-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Kiraktam Prime Inzaghit, tulajdonképpen a klubból meglett, csak egy Pepét vettem, ami 20e volt, meg még olyan 15e apróságokra. TOTW playerek, Bonucci akik még összesen érhettek egy 100-150ezret beszerzési áron. Szóval nagyon max 200 volt. (Tudom annyit se ér, de azért most boldog vagyok 😁 pedig a hét kinyitott csomagból egy táblás nyitást se láttam)
-
marcess
senior tag
válasz
Datsyuk #15095 üzenetére
Nekem meg kisétált egy 82es Ramirez. Ja nem is sétált ki, de sajnos ő az, a 4 hétvége bosszúságát most a kontroller bánta (mázli de megmaradt), komolyan 3 discard if ezt egy hétvége alatt, ha a 25 meccset divben lejátszom, megkeresem, erre ezt a fos wl-et tolom EZÉRT, valamint azért, hogy kinyissam Kagawát a mega packból, a 25-ks csomag meg 78-ast dob. Rohadtul felba___tt ez a szar most így estére.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #15093 üzenetére
Ezt 1000 éve tudjuk...
-
Fifaisshit
őstag
https://www.esport1.hu/news/2018/02/01/esport-tzeus-2018-fifa18-tamado-kombok
Újabb YouTube-os OP cucc lehet hal istennek
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey #15084 üzenetére
Nálam deadeye, de tavaly OP-b volt
@Meghívott
És hogy raktad kezdőbe?
Én is be tudtam tenni anno, de nem volt jó úgy a csapat.
If Depay-If Locadia-Sif Lozano volt a felálás, de Locadia volt a gyenge pont, így maradt Lozano a szupercsere.
-
Stylerr
addikt
válasz
Fifaisshit #15088 üzenetére
Son is H/H, ráadásul jobban lő távolról is.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Meghivott #15086 üzenetére
Cam egyértelműen IF Jesus nekem meg jobban is teljesít ott mint csatárként mivel H\H ha jól tudom
így e védekezésben is jeleskedik
Én élőben láttam Spanom utolsó próbálkozását ami gold 2 volt azt mondta ha most se jön semmi leszarja nem töri magát többet
Erre kisétál egy 92 Aguero -
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
A holnapi OTW-re várjuk most a heti totw árak mélypontját?
Ha valaki már TIF lapot kapott eddig, az 90% esély kb upgradere, ezt jól gondolom?
Egyébként Immobile 84-es lapját javaslom befektetésnek upgrade szempontból, ha a srác megkapja a 84-es alap lapot, az IF 86-os lesz. -
Meghivott
addikt
Na jó, SIF Lozano egy teljesen "beteg" lap.
Csereként kezdte, de mivel mindig lőtt minimum egy gólt, így kezdő lett. Kispajtása Arias is kiváló RB eddig.
Kérdés, hogy TIF Son vagy IF Jesus legyen a CAM. Nyilván inkább Son, vagyis inkább egyik sem, de nem akarnám eladni egyiket sem. -
Santana01
aktív tag
Mit szóltok fog kelleni OTW lap az OTW SBC-be holnap? Tavaly kellett és ha most is fog kelleni akkor lehet vele keresni egy kicsit .
-
ShiberMonkey
senior tag
Jött egy Two players packből egy Lacazette. Milyen lappal használnátok/játok ? Slimani mellé lenne
Nála jobb csatárom nem volt 1000 pont és simán 1 meccs 1 gólt hoz. Talán Skorpió Giroud volt még ilyen jó lap. -
Meghivott
addikt
Piros Milivojevic, Kessié, Lovren.
Ezért aztán érdemes a havi goldba érni -
BenXL
tag
Első havi rewardom egy 84es sergi roberto lett.. egyetlen használható oxlade lett közülük (gold1ből), ezeket a lapokat majd be lehet tenni sbc-be totw playerként?
-
LendvaiFeri1
addikt
Közben Mangala -> Everton. Ideje volt.
-
LendvaiFeri1
addikt
Haviban mennyi győzelem kell a goldhoz?
-
Szigma70
addikt
A nap kérdése
Vidal, vagy Radja?
A délután kérdése, hogy az Arsenálos A.Sanchest játszatta már valaki?
Martalhoz viszonyítva milyen? Vidalhoz lehetne link -
A guru
addikt
Na, jött egy piros Arnautovic havi pakkból, letesztelem majd SB-ben.
-
lanikai
aktív tag
2 igen olcsó icon, az az Okocha nem néz ki rosszul
-
nyervi
aktív tag
-
sarkany01
tag
Beruháztam PC-n 70-80 db 83-84 játékosra. Szerintetek megérte ? Ja és mivel nem fér a Transfer List-re csak 60 db, ezért 20 db-ot nem küldtem sehova. Szerintetek nem veszik el ? Mert mikor léptem volna kifele, akkor kérdezte, hogy vagy gyors eladásban eladja őket ha kilépek, vagy pedig csináljak velük valamit. Én meg kinyomtam a netet, így remélem nem annak vette, hogy direkt léptem ki, és nem adja el őket.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #15058 üzenetére
Még barátkozok vele. Eddig úgy tűnik, hogy sima Dybala is megcsinálja amit Son, de ennyi meccs még kevés hogy véleményezzem.
Digestive: írom majd Allant is, eddig ami feltűnt, hogy nem fárad, pedig őt akartam cserélni, viszont simán kibír egy meccset. Szereléseket végrehajtja, azt hozza, amit IF Fernandinho is CDM-ben, de itt is kell még pár meccs.
-
v-man
őstag
válasz
Expendable #15054 üzenetére
Én is csatlakozom a klubhoz 😊 több gólt fejelek, mint lövök, 4-1-2-1-2 szűk, a szélsőhátvédek mellé csak Pirlo ér fel a gólpasszok számában amióta ezt játszom 😊
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #15046 üzenetére
2 órája hívtam őket, mondta a support a vonal végén, hogy 10 perc és megjön nekem az email a további teendőkkel, azóta eltelt 2 óra. Ezek is ennyire megbízhatatlanok?
-
Yodamest
veterán
az a Son ott ST-ben.... komolyan az a játékos, ha ott van egy csapatban akkor tuti kikapok. Tegnap 3 gólt vágott nekem emberhátrányban egy Son-al a gyerek... áh rémes. Nem tudom milyen aura lengi be azt az embert, de felőlem jöhet Piero bácsi vagy akárki, Messi, Ronaldo, nem bánom de a Son tuti 3-at vág nekem ha ott van elöl...
-
dojan75
tag
Egy kis taktikai segítséget kérnék tőletek 4-1-2-1-2 (2) ben játszok arra milyen custom taktikát tegyek? Ps4 en ha gondolja valaki vegyen fel nem vagyok nagy spiler de gyakorlásnak jó lenne gabrismith830918 előre is köszönöm a segítséget
-
-
Lori82
senior tag
válasz
PC-n nyomod?Akkor legyél mazochista és nyomjad billentyűzeten mint én
Tavaly billentyűzettel megnyertem az első osztályt online
-
Expendable
aktív tag
válasz
Yodamest #15044 üzenetére
Nekem is ez a nagy problémám. Imádom a beadásokat, a fejes gólokat. Szeretem a target man típusú csatárokat. Gondolom néznek rendesen, mikor felállok SIF Kane-el és futmas Carroll-al elöl. De én szeretem a klasszikus befejező csatárokat. Sose leszek így div1-es, de jó nekem a div3-ban is
-
Lori82
senior tag
Hosszú-hosszú idő után végre volt értelme megcsinálni a Marqueet. Dobott egy IF Balottelit és egy SIF Gintert.Balotelli elkelt ,Gintert még tartogatom. A 2 játékos piaci értéke jelenleg kb 90 k és mivel most elég kevés a Coin Balotellit el is adtam.
-
A guru
addikt
PS-en megjött a peccs.
-
Darabokra
senior tag
válasz
szerintem így jársz a legjobban
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #15038 üzenetére
Na az viszont biztos
A séma az annyira tuti mint az hogy nem szabad If et venni hogy kapnak upgradet -
Kristof_94
nagyúr
Felvettem a kapcsolatot a Microsoft ügyfélszolgálatával telefonon, elvileg ha majd elviszik tőlem a kontrollert 2-2,5 hét lesz mire megjön a javított vagy az új!
Addig nincs fifa, bár nem tudom, hogy ez jó vagy rossz?! -
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #15042 üzenetére
Hát minden csak az egyéni stílustól függ, emlékeim szerint nekem sem adta, amikor próbáltam, de az még ősszel volt... mindenki más dolgokat figyel a pályán, más bemozgásokra érzékeny.
Én is sokszor elnézem az ellenfeleimet, hogy egész meccsen képesek csak egy bizonyos dolgot csinálni a végtelenségig. Olyan vicces tud lenni, hiába szerelem már 10X ugyan úgy, ő 11. alkalommal is képes megpróbálni pont ugyan azt a dolgot... sokan nagyon durván csőlátással játszanak.
-Egy hirtelen példa erre a tegnapi egyik meccsemen, Naymar, Messi, szélsőkkel jött az ellenfél és folyamatosan csak azt csinálta, hogy szélen futtatta Messit, majd a 16-os sarkánál egy befelé fordulós csellel megpróbált a 16-oson belülre kerülni... ezt mindig levédekeztem, de mindig ezzel próbálkozott a lefújásig....
-A másik, amikor megy a tiki-taka és a gyerek addig adogat, amíg már a kapumba be nem viszi a labdát, borzasztó idegesítő tud lenni. Ilyenkor szívnak, amikor én meg egy gyors kontrából egy BEÍVELÉSBŐL (amit SENKITŐL SOHA nem látok egy meccsen sem) fejelek egy gólt és azzal nyerek, de úgy, hogy a labdabirtoklás 30-70% volt az ő javára....Na és ebből az utolsó mondatból még kitérnék egy számomra nagy problémára az idei évben. Tudom hogy ez csak engem zavar és mindenki más barca féle tiki takát játszik nagy megelégedettséggel, DE én egyszerűen nem tudok azzal megbékélni idén, hogy elvitték a játékot egy ilyen biztonsági foci irányba, ahol mindenki csak a tiki-takát tolja 70%-os labdabirtoklással és egy kockázatos passzt sem vállalnak be... nincs soha egy ívelt átadás, nincs egy löbbölt labda, nincs egy nem 100% biztos passz.. ez azért hosszú távon számomra eléggé egysíkúvá és unrealisztikussá teszi a játékot. Jövőre azért jó lenne ha egy kis random faktort is behoznának, hogy legalább legyen értelme magas emberekre feljátszani a labdákat target man-ra játszani stb. szerintem színesebb lenne az egész nem pedig kevesebb...
-
Yodamest
veterán
Akkor ezek szerint még mindig op a 4-1-2-1-2 szűk mint megjelenéskor.... pedig volt egy rövid időszak amikor senki nem játszotta, akkor váltottam át én is klasszikus szélsős felállásokra, de most akkor megint behozták ezt. Fura is volt, mert meglepően sokan ezzel jöttek a napokban.
A 4-2-3-1 is érdekes, nekem tetszenek alapvetően ezek a szélső nélküli taktikok, csak így ki kell vágnom Williant, Mikhatiant, Martialt, Manét akiket eddig szélsőnek használtam. Nálad gondolom calcioban ez nem akkora gond, mert ott rengeteg erős CM, CAM, van és kevés jó RW, LW, szóval ott indokolt is ez a felállás.
-
Meghivott
addikt
Biztos ami biztos, vettem egy SIF Mooyt. Valaki pont kirakta 98K-ért PCn... Ajándék volt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #15035 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy az EA nem fogja ezt leírni ha valaki megkérdezi őket
A lényeg, szerintem aki befektetésből vett olyan IF-eket amik esélyesek az upgrade-re ÉN most adnám el őket amíg a hype van. Többször láttuk már idén hogy egy bizonyos event előtti hype-nál sokkal magasabb árak vannak mint magánál a várva várt dolognál. Most eléggé plafonon vannak az árak és biztosabb pénz is(#15036) kdavid94 Abban biztos vagyok hogy nem fogja az EA bejelenteni előre ha megváltoztatja ezt a rendszert
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #15027 üzenetére
Div 1. 4-1-2-1-2 szűk kezdek és váltok 4-2-3-1 szűkre minden meccsen. Nagyon bejön, hogy két taktika van, mert nehéz megszoknia az ellenfélnek.
Utóbbinál fontos a gyors és gyilkos ST.
Taktika most, de a patch után ez lehet változik hamarosan:
60
40
Org
65
40
65
Free
65
60
45
CoverJó tesztelést.
-
törölt tag
válasz
etaclan1984 #15033 üzenetére
Év közben úgy értem, hogy a Fifa 18 "ideje alatt". Eddig minden egyes IF lapnál az előbb leírt sémát követték, szerintem az upgrade-eknél sem változtatnak rajta (ahogy tavaly sem tették). Ha más rendszert akarnának bevezetni, akkor szerintem arra a 19-ben fog csak sor kerülni.
Azt nem veszem készpénznek én sem, hogy az előrejelzések melyik gold lapnak mekkora upgrade-et jósolnak, abban viszont 99,9%-ban biztos vagyok, hogy azokhoz képest az IF lapok úgy fognak változni, ahogy az előbb leírtam.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #15030 üzenetére
Nem hivatalos jogos , de nem kell matematikusnak lenni hogy valaki tudja az if-ket mit miután hogy kapnak....4evre visszamenőleg ugyanúgy van a számítás ......
De ha valaki ír az EAnek hivatalosan is ezt írnak le ......
Az upgradek utáni IF emelkedések pedig idén lesz 3eve hogy lesznek és változnak szinten nem nehéz lekovetni
Ez nem találgatás ez tény.......
A találgatás az arról mehet szerintem max hogy ki kap ki nem kap és mekkorát a többi az évek ota mukododo dolog....
De hogy a további vitákat megelozzem fogadok bárkivel hogy ez így működik és ez alapján van amit leirtunk -
Datsyuk
aktív tag
válasz
etaclan1984 #15033 üzenetére
Sajnos jogos. És ha megnézitek Kante lapját tavalyról, annyira nem emelkedtek statjai. Szóval még upgrade mellett is csalódás lehet sokaknak.
-
etaclan1984
őstag
válasz
#16514048 #15031 üzenetére
Hogy érted hogy év közben ? Ez legutóbb 1 éve volt, winter upgradekor. Akkor az előző évek sémája alapján csinálták ezt a guideot a különböző oldalak. És azt is tudjuk hogy a FUT-ot az EA fifa17 óta veszi komolyan, tehát nem kell a több éves dolgokat készpénznek venni. Félre ne értsetek senki befektetése ellen sem vagyok, de ne vegyétek ezeket az előrejelzéseket hivatalos dolgoknak. Aztán jön a nagy koppanás meg több százeres bukta.
-
törölt tag
válasz
etaclan1984 #15023 üzenetére
Hát majd kiderül. Hivatalos álláspontot nem találtam én sem, mindenesetre ha már eddig ennyire szigorúan betartották ezt a formulát, akkor nem gondolnám, hogy most év közben változtatnának rajta.
(#15024) MdewC:
Lozano necces, Sofifa-n most 79-es,ha tényleg annyi lesz, akkor nem kap upgrade-t egyik inform lapja sem.Son meg ha 83-as lesz, akkor szerintem csak az IF változik 85-re, a SIF/TIF marad.
Valaki írta erre korábban, hogy ha az egyik nő, akkor a többinek is kell, de szerintem nem (meg a futbin előrejelzése szerint sem).Kéne tavalyról egy példa ugyanezekkel az értékekkel, hogy biztosan ki lehessen jelenteni, de én nem találtam olyat, hogy egy 85-ös IF után a következő IF/MOTM lap 87-es lenne 86 helyett.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #15026 üzenetére
Nincs hivatalos EA álláspont ezekről.
-
Yodamest
veterán
Ki milyen taktikkal tolja mostanság? Mióta elértem UT-ben és seasonsban is a div1-et, kicsit megint elkezdtem elmélkedni, hogy hogyan lehetne még eredményesebbnek lenni. Eddig 4-1-2-1-2 verzióit toltam, seasonban sima 4-4-2 flat-el lett meg a div1, de ettől független nem érzem mindig a legjobbnak. Most felmerült, hogy megpróbálom megint a 3-5-2-t vagy valami 4-3-3 jellegű pl. 4-3-2-1 felállást. Nálatok mostanság mi válik be?
-
etaclan1984
őstag
válasz
#16514048 #15022 üzenetére
Én azért titkon bízok benne hogy mivel ezekről nincs hivatalos EA álláspont idén nem így lesznek az upgradek.
Legalábbis elég nyomasztó már a PL fölénye ebben a játékban amúgy is és most annyi upgrade lesz csak a PLből mint az összes többi ligából összesen. Mondom ezt úgy hogy több mint 10 éve PL fan vagyok... -
törölt tag
válasz
#16514048 #15020 üzenetére
Illetve annyiban javítanék, hogy úgy tűnik mégis volt több különbség is tavaly, például egy 79-es gold lap már 83-as IF-et kapot.
De upgrade-kor az arany lapnak akkor sem kellett elérnie az IF értékét, ez teljesen biztos.
Son sima lapja 78-ról 79-re változott, az IF meg 82-ről 83-ra... -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #15015 üzenetére
Sztem így van, eddig így volt, de a srácok szerint ez most másképp lesz.
-
törölt tag
válasz
Nem úgy van. Például tavaly is ugyanígy 82-es volt a sima Firmino és 84 az első IF lapja. Amikor megkapta az upgrade-et 83-ra, akkor 85-ös lett az IF is.
Ezt akár összefoglalóba is be lehetne rakni, mert sokszor felmerül a kérdés.
Az IF lapoknak mindig egy bizonyos értékűnek kell lenniük az eggyel alattuk lévő laptól függően.
74 -> 80
75, 76, 77 -> 81
78,79 -> 82
80 -> 83
81, 82 -> 84
83 -> 85
84 -> 86
85-től felfelé pedig mindig +1(#15021) MdewC
Ne mondd már tavaly sem úgy volt, nézd meg futhead-en a lapokat. Szerintem tavalyhoz képest csak annyi változott, hogy ha egy bronz kap IF-et, az automatikusan ezüst lesz, ezüstből meg 77-80 közötti arany. -
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi #15018 üzenetére
Neuer vagy háromszor védett nálam, mindig eladtam-visszavettem, de sehogy nem adta nekem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
A guru #15016 üzenetére
ezt is el tudom fogadni! mindenkinek más-más tapasztalatai lehetnek és valszeg mivel neked ő áll a kapuban, így nagyobb rutinod is van vele.
Amúgy mostanában működik, hogy kirontok a kapuból, majd megtorpanok taktika ziccereknél...(#15017) Darabokra:
akkor ezt benéztem...lesem, hátha vki olcsón kitesz egyet... -
Darabokra
senior tag
válasz
köszi, Vidal már volt amúgy nálam, szóval szerintem is jöhet..
én úgy tudom, hogy ha 82-84 kozott van az adott játékos akkor az első if kettővel nagyobb mindig. -
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi #15008 üzenetére
Nálam rengeteg low drivent fog.
-
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi #15011 üzenetére
Mivel most 82-es, így akkor is nőni fog az IF lapja, ha csak +1 upgrade-et kap. 83-as rating-nél már 85 -ösnek kell lennie az első IF-nek.
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15011 üzenetére
ahogy nézegettem 220 alatt eddig se nagyon volt, én is kipróbálnám. 4-4-2 ben Bakayoko mellé Vidal vagy IF Tolisso? Vidalnak is meglenne a 9 chem egyébként, én nem tartom lényegesnek ezt.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Darabokra #15009 üzenetére
amióta kijött, csak nő az ára sajnos, mert én is tervezem kipróbálni...
talán a winter upgrade miatti hype vitték fel, de véleményem szerint max 1 upot kap, sokat volt sérült!
akkor elméletileg az if lapja nem nő, így beeshet...(#15010) dudu5130 :
mostanában kevesebbet játszottam, így valszeg igazad van...
szerencsére legtöbbször sikerül minimalizálni az ellenfél driven helyzeteit, így ez lehet nem tűnt fel.
viszont én rengeteg lapos gólt szerzek még mindig, igaz abból elég kevés a driven shotos befejezés -
dudu5130
őstag
válasz
Mostanában nem. Nekem sokkal kevesebb százalékban mennek be a driven shotos helyzeteim. Rontottak rajt szerintem.
-
Darabokra
senior tag
válasz
arra esetleg tipp, hogy mikor lesz picit emberibb áron is az az IF Goretzka?
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi #15005 üzenetére
De Gea-nak eléggé megy.
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15005 üzenetére
emlékeim szerint Begovic, Courtois elég jó lábbal is.
-
dudu5130
őstag
DKT döntő 3-0 ide erre kifagy a gépem. Még ő is átállt az EA-hez
-
MdewC
nagyúr
válasz
s0p0q0r #14977 üzenetére
Digestive: na csak megcsináltam a bitangokat!
Alves egyelőre nem jön, nagyon tetszik Zanetti.
Mondjuk Walkerhez képest tényleg nem ér annyit, de nem maradt beépíthető OP alternatíva, plusz mégiscsak ikon.
Viszont!
Ezek állatok!
Tegnap toltam 2 friendlyt tesztre. Az egyiken 3 ember tolta egyszerre, azt se tudtam, hogy ilyet lehet, 2 plusz ember csatlakozott be a lateny résznél. 7-5 ide.
Illetve kaptam egy bókot is, jobban esett mint egy győzelem, egy full piros csapat vert 1-0-ra, ST Bale lőtt egy gólt a legvégén, pedig nekem volt 12 lövésem, neki 2, szinte egykaputam. A srác rámírt, hogy nem érdemeltem fereséget, meg, hogy elitben tolom-e?
Há mondom barátom tx de még a silvernek is örülök ha van időm játszani, nem még a goldnak, azt se tudom mi az az elit.
De jól esett, a csapat jól teljesített.
Mi lesz így Dybalaval? Na ez egy gúd kvescsön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest