- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
Nem tudok mit kezdeni ezzel az "új" játékkal, 15-ből 6-ot sikerült nyerni eddig..és még hátra van 25 meccs, nem tudom mit is kezdjek velük.
Idén eleinte stabil 18-19 winem volt, majd múlt hónapban, hoztam a gold 2 szintet, 23 win körül.
Na ez most biztos nem lesz meg, se támadni se védekezni nem tudok. Olyanoktól kapok ki, akik nem jelentettek már gondod jó ideje. Egyszerűen nem tudok passzolni.. -
arpo04
őstag
válasz
bvitar #15498 üzenetére
If Young-on gondolkodtam de Blind shadow lappal se rosszabb. If Mustafi es Kosci siman kikeresztezett eddig, igy belso vedot nem igazan akarok cserelni. Valenciat kiprobalom de nem hiszem annyival jobb mint Walker shadow lappal. De mas szemszogebol is kivancsi vagyok erre.
-
bvitar
tag
válasz
Kristof_94 #15481 üzenetére
👍, de szerintem if Young nem hoz semmivel többet mint egy sima Rose, max labdavezetésben.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, akkor a PC-s játékosok benne vannak egy közös reportolós rendszerben?
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey #15495 üzenetére
Peccs előtt én is a ping pong taktikát játszottam, most nem lehet.
Walkert érdemes lenne lecserélni 84-es Vrsaljkora? Van valakinek tapasztalata?
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey #15493 üzenetére
Én mindig kontrákra próbálok játszani WL-ben, ha feltolom a védelmet és megy a pressure, akkor előbb utóbb engem kontráznak le, kell egy atom jó védelem, gyors kp és egy gyors, jól lövő csatársor, 4-2-3-1-ben szerintem elég jól működik. 4-1-2-1-2(2) akkor jó ha gyengébb az ellenfél.
-
thebigK
addikt
Nagyon nagyon mérges vagyok a WL miatt. Befejeztem a 25 (csak 24 lett, az 1 már nem oszt nem szoroz) meccset és minimum 5-6 olyan mérkőzés volt, amit a helyzetek, játék alapján simán hoznom kellett volna, de vagy elbalfaszkodtam a kapu előtt, vagy az ellenfél rúgott röhej gólt. A multkori "erős" silver2 után most silver1 lett, ez volt a minimum amit elvártam, de bőven lehetett volna gold3, vagy akár gold 2. Nagyon sajnálatos, többet érdemeltem volna.
Ezzel a csapattal toltam, gondolkodom Pogbán KDB helyett, de még meglátjuk
szerk.: Son csak 86os, nem a 87es
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey #15485 üzenetére
Itt a baj. Ezért kapsz ennyi gólt.
Évekig toltam 35-25 védelmi vonallal, idén ez kuka.
65-60.
Ennyi.
Plusz felejtsd el a széles 41212-t.
Ja, most látom. 60 a csapat szélesség? Még az is átrohan rajtad, aki öngólt akar rúgni. No offence, de ez a taktika nem jó.
60
55
45Plusz több vkp. 4231 vagy 41212 szűk.
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki látott ebben a játékban olyat hogy üresbe pattan a labda ? Vagy olyat hogy egy pasz ne hozzám vagy hozzá kerüljön ?
Ezért olyan ez a játék mintha speedre energiaitaloztak volna a játékosok, labdakezelés nincs tulajdonképpen mindenki elsőre átveszi a labdát, védő úgy szerel hogy beugrik elém és egyből passzol -
A guru
addikt
válasz
Digestive #15486 üzenetére
Őszintén, nem érdekel, nekem az a fontos, hogy egy olyan csapatom legyen ahol mindenki fekszik a játékstílusomhoz, taktikámhoz, időbe és coinba telik megtalálni azt a bizonyos 11 játékost. Egyébként De Gea, Jesus, Willian, mind profittal szálltam ki belőlük, szóval nem mondanám, hogy buktam a taxon.
Mdewc: Még nem játszottam vele eleget ahhoz, hogy részletesen meg tudjam mondani, de a héten valamikor megírom.
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy èn ezt a taktikát használom 2015 ben a híres Mané-Mayuka Southamptonos párosnál bevált.
67
67
Free form
60
60
55
Free Form
35
55
60
Cover
Védelem basic/vagy a legjobb interceptionnel rendelkező CB-re agressive
CDM Stay Back
LM/RM get in behind
CAM: Free roam
ST: basic
4-1-2-1-2 széles. -
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy szerintem a virtuális Fifa öltözőben a meccs előtt ilyet mondhat az eddző: Srácok ne aggódjatok ha az ellenfél 18x fog kapura lőni és lesz 2 kapufája, a mi tervünk hogy 3x eltaláljuk a kaput és az mind bemegy
.
#WL #Fifa18Mourinho -
A guru
addikt
Rui SBC kész, hamarosan érkezni fog 88 Rio illetve Neuer, alakul az új csapat. Végleges: [kép]
-
LendvaiFeri1
addikt
Védekeznie sem kell a nyomorult kölöknek, mert a gép megteszi helyette. Szánalmas fos.
-
arpo04
őstag
Sziasztok! Kis segitseget kernek, jelenleg 4-4-2 (2) jatszom. Kiprobaltam par formaciot de jatek stilusomhoz jelenleg ez all kozelebb.
Coin nem all sok rendelkezesre 200k, ebbol kijonne If Coutino es If Young. Mas instrukciot is szivesen fogadok.
Csere: Baka, Sane, Sahla, Sterling, Ederson, Jesus, Lallalan -
BenXL
tag
Mai WL ellenfél
Meg legutóbbi meccsemen is ilyesmi volt csak ott volt egy Bakayoko + Begovic sztárpáros az ikonok mellett
Amúgy nekem ettől az Henrytól már rémálmaim vannak, amikor ellene játszok szinte mindig ver pár gólt nekem...
-
thebigK
addikt
1db otw winter tradeable sbc -> Mkhitaryan -> packluck tovabb el
-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit #15465 üzenetére
pont ezért kételkedem én is a chem "varázsában". szerintem néha még hátrány is. de mindenkinek más-más ugyebár, ez a fifa már csak ilyen
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok vegyétek a halloween Forstereket. Psen 15ért el lehet hozni őket, min 10K haszon boost idején. Nem olyan sok az a 4 hét és nemigen van ebben rizikó. Kicsit hazafelé beszélek, mert már vettem 40et és azt szeretném, hogy minél kevesebb legyen a piacon következő boostkor, hogy minél jobb áron adhassam el őket
-
A guru
addikt
Nem, a vége felé váltogattam 4-2-3-1-re, nagy icon csapatok ellen csak ebben tudok játszani, 4-1-2-1-2(2) kicsit kiheréltnek tűnik most. Egyébként itt a csapat amire váltottam az utolsó 9 meccsen:[kép] Prime Hernández elég jó, Rui Costa SBC-jét pedig meg akarom csinálni, 839k-ért lőttem ezt a primeot reggel, most 900k felett megy, szóval még profit is lehet belőle. IF Boateng pedig abszolút megéri az upgradet a sima lapjáról, ez már icon szint. Bailey, nem volt rossz befejezéseknél lehetne kicsit pontosabb, Lozano annyira nem adta így a kezdőben, lehet Promesre váltok. SB Elite 1 meglett legalább, jó nagy csalódás ez a hétvége.
Fifaisshit: Nekem a passzok pontatlanságával volt bajom, illetve azzal, hogy szinte semmi bemozgás nem volt az üres területekre.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
A guru #15466 üzenetére
Én férfiasan bevallom ez volt az első WL meg egyatalan az első meccsek amikor lőtt passzokkal megtanultam passzolni Sima pasz csak ritkán ,hat azt kell mondjam hogy teljesen más így, ahogy elnéztem a barcelonai eseményeket azt kell mondanom ott mindenki csak így passzol rab így tényleg mások a passzok és az egész kinézete mert szerintem ok csak így passzolnak.....sokkal több a jó passzom és így lehet tényleg tiki takazni .....
-
A guru
addikt
Gold 1 se lett meg, öngóllal kaptam ki az utolsó meccsen. Nincs mit mondanom erre. A gameplay jelenlegi formájában játszhatatlan, nem lehet passzolni, lassú minden, megpattan ötször a labda minden egyes gól előtt, a 90. percben minimum 8 gólt kaptam, kick offból gyakorlatilag esélye nincs annak aki elvégzi, annyira betömöríti a gép a másik csapatot, SB is sokkal nehezebb mint volt. Fos.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
nyervi #15460 üzenetére
Ugye most egy két játékostól elkoszontem egy jatekos miatt volt piros lapom is ejjel WL-ben......
Nos egy Full icon és TOTY csapat jött szembe ,mikor mondom ha nem erre az egy meccsre amikor 90es chem van nálam .......
Első 10perc 0:2 cselezett össze vissza járatta a labdát hat mondom nem lépek ki ......nos olyat produkált ezzel a chemmel a csapatom utánna mint 100as chemel sem.....pláne a védelem valami parádés volt......3:2re nyertem e végén a srác gratulált és nem gondolta volna írta hogy ekkora meccset játszunk látva a keretem meg a meccs elejét .....
Egyre jobban ketsegbevonom én is ezt a chem dolgot..... -
BenXL
tag
válasz
Kristof_94 #15458 üzenetére
Hát az a durva hogy én november végén vettem az xboxot, nem bírta valami sokáig... Azelőbb 360-am volt és azon mind2 kontroller bírta vagy 3-4 évig hibátlanul
-
#Wiall#
tag
Mikorra várható a hivatalos la liga rating refresh ?
-
nyervi
aktív tag
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #15446 üzenetére
Szerintem ha már az ember kifizet akár milliókat egy adott játékosra, akkor megvan a joga, hogy 10 chemen játszassa, én egyből érzem a 7 vagy rosszabb chem jelenlétét és zavar, hogy gyengébben játszik egy játékos mint tudna. Nem hobbiból csinálja(uk) senki ezt a formációváltást meccs elején, egyszerűen kell ahhoz, hogy mindenki a maximumumon tudjon teljesíteni.
-
Kristof_94
nagyúr
A bal "kar" magától elindul pl. a menüben, de ingame is nagyon zavaró. Pl. szerelném a támadót, erre a védő kitér és szabad utat enged, vagy tök másfelé passzol!
Szóval meg a szervizbe, csak nagyon hosszú az 2-3 hét sajnos, de állítólag kapok újat. Minden XONE kontrollernek ez a baja egy idő után? Mert olvastam valami olyasmit, hogy valami "day one" kontrollereknél volt ez.
A régi 360-as kontrollernél nekem is baj volt az LB-vel, de ott az is gond volt, hogy a kábel meg volt törve és amikor meccs közben egy pillanatra lecsatlakozott, hiába csatlakozott rögtön vissza, nem tudtam semmit csinálni...
Szóval így valószínűleg februárban WL szünet lesz, remélem a március már menni fog, hátha el tudja vinni a futár jövőhét elején. -
BenXL
tag
válasz
Kristof_94 #15451 üzenetére
Neked mi a baj a kontollerrel? Az enyém is rossz amúgy, az LB gomb valamikor (egyre gyakrabban) nem érzékel vagy duplán érzékeli, ami ugye pont az emberváltás... kezdek már belejönni a jobb karral való emberváltásba de elég rossz így játszani
-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey #15455 üzenetére
Cserélj Llorisra.
😄Csak viccelek!😄 -
ShiberMonkey
senior tag
Újabb zseniális meccs. 3:2-re úgy kikapni hogy az ellenfeled 3 tizit kap mind a 3x érzed a sarkot, egyszer a hónod alatt megy be egyszer nem nyújtja ki a kapus a kezét és úgy lesz gól. Majd törekedsz az egyenlítésre lerántják a csatárodat a 16-oson belül elmarad a sípszó, felpattan majd driven shottal kapufát lő és amikor visszakerül hozzád az ellenfél hátulról letarol megint nincs tizi
Majd a 88.-ban egyenlítesz és a 90. Ben futmas Alessandrini lefejeli éles szögből Raphael Varanet és Navas képtelen ezt védeni felejthetetlen.
Srácok/lányok életem legjobb 12 fifás percét tölthettem el az imént -
getdizzy
aktív tag
14 meccs utan 10-4re alltam
Most 26 utan 12-14re...
Elfelejtettek a jatekosaim passzolni
A vedoim pedig eszmeletlen hogy helyezkednek
Jah es a poen hogy eddig nalam nem sok kick off glitches gol szuletett
De most majdnem minden meccsen beszopok egyet...
Meg jo hogy jott ra a patch.. -
-
ShiberMonkey
senior tag
WL 8:1-re kikaptam úgy hogy 6 gólt 20 ról kaptam
valaki küldjön már egy ilyen meccsről linket ani a való életben történt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #15450 üzenetére
Én mindig így járok, de egyszer talán szerencsém lesz már ebben a sz*r játékban.
Amúgy nagy szenvedés rossz kontrollerrel játszani, de igyekszem...
Gulácsi lett a MOTM a meccsükön, vajon kaphat TOTW lapot?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #15449 üzenetére
Hat akkor összegezve a hétvégét nem kene siránkoznom
-
Kristof_94
nagyúr
Kb. a 6. summer otw eladhatatlan sbc. Imádkozom hátha Mbappe. Francia zászló, CM, Tolisso...
Pedig ez "közel" volt! -
LendvaiFeri1
addikt
Szokásos "megállítom a játékot", valószínűleg jött volna a 41212, mert a 94-es Ronaldinhot nem merem LF pozival ST-ben játszatni. Neeeem, szórakozzunk egyből a felállással. Ugyan olyan szankció kellene ide is, mint draftban.
Radja természetesen 87-es volt, aki nem legenda, az pedig TOTY.
-
p0ty
aktív tag
Felfoghatatlan számomra mi történik.. 4 win után 4 lose érkezik de úgy hogy a játékosaim hát nem tudok rájuk mit mondani egész héten pörgött az SB season minden tették vették a labdát sehol semmi hiba nem volt passzok simán mentek át tudták venni a labdát egy rossz szavam nem volt senkire alig vártam a WL-t hát mintha nem is ugyan azzal a csapattal játszanék mint eddig a héten
decemberi és a januári wl ehhez képest csoda volt a mostani hát én nem értemmár nevetni tudok rajta hogy építs csapatot de miből ?
ha túl jól sikerül a WL-ed mert neked pont tökéletes a patch arra ébredsz csalást érzékeltünk az accountodon ha meg semmi se jön össze nem kapsz semmi rewardot
meg hogy ennyire leszarják a PC-t hogy ha hozzám kerül a labda elkezd akadni és belassulni meg egyenesen megy az emberem és nem is én irányítom meg ezek a delayek hogy passzolok és nem veszi a paszt és fut tovább a labdával
kérdem én ha ez nem csalás hanem az EAnek valami butasága akkor minek adja ki a játékot? azért hogy pénzt nyerjenek azzal hogy a sok idióta életét bele költi? csodás...mint hogy kiadnának egy hibátlan játékot és mindenki a következő fifáig játszana boldogan és ugyan úgy tolná bele a pénzt állítom ha tökéletes lenne és nem patchelnék szét olyanok is tennének bele fifa pontot akik most per pillanat nem vesznek de hát nekik ez is elég hogy egy elbaszott játékkal szolgálják ki a kedves vásárlóikat.. gratulálok nekik -
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey #15443 üzenetére
Nem tudom sajna beépíteni, de elhiszem hogy jó. Akkor itt is igaz hogy a statt nem minden, mert a gold Llorisnak is 5-el jobb a reflexe. 🙂
-
pepe0807
csendes újonc
Srácok az egyik Alexis sbc-s pakkbol nyitottam egy OTW Coquelint.... szerintetek már azonnal tuladjak rajta ha jol néztem 40ért megy simán???
-
bvitar
tag
válasz
Fifaisshit #15439 üzenetére
Azt ne felejtsd el hogy gyűjtögetni csak akkor tudsz igazán ha nyitsz értéket. Ha nem akkor úgy nehéz. Trade-elni meg nem mindenki tud és nem mindenkinek van ideje.
-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey #15438 üzenetére
Navasom még nem volt, de statt alapján Lloris jobbnak tűnik. Plusz 3 cm-el magasabb.
De tudom a statt nem minden.... -
Fifaisshit
őstag
válasz
akooos #15436 üzenetére
Nagyon egyszerűen meglehet oldani ,bannolni nem bannolnak ha nem feltűnően csinálod én minden évben pluszos an szalok ki mert minden évben eladom júniusban végén a nyár beköszöntével a coinjaim így a fifa minden évben igyen van
De ha jól tudom itt tilos erről beszélni itt nem szeretnek kitiltást kapniA témát azzal zárom hogy vicc hogy az EA 3eve hangoztatja ezt a nagyon szigorú bánásmódot az ilyenekkel szemben közben kb hivatalosan csináljak, nagyon sok ismerősöm is vesz.
De pont a jatek lényeget veszítik így el....az élményt a gyűjtögetest meg a csapatepitest lépésről lépésre
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #15434 üzenetére
Én most speciel kiárulom a klubot. 2400 játékosból holnap estig szeretnék 1200at eladni minimum. Kell a coin
Akik youtubeon reklámozzák a coin vásárlast, azokkal mi van? Egyik csávó 20 usd pénzért 1 millió coint ad. Kérdéseim:
Hogy lehet ezt megcsinálni? Mármint hogy coin kerül az accra?
Hogy lehet egyáltalán ezt reklámozni? Miért nem zárja be az EA ezt a kiskaput? Ha meg nyitva van régóta, miért banolnak érte? -
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #15434 üzenetére
Nyissá' icont
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! PC-re bármi kereskedési tipp?
-
Fifaisshit
őstag
Most azzal biztatom magam mintha mondtatok volna hogy nem lehet egyszerre két speciális lapját huzni
-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey #15405 üzenetére
Probald meg Llorist. És próbáltam én is Roussilion-t Koscielny és Tolisso közé, de szerintem Alaba jobb. És ha lloris a kapus akkor meg van mindenki chem-je
-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey #15397 üzenetére
Én nem értek hozzá, de nálam Koscielny így van beépítve és szepen teszi a dolgát. Nincs vele bajom.
Most jutottam Div4-be velük. Nálam működik ez a Koscielny-Bailey páros.
Szerintetek erdemes lenne megprobalnom a Wl kvalit ezzel a csapattal és a Div-5 -ben most 6 győzelem 2 vereség (még van két meccs). Ezzel a csapat 4 meccsel ezelőtt állt így össze azóta nem kaptam ki.
Egyébként én is úgy érzem hogy ha túl sok szines lappal játszom akkor nem megy annyira a csapat. Ez most szerintem belefér. Jó igy. -
ShiberMonkey
senior tag
Most egy srác pont ugyan ezt tolta ellenem Ronaldoval é Rui Costával futott vissza, egy idő után annyit csináltam hogy sétáltam a labdával és ennyi, a srác akkor sem szerelt, passzolgattam középen párat majd előre a CAM Skorpió Giroudnak aki 2 olyan longshot góllal csapott le hogy pislogtam.
Sajnos ez lett a védekezés, Willian, POTM Sané középre 4-1-2-1-2-ben és megy a futkárózás. De ha megnézed ezt azok csinálják a legjobban akiknek vagy egy Ikon védőjük van vagy valami hihetetlen jó. Egyszerűen annyit segít a gép be hogy nekik a támadásra kell csak koncentrálni, 1-2 gólt ha kapnak sokat mondok. -
A guru
addikt
Most lett elegem, kibaxtam a csapatomat a védelmen és Bakayokon kívül. Változtatni kell.
-
bvitar
tag
válasz
Kristof_94 #15351 üzenetére
Guedest en próbáltam egyszer. Nem nagy szám. Nekem Martial is jobban bejön
-
p0ty
aktív tag
Úgy látom új úgy mond "meta" lett a WL-ben támadóval fut vissza eddig 4ből 4 ellenfelem és a gép védekezik helyette és rendre oda húzza a gép a játékosokat ahol a támadóm van és kb a gép ellen játszom.. na meg a gép magától becsúszik a hosszú földön kilőtt labdáimra ez nem újdonság mert meccsenként volt 1-2 általában de hogy félidőnként 4-5 azért sokallom.. nagyon sokat segít a gép nekem nem mert én váltok vissza a játékosokra de az ellenfeleimnek vicc hogy senki se akar védekezni hagyja a gépre..
Más valaki is tapasztalta ezt? -
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #15422 üzenetére
Nem ellened vagyok , de remélem kap
most beforgattam Batshuayit, jött helyette egy Van Dijk. Addig forgatom míg nem jön Auba.
-
LedyGyuszi
addikt
Köszi a figyelmet!
Sajnos ez azért nem volt olyan nagy durranás...
Azpi
OTW: Tinglitangli, MArtinez, Coquelin, Ntep
IF: Kostic, Castro, Van Hamburger, silver KEAN!!!
121 db Kagawa , 83-84es lapok -
thebigK
addikt
válasz
Fifaisshit #15422 üzenetére
3 golpasszt adott, haaat....
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #15420 üzenetére
Én nem adtam még el, tuti kap if lapot 2 hónapon belül, majd akkor eladom. Batshuayi szintén
-
Fifaisshit
őstag
Remelem kap If et
Én meg eladtam 210be :/ -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #15417 üzenetére
Kegyes volt az isten de rámfért most a TOTY meg ez alatt összesen 50pack csak prime meg Rare gold és semmi.....erre egy fős jumbobol coutinho meg egy gold packbol most ez
Tuti nem kaphat IFet ?? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #15415 üzenetére
Várd meg a meccs végét! Grat!
200k simán jó bevétel érte. Pofám leszakad, hogy mindenkinek ekkora mákja van!
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey #15397 üzenetére
Tedd be IF Ruffiert, eddigi legjobb kapusom
Germain nekem nem jött be, de nem rossz, olcsó és OP Gameiró, próbálj rá,
A CB-kre anchor, Baka anchor vagy shadow
-
p0ty
aktív tag
2 meccset toltam le WL-ben ami win is lett de számomra belassult a gameplay és bosszantó hogy kb vissza vannak fogva a játékosaim mert alig tudják átvenni a labdát és mintha a játékvezető is ellenem lenne mert addig hosszabít míg el nem veszem a labdát, 3 percet hosszabít elviszi a szélen a játékosa elveszem előre passzolok kb kemény másfél vagy 2 perc mehetett el 1-1 ellen lennék és lefújja
jó lesz így a maradék 23
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
kiserik #15410 üzenetére
Múltkor amúgy ugyan ez a felállás csak nem ezek a játékosok.
4 védő 1 CDM shadow.
6 támadó lap Hunter és ugyan úgy problémák voltakazt hiszem ide is írtam. Tényleg baromi bosszantó hogy Stay backen van mindenki (5 védő jóformán ) és 2-4 gólokat kapok.
Ha defenzív mentalitásban kezdek akkor magamra húzom az ellent és letámad aztán kotor egyet, ha támadok akkor a kontra a baj.
Valamikor olyan szépen lehet játszani, valamikor meg mintha a Grúz 2. Osztályból raktam volna össze a csapatot. -
A guru
addikt
A tököm tele van már, hogy rendszeresen a 90. percben kapok egy gólt amivel kikapok, nem hiszem, hogy ez véletlen lenne. Rohadt életbe már...
Persze mindig oda-vissza megnézik a gólt, biztos jól látták-e, ennyi parasztot komolyan, kis sportszerűség elférne az emberekbe...
-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey #15405 üzenetére
Chem lapok? Én az utolsó 5 lapra, sőt talán a 2 CM-re is Shadowt tennék. Egyébként nem kellene, hogy baj legyen, a csapat jó. Esetleg egy 2 CDM-es felállás, amit ki lehetne próbálni. Nekem a 4222 jelenleg nagyon bevált.
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi #15407 üzenetére
Én is.
Vagy 15 SBC upgrade kirakva, OTW ide meg oda és a számlám teljesen nullát változott, 200 kártyával vagyok max rövidebb...szomorú.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #15407 üzenetére
Csak nyugodtan kolléga.
Szerintem a múltkori ikonnal már ellőtted a pack luckod nagy részét, de szorítok, hogy nyiss legalább egy-két 100K érték felettit.
-
LedyGyuszi
addikt
19:15 kezdés...már idegállapotba vagyok!
LINK -
ShiberMonkey
senior tag
És az a vicc hogy Ruffier aki az alap csapat tagja volt rosszabbul véd mint Mandanda
-
ShiberMonkey
senior tag
http://www.futhead.com/18/squads/2816703/
Ez lenne a squad. Giroud amióta CAM meccsenként 2 gól, de a védelem, inkább hagyjuk. -
Kristof_94
nagyúr
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #15398 üzenetére
Én év eleje óta ezzel játszok. Az enyém ez:
Build Up
speed 30
passing 30
organised
chance c.
passing 30
crossing 20
shooting 30
free form
Defence
pressure 30
agression 50
team width 50
coverST get in behing, press back line
3 Cam free roam
2 CDM Stay back, (Man markkal vagy cut pass lines ez tőled függ)
rb/lb stay backez az enyém
Ha égek, akkor váltok 4-3-1-2-re és team pressin+attackinngal szépen le lehet támadni. Valamint a 4-2-2-2-vel is teljesen kompatibilis, ha úgy érzed, hogy egy-egy alakzat ellen nem fekszik, akkor még erre érdemes váltani.
-
akooos
veterán
Urak! Valaki tudna segíteni értelmezni ezt az esetet??
[link] -
MdewC
nagyúr
válasz
A guru #15381 üzenetére
Ne is mond! Pláne ha jön ellened 4 ikon plusz születik 2 öngól... Örültem.
Mindegy, ennek ellenére ma 6/5 win a tegnapi csillivill 5/1-es 8 IF belassulás után mindenképp jobb.
LFC18XYZ: küddjé mán egy csapatot! Mondjuk a hibát (bármi is az) mindenképp Mandandaban keresném
de azé csak linkelj egy csapatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Magisk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mazda topik
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Citizen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest