- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple asztali gépek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
-
27950 - 27801
27950 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-10-09 22:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Windows 10 telepítése óta a Fifa 15 sajnos elindíthatatlan.
Originsből telepítve, rendszergazdaként indítva, windows 8.1 / 7 es kompatibilitással is kipróbáltam.
sajnos minidig ez a képe fogad indítás után:![[L:/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.png][kép][/L] [L:/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.png][kép][/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.thumb.png/800)
olvastam, hogy esetleg .netframe hiányzik vagy régi neki, van millió fajta, melyiket kéri ez a fifa?

Erre valaki srácok? Nehéz lesz választ kapni, nem valami látogatott már a topik.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Windows 10 telepítése óta a Fifa 15 sajnos elindíthatatlan.
Originsből telepítve, rendszergazdaként indítva, windows 8.1 / 7 es kompatibilitással is kipróbáltam.
sajnos minidig ez a képe fogad indítás után:![[L:/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.png][kép][/L] [L:/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.png][kép][/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2018-01/10/32457_m2vtmx7smtp19swd_fifa.thumb.png/800)
olvastam, hogy esetleg .netframe hiányzik vagy régi neki, van millió fajta, melyiket kéri ez a fifa?

-
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a Fifa 2015 magyarosítás nem sikerül A Creation master 15 se hogy nem akar elindulni nincs virusirtóm sem még Futtatás rendszergazdaként úgysem indul el . Windows 10 rendszerem van eddig jó volt csak újra kelet tenni a gépet azóta nem működik se Windows 10 se Windows 7 . Hogy tudnám a programot elindítani köszönöm a segítséget előre is.
-
mgm81
aktív tag
A FUT-ban nem tudok az árkorlát alá menni?
Nem tudok eladni egy 300.000-es lapot mert van 10 belőle.
Ez nagy baromság. -
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
Há má megint csinálja a feszültséget...

-
MdewC
nagyúr
nem, csak előzmányekbe ez a topik van elmente és véletlenül néha ide írok...

-
LedyGyuszi
addikt
nem, csak előzmányekbe ez a topik van elmente és véletlenül néha ide írok...
-
MdewC
nagyúr
(#27937) LedyGyuszi: Ezek meg mik?

Te leszel a triplaX?

-
LedyGyuszi
addikt
jövő heti derbyk:
Derby-Nottingham
RiverPlate-BocaJuniors
Anderlecht- Bruges
Torino-Juventus
Benfica-Sporting -
Rypejakten
addikt
egy olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem egy régen használt fifa15-öt, minden ok, origin is,aktiválást stb, de már elfelejtettem hogy hogyan is kell beállítani a billentyűzetet normálisan..

a régebbi stílust kedvelem W-A-S-D kombót.
w-a sprint , a- a becsúszás , s- a passz , d- a távolabbi lövés.. ha "E"-re kerül a sprint az sem gond...settings, controller setting
-
Joker88
őstag
egy olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem egy régen használt fifa15-öt, minden ok, origin is,aktiválást stb, de már elfelejtettem hogy hogyan is kell beállítani a billentyűzetet normálisan..

a régebbi stílust kedvelem W-A-S-D kombót.
w-a sprint , a- a becsúszás , s- a passz , d- a távolabbi lövés.. ha "E"-re kerül a sprint az sem gond... -
sztikac
őstag
Ismerősöm kérdezi:
létezik az, hogy egy Intel G4400 3.3GHz + 8 GB DDR4 RAM + nVidia GTX750 2GB GDDR5 konfigon szaggat a játék? Ennél erősebb gép kellene neki vagy ez inkább valami beállítás lesz (kb. már minden le van minimumra húzva)?
-
jegenye77
addikt
PC - t eladtam és most ps4 en próbálkozom a fifa 15 el.
Hogy tudok elmemteni pl egy gólt? Hogy tudom felvenni? -
Rony949
addikt
Az normális hogy Ultimate Team-ben simán beb*sz a játék egy goldos csapatot, annak ellenére hogy én full bronzos vagyok? A laggolás meg kibírhatatlan. 3-ból 1 meccsen van normális ping.
Azt szerintem elmondhatom hogy egész elfogadható net sebességem van.

-
matth78
csendes tag
friendly seasonsben próbáltatok egyáltalán meghívni egymást?
Hát mára megjavult, nem csináltunk semmit se és egyszer csak ott lett...
De akkor rögtön még egy kérdés: ha egyedül játszok akkor van egér+bill irányítás, de friendly season-ben meg nincs, csak billentyűzet... Ott nem lehet átállítani? Márcsak mert elég hülyén jön le, hogy gyakoroltam kicsit egér+bill-el aztán meg teljesen más kiosztásban kellene multiznom... -
Rypejakten
addikt
Üdv mindenkinek!
Kellene segítség, mert mindjárt felrobbanok!
Szóval szerettünk volna ismerőssel játszani eme remekkel, most akciós volt az Origin-ben a játék. Meg is vettem magamnak meg a havernak is, de a barátlistába egyszerűen nem jelenik meg. UPNP bekapcsolva, shift+F1-el originban látszik is, hogy a másiknál is éppen fut, de pl ott a játékosra kattinva a 'meghívás játékba' szürke, a játékba meg 0 friends. Mi lehet a probléma???friendly seasonsben próbáltatok egyáltalán meghívni egymást?
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kellene segítség, mert mindjárt felrobbanok!
Szóval szerettünk volna ismerőssel játszani eme remekkel, most akciós volt az Origin-ben a játék. Meg is vettem magamnak meg a havernak is, de a barátlistába egyszerűen nem jelenik meg. UPNP bekapcsolva, shift+F1-el originban látszik is, hogy a másiknál is éppen fut, de pl ott a játékosra kattinva a 'meghívás játékba' szürke, a játékba meg 0 friends. Mi lehet a probléma??? -
LamaCube
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A fiam Fifa 15-e egyik napról a másikra nem indul el. Természetesen eredeti. Ellenőriztettem a fájlokat, hibakeresés nem talált semmit. Minden friss. Elindítja bejön a Messi-s kezdőképernyő, de nem történik semmi. Tudna valaki segíteni?
-
bendilo
csendes tag
-
30z.Samu
titán
Semmi nem megy, egyáltalán nem akar csatlakozni.
-
Pacos
tag
Season vagy FUT? Mert utóbbi nekem sem jó. Mondjuk nem játszottam vele hónapok óta, de aztán múltkor rámentem és kiírt vmi biztonsági kérdést amit nem is adtam meg!!! Próbáltam megoldani, nem ment.
Season megy. Pár százan még játszanak. -
30z.Samu
titán
Eddig annyit tudtam tenni, hogy újratelepítettem az Origint-t és a játékot is. Valamint újraindítottam a routert. De még mindig nem akar felcsatlakozni a szerverre...Nem értem mi lehet a baj.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
Semmi gond a Fifa 15 szerverekkel, nálad lehet(ett) valami gebasz.

Ha esetleg megoldódott, Fifa 15-16 bajnokság itt, regeljetek sokan.
Igen, ezért mennék szívesen, online szeretnék játszani.
De előtte még gyakorlok, mert kihagytam rendesen. Köszönöm a válaszokat! 
-
_Hodor_
tag
Sziasztok! Hosszú idő után gondoltam kicsit játszom a Fifa 15-tel, online játszom pár barátságos meccset vagy valamit. Erre az az üzenet fogad, hogy nem csatlakozik a szerverre. Kérdésem az lenne, hogy ez csak átmeneti, vagy az EA lelőtte a 15 számára a szervereket? Válaszotok előre is köszönöm!
Sajna nem vagyok szaki, de amíg nem válaszolnak annyit írnék hogy nem lőtték le a szervert, kevesen, de vagyunk páran akik még nyomják online.
Ha sikerül megoldanod és van kedved akkor várunk a Pacos féle (oldal linkje feljebb található) bajnokságba, családias- de színvonalas meccsekre
Megelőztek

-
skroy
senior tag
Sziasztok! Hosszú idő után gondoltam kicsit játszom a Fifa 15-tel, online játszom pár barátságos meccset vagy valamit. Erre az az üzenet fogad, hogy nem csatlakozik a szerverre. Kérdésem az lenne, hogy ez csak átmeneti, vagy az EA lelőtte a 15 számára a szervereket? Válaszotok előre is köszönöm!
Semmi gond a Fifa 15 szerverekkel, nálad lehet(ett) valami gebasz.

Ha esetleg megoldódott, Fifa 15-16 bajnokság itt, regeljetek sokan.
-
30z.Samu
titán
-
Kristo
tag
Ráadásul azért nem is értem..ugyanis korábban ugyan ezt a konfigot használtam..és a PES nem akadt....korábban...most már igen....
-
Kristo
tag
Üdv !
Nekem nagyon laggol a játék...
AMD FX 6300-as proci... HD 5770-es kártya 8 GB ram !
Valakinek ötlete ? Vagy esetleg aki tudna segíteni teamwieveren keresztül ránézni dolgokra..talán a driverek..vagy fogalmam sincs már...de a PES 2016-as laggol..korábban nem laggolt. ( windows10 ) -
nzsolt77
tag
-
swarrior
csendes tag
a Fifa 15 ben nincs Bajnokok ligaja mod ? csak eredeti verzioban ?
-
skroy
senior tag
Szintén!

-
swarrior
csendes tag
Sziasztok!
Újraindítottam a FIFA15pc.hw.hu oldalt! Átírtam a kódot, így ha minden igaz lehetőség van rá hogy akár több eszközön(PC,XBOX,PS) és többféle verziójú FIFával(15,16,stb.) is lehessen bajnokságot/kupát lebonyolítani!
Egyelőre FIFA15/FIFA16 van beállítva PC-re, de ha ph-n, mailben, az oldal üzenőfalán külön szóltok akkor megfelelő számú jelentkező esetén más eszközön játszóknak is legyártom a megfelelő felületet

Akik tavaly játszottak ill. megvannak nekem Originen azokat már személyesen is értesítettem!
szia en is regisztralni szeretnek az oldalra ha lehetseges koszonom
-
swarrior
csendes tag
sziasztok lehet nem ide tartozik regebben kerdeztem szerintetek el indulnae a FIFA 15 CORE2 gepen hat nagy megleptesre IGEN nagyon keveset szaggat de egy jo videokari utan hatha meg szunik az is
-
asuspc96
őstag
Helló!
Régebben kérdeztem, hogy milyen kontrollert ajánlotok.
Akkor a Thrustmaster GPX PC/Xbox 360 ajánlottátok...ez azóta is tökéletes vétel mindenféle játékhoz ?
nem csak fifázás lenne a célközönség
Mert ebben a teszt
ben tünde szemeim szerint nem ugyan az van a képen...előre is köszi

-
LedyGyuszi
addikt
Nah jó de 700 coinokkal számolvan is 20 meccs egy pack

de közben ha bajnokságot nyersz, akkor kapsz még több zsetont...

-
szami777
addikt
Sziasztok,
Pár hónap kihagyás után visszatértünk a barátaimmal a pro clubhoz, de meglepetten tapasztaltuk, hogy megszűnt a csapatunk. A játékosom megmaradt, csak épp csapata nincs már.
Mi lehet ennek az oka? Új év miatt kitörölték? Vagy az inaktivitás volt a baj? Én voltam a csapat vezetője, tehát csak én törölhettem a klubbot elvileg
Kb 600 lejátszott meccs után ez nem annyira adja.
-
Sirandrish
legenda
nem feltétlenül, csak bele kell jönni...

Nah jó de 700 coinokkal számolvan is 20 meccs egy pack

-
LedyGyuszi
addikt
Amennyit én játszom, nekem bőven elég lesz majd.
Köszönöm a válaszokat
Úgy látom komoly kockának kell lennie azért

nem feltétlenül, csak bele kell jönni...

-
Sirandrish
legenda
egyben van az offline (single player) és az online rész!

egy meccs győzelem kb 400-700 coin, egy arany pakk meg 7500/15000, ha jól emlékszem...
én ann oúgy csináltam, hogy a kezdésként kapott játékosokkal nyomtam ameddig lehetett, így nem kelett költeni semmire sem...viszont 15-ben már nem nagyon van pakk nyitás a többi játékos részéről és így a piac is kisebb...nem tudom milyen árak lehetnek...
Amennyit én játszom, nekem bőven elég lesz majd.
Köszönöm a válaszokat
Úgy látom komoly kockának kell lennie azért

-
LedyGyuszi
addikt
Nagyon szépen köszönöm!

Lenne itt még valami. Ez az egész mennyire szapora vagy épp szaporátlan? Azt sejtem hogy meccsenként nem kapsz 10 packnyi coint, de kb mennyi meccs/idő egy jobb csapatot összerakni? Tehát a fejlődési görbe milyen? Illetve ha offline használom a csapatot, attól online aukciós ház(?)-ból még vehetek játékosokat vagy attól elszeparál a játék?egyben van az offline (single player) és az online rész!

egy meccs győzelem kb 400-700 coin, egy arany pakk meg 7500/15000, ha jól emlékszem...
én ann oúgy csináltam, hogy a kezdésként kapott játékosokkal nyomtam ameddig lehetett, így nem kelett költeni semmire sem...viszont 15-ben már nem nagyon van pakk nyitás a többi játékos részéről és így a piac is kisebb...nem tudom milyen árak lehetnek...
-
Sirandrish
legenda
igen, van offline része is és coin is jár érte!

Nagyon szépen köszönöm!

Lenne itt még valami. Ez az egész mennyire szapora vagy épp szaporátlan? Azt sejtem hogy meccsenként nem kapsz 10 packnyi coint, de kb mennyi meccs/idő egy jobb csapatot összerakni? Tehát a fejlődési görbe milyen? Illetve ha offline használom a csapatot, attól online aukciós ház(?)-ból még vehetek játékosokat vagy attól elszeparál a játék? -
LedyGyuszi
addikt
Üdv! Azon gondolkodom hogy beszerzem a játékot, de előtte lenne egy kérdésem.
Az Ultimate teamet-t játszhatom full offline is? Tehát offline bajnokságokkal is szerezhetek olyan izébigyót amivel packokat vehetek?igen, van offline része is és coin is jár érte!

-
Sirandrish
legenda
Üdv! Azon gondolkodom hogy beszerzem a játékot, de előtte lenne egy kérdésem.
Az Ultimate teamet-t játszhatom full offline is? Tehát offline bajnokságokkal is szerezhetek olyan izébigyót amivel packokat vehetek? -
Pacos
tag
Sziasztok!
Újraindítottam a FIFA15pc.hw.hu oldalt! Átírtam a kódot, így ha minden igaz lehetőség van rá hogy akár több eszközön(PC,XBOX,PS) és többféle verziójú FIFával(15,16,stb.) is lehessen bajnokságot/kupát lebonyolítani!
Egyelőre FIFA15/FIFA16 van beállítva PC-re, de ha ph-n, mailben, az oldal üzenőfalán külön szóltok akkor megfelelő számú jelentkező esetén más eszközön játszóknak is legyártom a megfelelő felületet
Akik tavaly játszottak ill. megvannak nekem Originen azokat már személyesen is értesítettem!
Viszont nekik (is) újra kell regisztrálni! -
dokee78
félisten
-
ádikácska
aktív tag
#27890-re valaki?

-
nzsolt77
tag
-
Pacos
tag
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok!

Szia
Én regeltem, játszanék is.
De csapat nevet nem írtam be és nem tudom utólag szerkeszteni.
Van rá lehetőség?
K4mpi az Originem. -
Pacos
tag
Sziasztok!

-
mgm81
aktív tag
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
E5430 @ 3 GHz-en, 4 GB RAM, és HD 7870 társaságában nem akar elindulni.. Messis töltőképernyőig eljut, és utána folyamatosan loading-ol... Mi baja lehet? Ezért fejlesztettem gépet..
-
jegenye77
addikt
Kaptam egy emailt ahol azt írja sikeresen megváltoztattam a jelszavam.De Én nem változtattam meg!!!
Majd egy percel később,hogy az email fiókomat is megváltoztattam!
Tehát lenyúlták az Origin fiókomat.
Ilyenkor mit kell tenni? -
dokee78
félisten
koszonom a valaszod a Video kartyaba kot bele alaplapi a kartya de veszek bele kulso kartyat es hatha el fut azon bocsi roszul irtam nem 1gb a kartyam alaplapi mutatok par infot a geprol mi a velemenyetek velemenyed erol a geprol ?
[link]
[link]
[link]
http://kepfeltoltes.hu/160121/11182375094_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160121/8952506495_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValaszotokat elore is koszonom
Szerintem kis felbontáson is lenne probléma vele.
-
jegenye77
addikt
Játék megszakad és azt írja ki,hogy ezzel a névvel csak egy gépen tud belépni!
Mi ez?
Valaki megpróbált belépni az Én regisztrációmmal a játékba? -
swarrior
csendes tag
VGA-ból nem sok mindent árul el az 1 GB GDDR3 RAM.
Az lehet egy gyenge és egy erősebb is.Itt,ha kitöltöd a géped adatait nagyjából belövi elég-e.
De kell a 4 mag.
Itt egy 2 magos C2D gameplay.koszonom a valaszod a Video kartyaba kot bele alaplapi a kartya de veszek bele kulso kartyat es hatha el fut azon bocsi roszul irtam nem 1gb a kartyam alaplapi mutatok par infot a geprol mi a velemenyetek velemenyed erol a geprol ?
[link]
[link]
[link]
http://kepfeltoltes.hu/160121/11182375094_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160121/8952506495_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValaszotokat elore is koszonom
-
dokee78
félisten
VGA-ból nem sok mindent árul el az 1 GB GDDR3 RAM.
Az lehet egy gyenge és egy erősebb is.Itt,ha kitöltöd a géped adatait nagyjából belövi elég-e.
De kell a 4 mag.
Itt egy 2 magos C2D gameplay. -
swarrior
csendes tag
Sziasztok
KErdezni szeretnem hogy CORE 2 DUO 3.16ghz 4gb ram ddr3 1Gb videokartya szerintetek a FIFA15 el menne rajta ? -
dokee78
félisten
Fifások!
Ez is kényes a gamepadokra,mint a Fifa 14?Kinéztem egy Thrustmaster Dual Analog 4 gamepadot.
Van valakinek tapasztalata,támogatja-e? -
nzsolt77
tag
-
mgm81
aktív tag
-
nzsolt77
tag
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok
Van egy felesleges Messi Agu Neymar trióm ami kb 1.5 millio coin-t ér.Ezt el tudom cserélni Fifa16-os coinra valahogy?
A segítséget előre is köszönöm.nem lehet!

-
FIREBLADE78
addikt
-
mgm81
aktív tag
Hiába van ps plusom. Nem enged online játszani. Seasons rá megyek,kiírja hogy nincs game,play matchre megyek there was a problem with online squad check,később próbáljam meg. De ez megy egy hónapja. Ötlet?
Próbáld frissíteni a kereted.
-
FIREBLADE78
addikt
Hiába van ps plusom. Nem enged online játszani. Seasons rá megyek,kiírja hogy nincs game,play matchre megyek there was a problem with online squad check,később próbáljam meg. De ez megy egy hónapja. Ötlet?
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok
Van egy felesleges Messi Agu Neymar trióm ami kb 1.5 millio coin-t ér.Ezt el tudom cserélni Fifa16-os coinra valahogy?
A segítséget előre is köszönöm.Nekem a FIFA 14 ben van vagy 4 M coin.
Azt én meg a 15-be raknám á ha lehetne. De nem hallottam még ilyenről. -
american man
csendes tag
Sziasztok
A segítséget előre is köszönöm. -
Pokesz007
senior tag
A 14 nekem 2 gb rammal, egy Celeron 2,1 Ghz-es procin, 8600gt-vel ment hd-ban 60 fps-el.

A 15-16 is megy 2 magossal, de abból combosabb kell, oda inkább Vram és vidikari kell+ 4 gb ram.

Nem mellesleg a Win10-et el kell felejteni, ha Fifázni szeretnél.

Baxxus kulcs
(Win 10) 2GB Vidikártya meg lenne. -
vegitossj7
addikt
A 14 nekem 2 gb rammal, egy Celeron 2,1 Ghz-es procin, 8600gt-vel ment hd-ban 60 fps-el.

A 15-16 is megy 2 magossal, de abból combosabb kell, oda inkább Vram és vidikari kell+ 4 gb ram.

Nem mellesleg a Win10-et el kell felejteni, ha Fifázni szeretnél.

-
Pokesz007
senior tag
Ha jól látom a profilodban egy Intel Pentium Dual Core G3220 van. Szerintem az lesz az oka. Sajnos már a 2 mag, 2 szál ehhez kevés. Egy i3 kellene, igaz az is 2 magos, de 4 szálon fut. Szintén ez volt a problémám, amíg be nem szereztem egy 1155-ös i3-at.

De lehet jön mindjárt valaki, aki jól megcáfol.
Sejtettem
Akkor Fifa14 et se birja? nah ne. Az mar nem igaz. -
skroy
senior tag
Ha jól látom a profilodban egy Intel Pentium Dual Core G3220 van. Szerintem az lesz az oka. Sajnos már a 2 mag, 2 szál ehhez kevés. Egy i3 kellene, igaz az is 2 magos, de 4 szálon fut. Szintén ez volt a problémám, amíg be nem szereztem egy 1155-ös i3-at.

De lehet jön mindjárt valaki, aki jól megcáfol.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok,olyan problémám lenne,hogy Win10Pro X64-alatt elég rendesen van microlagg a játék alatt. Hang és kép is szaggat. Legújabb driver van fent. Sapphire Hd7850 2GB a kártya. Van rá megoldás?
-
nzsolt77
tag
légyszi valaki mondja meg miért nem lehet frissiteni a játékos keretet?? az originbe frissit de a játék ugyanaz.
-
Scnidi
csendes tag
Gazor024 vegyetek fel barátnak
-
bluedie
csendes tag
Szia! A probléma nálam is jelentkezett, de csak meccs módban, a gyakorlásnál látszik.
Paraméterek:
XBOX-360 + 2 vezeték nélküli kontroller
HDMI 1080i
FullHD TVSikerült megoldást találnod?
Üdv
-
Scnidi
csendes tag
csak nekem nem működik a szerver?
-
Scnidi
csendes tag
-
mgm81
aktív tag
-
Scnidi
csendes tag
Szerintetek 60fpsnél szaggat jobban a a játék ha online játszom?
-
Scnidi
csendes tag
Hello...új fifa15 játékosként a kérdésem hogy valaki felvenne barátnak? szívesen gyakorolnék másokkal.....
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tudok ps4 en online játszani,mert kiírja hogy online squad check-el volt probléma,próbáljam meg később. Ez a play match opciónál van. Current seasont sem engedi. Ötlet?
-
nzsolt77
tag
sikerült megoldanom.szar az email cimem.de nem frissita fene egye meg.hiába bolti játék.......
-
nzsolt77
tag
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy ujra telepitem a fifa 15 és az origint is töröltem most azt is ujra telepiti és ugye van egy kod ami a számitogép felismeréshez van.namost azt én elfelejtettem és kértem másikat de nem jön meg az email fiokba sajnos.most mit csináljak?másképpen nem tudok bejelentkezni.
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! remélem nem offos a kérdésem
azt szeretném tudni, hogy már nem először fordul elő fifa 15 PC változatával, eredeti a játék, hogy 2-3 hónapos karrier mentéseim kárba vesznek, azt írja angolul talán h sérült, nem lehet betölteni :S próbáltam azt is hogy helyi adatokat állítom be Originen, de semmi változás. Nem lehet valahogy megmenteni a mentést? :/ remélem nem néztek nagyon fogalmatlannak, hogy ilyet kérdezek.Üdv: Gábor
-
LedyGyuszi
addikt
Ha vkit esetleg érdekel fifa 15 coin xbox onera, akkor jelezze privátban!

-
donwusz
csendes tag
-
bucketb0b
őstag
-
donwusz
csendes tag
Nincs elég csapat szerintem, hogy több kört selejtezz. Igaz rég játszottam, de a kisebb ligákból max. 2 kört kell játszanod és ott vagy a csoportban ha nyered a meccseket
(#27850) donwusz: Origin account kell hozzá, nem fogja tudni telepíteni egy másikra, mert már felhasználták a cd kulcsot. Esetleg átteszik neki a játékot egy másik Originre ha beszéltek a supporttal. De szerintem ne úgy adjátok elő a történetet, hogy "eladtam a játékot áttennétek egy másik Originre"

Köszi a gyors választ,de akkor ilyen eredeti játékokat tovább se lehet adni sehogy?
-
bucketb0b
őstag
Nincs elég csapat szerintem, hogy több kört selejtezz. Igaz rég játszottam, de a kisebb ligákból max. 2 kört kell játszanod és ott vagy a csoportban ha nyered a meccseket
(#27850) donwusz: Origin account kell hozzá, nem fogja tudni telepíteni egy másikra, mert már felhasználták a cd kulcsot. Esetleg átteszik neki a játékot egy másik Originre ha beszéltek a supporttal. De szerintem ne úgy adjátok elő a történetet, hogy "eladtam a játékot áttennétek egy másik Originre"

-
donwusz
csendes tag
Sziasztok!Tudnátok abba segíteni,hogy eladnám az eredeti Fifa15-öt pc játékomat és aki megveszi csak simán telepíti a kódját beítja akkor a saját origin-ével tud vele játszani?Köszönöm!
-
nzsolt77
tag
-
bucketb0b
őstag
sziasztok! lenne egy kérdésem.a karier modba egy gyengébb bajnokságba egy meg nyertem a kupát és miért van az hogy max egy selejtezöt kell játszani? nem többet mint a valoságba.direkt egy gyengébb bajnokságbol választottam csapatot.de ha megnyerem a bajnokságot akkor is csak egy rájátszás fordulo van és utánna a csoportkör.miért nem több selejtezö? vagy ezt be lehet álitani esetleg?
Melyik volt az a gyengébb bajnokság?
-
nzsolt77
tag
sziasztok! lenne egy kérdésem.a karier modba egy gyengébb bajnokságba egy meg nyertem a kupát és miért van az hogy max egy selejtezöt kell játszani? nem többet mint a valoságba.direkt egy gyengébb bajnokságbol választottam csapatot.de ha megnyerem a bajnokságot akkor is csak egy rájátszás fordulo van és utánna a csoportkör.miért nem több selejtezö? vagy ezt be lehet álitani esetleg?
-
mgm81
aktív tag
-
asuspc96
őstag
Hali!
Valaki játssza kontrollerrel a játékot ?
Ki melyik típust ajánlja ami bevált számára ? -
blaca83
őstag
-
nzsolt77
tag
-
bucketb0b
őstag
-
nzsolt77
tag
tényleg nem birom sehogy frissiteni pedig drága pénzü játék és tessék
-
Pacos
tag
-
nzsolt77
tag
-
mgm81
aktív tag
-
nzsolt77
tag
meg tudná valaki mondani nekem hogy miért nem frissiti a kereteket a fifa 15 játékom? játék eredeti, origin be van lépve...
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
e0001-es hibával kidobott a játék. Ezt kis utánjárással sikerült orvosolnom, most addig jut, hogy kiválasztom a nyelvet, utána kéri hogy nyomjam meg a spacet vagy a start gombot, és amint ez megtörténik, bejön a töltőképernyő és csak loading-ol... Mi lehet a baj? Köszönöm előre is.
-
mgm81
aktív tag
-
LedyGyuszi
addikt
-
mgm81
aktív tag
a szörny csapat levizsgázott!!!3 online kupa kissebb megszakításokkal behúzva...

Az online bajnokság másnál sem megy? Már a magyarítást megint letöröltem, de így sem jó.
-
stigma
addikt
-
bucketb0b
őstag
http://help.ea.com/hu/ írsz egy ticketet, kérik az Origin biztonsági kódod majd ha azt megadtad akkor resetelik és újra beállíthatod.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Fifa 15-ben egyszer régebben játszottam Ultimate Team-el amihez jelszót kellett megadnom. Mivel ,,amnéziás vagyok és elfelejtettem
" , ezt tudom valahol újrakérni, vagy épp kikapcsolni?Segítséget előre is köszönöm.

-
skroy
senior tag
A procid lesz a probléma szerintem. egy i3 kellene minimum.

-
SigmaW
tag
Sziasztok, van egy PC-m amin bármit csinálok, játszhatatlanul laggol (fps) ez a fasza kis játék

Pentium G3220 (1150)
GTX650Ti 1GB
4GB DDR3
500GB SATA2
Eredeti FIFA15Esetleg ötleteket, grafikai beállításokat tudtok ajánlani? Gyengébb konfigok szebben futattják mint ez így

-
mgm81
aktív tag
-
bucketb0b
őstag
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok !
Nektek megy a Bajnokság Online módba ?
Nekem keret letöltési hibát jelez már 2 napja !
Nekem is. +1
De azt hittem a magyaritástól csinálja.
Mert addig jó volt. -
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Nektek megy a Bajnokság Online módba ?
Nekem keret letöltési hibát jelez már 2 napja !
-
Atke
senior tag
Áruljátok már el hogy mért nem fogja meg az az idióta kapus a hazafejelést??? Bár hagyján, ha legalább kirúgná, de el is fut a labda mellett és be is engedi!!!!
-
bucketb0b
őstag
-
mgm81
aktív tag
-
bucketb0b
őstag
Amikor már elhiszed, hogy ellenem a 83. percben lőtt góllal nyerhetsz

-
bucketb0b
őstag
Gyerekek egy igen érdekes, de igaz történet következik:
online seasons:
ellenfelem valamiért fel akarta adni a meccset, de nem fogadtam el erre elkezdett full leszarom módjára játszani, megfordította a meccset 2-1re majd mikor megint megfordítottam 3-2 elkezdődött megint a majomkodás a részéről. 7-3 lett volna a végeredmény, de a meccs közben bevitte Ronaldot a kapuba majd a 90.+ percben becserélte folyamatosan a várakozási időt kivárva a játékosait kapusokra. A 3. ilyennél a játékom .exe leállt címszóval kilépett és mire visszaléptem a meccs teljes egészében meg nem történt volt. Se vereség, se döntetlen se győzelem, de még előzményben sincs itt ez a majom -.-"
valami admiralxxxxxxxxx volt a gyerek neve, ha tehetitek kerüljétek el. Viszont egy kérdés, van ilyen csalás vagy pedig full balszerencsém volt?
Undorító, hogy ez a majom játék még pártolja is ezeket a csicskákat.. természetesen a fordításánál jött a Balotelli izmozás meg a csirke tánc, 7-3nál meg "véletlenül" kifagy a játék és a meccs meg sem történt -.-" undorító milyen emberek élnek ebben a világban.Na most már biztos, hogy hack megint Ronaldo a kapuban a patkány becseréli Casillast és kifagy a játék -.-"
arturodimidrol a gyerek neve, reportoljátok, kösz. Előbb benéztem a nevet egy kicsit, de most meglett a kis patkány
-
bucketb0b
őstag
Gyerekek egy igen érdekes, de igaz történet következik:
online seasons:
ellenfelem valamiért fel akarta adni a meccset, de nem fogadtam el erre elkezdett full leszarom módjára játszani, megfordította a meccset 2-1re majd mikor megint megfordítottam 3-2 elkezdődött megint a majomkodás a részéről. 7-3 lett volna a végeredmény, de a meccs közben bevitte Ronaldot a kapuba majd a 90.+ percben becserélte folyamatosan a várakozási időt kivárva a játékosait kapusokra. A 3. ilyennél a játékom .exe leállt címszóval kilépett és mire visszaléptem a meccs teljes egészében meg nem történt volt. Se vereség, se döntetlen se győzelem, de még előzményben sincs itt ez a majom -.-"
valami admiralxxxxxxxxx volt a gyerek neve, ha tehetitek kerüljétek el. Viszont egy kérdés, van ilyen csalás vagy pedig full balszerencsém volt?
Undorító, hogy ez a majom játék még pártolja is ezeket a csicskákat.. természetesen a fordításánál jött a Balotelli izmozás meg a csirke tánc, 7-3nál meg "véletlenül" kifagy a játék és a meccs meg sem történt -.-" undorító milyen emberek élnek ebben a világban. -
Beri78
őstag
Sziasztok!
Egy kollégám gyereke vette meg a játékot. A kolléga felhívott, hogy 'szaggat' XD. A gép pontos paramétereit nem ismerem szerintem valamilyen többmagos AMD (szerintem 2), 'valamennyi' RAM és integrált videókari.

A kérdésem mi a minimál konfig a gyakorlatban , amin nem laggol a game? Kösz, a gepigeny.hu-t ismerem, inkább azokhoz fordulnék, akik tényleg játszanak ezzel (én ugyan nem
, bocs!!!). Gondolom 4 GB RAM a 'belépő'. Mi most a piacon a legolcsóbb videókari, amit érdemes megvenni a lagg nélküli futtatáshoz, legalább minimál graf-on?Előre is THX!

Üdv:
UserX
-
szpal17
őstag
Mindenki rákapott a 16-ra. Ez érthető... Így persze, hogy játszható lett a 15

-
UserX
addikt
Sziasztok!
Egy kollégám gyereke vette meg a játékot. A kolléga felhívott, hogy 'szaggat' XD. A gép pontos paramétereit nem ismerem szerintem valamilyen többmagos AMD (szerintem 2), 'valamennyi' RAM és integrált videókari.

A kérdésem mi a minimál konfig a gyakorlatban , amin nem laggol a game? Kösz, a gepigeny.hu-t ismerem, inkább azokhoz fordulnék, akik tényleg játszanak ezzel (én ugyan nem
, bocs!!!). Gondolom 4 GB RAM a 'belépő'. Mi most a piacon a legolcsóbb videókari, amit érdemes megvenni a lagg nélküli futtatáshoz, legalább minimál graf-on?Előre is THX!

Üdv:
UserX
-
jegenye77
addikt
-
bab1987
tag
Teljesen egyet tudok érteni. Tökéletesen működik nekem is ebben a pár napban.
-
jegenye77
addikt
Két és fél hete nem játszottam a fifa15-el.
Valamiről lemaradtam,hogy ennyire jól fut a játék?
Semmi akadás,semmi lag.Mintha gyorsabb lenne a játék és valami még furcsa csak nem jövök még mi az.
16 megjelenése ilyen jó hatással volt erre? -
bucketb0b
őstag
Uh, köszi nektek a válaszokat!

A file-nak nagyon örülnék, mert jól hangzik amit a kolléga leírt így eggyel alattad, de kb 28%-át értettem...hogy mit mivel írok felül

Természetesen elismerem, hogy a hiba az én "készülékemben" van, szóval már nem vagyok ma gyerek, az utolsó, FIFA, amivel komolyabban játszottam, az a 13-as volt, szóval annak az irányítását keresem ide is :-)
Nem tudod beállítani a dolgokat konkrétan kurzorra viszont ha pl. a "k" a kurzor felső akkor ha beteszed a kurzor felsőre a "k" gombot akkor az felülírja és így át lehet mókolni. A fájlos rendszer, hogy átküldi neked nem biztos, hogy fog működni.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Uh, köszi nektek a válaszokat!

A file-nak nagyon örülnék, mert jól hangzik amit a kolléga leírt így eggyel alattad, de kb 28%-át értettem...hogy mit mivel írok felül

Természetesen elismerem, hogy a hiba az én "készülékemben" van, szóval már nem vagyok ma gyerek, az utolsó, FIFA, amivel komolyabban játszottam, az a 13-as volt, szóval annak az irányítását keresem ide is :-)
-
Pacos
tag
Srácok, most került a gépemre eme remek darab. :-D
De azt valaki árulja el nekem, hogy az irányítást hogyan tudom customra állítani? Úgy értem, hogy a billentyűzet esetén a fel-le jobbra-balra nyilakat is ki tudja választani?
Konkrétan régimódi vagyok, de az alábbi kiosztást szeretném megvalósítani...:
a -szerelés/becsúszás
s - rövid passz
d - lövés
w - emelt labda passzolás
JShift - futásaz irányítás meg a nyilakkal...
a többi gomb maradhat amin van, annyira nem vagyok pro... :-)
Én veterán vagyok úgyhogy gombokkal játszom. Tegnap vettem ugyan egy xbox kontrollert, de inkább maradok a gomboknál, egyelőre...

Szóval tudok segíteni. Ha más nem, elküldöm a file-t.
-
bucketb0b
őstag
De azt valaki árulja el nekem, hogy az irányítást hogyan tudom customra állítani? Úgy értem, hogy a billentyűzet esetén a fel-le jobbra-balra nyilakat is ki tudja választani?
a -szerelés/becsúszás
s - rövid passz
d - lövés
A kurzorbillentyűk nem állíthatóak, de viszont beállíthatók. A titka abban van, hogy konkrétan nem tudsz rá beállítani semmit, viszont alapjáraton benne vannak. Kiosztásnál a középső résznél található "move up" stb. vonatkozik a kurzorra. Megkeresed tehát melyik gomb esik arra és egyszerűen átállítod kirakó szerűen. Ami itt volt beállítod másra és az majd felülírja a dolgokat.
a többi beállítás sorrendben: lapos szöktetés,ívelt labda, lövés, rövid passz, sprint pedig alul.Az szerintem nem kivitelezhető, hogy a szerelés és emelt passz ne egy gombon legyen, amivel becsúszol az az ívelt, magas labda így azzal is fogsz becsúszni, nem pedig a W-vel. -
Sgt. Chris
aktív tag
a -szerelés/becsúszás
s - rövid passz
d - lövés
-
szemi68
csendes tag
Sziasztok! A fiam nevében írok XBOX 360 FiFA 15 témában.
Tudnátok e segíteni abban, hogy miért nem tudja elérni az EA servert, Folyton azt az üzenetet kapja próbálja később. Mi lehet az oka? Köszi. -
Beri78
őstag
Találkoztatok már olyan buggal, hogy elindítod a meccset és nincs labda?
Csak a semmit rugdossák
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
27950 - 27801
27950 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Windows 11
- Star Wars rajongók
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 05.18
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor rögtön még egy kérdés: ha egyedül játszok akkor van egér+bill irányítás, de friendly season-ben meg nincs, csak billentyűzet... Ott nem lehet átállítani? Márcsak mert elég hülyén jön le, hogy gyakoroltam kicsit egér+bill-el aztán meg teljesen más kiosztásban kellene multiznom...