-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Köszönöm, mester, a második jobban tetszik kicsit, mert abban tudnám használni Müllert, aki másik nagy kedvencem, míg Gündogant és Fert annyira ugye nem szívlelem. Ettől függetlenül a játékban lehet, hogy használhatóbbak. Mivel rájuk előbb lesz zseton, mint Neuerre, lehet, hogy bevásárolok és kipróbálgatom őket. Majd beszámolok az eredményről.
Amúgy lehet, hogy én vagyok kicsit szentimentális meg még nem igazán skilles, de még soha nem gondoltam azt, hogy "hú, ha most gyorsabb lett volna Sneijder (vagy Kroos) akkor ebből most lett volna egy ziccer vagy beadás vagy akármi" - szóval egyelőre lehet, hogy maradok ennél az összerakott csapatnál (Schmelzert azért lecserélem majd egy korábbi javaslat szerint), és megtanulok annyira játszani, hogy már számítson a játékosok hatékonysága is, és csak aztán váltok. Még meglátom, mindenesetre köszi a javaslatokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest