Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcsek
tag
A sima szezonban PC-én ahogy a képen is látható, a jobb sarokban mutatja a meccs után, a menüben talán a bal oldalon. A "form" szó jelenti, W=Win,D=Draw, L=Lost. Én azt vettem észre, hogy ha 3 meccset vesztek zsinórban akkor beindul rendesen a hendi és a script ill. amikor a tervezett eredmény a relegation(kiesés), akkor is.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #16088 üzenetére
Egyetértek, van amikor valóban megtévesztő tud lenni a statisztika, de ebben az esetben tényleg jobb volt a srác. Rúgott vagy 3 kapufát meg kihagyott olyan 3-4 ziccert is.
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi #16094 üzenetére
Kapufa
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LedyGyuszi #16094 üzenetére
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #16092 üzenetére
Akkor valami nagy gebasz lehet a játékkal
félek elindítani egy meccset
-
dracox
addikt
Valaki mondjon már egy tippet hogy tudnám megnézni a játékosok árait a játék belépésén kívül?
Röhej már ez az egész Fifa... -
Rypejakten
addikt
mérleg 11 ragequit. szerintem hanyagolom mára..
-
Shit Life
senior tag
Üdvözlet!
Folytatom a válogatott projecteket, most Kolumbia van soron a többi már készen van és nagyon jók!
PL: Balotelli-ről nem is gondoltam volna hogy ekkora spíler a jó kis L/L WR-el, Rossi is elég jó elől!Ha esetleg van javaslat-ötlet hogy milyen válogatottat lenne még érdemes összerakni jöhetnek 3-5-2-re!
Más:
Egyébként akinek csatár gondjai vannak annak ajánlom a szélsők csatárba állítását 7-es chem-el pl: Neymar, Reus, Hazard, nálam tökéletesen működnek!
-
mkbla
senior tag
válasz
Rexcsek #16085 üzenetére
milyen forma? Hol van ez hol tudom mikor jó a forma mikor nem? hova van írva? hogyan és mitől változik? Hogy tudom befolyásolni?
már kiestem, egyszerűen semmi nem jött össze, egyértelmű volt a egész... nem nagyon láttam h az ellent szivatta volna a gép, ha mégis akkor természetesen fordított...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rexcsek #16085 üzenetére
ezek a statisztikák számomra nem mindig tükrözik hűen a meccs képét...
számtalan meccs volt, hogy az ellenfélnek volt 10-15 kapura lövése, mert minden szögből durrantott, de a 16osomon belülre egyszer sem jutott, nekem meg volt 5-6 ziccerem, amiből párat gólra váltottam...
illetve 40-60%-os labda birtoklás nem ide, mert annyira lassan játszott, hátul adogatott ,de a gólokat szintén én lőttem... -
Rexcsek
tag
Szia!
Ilyenkor az a legjobb ha pár napra jegeled a játékot. Túl nagy jelentősége van ebben a t..ves játékban a formának. Ha megfeszülsz, akkor sem tudsz ilyenkor nyerni. Aztán a semmiből ilyenkor jönni szokott egy ú.n. kontrahendi meccs(amikor az ellent szívatja a gép) vagy ha mákod van akkor olyan játékossal játszol aki szintén padlón van.
Legutóbb ezt a meccset sikerül megnyernem, nevetséges. Szegény gyereknek volt egy 4 méterről üres kapura fejelt kapufája is...
-
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #16083 üzenetére
Egy ilyen?
Esetleg Neymarra olcsóbb alternatíva?
[link] -
mkbla
senior tag
nos nem igazán tudom mi a fene történik megint, de valahogy a hendi nem enged. fullos csapat 0 játékkal, mákkal sikerült 2-2re hozni, azon gondolkoztam inkább bevágok a végén 2 gólt magamnak hadd örüljön.
A másik meg arra jöttem rá, teljesen mindegy milyen csapatod van. Ha épp az indításra kijön a kapusod és belerúgja a labdát a csatárba és már csak üres kapura kell neki gólt lőni, valamint most alázott szarrá egy noname hulladék 72 ratinges 54 összhangos fos csapat. Sztem ráhajtok most a kiesésre, más nem valószínű hogy összejön.
Másik kérdés, hogy tudok passzolni a saját emberemnek? illetve hogy kell passzolni hogy ne a legtávolabbi legszarabb helyen álló embernek menjen a labda hanem a közeli üresen lévő embernek?
Hogy tudom nem az ellenfélnek passzolni illetve nem belelőni minden labdát? hogy tudok a védőimmel a labda felé futni amikor ráváltok és nem pedig csak lassulni megállni és lesni a csatárt a labdával?
Előre is köszönöm a válaszokat -
turul79
tag
Kezdem unni a Bpl csapatom megérettek a cserére!
Arra gondoltam hogy összehozok egy brazil csapatot még bennük látom a legnagyobb potenciát csak az St-Cf poszt tünik soványnak nekem. Valaki aki tolta már velük tudna írni a tapasztalatairól? érdemes ilyen mély piaci árakon váltani(eladni)?
-
LedyGyuszi
addikt
Tegnap nálam is volt egy hihetetlen story...11-est rúghattam a kapusa felütötte a labdát, ami az ölébe hullott.
Én rongyoltam ugye a kipattanóra nagy rössel, egyenesen nekimentem a kapusának, aki beesett a labdával együtt a gólvonalon túlra...A gólt megadták... -
mkbla
senior tag
Ha már szidjuk ezt a fos játékot akkor én is beszállok.
Eszméletlen mi volt tegnap. Kb ugyanez mint amiket a kollégák itt előttem írtak:
csak a lesen lévőnek passzol, minden megmozdulásom szabálytalan. ha csak belém vezeti a labdát és felbukik akkor az is 11-es. amikor felrúg ő rúghat szabadrúgást. a szabályos szereléseim amikor labdára megyek is lapot ér vagy sárgát vagy pirosat. minden passzom elveszítem , minden az ellenhez pattan.
De ez még mind semmi. az alábbi megmozdulás mindent visz;
Azt már az első félidőbe is éreztem hogy a hendi kegyetlenül húz lefelé, de nem különösebben foglalkoztam vele, 10. kapura lövésemből nagy kavarodásból csak sikerült beszenvednem egy gólt, ha már eddig se üres kapura se ziccerból nem sikerült. Persze nem is váratott sokáig magára a kamu egyenlítés. Ami balotelli által szögletből befejelt gól. csak azt nem értem általában ilyenkor, hogy miért lyukasak a védőim, miért megy el mindenki feje fölött / mellett/át /keresztül a labda. Érdekes módon amióta lehúztam az utóbbi időben a frissítéseket, egy rohadt szögeltet nem tudok a jó embernek passzolni beadni illetve berúgni, holott edddig elég sok bement. Most jött a frissítés, és azóta a szöglet gól megszűnt. Csak kapni tudom. Na de mindegy is. Folytatódik a szenvedés a 2. félidőben is . Ürölük ha ki tudom védekezni és mindig másik ember kapja a sárgát.
Eljött a véghajrá a 90. perc 1-1nél. amikor már úgy voltam, hogy mindjárt vége. Kapusomnál a labda, 3 védőm a 16oson, az ellen csatára kb 20-nál. Kipasszolom (!!!!!!!!!!) a labdát a védőnek. De ezt nem is nevezném passznak inkább csak valami fingnak, mert kb annyi ereje volt. amit valahogy nem is értek miért meg hogy...?
Erre történik az, hogy az ellen csatára (Balotelli) Nekifut, ugrik egyet (kb 200km/h sebességgel) a védő elé ugrik kb a 11-essel egy vonalba a labda útjában és alkapja és megindul (!!!! megindul??? teleportál !!!!! fénysebességgel szalad!!!!) erre a kapusom sem rest nekimegy a csatárnak, ráfekszik a labdára és megfogja (!!!!!!!) a vagyis csak fogná ha tudná!!!!! a csatár átbukfencezik a kapuson a kapus erőtere indokolatlan módon taszítja a labdát és miután megfogta (vagy nem vagy nem tudom) indokolatlan módon elgurul a kezéből, erre balotelli felugrik odaszalad és üreskapura bevágja a 90. percben a labdát (joystick minusz)
Mindez nem igazán tudott volna nagy szám lenni, ha épp nem ezen múlik a meccs kimenetele... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már erősen gondolkozom, hogy nem biztos kell ez a live nekem... -
turul79
tag
válasz
szpal17 #16075 üzenetére
Nálam szintén zenész... Azzal a különbséggel hogy a héten 2-szer kidobott a játék úgyhogy volt netem(mint később kiderült lett egy olyan bugom hogyha játék közben cserélek egyből kilép)! Így most kizúgtam 3.- mad osztályból most 4.-ed osztályba két 1-2-vel kezdtem úgyhogy semmi nem ment be...
-
thebigK
addikt
Ekkora egy undormány játékot még Európa nem baszott...az oké, hogy egész héten szopat, mint állat, de az utolsómeccs...2-1re megyek, Hummelst kiszórják 30. perc körül...védekezek hősiesen, közben persze ziccereket rontok el,miért is ne, erre a 74. percben egyenlít, úgy, hogy Bangoura-val megindul a saját térfeléről és 16ról hosszú felsőt rúg...aztán a 90.percben még meg is nyereti vele a gép a meccset, egy atomgyenge 30méterről megeresztett lövéssel...nonszensz
-
szpal17
őstag
Katasztrófa ez a fos játék..
5 napja nem nyomtam, de amit ez ma este leművelt velem, azt nem felejtem el.Természetesen csak vereség, vagy 7-8...már nem számoltam. Mind 1 góllal. Minden ellenfél egy fos volt, de valahogy csak csak megnyerette velük a meccset ez a szar.
Labdabirtoklás, kapuralövés...minden statisztikában jobb vagyok, de ő a 3 kaprulövéséből 3 gól születik. Már csapatot cseréltem, már felállást változtattam, mindent megpróbáltam, de semmi.Az összes passzom az ellenfélé, de még így is én támadok...a lövéseim a stadionból mennek ki, vagy mindent fog a kapus. Minden megmozdulásom szabálytalan...természetesen én repkedhetek a levegőben akkor se fúj semmit.
A kp csak a lesen álló embernek akar passzolni...véletlenül se másnak.Már délután éreztem Rypejakten ellen, hogy valami nem stimmel, de gondoltam régen nyomtam már.
Lassan eljutok az uninstall-ig...amikor nem játszom akkor nyugi van.
-
gyomorHD
tag
Üdv ismét !
van Persie és Sturridge egy ÁLLAT! Csak ámultam mikor lőttem a gólokat. Meg van 1-2 ínyencség még, itt a következő részembe megnézhetitek:
szerintem a "kotyogást" sikerült megoldani úgy, hogy nem mocorogtam az ágyon és a füles kábelét se buzeráltam
továbbra is várom a véleményeket, ha végignéztétek a rövid 10 perces kis videót.
Köszi! -
djrenato
csendes tag
Hétvégén elhatároztam, hogy elkezdek rendesen UT-zni a kis Seria A teamemmel, és ráfekszek keményen a témára. Div.6 ba voltam, első meccsem döntetlen lett, ki a Div.7-be. De ezután... Egyszerűen nem tudtam veszíteni, egész hétvégén kétszer kaptam ki, volt pár döntetlen, de többségét nyertem. Div6-ot és a Div4-et meg is nyertem, online kupán is indultam a 2K zsetonért meg az arany packért, azt is elsőre behúztam. Wtf
A lendület azóta is tart, egyszerűen ez a csapat annyira fekszik, hogy eszméletlen. Itt egy meccs div6-ból, ezen besírtam
-
Shit Life
senior tag
Válogatottak építése és a velük való játék tök jó feeling!
Mert pl most olyan játékosok is kerülnek be a keretbe akik eddig a bajnokság szerinti csapatépítésnél esélytelenek voltak és pedig nagyon jó játékosok!!! PL: Fabregas, Welbeck, Wilshire , Gerrard,A másik dolog pedig hogy eddig nálam esélytelen volt Costa, Lukaku és társai, de amióta 3-5-2-zök, tudom használni őket egy fürge csatár mellé nagyon jók! Csak eddig 4-3-3(5) CF-ként halottak voltak!
-
P. úr
tag
válasz
LedyGyuszi #16066 üzenetére
Online se jobb. Ötödik nekifutásra jutottam túl az első körön, pedig rendszerint 10-nél több kapuralövésem van, én szerzek vezetést, aztán valahogy mindig kiszopok... Ráadásul perceket töltöttem azzal, hogy összeállítsam a csapatomat, erre olyanok vernek el, akik random berakosgatnak játékosokat, és van kb 3 zöld, vagy sárga csík a csapattagok között...
-
LedyGyuszi
addikt
nah feladom, ez ma nem az én napom...
seasonsba belefutottam egy nagy játékosba, aki semmi mást nem csinált, mint Robbennel le a szöglet szászlóig, bead, Lewandowski fejel...Bármit csináltam képtelenek voltak megállítani az embereim Robbent...
3:4 nem ide... 4 Lewandowski fejes gól!!!!! Soha nem kaptam még 4 gólt egy meccsen, persze Nójer minden ziccert fogott... -
LendvaiFeri1
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
Gondoltam behúzom az új kupát könnyedén, offline, world class szinten...
Vért izzadtam...Pedig Legendary, Ultimate szinten is verem általában a gépet...
45-55%-os volt a passzolásom...RÖHEJ!!!Be is fejeztem a world classos bohóckodást a géppel...
-
Shit Life
senior tag
Na srácok elkezdtem a válogatottakkal a funolásomat!
Rögtön az első Angol válogatott meccsen Welbeck EZZEL a találattal követelt állandó helyet magának Sturridge mellett!!!
-
zsoltirte
aktív tag
Ha valaki megvette IF Candrevat, akkor írhatna róla pár szót. Bár sanszos, hogy egy kisebb vagyon lesz.
-
szakii6
tag
Srácok Suarezt meddig lehet nyitni?
-
Kristof_94
nagyúr
Jó kis négyes, bár az olasz bajnokságot sosem szerettem, de Pirlot tisztelem, mert elég sok mindent letett az asztalra! Bocsi attól, aki szereti az olasz focit!
-
Francesco003
aktív tag
Azt mondjátok csak a fifába van hiba?
[link] hát nem D:
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Shit Life #16055 üzenetére
Ez igaz, de most Suarez jó lesz a helyére egyenlőre!
Aztán meg hátha egyszer jókor járok a piacon és van éppen 15 millám a maximális licitre!
Egyébként ezzel a MOTM Suarezzel lett egy újabb 15 milliós lap, annak ellenére, hogy most nagyon drága a coin. MOTM Cahill és Suarez, inform és TOTY Ronaldo, if Ibra, illetve az TOTY és inform Messi lapok! -
ferni
őstag
PSre 5 euro 1 milla zseton...
jól lementek a zsetonárak. -
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Van némi eladó zsetonom xbox360-ra !
( 2 Millió, egyben adnám el, árban megegyezünk ) -
Shit Life
senior tag
válasz
Kristof_94 #16054 üzenetére
Szerintem egy Messi-nél már olyan mindegy hogy IF-SIF-TIF mind bitang
-
Kristof_94
nagyúr
TIF Silva
Egyébként a TIF Messi lap megszerzése kudarcba fulladt... Neymar és Iniesta kivételével mindenkit legalább 5x kihúztam a Barcelonából, persze pont Messit nem! Így hát hajnal 2-3 körül úgy döntöttem, hogy eladom a sima Messit, hátha reggel nagyobb szerencsém lesz! Kaptam is érte 4,5 milliót (néhány hete még legalább 7 milliót ért). Elértem a nyitogatással addig, hogy kb. 150-200 ezer coin maradt és már mérgelődtem, nem igaz hogy több millió után nem ad egy Messit, de még egy 90 felettit is csak 1x. Erre mit látok: 35k csomag, és felbukkant ő: [link]
Ez kárpótolt azért, mert nem tudtam megszerezni Messit (ráadásul az arany lapját el is adtam), de persze csak ideiglenesen!ui.: Nem, nem jönnek minden 2. pakkban ilyen játékosok tableten
-
Rypejakten
addikt
nincs felbecsülhetetlenebb érzés annál, amikor a feljutásért játszol, vezetsz 3-1-re, majd elmegy a net.
-
Shit Life
senior tag
Most ez a Candreva dolog hogy is van? "Ilyen nincs és mégis van"
-
MdewC
nagyúr
-
Shit Life
senior tag
válasz
zsoltirte #16043 üzenetére
Köszi
Akkor teszek az egészre, ilyen agyatlan kupákat kitalálni......
bucketb0b:
Tisztában vagyok vele, hogy miről szól csak azt akartam érzékeltetni hogy nem értem minek egy Robben-ből 5 féle lap IF-SIF-TIF-YIF-XIF-TOTY ......... és ha egész szezonba kiemelkedően játszik akkor a végén átírják a 99-es rating határt 110-re???
-
szpal17
őstag
Milyen kupa van most? Mik a követelmények?
-
zsoltirte
aktív tag
(#16041) Shit Life
Nem fogja engedni, mert mind a 4 nemzetből pontosan 2 játékos kell.Vicc, hogy a kapusok mit meg nem engedhetnek maguknak ha a gép úgy akarja. 3 meccsen kétszer kaszált el utolsó emberként és össz kaptam 1 szabadrúgást. Még csak egy vacak sárgát se osztott ki a gép, pedig mindkettő kemény piros lenne IRL. Szánalom.
-
Shit Life
senior tag
Ha jön IF Gündi én tuti vevő leszek rá, kell IF Götzi mögé, igaz hogy most szegénység van coin-bú de ha kell felrakom ebay-re az egyik vesémet
-
Shit Life
senior tag
Erre az új kupára kéne egy jó kis csapat 3-5-2-be, nekilátok, de ha van esetleg javaslat azt megköszönöm!
-
zsoltirte
aktív tag
Nagyon jó ez az új kupa........ Kár, hogy minden meccs akad(idényekbe napokig egy meccs se akadt, ma se délelőtt) és a játékosok teljesen máshogy viselkednek, mint idényekben. Hogy egy Sturridge-vel nem tudok lefutni egy Piquét 25 méter alatt az nonszensz. De nem hogy lefutni, még megközelíteni se tudtam. Legjobb, hogy nem lehet szerelni. Volt, hogy megállt az ellenfél a tizenhatosomon belül, én meg próbáltam elvenni a labdát, az egyik védő mellé csúszott, a másik meg 1 méterrel mellette elkezdte taposni a földet. Kb mintha megint erőtér lett volna körülötte. Ő meg pár másodperccel később belerúgott egy egyeneset a labdába és gól. Vicc volt baszki. Már többször tapasztaltam, hogy kupában teljesen más minden, mint idényekben, legyen szó offline vagy online meccsről. Két meccset nyomtam most online, de lehet elég is volt. Kabaré.
-
MdewC
nagyúr
Ezt a csapatot magam részéről nem próbálnám ki, mert nekem nem fekszik az 5 védő, de szvsz ennél jobban nem lehet kimaxolni ezt az alakzatot.
(Talán, ha ma jön IF Gündogan.)
-
Shit Life
senior tag
Meg a 30-on felüli újralistázási lehetőséget, mert azokat mindig nullára rakja vissza és be kell állítgatni egyesével, na mindegy nem panaszkodom, sorry
"don't worry be happy"
-
Shit Life
senior tag
Ha már lelőtték a webappot amivel nincs is gond, de akkor ingame megcsinálhatnák a fogyóeszközöknél a "comapre price" opciót mert nem működik és kilépkedni a market-be meg vissza zsibbasztó..........
-
hunmadrid
csendes tag
Srácok!
Tudnátok nekem légyszíves 10-15 ezer zseton árából "seria a" vagy "bundesliga" csapatot ajánlani?
Jelenleg ugye "premier league" csapattal tolom, csak egyszerűen képtelen vagyok feljebb jutni az 5. osztályból pedig már kipróbáltam mindent (taktika, felállás, stb.)...jelenleg stagnálok...ezért kipróbálnám magam egy új csapattal....hátha az új impulzusok megindítanak felfelé
Előre is köszönöm
-
gyomorHD
tag
Este 7 kor lesz TOTW?
-
MdewC
nagyúr
Amikor a gaboni tömeggyilkos megkérdezi magától: "A 10 méteres hátrány az mi?"
[link]
-
zsoltirte
aktív tag
Sikerült megnyernem a Fut online Div2-t, így most először sikerült feljutnom DIV1-be.
öröm bódottá
-
mkbla
senior tag
válasz
Rypejakten #15998 üzenetére
nekem a futbint mondták, én xboxon tolom, de a webapp nem megy itt nem frissülnek az árak...
nem kereskedek, csak pakkokat nyitogatok, itt azt mondták azt éri meg a legjobban, most csak bronzokat, abból elviszik a játékosokat, a szerződéseket, találok pár coint is benne meg extra csomagot.
Nagyjából összeállt a kép, már lassan a 3. keretemet építem. Eddig van a BPL és Bundesliga1-es csapatom, meg van félig-spanyol-olasz hibrid is amit össze tudnék rakni, vagy egyáltalán nem tudom érdemes-e 3 keret is vagy csak inkább elég a 2, és inkább gyúrjak a drágább játékosokra? De ahogy igy elnézem 500K meg milliókat nem tudom mikor fogok tudni összekaparni, valamint azok tényleg annyival többet érnek? és érdemes megvenni? Vagy csak nyitogassak arany pakkot hátha esik? -
Kristof_94
nagyúr
MOTM Suarez
-
bucketb0b
őstag
válasz
Stylerr #16018 üzenetére
Nem akartam senkit minősíteni ezért írtam 10 évest. Akkor úgy nevezem, hogy hozzá nem értő játékosok akik számára nem lett nehéz a gólszerzés nehogy elvegye a kedvét a játék, hogy 2 óránál esetleg többet kelljen rászánni, mert "unalmas" lesz, hogy nem tudnak gólt rúgni. 10ből 3-4 alkalommal találkozok olyanokkal akik 25-35 méterről már gólhelyzetet érzékelnek és a kapusomnak bravúrral kell védenie az esetek 70%ban, hogy ne legyen gól ha eltalálják a kaput. Nem hiszem, hogy ezek mind a hét góljára játszanának, pusztán érzik a játék hibáit és próbálják kihasználni. De idesorolhatnám a védők balfaszoskodását ívelésnél, hogy 5 méteres előnyből ők nem a labda felé sprintelnek hanem az ellenféltől védik a labdát aki ezáltal beéri őket majd le is futja
Sajnos nem "nehéz" a játék így bárki számára könnyen tanulható nem kell sokat vívódni vele, hogy bőven játszható szintet érj el pillanatok alatt.
-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b #16017 üzenetére
Vagy azért vagy mert pusztán képtelenek voltak jól megcsinálni!
Amikor eltoljuk mellette és csak nézi és nem vetődik a labdára az röhejesen béna plusz a rövidre minden lövés gól!
Meg reggelig sorolhatnánk a nyomorék kapusok dolgait, csak ezzel az az egy baj hogy legalább lett volna annyi eszük hogy nem reklámozzák be a "next-gen" témát mert ez így komolytalannak látszik! -
bucketb0b
őstag
válasz
Shit Life #16014 üzenetére
Muszáj béna kapust csinálni, mert akkor nem lenne sikerélménye a 10 éveseknek akiknek abból áll a tudomány, hogy mindent kapura lőnek vagy le vannak focizva, de van a meccsen 2 helyzetük és abból muszáj betalálniuk, mert akkor a következő fifat nem veszik meg a durci miatt
Ha 1-1be viszed a kapusra a labdát és elhúzod mellette biztos a gól, mert még elvetődni sem tud, annyira jól sikerült ez a "mesterséges intelligencia" hogy csak na. Régen még teljesítmény kellett hozzá bár volt időszak a 2003ban pl. hogy távolról a kifli 1001% gól volt, mert a kapus keze mellett vagy lába között begurult a labda, kár hogy 2014ben sincs előrelépés. Megint indokolatlan ez az arány a potyagólok és bravúr védéseknék sajnos -
gyomorHD
tag
van Persie egy isten ebbe a játékba... olyan gólokat toltam vele, hál isten ment a felvétel majd feltolom
komolyan mondom aki BPL vagy holland teamet csinál az szerezze be sürgősen... egy isten
-
Shit Life
senior tag
válasz
losilee1337 #16012 üzenetére
A lövés szép volt, nagy kifli kétség nélkül, ez tény
De a kapus is nagyon benézte, mert pont a feje fölött szált a labda és csak akkor emelte a kezét amikor már bent volt !
Ilyen ez a next-gen
Ha már a kapusoknál tartunk, lehet a 16-ban nem is lesz ha a tendenciát nézzük: a 14 kapus olyan volt amilyen, a 15 next-gen még rosszabb, a 16-ra ennél jobban csak úgy lehet elrontani ha véletlen kifelejtik a játékból
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
losilee1337 #16012 üzenetére
Az is lehet,de szerintem akkor is potya volt.
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Vampire Bat #16011 üzenetére
Szerintem meg az oriás kifli miatt ment be.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Vampire Bat #16009 üzenetére
Biztos szemébe sütött a nap.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
losilee1337 #16008 üzenetére
Azok a kapusreflexek
-10-esek szerintem -
Shit Life
senior tag
A válogatottakat holnapra hagyom!
De most viszont hogy MdewC kolléga annyira dicsérte, hogy megvettem SIF Aubameyang-ot
más néven: "Jesus Christ superstar"-t.
A debütáló meccsén 9,8-as osztályzatot kapott és 4 gólt és 1 assistot szerzett egy 5-0ás meccsen!Aki kontrát játszik annak kötelező a gaboni gyorsvonat, meglepően biztos lábbal finissel és jól lő távolabbról is!
Mind a 4 gólját clinical finiss-el szerezte -
LendvaiFeri1
addikt
MOTM Suarez?
-
Shit Life
senior tag
Új fun csapataim, ezeket kezdem össze rakosgatni! Jók lesznek ezek
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
evibly #15991 üzenetére
Eddig 2 meccsem van vele és nem rossz, de mire kitalálom, hogy jobb e mint Reus az elég sok meccs lesz. Szerintem vedd meg, mert nem drága és bukni nem nagyon lehet rajta és a statja is elég ütős. Xbox-on játszhatnánk egyet valamikor és akkor meglátnád milyen élesbe, de még én is csak ismerkedem vele
Én is beálltam a sorba és beraktam sima Aubameyang-t próbaképpen csatárnak 4 chemmel a bundás teambe(eddig Ramos és RM Müller volt). 2 meccsen 4 gól eddig, de lehet tol a gép, mert most Div2-be 4-0-1-l állok és tényleg felszántom a pályát. Lehet majd fordul a kocka és meg se állok DivVmeddig, de most örül a szám.
-
Shit Life
senior tag
Ma sem maradhatott el egy jó scriptelt meccs a kupadöntőben, megint pontosan ugyan az a jelenség 1.félidő isten király, 2. félidő botrány, passz kizárva, de ha nagy nehezen eljutottam a kapuig akkor is Hazard vagy elesett lövés közben ajtó ablak ziccerben vagy kirúgra a stadionból Agüero üres kapura!!!
2-0-ról persze 2-2 és büntetőknél természetesen egyetlen egyszer sem vetődött el a kapusom hogy még véletlenül se tudjak nyerni!
ez már vicc.....
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #15998 üzenetére
Nono
a futpc.com a webapp kilövésével párhuzamosan behalt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest