-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
válasz
#Wiall# #21620 üzenetére
Casemiro szerintem cdm-nek jobb, mint cm-nek. bár én anno csak a sima gold verzióját használtam, a kaput nem találta el. aztán lecseréltem Paulinho-ra. de most ő is csak csere. én 4-1-4-1-ben játszom most és Modric csak azért cdm, mert ott is jó viszont cm-ben motm Rakitic egy állat és a 'zőőd'" Isco is elég jól muzsikál eddig. de úgy gondololm ki kell próbálni, mert mindenki más jön be és máshol
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
#Wiall# #17621 üzenetére
sajnos melóhelyen le van tiltva a futbin, futhead, úgyhogy így írom, de adok alternatívákat is...
Gk: Fahrmann
RB: Piszczek (shadow), Weiser (sentinel)
CB: Sokratis (Anchor), Toprak (anchor), Tah (shadow), Brooks (anchor)
LB: Alaba (sentinel vagy anchor), IF Zuber (anchor) - ő amúgy LM poziban van, de 7-es chemmel tökéletes Alaba alternatíva)
RM: Reus (LM poziban van, 7es chemmel tökéletes), Bellarabi (deadeye, maestro)
LM: Reus vagy IF Bailey (81-es), de ide akár egy Sanét is be tudsz építeni, de akkor full chemnél Schmelzer (anchor) kell LB-be, 7-es chemnél nem kell)
CDM: Goretzka (backbone), Tolisso (shadow), Delaney (shadow)
CAM: Kramaric-ot sztem próbáld ki először Catalyst lappal - ha nem válik be SIF Raffael (hunter)
ST: Werner (marksman), SIF Batshuayi (hunter), IF Gnabry (deadeye), IF Embolo (hunter)egyébként a bundesban Reus-nál tökéletesebb CAM nincsen! beteszed LF pozisan ST-be, a kiszemelt csatárt CF pozival CAM-ba és meccs előtt megcseréled őket.
De ha már cserélgetős kedvedben vagy, akkor Gnabryt pl ki lehet dobni RM-be.pl. Reus RM poziban, CAM-ban pedig Gnabry. meccs előtt Reus, Gnabry csere
-
eM'82
addikt
válasz
#Wiall# #15572 üzenetére
Mert kell neki kb 10-15perc hogy kalkuláljon, aztán megadja a rewardokat. Reggel nézd meg újra, ott lesznek már.
Kár hogy webappon nem lehet begyűjteni, mert így minden reggelt a PC beröffentésével kezdek.A fentiekre reagálva. Én is professional szinten kezdtem, aztán próba-szerencse alapon World Class, és utána poénból Legendary. Végül ez maradt. Ritka ha kitol a gép velem, de YT stream megy a monitor baloldalán így nem 100%os a koncentráció, csak ha a gép megy 2-0ra. Amúgy ki lehet ismerni a gépet és utána elég könnyű helyzetbe kerülni.
Kristof: jónak tűnik, bár inkább Jesus, mint Zaha, de mehet oda Shearer.
-
Szigma70
addikt
válasz
#Wiall# #12084 üzenetére
Használható CDM, sokan használjuk mert OP
Van nála jobb, de olcsó, sok módon, sok csapatba beépíthető. Csak CDM nek, CM ként nem hasznos.
Ha odakeveredik a kapu elé, akkor ne rúgj vele, inkább passzold le.Megéri azt az 5000 coint
@dudu
Jó csapat
Lucas nekem nem vált be, nála F. Anderson is jobb sztem, de Willian kell oda
Paulinho helyett meg Fabinhot ajánlanám
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest