- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984 #14898 üzenetére
Boateng úgy érzem érkezni fog a csapatomba a sima gold lapja helyett.
-
-
Stylerr
addikt
Tavaly a PL liga SBC mikor jött ki? Idén szerintetek mikorra várható?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #14879 üzenetére
Legalább mind a ketten tesztelünk.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Digestive #14891 üzenetére
Este jobban pörög ezért kell napközben figyelni délelőtt meg délután olyan 5ig beáll a piac parat visznek viszon venni lehet sokat
Hétfőn meg hétvégén van a tetőpontján az aramegfigyeltem már mindent
Örülök hogy segítettem másnak is
Nem úgy mint a srác aki kamura nem tudom hány száz ezret csinált egy nap de elmondani nem mondta mivel hogyan -
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14890 üzenetére
nekem erre annyira nincs időm egyébként, de majd megnézem boxon mit lehet ebből kihozni.. a futmas sbc-k alatt csináltam olyat, hogy megcsináltam az egyiket futbin oldalon és bevásároltam Botteghin-ből, 8-900 ért darabját és amikor kikerült az én keretem is az oldalra, 6-7 ezerért vették őket, azthiszem mega packet adott.. 1 óra alatt jött kb 100k haszon
-
Kristof_94
nagyúr
Visszaírt a konzolvilág szerviz, hogy hívjam a Microsoftot, ők ingyenes szervizt biztosítanak. Van már valakinek innen tapasztalata velük?
Jó ezt látni, de PC-n sokkal rosszabb a helyzet sajnos. Én is fogtam már párat, de iszony kevés a lap.
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #14888 üzenetére
Fél órája kb 4db Abu volt fent 800 alatt egyszerre!
Amúgy tegnap napközben beesett az áruk megint. 35db-ot vettem kb. Éjjel vagy 50et árultam. Reggelre 4 maradt meg. Kb 70k jött nekem 24 óra alatt!
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14888 üzenetére
ezt értem, de én PC platformon vontam ezt kétségbe
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14830 üzenetére
Mertens sima lapja van meg, nekem bejön St pozícióban, úgy hogy mellette if Icardi, mögötte HW Perisic van, így ő a gyors futó ember, a másik kettő meg tud fejelni, a 95-ös crossingos Rodriguez mellett am még néha a belga is fejel gólt 😁
Gomez nekem annyira idén nem jött be, igaz CAMba játszattam, lehet előrébb jobb. -
-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit #14882 üzenetére
Ha már box, megjött az update, másfél giga.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14880 üzenetére
PC-n vagy?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Darabokra #14874 üzenetére
Akkor csak nagyokat mondok és nyitom a játékosokat és no a coinom
De menő leszek azzal hogy ezt hazudom hogy ezek kereskedekés ennyit
De ha gondolod teszek be képeket hogy lásd a 2hetem hogy mennyit volt Aguero után majd megvettem Kanet majd utánna mennyi majd jött If Jesus utánna mennyi majd most mennyi -
v_atis
tag
Ha valaki rááll egy viszonylag jövedelmező lapra vagy lapokra megoldható. 2 hét alatt osszeszedt Psen Pogba árát csak fitness lapból. Újabban bronz szerződéseket adok el bármennyire hihetetlen de elmegy 250es buynown is. Csak ehhez az kell hogy óránként újra és újra fel legyen rakva.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14869 üzenetére
valahogy nehéz elhinni, hogy ezekkel ennxit lehet keresni hetek alatt... különösen azért, mert nem hiszem el, hogy ennyi ember csinálja PC-n az MLS sbc-t, hogy ekkorát lehessen szakítani csak ezekkel a cdm játékosokkal, hogy hetente összejöjjön 3-400 k vagy 750k.. ha ez igaz lenne, akkor valahogy nem nagyon lehetne pl 200 ért találni ilyeneket, mert ha ennyi embernek kellenek ezek, csak megvennék 1 perc alatt 200-1000 ért ezeket.. Na mindegy
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #14871 üzenetére
Nem minden a taktika, de az enyémet Te is tudod, mindig felrakom ide.
Amúgy meg taktika nélkül is jókat játszottunk eddig nem?
Kristóf: de a TIF ára nem szállt el. 320K ment PS4-en amikor kijött és most is annyi. Sztem az be se fog esni az UP után, maximum ha jön a FIF.
Közben felrobbantottam a beton stabil csapatomat!
Dybala és Radja sima lapjának az ára tovább fog esni, így kilépek még időven. Ma totw, holnap wl pakkok, péntek lehet otw? Plusz hamarosan UP, újra esik a piac. Del Pierot azért nem adtam csak el, mert Őt ikonra cserélném, azok meg arámyosan mozognak, szóval az nem gond.
Megveszem TIF Sont az MU meccs után és átmenetileg megtartom Jesus mellett az UP-ig. Addig marad 8 chem Lozano és a come back alakzatom, a 4231.
Megszorítás van egy ideig.
-
ProgenXL
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14870 üzenetére
Vajon mennyi lesz a lapja? 300k ?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Darabokra #14867 üzenetére
1. Senki nem vadászik rájuk kb , véletlen leltem rá....sokszor van olyan h 5perc is eltelt és 200ert van fent a lap
2. Sokszor elég 200haszon is h gyorsan pörögjon 10jatekosnal már az már 2000 adó ilyen értéknél Lofasz 100coin....csak viszonylag sok időt igényel ... -
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #14865 üzenetére
de hogyan? ennyire kevesen vadásznak ezekre a játékosokra?
-
Kristof_94
nagyúr
Vicces, amikor középkezdés után a játékosom elkezd "felfele" szaladni és kiviszi a labdát a pályáról, miközben semmit nem nyomok.
Ez a kontroller sem bírta sokáig de legalább jó ok arra, hogy pár hónapig ne játsszak mert így élvezhetetlen, hogy szerelni sem tudok normálisan, mivel folyton elirányít...
Így lehet lehúzni 20 ezret a WC-n.
Darabokra: Igaz lehet, de az a baj, hogy PC-n kicsi a piac és sokan rajta vannak ezen a kereskedésen.
-
Darabokra
senior tag
PC-n miért ilyen drága az MLS-en belül a Colombus Crew? egyik haverom PC-n nyomja a 18at, és azt akarja beadni nekem hogy nem vett zsetont sem pontot, hanem ennek a csapatnak a játékosaival, valami középpályásokkal tradel heti 3-400k-t.. Ez lehetséges Pac-n egyáltalán, ahol gondolom a drágább ezüst sbc-be való játékosokból alig van kinn a piacon?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit #14842 üzenetére
De a 2.5 Ben meg azt írja hogy nem befolyásol a régi klubnál szerzett IF...
-
marcess
senior tag
Na most már hivatalosan is készülhet az a bizonyos fekete nyílás... Auba-Jesus csatárduó incoming
-
Szigma70
addikt
Az a röhej , hogy nekem is ezek a magas értékek jönnek be.
Tudom én is ép ésszel, hogy ez nem lehetne jó, de ebben a részben minden működik aminek nem kellene, és aminek kellene az meg nem.Egyébként a hétvégén néztem jó pár meccset, és ott is állítottak ilyen extrém értékeket
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #14855 üzenetére
A hamarosan érkező upgrade miatt elég kiszámítható volt, hogy ez fog történni, én direkt emiatt vettem egyet, amikor kijött a TIF és lement kicsit az ára.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha La Liga akkor: Messi, Suarez, Kroos, Oblak, Ter Stegen vagy valami közönség kedvenc...
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek #14816 üzenetére
Valamikor odafingatok ennek a taktikának.
Vélemény? Leszel valamikor?
GURU: Na végre akkor, meg is nézem amint lehetséges.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez már tényleg nevetséges. Pár hete vettem egy IF Sont egy WL-re, örültem, hogy veszteség nélkül eladtam, akkor volt kb. 130k. Most 250k a legolcsóbb...
-
Szigma70
addikt
Tutti Bundásliga lesz
Nem lövi el az EA a pénzesőket egyszerre. OTW lesz, meg winter, most dől majd a lé, nem kell a PL SBC hozzá, sem a LaLiga.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #14830 üzenetére
Valaki?
-
A guru
addikt
Elvileg megérkezett a patch konzolokra.
-
Kristof_94
nagyúr
Én a BPL-t várom, abból meg van majdnem mindenki...
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984 #14847 üzenetére
Szinte senki... de csak azért használják mert a következő lépcsőfok az TOTY Kane
-
gabesz82
őstag
válasz
Meghivott #14820 üzenetére
én Umtiti-Alba párost használom, nekem bejöttek, Alba mindig visszaér ha kell, és középre is besegít ha úgy adódik, sőt jobb oldalra is átkeveredik ha ki kell segíteni azt az oldalt, szóval szerintem Laligaban ingame nincs nála jobb balhátvéd (szerintem a valóságban is jelenleg ő a legjobb spanyolhonban) kivéve G.Jesus ellen, ő felborítja Sámuelt. Viszont Umtiti nagyon kevés tizit csinál, jó ütemben lehet kilépni vele... Varane sem rossz, ő a másik cb-m, viszont ő sokkal több büntit hoz össze, ő nekem kicsit darabosabb, viszont Ramos sose lesz a csapatban (leszarom mennyire OP), így egyelőre marad Varane a másik cb.
-
sz_abika
addikt
Na most az 1 hetes kiárusítás után már van több mint félmilla mindenféle szennyből. Eredetileg Petit miatt indult az egész, de 950knál néztem ki magamnak, mostmeg 1.1M
-
Darabokra
senior tag
és ha La Liga sbc lesz pénteken, ki lenne benne szerintetek?
-
akooos
veterán
válasz
akooos #14840 üzenetére
Közben utánanéztem, kölcsönjátékosok nem kaphatnak OTW lapot. Csak a végleges transfer jár. Ezért nem kap sem Musa, sem a nagy része azoknak akiket írtam én.
Az OTW lap a legmagasabb speciális kártya értékeit kapja meg, ha van. Nyilván ha nincs, akkor a sima lap értékeit.
Február 2 19:00 és Február 10 19:00 között nyithatók. Gondolom az SBC-k is addig lesznek elérhetőek. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Darabokra #14841 üzenetére
Elvileg a 2.1ben írja ....
FIFA 18 OTW Winter Edition Rules
How the FIFA 18 OTW Winter Edition Works?Based on what happened last year and on the first edition of Ones to Watch cards, these are the official rules we expect to see this year:
RULE 1
THE PLAYERS
The 23 players selected for the FIFA 18 OTW Winter must be some of the most promising players who have been permanently transferred between clubs in the most recent Winter transfer window and are also under the age of 30.RULE 2
THE BOOST
FIFA 18 OTW Winter Edition cards boost in rating and stats every time a player gets a new item from a selection of a few special cards:2.1. The rating will match the highest TOTW, MOTM, ETOT, Hero or Record Breaker card or, if it doesn’t exist, the regular card.
2.2. Ones to Watch cards are not affected by TOTS, Ultimate Scream, FUT Birthday, POTM, POTY, TOTY or any other special card besides the ones specified in the previous point.
2.3. The ratings of OTW cards should be automatically updated as soon as a new card mentioned on 2.1 gets released.
2.4. The ratings update automatically, whether they are in your Club or listed on the Transfer Market.
2.5. The TOTW, MOTM, ETOT, Hero or Record Breaker cards a player received on his old club don’t affect the rating and the stats of his OTW card.RULE 3
TRANSFERS
If an OTW player is transferred/loaned to a different club, the type attributes and latest TOTW in-form rating will be unaffected. However, his OTW player item type will remain at the players previous club until he gets a TOTW, MOTM, ETOT, Hero or Record Breaker in-form at which point the player’s club, crest and dynamic image will be updated.3.1. If an OTW player is transferred/loaned to a club not in FIFA 18, the card will remain at the club he was previously at and he will not receive any further TOTW, MOTM, ETOT, Hero or Record Breaker cards. His Ones To Watch item type will continue to carry the last special rating he received.
RULE 4
POSITIONS
If a Ones To Watch Player’s TOTW, MOTM, ETOT, Hero or Record Breaker in-form is in a different position to their Ones To Watch item, the OTW will keep unchanged. He will, however, continue to receive any attribute upgrades from that and future in-forms. -
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14839 üzenetére
lehet, hogy megkapják, csak gondoltam így logikus, ha nem
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #14837 üzenetére
Ilyenkor a kölcsönjátékosok is kaphatnak OTW lapot? Vagy csak a rendes igazolások? Mert akár kaphatna Sturridge is (ha Musa említve volt).
Most Mahrez esélyes, hogy megy a Citybe, egy OTW lapnak nagyon tudnék örülni
Ott van még Tosun, Bartra, Inigo Martinez, Joao Mario, Emerson Palmieri, Rafinha, Dulifuli stb stb. Ezek nagy része csak loan, de van pár amelyikből jól jönne egy OTW.
szerk: Lucas Mouraról nem is beszélve
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14837 üzenetére
azértvan sima értékekkel, mert az új klubjukban számít az inform majd ha kapnak.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
akooos #14835 üzenetére
Hat azért szerintem a lényegi nagy nevek már mind 100% (Abu is órák kérdése hogy hivatalosan megmutassák) sőt hiányzik meg azért pár név mint a Laporte city pl vagy Mussa Moszkva
Amúgy pár lap itt a képen sima értékekkel van jelölve nem IF-el....Kapus pedig tudtommal nem nagyon mozgott sehova ami értékelhető lenne vagy 30ev alatti ....
Dzeko amúgy benne sem lehetne mert elmúlt 30...
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit #14831 üzenetére
Locadia 76? Hogy hogy nem az IF lapja alapján dobban be?
-
LendvaiFeri1
addikt
Pénteken lesz 55k zseton, valakit be kellene újítani. Kapusokkal teljesen meg vagyok elégedve, a védelemmel szintén.
A BPL KP iszonyat drága, Pogba-Kanté páros laza 600k, így ez kilőve. Eriksen bomba, őt semmiképp nem cserélném le. Marchisio helyett kellene egy Nainggolan, de rá még gyűjteni kell. A másik Mertens lenne jó Gomez helyett. Van annyi kettőjük közt, hogy megérjen váltani, vagy gyűjtsek a CM cserére?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Aguinaga #14822 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztésről, de ez a jelenlegi csapat:
[link]Ha van tipp esetleg fejlesztésre, akár hibridre is, mondjátok.
Padon van még Futmas Meunier, J. Lukaku, Miranda, SIF Lozano, SIF Raffael, SIF Wilson, Barzagli, SBC Pirlo, Gomez, Cuadrado, D. Costa, meg még egy csomó más, BPL-ből G. Jesus, IF Batshuay, Gündogan, Mkhitaryan, Bailly, ilyenek.
-
Darabokra
senior tag
amúgy pénteken jöhet liga sbc, eddig minden hónap első péntekén szoktak jönni azthiszem. Ha igen, milyen várható? La Liga?
-
kiserik
senior tag
válasz
Darabokra #14823 üzenetére
TOTY Kante untradeable
(eddigi egyetlen "értelmes" nyitásom, eladhatatlan, és kihagyható lenne a keretből, de ha már megvan, használom
) IF Jesus meg az össz vagyonom a játék kezdete óta kb (és nagyon jó áron tudtam megszerezni). Persze, költői túlzás volt, hogy nem lesz rá soha pénz, de egyelőre Allanhoz kell a chem miatt, mert Lukakuval csak 8-as a chem. Volt 80k-m. 46-ért megvettem Ghoullamot, a maradék meg majd gyarapodik lassanként.
-
akooos
veterán
válasz
Szigma70 #14817 üzenetére
Nekem teljesen mindegy szinte, hogy mikor nyitok, mert van amikor hetekig semmi, aztán 3 nap alatt 3 durva. Konzolról nyitottam CR-t és sok IF-et, Companion appból Rui Costát és legutóbb 2 IF jött webappon. Szinte mindegy, hogy mikor, szerintem nem ezen múlik. Viszont amit megfigyeltem, hogy ha sok packot nyitok egyszerre, akkor nagyobb eséllyel jön valami jó. Össze szoktam gyűjteni mindig 20 körül legalább és akkor kezdek nyitni. Kivéve a heti 2 jumbo gold packet, mert az elévül.
-
Aguinaga
őstag
válasz
peetie1 #14812 üzenetére
Köszi, akkor veszek egyet shadow lappal.
Sajnos PC-n ezek is 50 körül mennek#14807 Digestive: Köszi a tippet, volt egy silver LW elfekvőben Luiz Araújo, el is vitték max. áron 16k-ért.
#14823 Darabokra: Hm, akkor lehet, meg kéne kockáztatni egy Sandrot mégis, csak az a baj, h. 235k-m van, és akartam egy Nainggolant venni. Sandroval együtt jóval több lenne 235-nél. Egyszer valaki azt írta, hogy LB nem priorítás középpályásokkal szemben, mert egy Lukaku is megold nagyon sok mindent. (Serie A csapatról beszélek).
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70 #14817 üzenetére
ha ez megnyugtat...nem vagy egyedül (Igaz IF Pogbát nyitottam már, untradeable, de szép nyitás volt)
Javaslom vegyél fel cofidist, vegyél 300.000 fifa pontot és nyiss majd jumbo pakkokat
Más lehetőség úgy néz ki halandóknak nem adatott.(Legutóbb 68 pakkból kb 200K jött vissza. )
-
Meghivott
addikt
Umtiti Alba vagy Varane Marcelo?
Kell a green link köztük...
Köszi -
Fifaisshit
őstag
válasz
akooos #14818 üzenetére
Promo Pack nagyon sokszor van semmi esemény ha eseményes promo Pack van az látszik a packon
Szigma70 : Az én placebom az este 23:00 tol 23:10 mindig ott nyitottam eddig a nagyobbakat de viccen kívül csak ott jött eddig , ha délután vagy akármikor máskor soha semmi más kérdés hogy nem mindig nyitok akkor
-
akooos
veterán
Valaki tudja, hogy mire fel van most promo pack? Várható most valami esemény? Vagy ez már az OTW és winter upgrade előjele?
-
Szigma70
addikt
Azért elmehet az EA a ...va anyjába, ahogy a lapokat osztogatja.
Ha már a játék egy fos, és semmi nem számít már egy csapatban, csak, hogy minnél több csatárod legyen egyszerre a pályán,nem bünteti, hogy 0 deffel rendelkező Cm-ek, Cdm-ekkel rohangálnak emberek, akkor legalább a pakkokat osztanák igazságosan.Van olyan, aki a napi feladatból esett bronz pakkból TOTY-t nyit, van aki egy pakkban kap 2 IF-et, van aki már a 3. miliós játékost kapja, és van aki a nagy l....aszt!
Eddig minden SBC-t, pakklehetőséget megcsináltam, nyitottam egyből, gyüjtögetve, éjjel, nappal, a hét minden napján, konzolon, webappban,
tableten, balkézzel, kisujjal, gyerekkel, feleséggel, lábbal, háttal álva, hanyatt fekve, imádkozva, káromkodva, csukott szemmel, de semmi nem segít.
Az eddigi legjobb nyitás egy Godin. 40K ért.
Most az MM ből még egy táblás se jött.
Az utóbbi vagy 100 pakkból a legjobb nyitásom a Barca szertárosa volt talán, csak úgy ömlik a fos hozzám.
Kérlek, mondjátok meg, milyen napszakban, melyik országban, milyen pozitúrában ,kit kell le...pni ahhoz, hogy 1x nekem is dobjon valamit? -
gabigyerek
senior tag
Na a tegnapi ultra mega EA szivatás után ( (#14696) gabigyerek) ma reggel sima 6-1-0-al hoztam a div3-at plusz div 2 ben eddig 2 gőzelem.
Jelenleg és már egy ideje ez a csapat. GGMU
Defend:
Valencia - Shadow kell rá, lehet lenne jobb választás nála, de a fizikum sokszor kell
Bailly- Nem kell bemutatni. Láthatatlan a pályán, mégis a meccs végi statisztikákban a legtöbb szerelést hozza rendre.
Azpili- Utáltam mindig is, de mióta CB-azóta szimpibb élőben is. CB-ként a dribblingjét emelném ki, a tiki taka csapatok ellen igenis számít, milyen a balance. Fejjel brutál.
Alba- Legend szint. Egész mecset fut fel-le. Senki nem futja le, jól védekezik. PerfectKözéppálya:
Herrera- Szürke, de védekezés és szervezés szempontjából értékes középre.
Bakayoko- Le akarom cserélni, de egyelőre akik helyettesíthetnék azok minimum 100x annyiba kerülnek. Alapvetően shadow lappal brutál.
Pogba- Kb 150 meccsem lehet benne mire megszoktam és azt mondhatom, nem hagynám ki. Az elején csak azért játszott mert..na..Pogba...de kiismertem és brilliáns.Támadók:
Rashford- Vegyétek meg. Cselezek vele, gyors, felborít bárkit ha kell, iszonyatokat tud lőni. 950 coin. Vicc
Martial- Na itt változtatnék, gyakorlatilag töltelék ember.A padon minden féle színű hal van, de ez lett a kezdő. Jól jön második félidőben ha beállhat egy Hamsik-egy Giovi vagy Musa, aki képes 0:2-ről 10 perc alatt 3:2-re fordítani.
És most jön a hack.
Custom tactic kb ez:Nem, nem kamu. Oké. Lehet WL-ben elvérezne. Oké, valószínű baromságnak néz ki. De működik.
Egyetlen "hátrány", hogy a védelem magasan lesz, illetve a szélső védők fent vannak, de a helyükre ívelt labdákat a Baill Azpi páros lezárja, aztán visszaér Alba és Valencia is.Hangsúlyozom, tudom, ez nem a világ teteje, de div2 ben is egyelőre megállja a helyét a taktika. Az én játékstílusomhoz passzol ez a beállítás...hülyeség, de működik eddig.
Héten igyekszem div1-be jutni ezzel, aztán megerősítem, min volt szükséges módosítani, ha esetleg szükséges.
-
eM'82
addikt
ti a mai MM pakkokat szerdára (TOTW), vagy péntekre (OTW) tartogatjátok?
Én még nem tudtam eldönteni.Azt hittem MBappé múltkori horror sérülése után vagy 1,5 hónapot kihagy, erre ma már játszott (igaz pirosat kapott), de ez frankó, így akkor megtartom a kártyáját egy darabig (hátha lesz újabb IF).
Ti kit vennétek CM poziba TOTY Modric, vagy 88as Icon Mattheus? Cash még nincs rá, de erősen gondolkodom, hogy csatárnak kb. bárki megteszi (Martial, Willian, Jesus, Musa, Lozano...), viszont a kp-n egy Bakayoko / SBC-Paulinho / Martial / O.Dembélé-nél több kell.
Beáldozom Neuer-t is a cél érdekében, SB-be minek?... Fahrmann egész ügyes, online nemigen játszom. -
#Wiall#
tag
Milyen sbc várható péntekre ?
-
MdewC
nagyúr
Közben GIGI megint tizit véd!
2 hónap szünet után!
A vénember!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest