Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmw528
tag
válasz
gyomorHD #15772 üzenetére
Én ettől fel sem szoktam magam idegesíteni, és ennél sokkal szopatós gólok vannak. Van olyan hogy 65% labdabirtoklás, 25-3 kapura lövés, rengeteg ziccer, 4-5 kapufa és kikapok, na akkor lendületből kapcsolom ki a ps-t. Ja és ha egy meccsen múlik hogy bent maradok tuti hogy úgy laggol hogy az ellenfél futkos mint a nyúl és én alig tudok vánszorogni.
Szóval ezt ragozhatjuk, annyira manipulált, és szarul működik a játék hogy csak erős idegzetűeknek ajánlott. És azt ne feledjük hogy téged is nyom a játék valamikor, szinte becsukott szemmel is lehet nyerni...
Különben szerintem a hendi = az egymás közti szar kapcsolat eredménye és akinél jobban megőrül a játék (hogy ez mitől függ, szerintem még az ea sem tudja) az szopacs
-
ferni
őstag
Nekem is most a csapatépítgetés miatt jött vissza a kedvem a FUThoz.
Végre lehet fasza Jackson Martinez teameket építeni, mert van végre egy értelmes balszélső is hozzá LW Nani személyében, akit csak ajánlani tudok
és Nanihoz meg pluszba még Eliseu is passzol, ami még jobbá teszi az egész történetetja és most nèzem, hogy Manuel Fernandes is kapott skill upgradet (4 skill lett)
pöppet beteg az a lap egy non rarehez képest -
_adaml21_
őstag
Összeszámoltam mennyibe kerültek a kereteim (nem számolva a pozíciómodsító és chem lapokat, tehát csak amennyi az egyes játékosoknál a bought for mellett megjelenik):
Bundesliga 385k
BPL 315+235 k = 550k (jelmagyarázat:Hazard+a többiek)
BBVA 73k
Francia-portugál-olasz hibrid: 40k, amiből csak az IF Guaita 20kMégis ez utóbbi squad kellett, hogy sorozatban 7 vereség után az ellenfél a 79-es Lacazette mesterötösénél rage quit-eljen
-
Pacos
tag
Gondolkoztam mit írjak. De általában ha kiírnám a játékkal kapcsolatos dühöm mire megnyomom az OK gombot elszáll a haragom
Úgyhogy most rövid leszek! Dögölj meg EA Sports! Remélem még az idén csődbe mész!
(így fogok tapsolni)
oka? szarkazmus ON:
Logikus hogy 2-1-es vezetésemnél - és én támadtam - a kapusom előre jön 60 méterre a kapujától. (magától, még a gombokat is elengedtem)Természetesen az EA talpnyalói erre írják hogy a "a valódi fociban is bármi előfordul". Igen?
Szeretném látni a youtubeos videókat ahol a meccsen vezető csapat kapusa úgy gondolja jó móka a győzelmet kockáztatva a 90.percben az ellenfél kapujától 30m-re ökörködni...(és nem kupameccs, gólarány nem számít)Másrészt ez egy játék amit állítólag mi irányítunk - ja nem, csak azt gondoljuk, de nehehehehehem
Az elmúlt évek egyre inkább azt mutatják hogy a FIFA nem arról szól hogy a játék van az emberért hanem fordítva. -
gyomorHD
tag
Skacok, nem akarunk majd valamikor tolni egy Pro Club meccset? vagy ez nem olyan népszerű?
-
^Boss
őstag
újabb mélypont jött: ma pár FUT meccset full lazán toltam: 1 győzelem, 4 vereség
egy gólnál többel sosem kaptam ki.
utolsó vereség: 1-0 a 15. percben. kigurul a labda a reklámtáblák mögé (!!), és nem lehet visszahozni. meccs vége. bravó EA, így tovább. 16-ot esélytelen, hogy megvegyem. az az egyetlen megoldás -
_adaml21_
őstag
Rendesen szopóágra kerültem én is
Péntektől foga kiestem a DIV2-ből, DIV3-ban egyszer épphogy bentmaradtam, majd pedig 6vereség 1 x-el estem ki, a DIV4-et pedig 4 vereséggel kezdtem...
Pedig DIV3-ból való kieséskor a meglevő kb 15ezer értékű BBVA keretemhez megvásároltam Casillast, Pepét, De Marcost, Albát, Modricot, Pérezt, Velát, és Benzemát, hogy összehozzam EZT, első meccsen vágott is 2 szépet a Hunter Benzemám, majd 3-2 lett a vége...
Aztán vettem egy Hunter lapot Lewandowskira, mondom hátha majd a német csapat formába jön, rúgott is 2-t, 2-0, persze, hogy 4-2 lett az ellenfélnek
Elb*sztam 60ezret, aztán semmi hatása
Rosszul is játszok, figyelmetlen is vagyok, a védekezésem is mintha szétesne, a team contain össze vissza ugráltatja az embereimet, nincsenek meg a passzsávok, kész káoszAzt hiszem, 1-2 hétig nem lesz kedvem most FIFÁzni...
Szerk: EZTETET át tudjátok úgy dolgozni, hogy a jobb széle ne angol legyen? Walkert nem akarom használni, viszont nagyon kipróbálnám ezt a témát, hátha ez visszahozza a kedvem
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #15786 üzenetére
Látom téged is rabul ejtett a FUT, múltkor reseteltetni akartál, most meg már csapatépítés?
Sajnos ilyen ez a szemét UT nem engedÉn a 1.-re szavaznék mert Matic sztem kevés lesz oda, támadásban elég suta, Perez viszont sokoldalúbb.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten #15782 üzenetére
53k-val zárult a mai nap. elsőre nem is rossz, most már megyek enni is.
^Boss: mindent veszek, amit érek, és olcsóbb, mint a legalacsonyabb buy now ár. a fogyóeszközök mennek a legjobban, squad fitness, attribútumkártyák, etc.
-
^Boss
őstag
válasz
Rypejakten #15782 üzenetére
Ha szabad tudni, mi a taktika ?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Valaki játszik GTX 460 videó kártyával?
-
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten #15781 üzenetére
na, már 30k.. olyan vagyok, mint egy kisgyerek, akinek fellógattáka mézesmadzagot, megyek a szemem után..
-
Rypejakten
addikt
válasz
Vampire Bat #15780 üzenetére
nekem most összejött a 10k forgótőke 1 óra alatt, de azt viszont rendesen forgatni kell, hogy jöjjön a bevétel, mégha nem is túl sok.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Rypejakten #15779 üzenetére
Én vasárnap kezdtem 44 k-val most van 200 k-m.
-
Rypejakten
addikt
türelmet igénylő dolog ez a kereskedés.. egy órája kezdtem, 200 coin alaptőkéről, most járok +6k bevételnél, remélhetőleg estére +10k meglesz.
-
LendvaiFeri1
addikt
Érik MOTM Jordi Alba.
-
Scale
őstag
Még mindig van eladó fifa 15 accom, több játékkal.
-
Shit Life
senior tag
Na most hogy megint megcsömörleni látszott a 4-3-3(5) felállásom ismét áttértem a 4-3-2-1-re.
Úgy érzem sablonos lett a játékom vagy nem tudom, a lényeg hogy nagyon rosszul ment a napokban a játék!
Most semmilyen instrukciókat nem adtam senkinek csak a 3 támadónak a "g i b"-et, az egyéni taktika ugyan az maradt és most úgy mennek a fiúk mint ha kergetnék őket! A szélsők ismét szélvész gyorsak, nem cammognak mint az elmúlt napokban!
Most így a CF fétis jegelve lett, most ST fétis van porondon
-
Borusito
tag
Őt csak most vettem észre.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Rypejakten #15768 üzenetére
Egyetértek, túl van árazva, nem éri meg az árát, hiába gyors, ha mellette egy nudli...viszont akiben hatalmasat csalódtam pozitív irányba az leighton-baines! Megeszi reggelire Bale-t, akár az rw Ibarbo-t, szóval jó, csak sajna most nem tudom használni Thiago Silva miatt sajna...
-
gyomorHD
tag
na, megfogadtam egy-két javaslatot a játékmenettel kapcsolatba, de most a szerencse párolt el mellőlem
az első kapott gólt simán kitudtam volna ollózni ebbe biztosvagyok ha a kapus nem szórakozik elöttem.
2. kapott gol meg vicc, de majd meglátjátok miről beszélek...a helyzetkihasználásom is elkeserítő, bár egyik lövésemnél tudtam alkalmazni a csavarást, de az se jött össze
ez sajna ilyen..
elméletileg megtudjátok nyitni a link birtokában
-
gyomorHD
tag
válasz
Rypejakten #15768 üzenetére
hát ennyiért énse fogom megvenni az biztos. Azt hittem hogy 2-3 max 5 ezer mert gyors... de ez tulzás
-
Shit Life
senior tag
Robeszka5:
Aki szlalomista annak nem az a csapat kell, hanem agysejt beültetés
Más:
Én úgy gondolom hogy az EA ne vegye a szájára azt a szót hogy "csalás" és "tisztességtelen előnyhöz jutás" a coin vásárlással kapcsolatba, mindaddig amíg tisztességtelen és csaló játékot dob a piacra! Teljesen felesleges szabály szerint eljárni és játszani az UT-ben ha a rendszer sokszor szétszopat!
Hogy Franchesco003 példájával éljek: tavaly olyan full TOTS csapatokat rakott össze saját erőből (coin vás. nélkül) hogy olyat ritkán látni és mégis képtelen volt velük egy értelmes meccset lejátszani!!!
Akkor milyen tisztességes játékról beszélünk???
-
bucketb0b
őstag
Mi a péklapát van ezzel az Argentin csapattal? Ha ellenük játszok 50% alatt van a passz pontosságom
A másik pedig az emberekkel mi a péró van.. 2 gólos hátrány és kilépnek folyton.
Most nem magamat akarom fényezni, de ennyire képtelenek elviselni a vereséget az hihetetlen. -
törölt tag
válasz
Rypejakten #15766 üzenetére
Az is benne van ,mert kevesebb van belőlük,de egyszerűen jók,mert gyorsak és nagy fizikájúak az ilyenek
Más: Aki szlalomista annak ez a csapat kelll
-
gyomorHD
tag
-
marcess
senior tag
válasz
bucketb0b #15761 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam, nekem egy e-mail se jött előtte csak utána. Amúgy meg szerintem nem lehet bebizonyítani, bár én csak külső szemlélő vagyok. Mi a helyzet, ha valaki abba akarja hagyni a játékot, elad mindenkit a coint meg random módon szétosztja emberek között. Persze ilyen nem történik, de történhetne.
3X vettem coint.
-
bucketb0b
őstag
válasz
marcess #15756 üzenetére
Igen, drága az ea rendszere meg szerencsén múlik viszont aki csak a játékot vette meg és küzd a coinért több hónapon át te meg megveszed 5000 forintért 1 nap alatt (és most a hasamra ütöttem, mert nem tudom mennyibe kerül x coin vásárlása) amiért ő több hónapig "küzdött" azért eléggé unfair dolog és jogos a tiltása, ráadásul figyelmeztet előtte az ea. Én megmondom az őszintét egyből tiltanám a fiókot, ha ez 100% bebizonyítható, de nem vagyunk egyformák. Ők rendesek
-figyelmeztetés
-reset
-tiltás?! -
Vampire Bat
aktív tag
Ezek az origin pontok mire jók? Nem lehet belőlük fifa pointsot venni?
-
gyomorHD
tag
ilyenkor ugytudom szokott figyelmeztetni az EA egy üzenetbe vagy emalbe, hogy valami nem legális dolgot csinálsz. Te esetedbe is volt ilyen? Mert ha igen, utánna én meghúznám magam
-
marcess
senior tag
válasz
bucketb0b #15754 üzenetére
Megmondom őszintén, az ea ezt megelőzhetné, ha ő maga árulna coint. Viszont a fifa points rendszerrel meg fenntartanak egy "természetes kiválasztódást" vagyis száz emberből egy jól jár, viszont aki nem jár jól az ugyanannyit fizet. Coin vásárlásnál ellentétben mindenki ugyanazt kapja. Ha venni akarsz egy Robbent veszel 500k coint. Vagy veszel 12000 pontot és hátha nyitsz, ha nem is egy Robbent, valakiket akik érnek annyit. (majd tízszeres árért). Ha nem sikerül, akkor vagy veszel még pontot, vagy "természetesen kiválasztódtál", és mész még lejátszol pár száz meccset
-
Stylerr
addikt
Isco megkapta a skill upgradet! SIF verziója egészen ütősnek tűnik.
-
marcess
senior tag
válasz
bucketb0b #15750 üzenetére
A lényeg az lett volna, hogy 5 nap alatt visszajutottam, ezzel arra céloznék, ha valaki megtalálja a jó felállásba a jó játékosokat mindegy, hogy 20 ezres a csapata, vagy 2milliós az eredmények jöhetnek. Az más kérdés, hogy szívesebben játszanék a kedvenc játékosaimmal, mint azokkal akikre "pénzem van".
-
marcess
senior tag
Többszöri coin vásárlás miatt.
-
marcess
senior tag
Kedden resetelte az EA az accom, visszavert a 2. osztályból a 10-be, elvette mindenem, most visszajutottam a 2. osztályba, de már nem annyira élvezem a játékot, hogy nem játszhatok azokkal a játékosokkal akiket szeretek, szóval értelmét veszti lassan az UT.
Amúgy a 79-es és 82-es Lacazette között érezni különbséget?
-
Rypejakten
addikt
válasz
gyomorHD #15743 üzenetére
inkább így, hogy védekező játékosod is legyen pályán.
-
gyomorHD
tag
Na, gondolkodtam a kereten és nagyjából ezt hoztam össze: KERETEM
Formáción sokat filózok melyik lehetne jó nekem, de elég bénán védekezek így 4 védő szerintem alap. Csapatot meg főként ManUTD emberekből építem, mellé Premier L. játékosokat keresek. Szívessen fogadom ötleteket, tapasztalatokat, kit mit hova kéne tennem. Rooney, van Persie, és Mata maradjon, ezekhez ragaszkodok!
ja és Alexis is megvan, így ő se maradjon ki, pláne elég jól is játszik
-
bucketb0b
őstag
válasz
zsoltirte #15707 üzenetére
Ez teljes fordítás angolról magyarra?
Illetve valaki nem tudja lehet-e "dupla" porfilt csinálni? Sehol sem találtam, korábbi fifaknál lehetett, de itt nem tudok rájönni miként tudnék.(#15741) gyomorHD: vannak játékosok akik könnyen sérülnek és van a fáradtság miatti sérülés. Én 85 alatt már nem használok játékost.
-
gyomorHD
tag
válasz
Rypejakten #15740 üzenetére
evibly
sajnos az nem a mikrofon hibája, hanem a kontroller kattog így, mikor nyomom a gombjait, még nem sikerült megoldanom ezt a hibát
. talán ha az érzékenységét lejjebb veszem, bár ha beszélek akkoris belehallatszik szerintem, nemtudom. a csavart lövéseket meg imádom, ezért is vettem meg van Persiet, ő ugy tudom jól tolja, csak nagyon nem áll még kézre, mindig a LB-t nyomom meg (átemelés) :/
Illetve itt van a kövi része amit még tegnap vettem fel, így sok eltérés ebbe sem lesz az előzőekhez képest, de igyekszek
ja és még valami: az ellen mit lehet tenni hogy ne sérüljenek állandóan a játékosok? vidibe is pont látszik, van Persiet 2 meccsig sérült volt, majd mikor meggyógyult behoztam és 10. percbe már kapta is az érzést. Tudom, vannak sérülésre is hajlamosabb játékosok olvastam, de nem lehet enyhíteni?
Köszi!
-
evibly
senior tag
válasz
Vampire Bat #15735 üzenetére
#gyomorHD
Az, hogy kesze-kusza csapatod van, vagy még sokat kel tanulnod, sztem nem probléma, abból is lehet jó videókat csinálni.
Szerintem ez a műfaj akkor izgalmas, ha nem azt közvetíted, ami a meccsen van, hanem valami plusz szöveget is tolsz, mert ez így tényleg nagyon karcsú. Engem a bazmegolás nem zavar, de a kommentár sekélyessége eléggé.
Még két tanács:
- használj más headsetet, vagy figyelj a zsinórjára (?), mert a folyamatosan bekotyogó hang nagyon zavaró
- használd a finesse lövést: B+RB a kontrolleren. Mindenhonnan teli csüddel rádurrantod, pedig a csavart lövés most nagyon hatékony, érdemes kombinálni.Még valami: nézd meg a nemzetközi mezőnyt, hogy ki, mit csinál, sokat lehet belőle tanulni. Az én hősöm egyértelműen a Futhead-es srác. Amellett, hogy iszonyú vicces és szórakoztató (mondjuk kell hozzá egy erős közepes angol), azért is jó példa, mert a Free Pack projecttel egy teljesen egyedi dolgot csinált.
-
martoonx
csendes tag
válasz
Vampire Bat #15735 üzenetére
Papíron lehet hogy nem lesz magas összhang, chem, de nem biztos hogy olyan rossz lesz ez a pályán, ellenkezője is igaz lehet. Próbálgasd csak!
-
Vampire Bat
aktív tag
Bocsi a dupláért
Ezek az origin vagy milyen pontok mire jók? -
-
ferni
őstag
Skill upgrade volt.
Isco 4
Bolasie 5
Khisna 5 -
gyomorHD
tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget! Igyekszem a kritikáknak megfelelően fejlődni. Amint lesz még videó megmutatom nektek ha nem bánjátok, hátha ahhoz is tudtok egy két jó tanácsot mondani, meg amúgy is ti vagytok a célközönség egy része
Vampire Bat: Számít az ha nem a helyükön vannak?
-
Shit Life
senior tag
Most toltam két meccset és érezhető a változás! Amint lekerül a szélre a labda és elkezdek befelé húzni akkor sokkal nagyobb az aktivitás az 5-ös körül, nem az van hogy bemennek a kapuig és kész hanem érkezik egy a rövidre, kettő meg az 5-ös elé!
De olyan is volt amikor túl sokáig tartottam a labdát és már túlságosan bent voltak akkor visszamozogtak begurításra!Most így azt mondom 2 meccs után hogy feltűnő a változás az ominózus szituknák, de ezt még holnap jobban kivesézem!
Köszönöm az tippet
-
Shit Life
senior tag
Hát komolyan mondom ez már a pofátlanság netovábbja hogy a 120. percben ilyen góllal kell kikapnom úgy hogy 4 kapufát lőttem 5 méterről és számos ziccer maradt ki, az ellen pedig mindössze 2 kapura lövéssel büszkélkedhetett C. Ronaldo-val az élen! VIDEO tisztám elviszem CR elől erre jön a birka suta védőm akit nem is hívtam és mindent elintéz!
A másik ami még kiverte a biztit az az hogy minek kell ilyen monster TOTY CB-ket létrehozni?
Az hogy felhúzzák a defensiv statokat oké de az hogy egy CB olyan gyors hogy lehetetlen megelőzni bármilyen futóval na az már gáz!Ezzel jól pofán köpik a realisztikusságot úgy gondolom!
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek lehetséges az, hogy a kínaiak újévi fesztiválja miatt drágultak az ios/android coinok? Mert ez nem csak egy sima áremelkedés...
Arra gondoltam, hogy ilyenkor talán kevesebbet dolgoznak, de a többi platformon nem nőttek az árak! -
Shit Life
senior tag
MdewC:
Tényleg jut eszembe, Te mint olasz fan, kipróbáltad már IF Guarín-t mit tud a csóka?
-
Shit Life
senior tag
Nem a videó miatt jött most ez a kérdés, amúgy is sokszor alkalmazom az alapvonalról való visszagurítást, eddig sem mindig helyezkedtek jó, de ma kifejezetten rosszul helyezkedtek ennél a szitunál a támadók, nem mozognak vissza hanem bemennek a kapuba!
De viszont az hogy felhúzzuk a beadás értéket, lehet segít a dolgon, hátha jobban helyezkednek beadásra-vissza passzra!
Na meglátjuk kipróbálom, köszi kolléga!
gyomorHD:
Ha az első osztály a cél akkor bizony rengeteg videó fog készülni
, de kitartás lesz ez jobb is!
"Gyakorlat teszi a mestert" -
MdewC
nagyúr
válasz
Shit Life #15717 üzenetére
Mind a 2 elég alacsony, ez azt jelenti, hogy kevésbé indulnak meg, ha hátulról jön a fel passz, de amit kérdezel, arra fingom sincs a helyes beállításra.
Csak nem a videós anyagot szeretnéd tesztelni?
Rypejakten: Igazából +1
gyomorHD: Zéró rossz indulat, de tényleg, csak biztatni tudlak én is, de a "hát ez mi a f.sz" és "ezt elbaxtam"-ig néztem a videót...Talán egy bizonyos idő után jobban fog menni.
-
Shit Life
senior tag
Én régen logitech-el játszottam és van is egy itthon elfekvőben, így megnéztem a különbséget az xbox és logitech analógok közötti különbséget. A logi valóban stabilabban áll, az xbox az egy nagyon picit valóban lötyög ha finoman mozgatni kezdem anélkül hogy elhúznám valamerre!
De ez nem érződik játék közben és semmi hátrány sincs
(szerintem)
-
gyomorHD
tag
Sziasztok!
Elindítottam egy YouTube csatornát ahol Fifa 15 Ultimate Team meccseket fogok közvetíteni, melyben célom a szórakozás/szórakoztatás és hogy feljussak az első osztályba. Fifa mellett még lehet más játék is az igényektől függően. Hetente több videót is fel fogok tenni, így nem fogtok unatkozni! Ha érdekel a foci, lesd meg ezt az 1-2 részt, iratkozz fel, garantálom nem fogod megbánni! Bármilyen építő jellegű kritikát szívesen fogadok!
Sorozatomból itt van 2 utolsó rész:Köszönöm hogy megnézted, sziasztok!
-
Zsohi
őstag
Az imént jött meg a hivatalos forgalmazótól rendelt(szóval nem ebay) xbox 360-as kontrollerem és hát így elsőre kurvára nem vagyok elégedett vele. A két analogkar egész egyszerűen laza, lötyög.
A többi gomb úgy ahogy rendbe van, de még ezek is csak alulról súrolják azt a minőséget amit megszoktam a Logitech F710-en. Szóval nem egészen ezt a minőséget vártam volna egy eredeti xbox játékvezérlőtől, így kérdezném azoktól akik szintén x360-as gamepadot használnak, hogy ez normális jelenség?
-
Shit Life
senior tag
Üdvözlet az Uraknak!
Segítséget szeretnék kérni!
Az lenne a gondom hogy amikor leviszem teljesen az alapvonalra a labdát, viszem befelé és teljesen az 5-ös vonaláig és szeretném visszagurítani lövésre akkor a két ember aki bent van az nem mozog vissza bepasszra vagy vissza passzra hanem bemegy a kapu szájába és sokszor nincs kinek visszagurítanom!
Ezen milyen beállítással tudnék javítani? Talán az egyéni taktikában a shoting vagy a crossing érték változtatásával?
Lehet a shoting lenne az ha magasabbra venném akkor jobban helyezkednének lövőre?
Most a shoting 45-re és a crossing 45-ra van állítva.Help pls
-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara #15714 üzenetére
Saskabaré jöhet, a többi ne
Sok játékosból hiányzik a másik fél tisztelete, az ilyeneket a saját eszközeikkel kell legyőzni, minden gólnál fél órás mozi maraton, nyugodt higgadt passzolgatás utána. Tegnap előtt én is belefutottam egy ilyenbe (bár mikor nem) 2-0 oda, teszi veszi magát a pályán majd 2-3 után idegesen játszikAz ilyenek ellen öröm játszani mikor fordít az ember
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #15711 üzenetére
Nekem prímán ment i3-on, de a grafikai részletességet kicsit vedd majd lejjebb.
(#15713) gyulakr: az ilyen játékosokat arra kenyszeríteném, hogy Saskabarét nézzenek egy szekhez kotozve egész hátralevő életükben Fekete Pákó és Kiszel Tünde társaságában.....
-
gyulakr
tag
hát tényleg igyekszem nem panaszkodni, de amikor b...meg az ellenfél MINDEN közjátékot végignéz, félpercenként megállítja a játékot (és kivárja a 30 másodpercet), legalább fél órán keresztül ment ez a meccs, nagynehezen megnyerem 2-1 -re.
A végén meg közli hogy az EA szerverek nem érhetőek el, kiléptet, visszalépéskor BNF nekem, elvesztettem a meccset...
-
Rypejakten
addikt
mennyit érhet egy használt fifa 15? lehet eladom és veszek egy újat.
-
Rypejakten
addikt
válasz
hunmadrid #15709 üzenetére
sehogy, nem függ a csapattól, legfeljebb az épített csapat frissességétől - az újonnan összerakott csapatoknak az első időkben kedvez a rendszer.
de nincsenek trükkök és taktikák, nem lehet kikerülni.Zsohi: köszönöm! teszek vele egy próbát, hátha bírja a gépem (kis i3-as 4GB RAM-mal).
-
hunmadrid
csendes tag
Hogyan lehet kiküszöbölni a handit? Nincs valakinek valami ötlete? Hallottam már olyat, hogy ha berakok egy ezüst játékost a kezdőcsapatba akkor az kedvezhet...vagy ha telerakom bronzokkal a kispadot...
Nem tudom mennyire hatásosak ezek a módszerek, csak rohadt idegesítő, ha az ellenfél 1 helyzetből 2 gólt tud szerezni...az én játékosaim meg le van blokkolva egész meccsen -
Zsohi
őstag
válasz
Rypejakten #15706 üzenetére
Ezzel a programmal. A frapsot amint elindítom a FIFA exe hibával jelzi, hogy lámpalázas.
Sajnos a védekezés nem az erősségem amióta be lett vezetve ez a "taktikus védekezés" , így ezért ilyen sajátos. Az ellenfeleimet próbálom rákényszeríteni a távoli lövöldözésre, így szerezve labdát, de ahogy látod van mikor csőstül jön a szar.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
zsoltirte #15694 üzenetére
Hát lehet a maradék 7 meccs kevés lesz a 3 ponthoz. Végignyomtam azért, 2-5 lett, de "kissé érdekes" meccs volt. Thx EA.
-
Nazara
őstag
válasz
Vampire Bat #15702 üzenetére
Mindegy melyik, az a lényeg, hogy kb. úgy lássuk mint a tévéközvetités. Vagy ha pl. skill a lényeg, akkor közelről.
-
Nazara
őstag
válasz
Vampire Bat #15700 üzenetére
Nájsz, de legközelebb valami normális kameraállást, ha lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest