-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
A guru #11492 üzenetére
Szerintem nem kell 2 fifa csak szimplán jobban kidolgozni a WL-t. Legyen abban is egy amatőr szint meg egy elit. Teszem azt ha x győzelem esetén kvalizhatsz az elitbe de y győzelem után csak az elitben indulhatsz és oda olyan rewardokat adjanak ami jobban megérje mint mondjuk az amatőr szint tetején tanyázni.
-
dojan75
tag
Nálam is ez volt ma. Össze vissza ment minden, középső védők csatárnak képzelték magukat.
Nem tudtam passzolni, de még 100 %os helyzet is kimaradt. Volt amikor meg olyan gyors volt a játék menet, hogy azt se tudtam mi van. Szegény bátyám most vette meg PC-re. Lehet nem kellett volna, de majd rájön.
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon lent vannak most az árak a piacon, pedig még a TOTY csomagok sem jöttek meg.
-
törölt tag
Hogyan lehet új fifa accot csinálni?
-
A guru
addikt
válasz
dudu5130 #11490 üzenetére
Egyébként én 2 fifát adnék ki egy évben, az egyik lenne a lite verzió sima offline módokkal meg online divisionnel, a “pro” verzióban meg lenne a WL + a speciális lapok (TOTW, TOTY stb.). Így mindenki azt kapná amire számít a játék megvásárlásánál. (Atyaég mennyi á betű.
)
-
Szigma70
addikt
Üdv
Mivel a Nike volt szíves elárulni, hogy Coutinho Barcás lesz, így érdemes a PL es lapjába fektetni?
Ha már az nem lesz nyitható, elméletileg feljebb megy nem?
-
dudu5130
őstag
válasz
A guru #11489 üzenetére
Amúgy vicces és sokan leírták már, hogy ennek a programnak ezen a szinten pont, hogy a kikapcsolódás és a szórakoztatás lenne a célja. Erre meg csak idegeskedés és stressz az egész. Mert vannak itt sokan akik jól játszanak, de nincs annyi idejük és kedvük, hogy megtanulják a glitcheket vagy egyéb apróságokat amiket a profik használnak azért, hogy profik lehessenek.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11480 üzenetére
Sztem otw mbappet ne most vedd meg mert benne van a totw predictionben. Ha nem jön az IF akkor szerdán valszeg jókorat esik az ára ...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #11480 üzenetére
Befektetésnek nem tudom, hogy megéri-e, de az biztos, hogy ST-ben nagyon durva a srác.
Hát, azt még mindig csinálhatod, hogy megveszed az RW változatot és meccs elején mindig becseréled, csak tökölős...
Z’Z”: Örülök, hogy segíthettem, grat!
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Most először, és talán utoljára sikerült SB-ben az Elite3-at elérnem, de csak pár ezren múlott, hogy nem Elite2 lettem.
Nekem ez már fárasztó, hogy folyamatosan végig nyomjam és idegeskedjem a meccseket.
Ennyit még sose káromkodtam, még szerencse, hogy a gyerek ezt nem halotta, mert karácsony után az asszonnyal két napra elutaztak az anyósomékhoz. Bár így visszagondolva sokkal több értelme lett volna Pocoyot és Thomast néznem, mint ezzel játszani.
Az utolsó meccsen múlott egyébként az egész, de az ilyenek ellen sajnos mindig megszívom:
Az alábbi csapattal értem el, így nekem ez az eredmény sokat jelent.
PFC
Taktikát felváltva használtam, mert valamikor az alap működött, de voltak mérkőzések, amikor MdewC és az A guru leírásai hozták az eredményeket.
Ezek mehetnének a topik-összefoglalóba.
Lenne még hova fejlődnöm, de ahogy már korábban is leírtam, sajnos kezdek kiégni.
Kipróbáltam több játékost és ligákból is építettem csapatot, de nekem a francia és brazil jött be igazán és természetesen az MLS.
A PL-ből kb. ötször építettem keretet, de nálam egyik se működött igazán, pedig volt benne sima Jesus (talán nem volt felszentelve), illetve Ibra, Laca, If Zaha, Musa, Vardy stb. de egyik se volt OP, akit talán ajánlani tudok az TOTGS Firmino, de a sima lapja is jó, illetve volt szerencsém draftban kipróbálni SIF Agüerot, na, ő tényleg állat.
Akinek van kedve, az próbálja ki az MLS ligát, igaz kevés a gold játékos, de a sliverek is hozzák azt a teljesítményt.
Giovincot és Dos Santost csak ajánlani tudom, igaz a nagyobb védők elnyomják őket, de gyorsak, fordulékonyak és ami fontos, hogy a kapu előtt veszélyesek. -
BenXL
tag
Na most először bejutottam a Weekend league-be
4 meccsből 3 ragequit (döntőben is), pedig kb másfél hónapja játszok és eddig a döntő is alig volt meg, jó mondjuk max 1-2szer próbáltam meg hetente, most meg 3.ra sikerült... alig várom a hétvégét
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94 #11472 üzenetére
Ő a te kedvenced
Most csak ikon. Lehet Del Piero lesz, bár ő kicsit több.
Alap Crespo talán jobb, mint a középső.
De az alap Shevit dicsérik nagyon...
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94 #11466 üzenetére
Hát a két alap közül, mondjuk. Esteleg más? Valami durva csatár kéne max 1M-ig, mondjuk.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #11462 üzenetére
Importáltad a klubbod?
Nem lesz ban?
-
Meghivott
addikt
Shevchenko vagy Crespo?
-
BenXL
tag
Szerintetek melyiket csináljam meg? (LB, CB, LCM)
http://www.futhead.com/18/squads/2339886/
http://www.futhead.com/18/squads/2339889/az első kb 150k, a második kb 270, lenne annyival jobb hogy megérje?
-
Kristof_94
nagyúr
Van még akinek nem működik teljesen jól a Futbin "analyzed SBC" oldala?
-
Z'Z"
őstag
válasz
RangerFox #11459 üzenetére
Ahogy nyervi kolléga is írta az advanced SBC-ket tényleg érdemes megcsinálnod, illetve a ligákból is azokat, amikben értékesebb csomagok vannak.
Viszont a premium és sima upgrade nem éri meg.
Ami még hasznos infó lehet a számodra, hogy minden játékost rakj a klubbodba és ne nyomj a gyors eladásra, mert később fel tudod használni őket vagy egy MM SBC-nél, akár drágábban is eladhatsz játékosokat. -
RangerFox
veterán
Érdemes megcsinálni az advanced sbc-ket, meg az ilyen upgrade sbc-ket (laliga, pl, calcio stb)?
-
Szigma70
addikt
2017 off
2018 on
BUÉK
-
Francesco003
aktív tag
Búék mindenkinek!!!
-
v-man
őstag
Ez az IF Allan védekező középpályás poszton tényleg nagyon hasznos játékos. Aki még tetszik pár meccs után, és nevetségesen olcsó: IF Destro. 11e tallér alatt hozható és brutálisan fejel, valamint a többi statja sem rémes. A Pirlos
csapatomba pont jól jött. Gondolkodok, hogy veszek rá egy Hunter lapot. -
bvitar
tag
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
az imént vettem 2000-ért egy Diego Costa-t.
Kaptam érte 350 daily objective jutalmat, viszont nincs sehol a srác...
Buy now-val vettem.
Mi lehet a gond és a megoldás? -
A guru
addikt
Szeptember óta elég sok játékost kipróbáltam, januártól kizárólag a saját játektudásom fejlesztésével és az egyre jobb eredmények elérésével szeretnék foglalkozni, szóval bepakoltam a csapatba a “tesztfázis” alatt megismert általam legjobbnak ítélt játékosokat: [kép] Agüero az egyetlen új érkező most, egy ideig biztosan marad is, nagy szívfájdalmam egyedül az, hogy Mbappét sehogy nem tudom egyelőre beépíteni. Formáció 4-1-2-1-2(2), ha ég a ház akkor Willian feljön Tolisso helyére és 4-2-3-1-re váltok.
Pakkokat amiket kapok nem nyitom el TOTY-ig, hátha jön valami nagy bontás...Boldog, sikerekben gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott #11443 üzenetére
Akkor most mond meg, hogy mit lehet tenni az ügyben. Azon kívül, hogy megkérlek titeket, hogy ne balhézzatok, nagyobb hatásköröm nincs. Valamiért így döntöttek, de tartom, hogy a kommentek stílusa miatt teljesen jogosan tették. Nekik nem kell magyarázatot adni a döntéseikre.
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984 #11444 üzenetére
Nem ezt írtam. Ezért nem akartam elkezdeni.
-
etaclan1984
őstag
Most nekem kéne szégyenlem magam ? Azért álljunk már meg egy szóra. Ha valaki nem tudja elengedi ezeket a kemény "provokációkat" és így reagál minden egyes alkalommal akkor ki a hibás ? Szerintem szeptember óta bőven tett már ezért a bannért, igazából még most volt a legvisszafogottabb.
-
Meghivott
addikt
A személyeskedés egyértelműen a másik oldalról indult. És igen, volt provokáció is. Minden írására volt valami reakció. Simán el kellett volna engedni ezeket a dolgokat. Aztán nyilván felvette a kesztyűt. Nem védem, de egyáltalán nem egyedül volt benne a dologban. És én folyamatában olvastam, nem úgy, mint a modik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott #11431 üzenetére
Csak a bejelentő oldal van, topik összefoglalóban megtalálod.
A témához: csak azért, hogy tisztába tegyek 1-2 dolgot, a magam részéről csak jelentettem a sokszoros személyeskedést, illetve kértem az esetek kivizsgálását. Próbáltam egyenlően kezelni a dolgokat, de kevés voltam már hozzá. Nem volt véletlen, hogy mindig egyvalaki keveredett balhéba. Én nem hozhatok döntéseket, de egyet értek a modikéval. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor nyugodtan írjon a modiknak. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét.
-
Tajték
senior tag
Sziasztok
Bocsi az offért. Azt szeretném kérdezni hogy nem lenne e esetleg valaki oly nagylelkű hogy nekem és a 7éves kisfiamnak ajándékozni a Fifa 17 UT coinjait? Valaki akinek már úgysincs szüksége rá
Nem viszi a gépünk a 18-at és néha bohóckodásnak még benyomjuk a 17et. PCn vagyunk -
akooos
veterán
Server leállás óta egyszerűen nem tudok játszani. Talán 2 meccset nyertem összesen...van valami arról hogy mégis mi a tökömet csinált az EA akkor? Mitől lett ennyire rossz a gameplay?
-
nyervi
aktív tag
-
Meghivott
addikt
Valahol lehet csetelni a supporttal vagy csak a bejelentő oldal van? köszi
-
Lori82
senior tag
Ja és B.Ú.É.K mindenkinek
!!
-
Lori82
senior tag
Igen-igen-igen-yes megcsináltam!!!Ebben a hónapban a WL-ben két mélypont is volt .Egy 9 illetve 8 wines hétvége.Ennek köszönhetően a havi gold 3 nagyon messze került,pontosan 14 győzelemre.Másnak ez semmiség lehet,de nekem a fifa 18-ban a legjobb WL helyezésem Gold 2 volt 13 winnel és az is csak egyszer.Úgy jutottam el 11 Winig,hogy maradt még 3 meccsem a 25-ből,tehát mindet nyernem kellett.Ezért mindent bevetettem .Mocskosul bronz bencsingeltem és hanyagoltam az általam nagyon kedvelt 4-3-3(3) taktikát.Egyszerűen nem életképes a Fifa 18-ban pedig a 17-ben még az első osztályt is megnyertem vele.Átálltam 4-2-2(2) -re kicsit állítottam a csúszkákon és az első két meccset könnyen,az utolsót pedig vért húgyozva hoztam. Fuck yeah így szilveszter előtt ,a legjobb Wl-em 14 winnel
és a havi Gold 3 is meg lett
-
Z'Z"
őstag
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden topik lakónak!
Illetve kívánom, hogy mindenki nyisson egy Icon Ronaldot. -
Z'Z"
őstag
válasz
mikkristof #11424 üzenetére
A jövendölés azt mondja, hogy a TOTY időpontja jan. 8-a.
-
Z'Z"
őstag
válasz
mikkristof #11421 üzenetére
TOTY-ig még csökkenni fog, érdemes még várni.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #11416 üzenetére
Reward nyitások után pld, óccső a csapat fitnesz. Én 400-500 ért veszem őket.
Veszek 50 db-ot, listázom 900-1000-ért, 1-2 nap alatt átpörög, persze az eladottakat pótlomNem nagy dolog, de napi 7-12000 összejön
-
mikkristof
csendes tag
Segítsetek nekem egy kicsit kérlek.
Mi várható most az árakkal?
Nőni, esetleg csökkeni fognak?
Lacazette most olyan 60k környékén mozog és erősen gondolkodom rajta.
Várjak még?
Köszi előre is!
-
etaclan1984
őstag
Gabriel Jesus 4-6 hétre dőlt ki.
-
grimmjow67
tag
válasz
Kristof_94 #11416 üzenetére
En azt szoktam csinalni hogy veszek x osszegért poz. Modositot es eladom 200-300 profittal. Napi 100-150 et eladt belole. Sok ido nem volt. Licitelsz annyira amennyi elfer. Kirakod. Es ahogy fogy visszatoltod az ures helyeket. Oránkent par perc alatt megvan
Sok kicsi sokra megy
-
Meghivott
addikt
Ez a mai bánásmód a topik (csak) egyik lakójával szemben legalább akkora csalódás, mint maga a játék. Nem volt teljesen korrekt a dolog. Ne menjünk bele, ez az én véleményem.
-
IzI
senior tag
Miért van az,hogy sok youtube-er a meccs elején rögtön felállást vált? Mindig ugyanazt csinálja.Nem lenne egyszerűbb még a meccs előtt ? Biztos meg van a miértje.
Kérdés mi az ? -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #11413 üzenetére
Ennyi idő alatt fogyóeszközökből minimum fél millát kivettél volna
Én csak azzal kereskedek, mivel sose nyitok semmit, ami sokat érne, így is összekereskedtem 1.5 misit
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #11405 üzenetére
Szerintem nem, legalábbis nem találtam róla semmit. Annyi történik most vele, mind bármelyik OTW, vagy PTG lappal amikor sokáig nem kap upgarde-et; az emberek elkezdenek szabadulni tőlük, nem akarják a végtelenségig tartogatni őket.
Ezért próbáltalak lebeszélni ezekről. Most ugyanaz történik, mint Costával, szép lassan teljesen elértéktelenedik és ha véletlenül kap IF lapot, akkor örülhetsz, ha kijössz nullára azzal, amit 29-ért vettél. De ha sokáig áll bennük a coin, akkor a többivel sem jársz jól, mert annyi idő alatt a többszörösét megkereshetnéd más befektetésekkel.
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #11398 üzenetére
Biztos hogy nem. Igy hogy vege a futmasnek, TOTYig hallani se akarok errol. Megint 85+os golokkal forditanak ellenem, es byebye div3.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! A Valenciás Rodrigo is sérült? Mert néhány nap alatt 20k körüliről 16k-ra zuhant az azonnali ára, pedig benne van potenciál bőven.
Van 9 PTG Rodrigom csak azért kérdem, mindet 20k alatt vettem, volt amit 13k-ért, illetve egy van még régről, ami 29k volt. -
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #11401 üzenetére
Mennyire súlyos?
Sajnos így buktam 300K-t és azt a profitot, ami azon megy el, hogy nem tudom megvenni Aguerot.
-
gabesz82
őstag
válasz
Szigma70 #11396 üzenetére
Tényleg provokálták, de szerintem már elég régóta rontotta a topic "levegőjét". Biztos vagyok benne hogy az aktív topicozók kb. 3/4ét halálra idegesítette és zavarta őket. Sőt többször is írta, hogy má' csakazéris'... egyébként meg humorral el lehetett volna ezt intézni, de hát neki ezek szerint olyan nincs neki.
-
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #11401 üzenetére
Ne má'
Szegény
-
grimmjow67
tag
Na lesérült gabriel jesus
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest