuk jóval kevesebbet is meccselek mint tavaly.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #11768 üzenetére
100% hogy 48 órás boostot kaptak, ma este 21:00ig lesz.
-
Ragnar17
tag
Tyűha, még október közepe/vége fele játszottam UT-ben seasont, akkoriban eléggé megszenvedtem az 5. osztyályban, azóta csak WL és SB ( mára már SB kilőve, lefáraszt fejben)
Így kedvet kaptam seasonözni, 5.osztály megnyerve, 6 győzelemből 4-en rage quit..Nem tudom hogy a mezőny hígult fel mostanra, vagy valamicskét fejlődtem, de öröm volt így játszani.
-
Csokipuding8
tag
Köszi szépen a válaszokat. Remélem bejön valami ezek közül, és nemsokára tolhatjuk a meccseket
-
Roland06
aktív tag
Üdv.
Szeretnék segítséget kérni hogy hogyan lehet 3-an játszani online? Pl egy csapatban vagy 2-1 elosztásban.... Stb. co-op-ba. Előre is köszönöm. -
marcess
senior tag
válasz
LedyGyuszi #11768 üzenetére
Mintha itt valaki 48 órát mondott volna, ha ez igaz akkor ma estig.
-
LedyGyuszi
addikt
nem tudja véletlenül vki, hogy meddig tart a screamer lapok mostani boostja?
-
A guru
addikt
170-ért elpasszoltam Williant, 22500 profitot bezsebeltem, remélem este kicsit lejjebb megy a pakknyitásoknál.
-
Fadgyas
újonc
Sziasztok! mikor és melyik liga sbc fog kijönni?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
A guru #11756 üzenetére
Úgy látszik máshogy reagálnak a piacok. PC-n simán stabilan 130k-nál áll Willian, ahogy Firminho is és még ma jönnek a rewardok. Furcsa, pedig PS4-en és Xboxon azért jóval többet nyithattak belőle. Szerintem várjunk, ma este kiderül merre tart az ára.
@kdavid: Én is hallottam erről a szavazásról, meglátjuk mennyire igaz. Elég brutális lapok lennének.Ha előbb tudom, talán én is eladom a csapatom, hogy megszerezzem őket
Martial az apokalipszis lovagja lenne ezzel.
-
A guru
addikt
Nem azért srácok de IF Willian Most 160k buy nowba megy tegnap estéhez képest, szóval ez nem lesz 150 alatt jövőhét ilyenkor sem szerintem, már most profittal ki tudnék szállni belőle. Ez egy rendhagyó TOTW volt, mert amúgy tényleg olcsósodni szoktak idővel.
Alli is a tegnapi 140k-ról 175-re ugrott.
-
p0ty
aktív tag
válasz
#16514048 #11750 üzenetére
Én is hallottam hogy community toty lesz de ezt úgy értették hogy szavazhatunk a kijelölt játékosokra vagyis elvileg van egy lista akik lehetnek toty és ha a community fog dönteni akkor a megadott játékosokra lehet szavazni nem pedig akármelyik játékosra de nem hiszem hogy community fogja eldönteni
-
-
MdewC
nagyúr
Most akkó mikó gyün a rotyi? Péntek vagy hétfő?
Konkrét időpontot mondjatok, ne találgatást!
-
törölt tag
válasz
Lori82 #11741 üzenetére
Most őszintén, te képes vagy érzékelni a különbséget 86 és 88 pace között?
Mert én abszolút nem.
Szerintem ez nem is kérdés, akinek megvan a futmas lapja, annak felesleges megvenni mellé ezt az újat is, tökre ugyanaz a két lap. Ha meg véletlenül kinyitja pakkból, akkor az inform-ot kell eladni és a futmast megtartani.
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #11742 üzenetére
Mondj már egy olyan 86os PL bal/jobb szélső lapot, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik és 100k alatt meg tudod venni!
A legjobb példa Coutinho if lapja. Stabilan 130-140k.
Ja de bocsánat! Milyen platformról beszélünk? Én az xb árakat nézem. Én azon játszok.
-
Kristof_94
nagyúr
Douglas OTW ára felment 50k-ra szóval most adom el. Mi lehet az oka? Kupáért nem kaphat informot...
-
Meghivott
addikt
IF Willian egy állat. Tettem rá egy huntert, beraktam jobb CM-be és csak figyeltem, hogy rohangászik a pályán. Mindenhol megfordult. Közeben tekert és bikázott 1-2 gólt, illetve szűrt, vagy hátul tisztázott a vonalról. Menő lap
-
törölt tag
válasz
etaclan1984 #11735 üzenetére
+1.
Főleg ha tényleg 8-án jön a TOTY, akkor lesz nyitogatás megint ezerrel. -
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #11735 üzenetére
Ez akkor lesz 80k-s lap, amikor én profi légtornász!
-
akooos
veterán
Asszem Morata ára el fog indulni szépen lefelé. 3 darab 100%-os helyzetet kihagyott, kapott róla a Chelsea egy gólt. Aki akar IF vagy OTW Moratat venni, az most tegye
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11715 üzenetére
Én IF Arnát használtam LF-ben én nagyon csíptem (már tavaly is). Jól passzol, jól lő, és hunterrel már a sebessége is megfelelő. Szerintem nyugodtan berakhatod a SIFet STbe, tolj le vele 10-15 meccset és meglátod.
-
A guru
addikt
Közben beállításra került az új arcképem, angry birds C-3PO lesz mostantól, csak hogy ne vegyem el Digestive kolléga kenyerét.
-
s0p0q0r
aktív tag
Ez a Dendockner klasszik söprögetőre hajaz. Kár, hogy belga ligás. igen jó kártyának tűnik.
-
BenXL
tag
Ha nyitottam egy IF Lingardot de van egy Futmasom akkor érdemes használni vagy inkább adjam el?
-
A guru
addikt
Elhoztam egy Williant 139-ért hunter chemmel 99 contracttal, nem tudom elhinni, hogy ennél ő olcsóbb lesz.
Holnap érkezik még Alli és kész is van a hétvégi team.
-
kiserik
senior tag
Ez az IF Lingard csak szerintem lehet kumma jó ST Hawk lappal? Egy Jesus-Lingard, mögöttük Firmino...
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #11725 üzenetére
Az az Aké nagyon OP-nak néz ki.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #11723 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá akkor ST.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #11719 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #11713 üzenetére
Csak azt felejted el, hogy egy box-to-box középpályásról van szó, nem csatárról, neki nem a góllövés a feladata. A te logikád alapján az jobban megérdemelte volna, aki egész meccsen nem csinált semmit, de mondjuk kétszer pont jókor volt jó helyen és bepöcintette a kapuba a labdát, amit a csapattársai kínáltak fel neki tálcán.
Szerintem viszont jó, hogy nem csak ezt nézik, főleg egy ilyen típusú játékosnál. Az a teljesítmény, amit az Everton ellen nyújtott, simán megérdemelt egy SIF lapot, nem is véletlenül volt benne az összes prediction-ben.
De feltételezem te nem is nézted a meccset, úgy nagyon könnyű kritizálni...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #11715 üzenetére
Tudsz linkelni egy jelenlegi csapatot és hogy mennyi pénz van fejlesztésre, most ezt így nem igazán látom át.
-
-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8 #11712 üzenetére
Mobilra töltsd le a PS appot, ott megveszed a fiókodra a játékot, és ha meglesz a konzol csak elindítod a letöltést, szerintem működni fog, de valaki azért még erősítsen meg ebben. Ilyen kérdéssel viszont a PS4 topikban 100% hogy tudnak segíteni, meg esetleg jobban is értenek ezekhez mint itt mi.
A fiókodat szerintem inaktivitás miatt nem törlik.
-
Szigma70
addikt
válasz
#16514048 #11709 üzenetére
Tudod, ha valaki uborkaszezonban kap 2 gólpasszért IF-et, akkor nem szólok egy szót se, de SIF et erre?
Csak a lóvéról szól.
@Csokipuding
PS4 en be tudsz jelentkezni a meglévő accodba, vagy tudsz ujjat is csinálni, majd a sajátodon csak belépsz, és elsődlegesre állítod
ps4 topik, topikösszefoglaló
-
Csokipuding8
tag
Üdv Urak!
Elég komoly kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
Generációváltásra adtam a derekam, így intéztem Telekomon keresztül egy PS4-et. Azért jutottam erre az elhatározásra, mert karácsonyi akció gyanánt elég sok játék, köztük a F18 is majdnem féláron van a store-ban. Gondoltam akkor - ha már úgyis mostanában terveztem a reformot - nekilátok. A bibi ott van, hogy szarakodás ment az ünnepi időszak meg egy friss számla miatt, így eléggé elhúzódott a történet, és lassan lejár az akció.... (13-án)
A kérdés.
Meg lehet e oldani ezt valamilyen formában. Pl én az öcsém gépén átjelentkezek az én fiókomba - ami eddig csak ps3-on volt ugye - az én számlámmal stb, és megvásárolom a játékot, de majd csak akkor töltöm le/telepítem ha már meglesz a saját konzolom, és arra...evidens. Lehet ilyesmit csinálni, vagy abszolút baromságot kérdezek? Jó ideje kiestem ebből a rendszerből, szóval már az online-os játék előfizus részénél is hidaltam egyet, de azt még lenyelem...Másik kérdés, hogy mivel kb 1 éve én be se léptem nem hogy a játékba, hanem a konzol nem volt elindítva, lehetséges h inaktivitás miatt törölték a fifás accomat...?
Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #11697 üzenetére
Konkrétan nem írtad le, csak a korábbi hozzászólásaidból arra következtettem, hogy ez állhat a dolgok mögött.
Ezen a poszton esetleg Hamsik érdemelt volna még IF lapot, de semmiképp sem Pogba helyett, hanem mellette.
És nem csak más bajnokságokból maradnak ki játékosok érdemtelenül, most például Salah is kaphatott volna egyet nyugodtan. -
vatafakk
aktív tag
Nyitottam 2 snodgrasst köszi EA!
-80K -
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11696 üzenetére
látom az irónia nem jött át. ettől függetlenül a 200k-s tipp elég meredek volt...
-
akooos
veterán
Na esett egy IF Lingard. Nem tudom megtartsam-e vagy kuka. Pl csapatom van, majd kipróbálom.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru #11694 üzenetére
Egész baráti árak, Aké is 20-25k, bár ingame statokat még nem láttam, de tuti ő is alapember lesz 25-ből 24 WL csapatban!
Lehet érdemes lenne 1-2 bpl upgrade csomagot csinálni, még úgyis hátravan az utolsó Shearer SBC, de ahhoz még gyűjteni kel, szóval lehet eltolom kicsit és erre szánok pár 10k-t.
Amúgy ti Arnat CAM-ba vagy csatárba tennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest