Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vampire Bat
aktív tag
Ez még a tegnapi hátszelem eredménye
-
zsoltirte
aktív tag
IF Guarín-t próbálta valaki? Elég komoly lapja lett és sajna egyelőre az ára is az. (Xbox360 120k..)
-
Nazara
őstag
Akik sima Online Seasonsben már unják nagyon, hogy csak ugyanaz a két-három együttes jön szembe (reálmargit, cfc, bőrszalonna, bájernmüntyen), azoknak ajánlom a következőt:
Válasszatok egy jó válogatottat magatoknak, majd a Matchmaking settingsben (ez ott van a csapatösszeállitó képernyő mellett alul) válasszátok ki a Club type-nál, hogy Match mine. Igy csak válogatott meccseket fogtok játszani, nem fog klubcsapatok ellen besorsolni a gép.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #15695 üzenetére
1
Mostanában egyre kevesebbet játszok, így zseton sincs sok. Kereskedni meg nem szoktam. Néha veszek 1-2 olcsóbb IF-t próbának és ennyi.
-
zsoltirte
aktív tag
Meccs DIV 3. Nekem és az ellenek is Bundesliga csapat, sok játékos egyezik is, felállás ugyanaz és a játékstílusunk is hasonló volt. 1-65 perc között atom fölényem van, kapufáig jutok, de a gól nem jön. 65-83. perc között valami történt és az ellennek lett óriási fölénye és a 83. percben 0-1. Aztán megnyomták EA-nél a piros gombot és 85. 89. 90. perc gól. 3-1. Néztem, hogy mi van...?? Ez a meccs se rajtunk múlt. 3-0-0-val bekezdtem a DIV3-t, szal most van 7 meccsem összekaparni 3 pontot, hogy ne essek ki. Fő az optimizmus!
Más
SIF Mézen bizniszmenkedés jól megszívatott. 45k zsetonért vettem, volt 100k körül is később, de mondom majd menni fog felfelé talán. Most 25kért árulják.... Eladjam? Várjak? :| Xbox360Megint más
Az új kupa lol. Van olyan fanatikus aki épít rá csapatot? 4 különböző ligában játszó csapatból kell 2-2 játékos a kezdőbe. Nem választható csapatok, hanem meg van adva melyik 4, de olyan világsztárok, hogy a nevükre se emlékszem. -
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #15689 üzenetére
Hát én tegnap (példának mondom) 5ből 2x 26 méterről rábaszom, mert statisztikában jól néz ki, 1x középpályától végigcselezgetek típusú játékosok ellen játszottam, mert jó lesz fifa videókba majd ha belövöm. Na meg is lett az eredménye.. Ezt a 2 játékstílust utálom, távolról basszunk rá mindent vagy távolról cselezgessünk és 50 perc mire elcselezi magát a kapumig majd kihagyja. Szép a csel meg minden, de az, hogy 35-40 méterre a kapumtól ezt elkezdi és csak cselez cselez, de egy helyzete nincs.. Biztos élvezi a focit
Reallal csak Casillas és Raúl miatt játszom, Chelsea is csak Mou miatt jöhetne szóba szóval nem azért, mert kibaszom Bale-Ronaldo párosnak a labdát és körbefutom vele 4x a pályát majd beadom stílus miatt kedvelem a jelenlegi Madridot. De azt megcsinálhatták volna jobban, hogy játszhasson mindenki mindenkivel esetleg több ligával leosztani, mert aki kisebb szintű csapattal van és pl. előre jut annak nagyobb dicsőség, hogy ilyen ligában jutott odáig. Így meg csak megy a 4 csapatos 10 ligás bajnokság1-1x befut egy PSG, City, MU, Argentína ?! de semmi több.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
bucketb0b #15688 üzenetére
látod, Margittal még nem voltam...
de elvből nem is leszek...
Chelseavel nyomulok, 2szer játszottam eddig Chelsea ellen...
90% Real Madrid...Ami még mondjuk alapból nem lenne baj, de már kezd kicsit uncsi lenni, hogy mindenki ugyanazt játsza...Ba*d előre Bale-nek v Ronaldonak... -
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #15672 üzenetére
Elkezdtem újra fifazni és bár csak alsóbb szinten vagyok még, de nem változott nálam sem semmi. Barca, Chelsea, Bayern elenfél. Tegnap volt egy MU meg 1 real, ja meg Argentína
de semmi más, biztos sokan játszanak Liverpool, Tottenham és hasonló kaliberű csapatokkal és bár tudom, hogy nem lenne teljesen fair (bár nem értem miért) kár, hogy nem sorsolhat össze csak ilyenekkel.. kicsit unalmas mindig ugyanazok ellen játszani az tény és való. [link]
-
mkbla
senior tag
válasz
tigomigocika #15682 üzenetére
engem múltkor egy kb 70 ratinges full svéd csapat alázott le, úgy hogy nem is értettem hogy miért gyorsabbak az övéi és miért passzolnak jobban meg minden... Csak levert de nembaj... van ilyen, majd megszokom...
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #15684 üzenetére
De seasonsben mindegy, kit hova raksz, nincs chemistry és a statjait sem húzza le a játék.
Pl: Ellenem Chelsea-ben használtak már Ramirest RB-ben, vagy a Münchennel Benatiat is, ill. a Realban Varane játszott ugyanott.
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #15681 üzenetére
Cuadrado vérbeli jobbszélső.
-
tigomigocika
senior tag
Na ma megint előjött a hendy...
És ala is tudom támasztani, hogy hogyan:
Full ezüst csapat jött ellenem argentin ligás játékosokkal....
76-os rating(mondom ez fasza, nem bízom el magam mert valam sántít)
És nem igazam lett?
Full erős csapatom, elfelejtett passzolni, védekezni!Nyomok mint ökör ,de semmi nem jön össze.
Félidő 0-0, de valami hihetetlen hátszele volt az ellennek...
2. félidő első percében egy kényszarítővel Yaya bevágta 16-ról, de ugy hogy szinte belebotlott a lasztiba...
Mondom oké, lehet meg lesz a meccs....innentől kezdve szétesett az amugy is zilált csapatom és amit nem értek az az hogyan tud lesprintelni az oldal vonal mellett 4 védekező játékosom az ellen és semilyen módon nem tudtam még csak felrugni sem a támadóját top szíkret
Beveri 1-1....
mont montant semé nem jött összefull100 fitnes a csapatom meccs előtt állítottam be
a 2. gólnál a két belső védőm ment a labdáért majd valami hihetetlen módon megálltak és vakarták a fejüket...gyerek elmegy beveri mert Courtua meggondolta magát és vissza sétált...szerintem unta a meccset tuti kivett a psg elleni meccs belőle isa 3. gól szabdrúgás 15 fokos szögből Courtua bevédi rédzs kvít aszt jóvan
Minden másra ott a master card
-
LendvaiFeri1
addikt
MOTM Lukaku, kicsit bitang az inas.
-
Francesco003
aktív tag
Hát nem voltatok egy szinten... 2 szerencsés gólja volt (eladót passznak köszönhetően)
Így ps3 -ént fúrra nézni a pc játékot... Tök más.. Biztos a next g...Más :Tegnapi kereskedelmi haszonból nyitottam 10 db 15 pakkot és kijött???
Neymár Jr upgradelten......)))) Végre valami... Idén még semmi se volt.. De mivel sif Neymart 2 napja vettem így el is kellt poton 750csillio coinért...
szép napot mindenkinek... Mai mottó :no stressz)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Shit Life #15674 üzenetére
egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit élvezhet abban, hogy csak Ronaldoval nyargal összevissza...
mondjuk általában egyszer mindig eltud jönni vele, amiből hál istennek kevés gólt kapok, de legutóbb is kezdésből nyargalt és sorozatban 4 emberem (Ramires, Matic, Cahill, Zouma) pattant le róla...Bayernt én is próbáltam a kötődés miatt, de vmiért akadozott a gépezet...
2szer már jött szembe is, de vmiért nyerni még nem tudtam ellene, X lett, pedig nem ellenfélen múlott, Nójeren... -
Shit Life
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15672 üzenetére
Jobb ha hozzászoksz, én a Bayern-el szoktam lenni a kötődés miatt és még egyszer sem jött ellenem semmilyen más csak Real 90% és Barca 10% érdekes Bayern még sosem jött! Ja és még sosem találkoztam olyannal aki Ronaldo-t használta volna bármire a nyargaláson kívül! Pl a tachnikára vagy a skillekre gongolok!
Vampire Bat:
Az is lehet hogy fejlődsz sporttárt!
Erre nem is gondoltál?
Na majd holnap megütközünk megint ha van kedved -
Vampire Bat
aktív tag
Na most vagy a hendi másik (jobbik) oldalát tapasztalom,vagy csak ilyen gyenge ellenfeleket kapok,de nem tudom mi van.
Online sima arany kupa:
Nyolcaddöntő: non rare csapattal 2:0 ide
Negyeddöntő: IF-es csapattal 5:1 ide
Elődöntő: non rare csapattal 7:1 ide
Döntő: IF-es csapattal 5:0 ide,és a 70. percben kirageltA pakkban csak egy 79-es Henderson volt,de legalább lehet cserélni a 78-as helyett a non rare csapatban.
-
LedyGyuszi
addikt
no egy kicsit elegem lett seasonsból...sorozatban 9 real ellen játszottam...
ÉS hihetetlen, hogy csak szlalom matyik jöttek szembe... -
Shit Life
senior tag
IF Götze első meccs 3 assist! Akinek nincs coin-ja Messi-re (nekem sincs) és szereti az olyan típusú játékost annak ajánlom Őt, hasonló, nagyon jó dribbling, labdabiztos, lassabb de az nem baj!
Amúgy az ellenfelem érdekes volt mert CAM-be De-Rossi ST-be Vidal és Marchisio játszott néztem is hogy WTF? de nem játszott rosszul, ami a legérdekesebb volt hogy a kerete neve ez volt FUCK HANDICAP
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Rypejakten #15664 üzenetére
A kapitalisták, pedig megérdemelné.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi #15666 üzenetére
+1 Cabellának.
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #15661 üzenetére
Igen tudom hogy egy sablon mindennapi csapat, de én már aztán tényleg kipróbáltam mindent, silver, non-rare gold, fun és bitang csapatokat is és úgy vagyok vele hogy most velük fun-olok a Bundes liga és a Bayern kötődés miatt!
Sokratis-t vágom hogy jó, jobb mint Benatia főleg mert Bena WR-je H/H ami elég gáz néha, igazad van őket megcserélem!
Viszont Gündi alap ő marad, Thiago-t már próbáltam nem adta!IF Götze CF, bizony rá van kihegyezve a team, IF Müller-t is próbáltam ma CF-ben de túl botnak éreztem, nem elég mozgékony és sajnos csak 3*skill.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #15663 üzenetére
kupák nem számítanak bele azt hiszem.
Stylerr: Götzére, mint CF van kihegyezve az a csapat.
-
LendvaiFeri1
addikt
Nagyon érik már egy IF Lukaku...
-
Shit Life
senior tag
Na végre összehoztam a Dream Team-et
oszt majd jó szétvágnak vele
Esetleg Ti máshogy raknátok össze a résztvevőket?
-
Shit Life
senior tag
Úgy néz ki hogy amióta elkezdtem megint játszani a rendes csapataimmal (2napja) azóta annyi scriptelt mint a fun-okkal összevéve (1 hónap) ! Olyan szinten érezhető a rating növekedéssel járó párhuzamos visszahúzás hogy csak na! Nem azt mondom hogy minden meccs, de hogy a 40%-a az biztos!
Ahhoz hogy élvezhessem a játékot vissza kell térjek a fun-okhoz! -
hunmadrid
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem légyszíves segíteni? Jelenleg BPL csapattal tolom ([link]) és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit lehetne még ezen javítani, vagy fejleszteni? Kit ajánlanátok, kit lenne érdemes kipróbálom? Olyan 10-15 ezer zsetonom lenne rá...
Előre is köszönöm!
-
Shit Life
senior tag
Éljenek a scriptelt meccsek
Ugyan az a script jött ma mint tegnap, megint a 80. percben hogy a védőkkel perceken keresztül képtelen voltam a középpályáig eljuttatni a labdát mert vagy olyan gyenge volt a passz hogy el sem gurult odaáig vagy tök máshová ment és egyik pillanatról a másikra mindenki olyanná vált mintha a 120.perc lenne és képtelen a futásra!
Ez már gusztustalan! Ha sok helyzetem marad ki az nem érdekel de ilyen szinten már nonszensz a csalás!
-
MdewC
nagyúr
Nagy valószínűséggel a 'saját cointain' miatt, mert ha szemből használod a labdás felé, akkor elég gyakran kikerüli a támadót, vagy utat nyit neki a kapu felé. Ezt már korábban kifejtettük, ezért csak akkor javasolt a használata védekezésnél, ha már elment melletted a csatár és utána kell menni/rá szeretnél tapadni, vagy nincs már más lehetőség.
Fórum keresőbe írd be a kiemelt részt és találsz hasznos infót róla.
-
mkbla
senior tag
Nekem is soxor szaraxik hogy nem talál senkit meg 20-20X kilépnak meg elhegyják a játékot meg megszakadt a kapcsolat
Viszont nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de az előbbi meccsemen egyértelműen látszott:
ERŐTERE VAN A LABDÁNAK!!!néégy!!!
Erre pedig úgy jöttem rá, hogy akárhányszor csak közelítettem a labda felé akkor a futó játékosaim mind lelassultak a sétálók pedig megálltak, de legalább 10X a meccsen. Mintha mindenki félne tőle, arról nem beszélve h a védőim szinten lelassulnak megállnak és nézik ahogy Remy leveszi a labdát és elszalad vele...
Nagyon kíváncsi lennék ennek a magyarázatára, vagy pl annak, hogy miért száguldanak a játékosok iszonyatos sebességgel rossz irányba??ÉS miért van az h mindig a leglehetetlenebb legrosszabb helyre passzolják a labdát?
-
ali75
aktív tag
Üdv.! Xbox-on találtok ellenfelet?????? Mert egész nap 1 embert találtam !!!! Ez hogy?
-
Shit Life
senior tag
válasz
evibly #15647 üzenetére
Jaja PC-n nem lehet menteni úgy mint a 14-ben lehetett, gondolom a 15-be már nehéz volt belerakni
A PC-seknek nem fontos semmi, ők le vannak kakkantva, ezért van az hogy sok minden van konzolon PN-n meg nincsen, mintha más játék lenne, nem is értem komolyanKell egy rögzítő progi és úgy lehet a meccsek végén a visszajátszásokból felvenni! (Én Nazara-tól loptam az ötletet
)
-
evibly
senior tag
Xboxról nem tudod (egyszerűen) lementeni PC-re, ehhez elsősorban az összefoglalóban van lehetőség. Amikor vége van a meccsnek, az összegző oldalon van egy olyan menüpont, hogy Összefoglaló. Azon belül megnézhetők a meccs fontos eseményei, góljai.
Itt mindegyik feltölthető (a jelenet megnézése közben az Y hozza elő az opciókat) az EA oldalára, többen szokták is linkelni azt az oldalt, így néz ki.
PC-re nem tudom, hogy megy pontosan, de biztos, hogy kell hozzá valami digitalizáló cucc...
-
mkbla
senior tag
válasz
Shit Life #15644 üzenetére
Már vártam a kérdést
Egyébként bocs de elírtam
[link]
Ha nem szeretném a PSG-t meg nem játszottam volna vele sokat akkor én sem tudnám ki ez. Fiatal csatár a PSG-ben. De ettől még ez természetfeletti amit csinált. Még Zlatannal sem vágtam ekkora gólt, mint amit ő vágott nekem... Kicsit furcsa... -
mkbla
senior tag
válasz
Yodamest #15641 üzenetére
mint pl az a nextgen Ter Stegen aki szabadrúgásból úgy kap gólt nálam, hogy a fickó izomból telibevágja a sorfalat, de a 4es sorfalból valahogy 2 emberem között mégis csak elmegy amire a labdának már épp hogy csak annyi ereje maradt ,hogy gyök kettő sebességgel pattan és a kapus kivetődik az útjából?
Másrészt ez a sturride is rohadtul érdekes, ma egyik meccsemen 2. percben nekifutásból 34-ről akkora gólt vert h csak lestem, meg a másodiknál is 24-ről a 7. percben... Vagy amikor Behabeck 30ról nekifutásból úgy bevágta a ficakba hogy azt hittem csak álmodok...
Btw xboxról ki lehet ezeket menteni valahogy pcre? Mert amúgy ott igy meccsközben visszajátszás sincs...
Sút még a gólokat sem tudom visszanézni... Én vagyok ilyen hülye h nem tudom vagy nem is lehet?
Szerk:
eleinte nekem is sokszor volt vele bajom, hogy a védőim a támadó helyett inkább egymást hatástalanították, és hemperegtek egyet, de szerencsére már egyre ritkább
MdewC
na kb erről beszéltem -
Yodamest
veterán
válasz
Shit Life #15639 üzenetére
Jó de az az ellenfél, az persze, hogy betonfalként beáll elé, ez a dolga. De ez, hogy egymásban esnek el a csapattársak ez keberé.... lehet ezzel akarják illusztrálni ezt a fantasztikus fizikát ami a játékban van.
FELKÉRÉS:
Komolyan valaki, aki rögzíti a fifás videóit, ezekből az egymásban elesésekből dobjon már össze valami fasza kis promó videót alávágva valami epic zenét és felirattal ellátva, hogy mondjuk "NEW ULTRA REALISTIC PHYSICS", IMPROVED TEAMMATE INTELLIGENCE"+ a csodálatos next gen kapusokról is ilyen atomláma megvillanásokat és szintén feliratozva epic zenével
"NEXT GEN GOALKEEPERS" "TRULY NEXT GENERATION"Valaki csinálja meg és adjon egy linket, iszonyat epic lenne!
-
MdewC
nagyúr
válasz
gyulakr #15638 üzenetére
Ne is mond... Magam részéről az irányba kezdtem már el fejleszti a védekezésemet, hogy nemcsak azt nézem, hogy merre mehet a labdás, aztán az indított játékos, hanem még ezen felül ne fussak neki a saját védőmnek... Ez főleg akkor lehet para, ha a cointain miatt egy irányba indulsz meg a másik játékossal...
Minden esetre elég vicces, sokszor idegesítő is, de kénytelen vagy figyelni rá.
-
Shit Life
senior tag
válasz
gyulakr #15638 üzenetére
Persze mert gondolom úgy csinálták meg hogy a játékosok a pályán egyáltalán nem érzékelik egymás közelségét vagy jelenlétét és így mindenki mindenkivel összefut mintha ott sem lenne a másik!
Nekem a másik kedvencem az amikor indítok egy támadót (mindegy hogy laposan vagy magasan) elindul de nem érzékeli hogy elötte van a védő, nekimegy és hanyatt esik ahelyett hogy valamilyen módon megpróbálná kikerülni!
-
Yodamest
veterán
A jó dolog:
Jelentem véget ért a szopóroller nálam legalábbis. Pár napig elidőztem a div5 be (ami elég gáz volt részemről), de már érdekes módom megint tudok játszani, végre bemennek a lövések és vannak pontos passzok is. Persze van, hogy szivat a hendi ettől még, de nem olyan mértékben.....Nade egy kis feketeleves is volt:
Erre jó példa, hogy reggel toltam egy meccset gyorsba, hamar 2-0 lett ide, és nem ilyen véletlenül bepattant gólokkal, hanem a gyerek konkrétan nem tudta levédekezni a mögé löbbölt labdákat. A támadásai annyiból álltak, hogy elöl Palacio és Doumbia elindult átlósan sprintelve, semmi csel vagy ütemváltás. Labdabirtoklás nem hazudok 70-30 volt nekem. Rengeteget lőttem rá, de Handanovics minden 1v1 szitut kifogott, 1 méterről telibefejeltem a kaput szögletből, azt is kitornázta.Szóval látszott, hogy egyszerűen ennyit tud a gyerek, köze nem volt a játékhoz. Mondom ezt nem bukhatom el az tuti, NA TÉVEDTEM!
Ugyanis jött a 2. félidő, megindult Palacioval ugyanúgy átlósan előre, na mondom sima ügy mentem is rá, közbe hívtam a csapattársait is biztos ami biztos... arra viszont nem számíthattam, hogy Palacióhoz 4X visszapattant a labda, tapadt hozzá, de mentem hátulról is szerelni az a védőm meg beleütközött a segítségül hívott védőmbe és egymásban elestek, fel sem keltek többé. Szóval Palació gyakorlatilag egyenes vonalban elfurikázott a kapuig a kapusom meg nyílván nem védte a lövést... hát alap.Oké 2-1, még jók vagyunk, mentem Costával és gyorsan , hogy el is vegyem az utolsó reménysugarát végigcseleztem a védelmét (nem kezdőrúgásból olyat nem szoktam) és bevágtam. Mondom a gyerek abszolút nem tudott védekezni, simán átmentem a védelmén, csak vagy mellément a lövés ziccerben vagy Handanovics hatalmas bravúrral védett, de így is már 3-1 volt ide.
Aztán jött a POKOL!
Palacio megint eljátszotta amit az 1. góljánál, megindult tudtam, hogy nem fog cselezni, nem fog passzolni, de egyszerűen 5X visszapattant a labda hozzá, Caceressel beléptem elé, de csak megsimogatta az meg ment tovább, nem bírtam leszerelni képtelen voltam. Persze belőtte azt is, a kapusom ilyenkor nem ebben a világban él.
Majd persze jött végül a 90. perc csodálata, miszerint középpályáról ment egy passz Doulbiához, de az a tipikus zsinóron húzott labda, laposan ment és még szépen be is kanyarodott Doumbia elé a 4 védőm között, pont lábra, úgyhogy nagylábujjkörömmel gyönyörűen levette egyből 100%-os gólhelyzetbe is került a 4 védőm körgyűrűjében és naná, hogy Courtois épp a madarakat számolgatta gól....Így lett 3-3 egy olyan meccs ahol a labdabirtoklás 65-35 lett nekem, Courtois kapott valami 6-os osztályzatot, az ő kapusa Handanovics meg 10-est. Hát mondom öcsém boldog lehetsz....
-
gyulakr
tag
Engem személy szerint nem zavar h nincs webapp, úgy érzem a kereskedős rész a játék rovására ment úgyis. Tavaly még normális(nak nevezhető) árak voltak, idén nagyon elszállt minden, jórészt köszönhetően az autobuyer stb. programoknak. Ezek a webappot használták ki, most hogy nincs ilyen, ezért nincs coin vásárlás se --> csökkennek az árak.
Én szermély szerint nem kereskedem, amikor próbáltam úgy jártam mint Yodamest kolléga ("Én nem tudom mit csinálok rosszul, de ha nem a leges leges legalacsonyabb áron rakok ki egy játékost akkor az életbe el nem viszik")
-
Yodamest
veterán
válasz
evibly #15632 üzenetére
Igen, érdekes dolog ez. Mintha az EA ilyen se vele se nélküle állásponton lenne. Ha annyira durván elleneznék a coinvásárlást, akkor eleve nem lenne "jófejségből" figyelmeztető mail és csak utána account törlés.
Szóval szerintem ők támogatják a dolgot, de azt sem akarják, hogy mindenki bármennyi coint vehessen ezért van ez a köztes megoldás, hogy 1X -2X még vehetsz, de miután rád írtak már többé nem.
Ezért működhetnek ezek a coinseller oldalak is. -
Shit Life
senior tag
-
evibly
senior tag
A coin bizniszről annyit, hogy ez az egész nekem addig baromira bűzlik, amíg a YouTube-rek, és a streamerek nyíltan reklámozhatják a coin seller oldalakat. Nekem is meggyőződésem, hogy az EA-nek leesik tőlük valami haszon, mert egyébként nem értem, hogy miért a szerencsétlen júzereket basztatják és miért nem csapnak le az oldalakra valahogy - azért vannak erre módszerek.
Egy ekkora és ilyen hatalmas cégnek nem lehet probléma megoldani ezt és hatékonyabb is lenne, mint a Pistikéket csesztetni, mert coint vettek.
Ahogy nézem a streamer felhozatalt, játékosok százezrei nézik őket, akik a megadott kódokkal olcsóbb coinhoz jutnak. A Castro és streamer társai (akár a Twitch-en, akár a YT-on) tulképp végtelen coinnal bírnak, mert a coin szponzorok tolják nekik, vagyis oda lyukadunk ki, hogy közvetve ugyan, de ezek a helyes fiatalemberek a közvetítéseikkel adják a coin vásárlás legnagyobb felhajtóerejét. (És közben persze reklámozzák a Fifát az összevágott pack luck videókkal).
Azért ebbe gondoljunk már bele egy kicsit: egy egész iparág épül erre. A streamerek a közösséget építenek, kapják a donationt, meg az előfizetési díjakat, kapják a coint, a nézők pedig az ő általuk megadott oldalakon vásárolnak. Szóval ez nekem nagyon gáz, ahogy van.
Nem tudom, mi lehet a megoldás, de annak ellenére, hogy az EA ezt hangoztatja, egyetlen, ismétlem, EGYETLEN coin seller oldalt sem láttam összezuhanni, látszólag az égvilágon semmilyen következménye nincs az egésznek, és innentől kezdve én fel is teszem a kezem, mert ez így úgy van elkúrva, ahogy csak lehet...
-
evibly
senior tag
Beszereztem pár ugrade-elt lapot (Lallana, Nainggolan, CF Menez, Pastore, Ruffier, Kagawa, De Bruyne) és utána ki próbáltam a befrissített Serie A csapatomat, középen Menezzel. 6:0 ide, a srácok felszántották a pályát, Menez úgy nyargalt el Kompany mellett, h öröm volt nézni, parádéztak a fiúk. Egy újabb plusz pont a "variáld a csapatot néha, mert az elűzi a handit" elméletnek.
Ezzel a győzelemmel, meg egy döntetlennel utána feljutottam DIV3-ba, ami már nem tudom mióta nem jött össze, pedig már jártam ott.
Egyébként tényleg beteg árak vannak: a frissített lapok legtöbbje 150-es kezdőárral van kirakva a piacra, és több ilyen filléres bizniszt csináltam. A sima CF Menez senkinek sem kell, mert ott a rengeteg IF, meg SIF lap belőle, amik szintén baromi olcsók.
Szóval én annyira nem bánom az árak beesését, egyedül egy upgrade Isco-m van, akivel akartam kezdeni valamit, de jól van ott a klubban...
-
Nazara
őstag
Web app-ről: Sajnos csak találgatunk mi lesz vele, az tény, hogy mindenkivel kiszúrás.
Azért igazából csak azokkal "kiszúrás", akik számoltak azzal, hogy az UP-ok után megszedik magukat. Márpedig az átlagos játékosok nem. Nekik (márpedig ők vannak többségben) most minden happy, mert pl. gyűjt Messire és már nem 5-6 millát kell összekaparnia, hanem már 4-ért megveheti.
Engem nem zavar, hogy nem profitáltam hatalmasat a két SIF Sanchezemből, inkább csesszenek ki a coinhackerekkel és tegyék tönkre egy részüket, mint hogy jövőre is játszhatatlan legyen az egész.
-
MdewC
nagyúr
válasz
dracox #15615 üzenetére
Nagyon sajnálom, engem ugyan úgy zavar, hidd el.
SLife: +1 Ferninek, kipróbálni nem kerül semmibe, talán még bővül is a repertoár.
Am nekem se jött be minden tanácsa, például a megindulunk vissza beadásnál és ellentétes lábbal beadás totál nem ment old gen-en (vagy nem jól csináltam jó párszor), de egyébként rengeteg nagyon hasznos dolog jön a videóiból.
Egyébként a cselek se úgy pörögnek old-on szvsz, de azért itt is érdemes elővenni párat.Web app-ről: Sajnos csak találgatunk mi lesz vele, az tény, hogy mindenkivel kiszúrás.
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #15624 üzenetére
Itt a cikk.
Cahillt utálom, mindig gólt fejel nekem. Ideje kipróbálni.
-
Zsohi
őstag
válasz
LedyGyuszi #15598 üzenetére
A lapok valós értéke az árcsökkenéssel nem változik, defláció. Felesleges ezen rugóznod, mert ugyan úgy meg tudod majd venni azt a játékost akit szeretnél.
-
Shit Life
senior tag
-
Shit Life
senior tag
válasz
dracox #15613 üzenetére
Már így is úgy is beszoptuk, már mindegy!
Az árak már most alacsonyabbak mint TOTY-nál!
MdewC:
Ismerjük az EA-t csak ködösít, lenne rá 10k-m hogy webapp végleg kilőve!
ferni által linkelt videóban nekem egy kicsit sántítanak dolgok!
Nem vagyok egy hú de nagy játékos, de nálam tudod mikor viszi így végig valaki zavartalanul az alapvonalon a lasztit, amikor piros hó esik! A védő orra előtt 1cm-el viszi végig úgy hogy a védő meg sem moccan az mi?
semmi behátrálás vagy contain-t nem láttam vagy esetleg becsúszást! Teljesen passzív volt a védelemDe Te majd meg szakérted, kíváncsi vagyok a véleményedre!
-
dracox
addikt
Én csak ezzel a webapp leállítással nem vagyok kibékülve. Óránként újra listáztam a játékosokat reggeltől estig. Fél percembe tellett tök mind1 hol voltam. Most meg a Fifa közelében sem vagyok majd csak holnap délután addig meg ott vannak a lejárt lapok a listámon már egy napja, ha meg otthon vagyok akkor nincs kedvem óránkét belépkedni a játékba csak emiatt...
így én most 6 óránként listázom a piacom amíg tart ez a hülyeség.. Rengeteg cointól bukok el így naponta
-
MdewC
nagyúr
válasz
Shit Life #15612 üzenetére
Ez egyáltalán nem biztos. Ilyet nem írtak, csak azt, hogy elképzelhető, hogy nem lesz egy darabig.
Bármi lehet és fordítva is...
Más:
Ha meglesz a +3M, akkor ezt a BPL csapatot csinálnám meg, ha valakinek bejön a 4-2-3-1(2), akkor tesztelhetné előtte...
(#15613) dracox: Zuhanások már most is voltak, de ez az upgrade után teljesen érthető, nem csak a web app miatt... Mindenki erre várt, tartalékolt és kereskedett, teljesen normális, hogy zuhantak az árak, hiszen minden az egekben volt. Most is lehet kereskedni egyébként, nyilván ha ragadtak be játékosok, akkor az kellemetlen, azt nem kétlem...
Hasonló lesz a piac, mint 2-3 hónapja, talán nem annyira magas árakkal. Aztán még pár hónap és TOTY...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Shit Life #15526 üzenetére
Cikkről. Egy sima elmélkedés arról, hogy milyen jó lenne a játék coin sellerek nélkül, hogy milyen jó lenne, ha jobbak lennének a pakk nyitási lehetőségek és miket lehetne változtatni az új kiadásban, hogy javuljon a játék élmény. Egy sima szubjektív írás.
Egy része lehet érdemleges, hogy elképzelhető, hogy egy ideig nem lesz web app.
Fransesco003:
Ferni: +1 Remek, remek, ki kell próbálnom.
(#15561) Rypejakten: Valóban, nem nagyon tartom ezt "fair" dolognak, de azt is megértem, ha már "vezércselhez" folyamodik valaki. Ez van, ha szembe jön valaki lehúzott csapattal, akkor kettőzött erővel játszom ellene, talán nem segíti a gép.
-
Kristof_94
nagyúr
Igaz nem vagyok pc-s, de felmerült bennem a kérdés. Miért állt le a web app? Gondolom részben emiatt is kerül ilyen kevésbe Messi! Lehet, hogy ezért drágultak ennyire az ios coinok is? Bár elvileg semmi köze a web appnak és az ios-nek egymáshoz!
-
cene7
csendes tag
[link] ez a csapatom tudnátok mondani játékosokat ? David Silva nagyon gáz nekem szélen :s azon gondolkozok megveszem Hazardt , de akkor meg már nem marad Yaya touréra :/
-
Borusito
tag
Úgy látom akkor csak én jöttem ki jól az árzuhanásból.
-
Shit Life
senior tag
Azért most azt is kalkuláljátok bele az eredménytelenségbe hogy leállt a webapp így óriás mértékben lecsökkent a tranzakciók száma is és az árzuhanás tovább folytatódik! Én sem bírom eladni a fekete lapjaimat pedig 50k-100k-val olcsóbban is próbáltam már de felejtős!
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #15598 üzenetére
Jó nektek, hogy bemakkoltok ilyeneket. Mármint, hogy minimál ár fölött elviszegetik amit kiraktok.
Én nem tudom mit csinálok rosszul, de ha nem a leges leges legalacsonyabb áron rakok ki egy játékost akkor az életbe el nem viszik.
Én is vettem pl. IF De Bruyne-t, a legmagasabb ratingosat belőle, akkor a legjobb áron mert licittel sikerült ilyen 400 ért elcsípnem, a legalacsonyabb azonnali meg 500-550 volt, szóval örültem, de most meg tökömnek se kell hihetetlen.
Ibrával jártam anno még nagyon rosszul vettem ilyen 1.200.000-ért és a legalacsonyabb azonnali ára jó 150-200K-val több volt. Szépvolt jóvolt, 2 nap után mondom megválok tőle erre látom már ilyen 900K-ért azonnaliba, na jó mondom.....és kb minden játékossal ez a forgatókönyv, tisztára mint az informatikába komolyan, megveszed és másnap már fele annyiért hozzád vágják, én legalábbis így járok mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest