- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #25942 üzenetére
Igen !
Igazából engem is nagyon foglalkoztat a kérdés. Mivel szinte tuti hogy a mostani lapokat nem lehet majd felhasználni a VB módnál, se TOTSokat se IFeket se a sima lapokat. Viszont a PTG-ket elvileg igen. És a nagy kérdés az ikonok. Mivel hivatalosan is írták hogy lesznek új ikonok akik a VB-hez köthetőek ezért én látok esélyt arra hogy azokat lehet majd használni. Hacsak nem adnak ki valamiféle VB ikont, így a régiek is mehetnek a kukába -
Fifaisshit
őstag
-
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #16883 üzenetére
Teljesen igazad van. Eltünteti a fifa a különbségeket sokszor. Viszont egy tanács. Olyankor amikor nem bírom kihozni a labdát mert minden passzt lefülelnek, gyorsan átváltok park the busra, és visszajön a 3 elöl lévő játékosom. Tudom van hogy ez sem segít, de néha bejön
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
pe3mario #14590 üzenetére
A legacy defendingre gondolsz? Tuti rengetegen nyomják, de az EA nem veszi észre csak ha sok a report, én rengeteg embert reportolok, ha ilyet észlelek. Amikor úgy rohan rá a labdás emberemre, mint egy hőkövető rakéta én meg elpasszolom, átívelem a másik oldalra és mielőtt odaérne a labda, már oda is ért a játékosával... Hagyjuk már...
Lassan oda jutok, hogy használni fogom, csak sajnálnám az accountot, mert elég sokat toltam bele. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
pe3mario #13967 üzenetére
Nálam SIF Young, Koscielny, SIF Mustafi, TOTGS Kimmich.
Mustafi nekem is bejött, szerintem nagyon jó. Próbáltam Boatenget is hátul. Őszintén szólva szerintem Koscielny simán hozza azt a teljesítményt és még mozgékonyabb is.
Én Bellerint biztos lecserélném a már említett Rose vagy IF Kolasinacra.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
pe3mario #13967 üzenetére
Kolasinac sokkal jobb mint a Bellerin lehet h fut de kb mindenkiről lepattan
Ellenben a bosnyákot kb senki nem tudja nálam megfútni mert a helyezkedese és az ereje az valami fenomenális
Meg TOTY messi sembeállok ele vagy fellokom inkább o OP
Cb hiába 86 H/H alacsony is és erősnek sem mondanám helyezkedés sem a legjobb mondjuk ott én Smallingra eskuszok pedig van coinom mást venni de az ereje és magassága miatt nekem Bailynel is jobban bejött
Walkert is próbáltam nekem itt is inkább Valencia
Dehát ízlések és pofonok de azt merész kijelenteni h fifa 18 legjobb prem védői -
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #13949 üzenetére
Ebben a játékban nem is kell szerelni, akkora autotackle van jelenleg. Elég ha ráfutsz a védőddel a támadóra, onnantól a matek elvégzi a dolgát. Nem tudom ti hogy nem kaptok agyvérzést ettől minden meccsen
Én felrobbanok konkrétan. Annyira lebutították a védekezést a demóhoz képest. Védekezni 10ből 9 játékos nem tud, de nem is kell megtanulnod, elég csak 3db 90+os paces támadóval rohamoznod és majd úgyis befut valaki a védők mögé. Persze a gép magától indul be, mert még azt se kell irányítani csak a driven shotal befejezni. Aztán jöhet a sok nigro gólöröm meg a visszanézés a középkezdésig erről a borzalmasan felépített támadásról.
-
-
peetie1
aktív tag
válasz
pe3mario #6965 üzenetére
Szerintem a POTM-ot nem kapja meg sem az OTW sem a PTG lap.
EA oldalról:
"If you have a Ones to Watch item in your club, its ratings will automatically match that of the players latest Team of the Week, Man of the Match, European Team of the Tournament, Hero or Record Breaker In-Forms." -
dtrms
aktív tag
válasz
pe3mario #6958 üzenetére
Én nem merném már megtippelni se.
Sané:
-pontok alapján több van neki: 3gól / 3gólpassz
-most kapott egy olyan kártyát ami fejlődik, tehát van egy speckó kártyája is és fejlődik is (a potm konkrétan elértéktelenedne, ha meg is veheted....minek csinálnád meg ha van tradable verziód!?...)
-ha KDB lenne, akkor időben kiadhatták volna a potm-ot (piac miatt talán nem)KDB:
-kevesebb pont: 3gól
-pontban oké, hogy kevesebb, de nagyon sokat számított a mezőnyjátéka
-kdb-nek van egy if lapja, aminél drágábban kéne kijöjjön a potm lap, így olyan 6-800 körül. Akkor viszont kelleni fog bele kdb, de akkor az ő ára maxon fog menni, ami megint nem opció. (videósok mondták)Monreal:
-egy kiszivárgott képen őt láttam, habár én ezt esélytelennek érzem -
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #6899 üzenetére
Így van, több nyitás lesz mert jó promo packok lesznek majd. Pistike már hallott erről a Black Fridayről ezért aputól 10ezer fifa pontot kért szülinapjára és sok drága promo packot kinyit, sok drága játékos esik, de Pistike szeretné most megvenni Messit mert olcsó mert Józsi is sok packot nyitott és neki Messi esett, ezért gyorsan túlakar adni Bale-n akit nyitott és áron alul rakja fel piacra. Esetleg hiányzik hozzá még egy kis pénze ezért eladja IF Aspast is 10el olcsóbban, meg OTW Semedot mert Messi mezben alszik már napok óta annyira szeretné megkaparintani, csak ő lebeg a szeme előtt, még álmodik is róla ! Csak siessen Pityu mert ha nem figyel már emelkedik is Messi ára, aztán karácsonyra is fifapontot kell kérnie !
-
Yodamest
veterán
válasz
pe3mario #6818 üzenetére
Fú akkor lehet előkerűsz majd a kövi streamben. Aki rosszakat ír róla azokat szereti elővenni és kibeszélni durva módon.
Ez a pali egy igazi maffia.
Ja meg poén, hogy persze ő a nagy fifás, div 10-6 ig még nagy a szája, de pl. WL-re képtelen bejutni. Talán pont a linkelt videóban mondja, hogy ő hanyagolja is a fut champions játékmódot úgy ahogy van, mert képtelenség bejutni a WL-re
Már maga a selejtező kiidegelte mit szólna ha WL-ben kéne 25 atomdurva meccset lejátszania, fú pedig azt tuti megnézném, hogy jót röhögjek.
-
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #5288 üzenetére
Nekem PC-n lazán megvolt az 55ezer pont, úgy hogy 8 meccset le se játszottam a hétvégén.
És minden héten simán 3-4-5ezerrel több pontom van mint az előző héten. Ha lejátszom simán megvan az elite 2, de nincs kedvem ennyire rágörcsölni, a reward annyival nem jobb hogy még 2 órát beletoljak az SB-be.
Különben is, ha nem akarja akkor a mega packból se fog semmit dobni -
Szigma70
addikt
válasz
pe3mario #5288 üzenetére
Azt nem tudom, hogy csinálod, de én lazára veszem ezt a SB-t, és napi egy, max 2 meccs profin, csak ami tuti nyerő, a többi amatőrön.
Első félidőben 6-8--0 ide, aztán otthagyom, megyek a dolgomra. Így jön amatörön 800 pont körül, profin 1200 körül, és így vasárnapra pár ezer hiányzik csak az elithez. Ha akarnám, meglenne, de nem ér nekem ennyit most. -
eM'82
addikt
válasz
pe3mario #5001 üzenetére
Hali,
Akkor leírnám a teljes folyamatot. PC-n működik, konzol passz (annak hiányában)... azt majd más megírhatná, hogy megy-e?
IKON játékosok offline módban // ICONS OFFLINE
1, Letöltöd innen a 226650_Icons_Reloaded_2.rar fájlt.
2, kicsomagolod, és a .rar-ban található Squads_BASE fájlt és bemásolod ide: c:\Users\felhasználónév\Documents\FIFA 18\settings\
3, Fifa 18-at elindítod. CUSTOMISE > PROFILES > Load Squads almenü. Itt pedig kiválasztod a DEFUP1 squad fájlt.
4, Ezután a Free Agentsek között ott lesznek OFFLINE módban az Ikonok. Illetve Karrier módban pedig, ha ÚJAT kezdesz!, szintén az összes Ikon. Egyedül Puyol volt aki már kezdéskor a Bayern alkalmazásában állt.
A kiválasztottakból (mármint Ronaldo, Ronaldinho... stb) mindhárom verzió megjelenik majd.
Előfordulhatnak fagyások (legalábbis az eredeti readme alapján, nálam ilyen nem volt még), illetve néha reset-elhet a squad base fájl, ilyenkor csak újra be kell tallózni a 3. pontban említett fájlt és mehet is újra a móka.Tudtommal ez nem illegális (nem is cheat, hisz' csak offline használja az ember), + boldog vagyok, hogy sikerül játszani olyan játékosokkal is, akiket amúgy elérhetővé kéne tenni mindenki számára, aki megvásárolta a játékot.
Jó játékot!
üdv,
eM -
eM'82
addikt
válasz
pe3mario #4994 üzenetére
Simán be kell csak tölteni egy Squad update-et. Mivel offline megy, igy nem hiszem hogy bannolni tudna/akarna emiatt az EA. Offline meccseken is megy, nem csak Karrierben. Hátránya hogy néha elszállhat a squad, de ez se zavar. Újra betölt és mehet is.
Azért néztem utána, mert október eleje/közepe volt mikor láttam Gorilla keretét... Illúzió romboló volt. És a legtöbet vette. Nyilván olyan háttérrel könnyebben gyűlnek a Fifa-pontok is.
-
etaclan1984
őstag
-
sz_abika
addikt
-
törölt tag
válasz
pe3mario #4881 üzenetére
Biztos jó lap, de őszintén szólva a kettő közül én Kane-t választanám.
Jobb skill/wf, stamina, illetve agility és balance statok. Na meg azért csak nem árt ha van valamennyi pace is.
A többi fontosabb stat meg nagyon hasonló a két játékosnál, az a néhány, amelyiknél picit jobban elmarad Kane pedig szintén feltornázható 90 körülire a megfelelő chem lappal.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
pe3mario #4838 üzenetére
Minden tiszteletem a Tiéd, én amatőr fokozaton kezdtem, kb két hete raktam feljebb, mert 8-0 körüli eredményekkel nyertem,.. Félprofin van hogy a gép feljebb kapcsol, és qwa nehéz, (az én szintemen) de azért hozom a meccseket.. Azokat a meccseket, ahol nem 100-as az enemy chem-je, és nem 90 körüli a statja bepróbálom profi szinten, van hogy bejön, de inkább nem. A szerver miatt bukott meccs azért fájó, mert profi szinten volt, így a négy gól kb 1200 pont veszteséget jelent, tehát épp lemaradok a gold 2 -ről.
Ráadásul a következő már nehezebb ellenfelet is bepróbáltam profi szinten, hogy enyhítsek a lemaradásomon, persze bukta lett ebből is.
Amatőrön sajnos már nem élvezetes a játék, mert nem ellenfél a gép, ezzel szemben félprofin kevesebb pontot tudok elérni, mert kevesebb skill pontot tudok elérni meccs közben.
Az első FIFA óta játszok a játékkal ( 94 ) de leragadtam a Fifa 99-ben "megszokott" négyesnél (passz, ívelés, szerelés rúgás), ez pedig már rég nem erről szól.A megszakadt meccs után meg ["becsavartam egy körtét"] és nyugodtan lenyomtam a két megmaradt meccsemet.
-
dtrms
aktív tag
válasz
pe3mario #4098 üzenetére
Nekem is Gana van most és csípem nagyon. Matic se tudta kiszorítani, csak a Bakayokos ellefeleimnél alig tudok átmenni az ő oldalán. Mondjuk lehet csak az irritáló haja zavar meg
(#4095) gamegod: Lehet ránézek azért Bakayokora, de ahogy látom nálad csak jobb lapok voltak akkor. És hát igen az a duó ott elől nem lehetett rossz. Viszont nekem volt Lacám és nála is jobb Antonio szerintem. Kane-em még nem volt idén, de tavaly imádtam.
(#4097) sz_abika: Herrerat nem is szabad középső CM-ként használni. Nem támadásra vagy védekezésre való. Sokkal inkább box to box, szóval valamelyik oldalra érdemes kitenni. Nekem két felállásomban is benne van. Az egyik 3 CM: Wijnaldum-Gueye-Herrera / a másik pedig 2CM+CDM, ugyan az a felállás és jobb oldali CM Herrera.
Nekem jelenleg ő a legjobb CM, akivel játszottam (csak BPL-ből). A másik meg Wijnaldum. Fabregast, Özilt meg egyebeket szorítottak ki. Szóval ugyan az a helyzet lesz, mit csatár poszton, hogy majd csak fél milliótól jönnek a komolyabb előrelépések (Pogba, Kanté, De Bruyne).Mondjuk az álom középpályám egy Pogba-Vidal-Ninja lenne
-
Z'Z"
őstag
válasz
pe3mario #4061 üzenetére
Még nem tudom, mert reggel dobtam ösze a két csapatot, miután eladtam a fő játékosaimat.
Este fogom kipróbálni, de azt is csak SB- ben.
Sont még a múltkor nyitottam, viszont untradeable, de azért kíváncsi vagyok rá, mert nemrég ellenem nagyon adta. Martial nagyon jó volt nálam is Hunter lappal, amit még ferni kolléga javasolt.
De miért pont Herot vettél? -
Francesco003
aktív tag
válasz
pe3mario #3551 üzenetére
Nekem ami átlagba bevált ,hogy a legdurvább team ellen kezdek wc de ha van benne Roni stb...csak profin.A többit igyekszem legenden tolni.Minden meccs kiszámíthatatlan de valahogy lekell védekezni a god modba játszo gépet és neked kell vezetni.Ha ez megvan csak kivárni a kontrákat.Eddig mind 2x 50000 p felett végeztem.
-
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #3504 üzenetére
Év végére én is PL csapatot tervezek, de rare lapokért nem adok ennyit, ezért egy sima francia csapattal tolom meg pár OTW befektetéssel. Most még azon a szinten vagyok hogy ezek simán elegek a div lépésekhez. Most div7be vagyok, talán 3 vereségem volt összesen. Időm nincs sajnos esténként csak SB-re, ezért haladok ilyen lassan. Tavaly volt egy TOTY Kane-em brutál volt, de miután megcsináltam a Son POTM-ot és volt egy SIF Auba-m nem tudtam hova rakni ezért inkább elengedtem. Időben mert utána beesett az ára. Idén is biztos meglesz egyébként, de majd valami SIF, TIF lapja max. mert nem akarok sok untradeable lapot Henry miatt
-
etaclan1984
őstag
válasz
pe3mario #3494 üzenetére
Tavaly év végére 10milliós csapatom volt de nyitásokba tényleg nem voltam szerencsés, tehát ez lehetett volna jóval több is. Egész évben 4 jó IF lapot nyitottam, pedig rengeteg energiát beleöltem. Ebből 3 untradeable volt, de beépítettem őket. Volt akin rengeteget nyertem, volt akin rengeteget buktam. De mindig forgattam a pénzt és hidd el nem olyan nehéz összehozni mint ahogy hangzik. Tudni kell elengedi a játékosokat még ha buksz is rajta de időben kell kiszállni belőle. Most pl a legnagyobb hülyeségnek tartom hogy ha valaki megveszi a PL rare játékosokat ilyen botrányos árak mellett. Mondom ezt úgy hogy tavaly csak PL csapatom volt (mert azt szeretem és követem napi szinten). Az EA amúgy is nyomja a PL-t kb minden hónapba új IF lapjaik lesznek az OP játékosoknak. Egyébként itt fórumon is jó pár embernek volt 10millió feletti csapata, tehát nem olyan nagy lehetetlenség
-
gabigyerek
senior tag
válasz
pe3mario #3494 üzenetére
Vagy az elején van egy rohadt nagy szerencséd és össze tudsz szedni 100 rugót amiből veszel pl olyan játékosokat mint Alex Sanro aki az elején 18-25 között kapható volt, most pedig 90-100 között mozog, vagy veszel Fifa pontot és abból hozod össze ezt.
...És forgatod OTW lapba meg minden hova.Így lehet öszeszedni, de hozzáteszem piszok nagy szerencse is kell. Mert tavaly pl Bailly 4 db OTW lapom is volt, vártam mikor megy fel az ára, erre lesérült és beesett az ára.
Lehet ezt még mindig okosan csinálni csak olyan mezei parasztnak mint én aki 1 ft ot nem költ pluszban erre, annak nagyon sok energiába kerül.
-
Edgar2621
őstag
válasz
pe3mario #3422 üzenetére
Nem értettelek félre, csak azért írtam így mert a FIFAra egyáltalán nem szabad használni a szimulátor jelzőt. Ez nem légből kapott feltételezés, tavaly elég sok időt és energiát fektettem én is a játékba és elég jó csapatom lett+ viszonylag jó szintre is jutottam játéktudásban. Nem profi, de annyit nem is toltam. 24 nap körül játszottam összesen végül és elite 3(wl)környékén volt a tudásom. A 2K rohadt jó, minden évben megéri megvenni.
-
Edgar2621
őstag
válasz
pe3mario #3399 üzenetére
Szimulátor??? Én azért nem is kezdtem bele az idei részbe, mert imádom a focit és ez a valami köszönőviszonyban sincs vele. Játszottam a demoval és letoltam a 10 órát accessel, majd azt mondtam ennyi elég lesz. Drag back, Lt+Rt dribbling, bárhonnan passzolok vagy ívelek a csatárhoz megy, passzok háttal, lövések 30ról mintha ziccer lenne szinte bárkivel, össze-vissza pattogó labdák, mesterségesen szabályozott sebesség a szituációtól függően, a védők érthetetlen helyezkedései, a kapusok teljes csődje elképesztő szituációkban stb. Néztem pár Boras és Ovvy videót, majd ezek után azt mondtam jól döntöttem. Ugyanazok az op baromságok amik a való életben elő sem fordulnak, maximum nagyon ritkán.
Azt gondolom felesleges tovább részleteznem. Nálam az Nba 2K18 pörög idén, ami sokkal közelebb áll a szimulációhoz, mégha a kosárlabdát nem is szeretem annyira mint a labdarúgást. A csapatépítés és kereskedés hiányzik, de egyrészt a 2Kel próbálom kielégíteni ilyetén éhségemet, másrészt maga az UT és a meccsek nem hiányoznak, vagy ha mégis akkor pár meccset tolok a 17el és már tudom is mi volt a problémámViszont továbbra is olvaslak Titeket, mert érdekel, hogy mit gondoltok a játékról és hogy haladtok(a legtöbben elég jól, bár ahogy látom megy is bele idő, pénz és energia is) , meg persze néha vicces sztorik is vannak.
-
A guru
addikt
válasz
pe3mario #3385 üzenetére
Azért gondolj csak vissza a gólokra, hogy te középkezdésből végigsprinteltél valamelyik no name csatároddal én meg rendesen kijátszottam a helyzeteket. Nem degradálok én senkit, azt mondom amit láttam, a védőim szó szerint álltak és nézték ahogy beszerencsétlenkeded a lasztit, kész Benny Hill show volt. Bármikor jöhet egy visszavágó akár gyári csapatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest