Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Igazán vissza állíthatnák már a piacot a webapp-ban. Az átigazolási listámat telepakoltam, majd ezt követően vettem két Boatenget kereskedés céljából, ugye két egyforma játékos nem fér meg egymás mellett a klubban, így az egyikkel nem tudok mit kezdeni és e miatt meg vagyok lőve az UT-ben, hacsak el nem adom gyors áron, de azzal meg 10k buknám...
A webapp megoldást jelentene, de azon része nem üzemel...
-
Stylerr
addikt
válasz
marcess #15197 üzenetére
Sokszor észrevettem már, hogy hülyeséget írsz, eddig nem nagyon szólt senki.
A fitneszedzők nem csökkentik a fáradtságot, hanem mikor rárakod a például a +20 fitnesst, akkor a +20 fitness mellé ad 3, 5, vagy 20%-t (attól függ hány olyan edződ van), maximum 50% lehet, tehát rárakot a játékosodra a +20 fitnesst, és akkor rárak 30at.
A "PAC vezetőedző" sem azt csinálja, hogy 50% gyorsabb lesz a játékosod (be is baszna, úristen) hanem rárakod a +10 Pac, akkor nem +10Pacet ad rá 1 meccs erejéig, hanem 15öt. -
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
válasz
mandin #15193 üzenetére
A tréninglapok a következő meccsre szólnak. A managerek a szerződéslapokra adnak bónuszt, a vezetőedzők és a kapusedzők a játékosoknak adnak százalékosan pluszt. A fitneszedzők csökkentik az egy meccsenkénti fáradást és gyorsabban regenerálódnak. A terapeuták pedig csökkentik a lesérülés esélyét és kevesebbet kell kihagynia a játékosnak. Minden egyes"edző" maximum 50% adhat hozzá. Tehát pl ha megvan minden "PAC" vezetőedződ, akkor 50% gyorsabbak lesznek a játékosaid, ha megvan az összes "PAS" edződ, akkor 50% jobban passzolnak .... STB
-
Shit Life
senior tag
htibike: Igen
Milyen jó lenne egy Götze IF, frankó CF a figura!
-
mandin
senior tag
válasz
Rypejakten #15174 üzenetére
Ezek a trening lapok csak a kovetkezo meccsre ervenyesek es utana torlodnek?
-
Shit Life
senior tag
Ma megint a belassulásos laggolás, pontatlan passzok és csíra gólok világnapja van!!!
-
mirefes
csendes tag
Üdv!
Áttértem Seasons-re, már nincs örömöm az UT-ben. Eladtam mindenkit, így lett kb 600k zsetonom. NBA 2k15-be ruháznék, ezért ha valakit érdekel, eladók a coinok. Biztonságos(nem fognak cseszegetni), olcsó. Xbox platform.
Remélem ez itt nem sért szabályt, ha igen, töröljétek és elnézést.
A zseton 4500 HUF.
Mindenkinek minden jót! -
tigomigocika
senior tag
esl-en tolom eu részen...
a legelső ellen 1-0 cumi a 90. percben mert tul támadtam, ma egy srác ellen olyan hendi volt h asssszzitttem beszarok 4 bőrös gólt vert 20rol... -
marcess
senior tag
Nekem ez a spanyol csapatom:
[link] -
LendvaiFeri1
addikt
-
Stylerr
addikt
Próbáld meg így. Messi még így is a legjobb RW a játékban.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #15181 üzenetére
Messit nem akarom vissz vonni..Béla meg annyira nem bejövős nálam.
a második variációd kizárva ugyanis rühellem a német játékosokat....nálam elvi kérdés...akkor inkább maradok a híg fosban....
de azért köszönöm -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
tigomigocika #15178 üzenetére
-
Shit Life
senior tag
Sztem Suarez kevés ott RW-ben és a chem-je is elég karcsú!
Mit szól ehhez: [link]
Neymar-nak 7-es lessz a chem a játékban az bőven elég nála!
-
tigomigocika
senior tag
jelenlegi keret,Ronaldo eladva
A másik , hogy Bony narancsba jött , Pogba is ...
Pogba tuti repül, mert nem kell...
Bony-t meg nem tudom , hogy megtartsam e? Attől függ mit alkot ,mert lehet megy fentebb is az ára....
Szerintetek? -
szakii6
tag
válasz
LendvaiFeri1 #15176 üzenetére
Ez az egész úgy szar ahogy van... Csak azt nem értem, hogy ekkora kereslet van rá tényleg az egész világon, és nem tudják normálisan csinálni, szarnak az egészbe. Komolyan nincs egy ember, aki megcsinálná az egészet rendesen
Aki kézbe venné... mert hogy lenne belőle pénze ha minden jó lenne, az tuti
-
LendvaiFeri1
addikt
Megint olyan szarok a szerverek, hogy az valami leírhatatlan. Haverral szerettünk volna játszani egy meccset, középkezdésből hátrapasszolja a labdát, mire Fernandinho megfordult volna a labdával azt hittem, hogy eljön karácsony...
-
szakii6
tag
válasz
Shit Life #15156 üzenetére
Az komoly, én is kinyitottam az összeset, természetesen ismét gyorseladás az összes. Kinyitottam az elözőeket is a héten, asszem 25k-s voltak, ott is senki. Vicces hogy valakinek több komolyat is bedob, valakinek meg senkit sem, hiába nyitsz akármennyit...
Hát azért így eléggé nehéz lesz coint venni, ha tényleg nem lesz látható a klub név az eladásnál. Bár jó lenne már, ha nem lennének ilyen árak, és nem kéne zsetont venni, ha jobb játékost akarsz. Így élvezhetőbb lenne a játék szerintem, lenne célja, hogy nyerj bajnokságot stb..
-
mandin
senior tag
Az edzők mire jók? Látom, hogy mindegyik ad pár százalékot. EZeket csak megveszem és ennyi? Nem találok aktiváló gombot csak azért kérdezem.
Még mindig nem indulnak be a játékosaim...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #15166 üzenetére
Február 15.-e van még csak.
-
Henker2
addikt
A Fifahungary-s magyar bajnokság patch-et próbálta valaki?
Az istennek sem tudom feltelepiteni!
Tudtok segiteni?
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek kik esélyesek így előreláthatólag TOTS lapokra?
-
Shit Life
senior tag
Azért elég jól időzítettek ezzel a web app leállással megint, pont amikor pakkok és áresés van amikor pörög a piac!
Szerintetek ez merő véletlenség hogy elromlott vagy valami céljuk lehet ezzel???Stylerr:
Perez jobb választás lehet a WR-je és a sebessége miatt! nálam Busqets volt mindig az alap ember de Perez jobban üzemel azon a poszton! WR + pace sztem eldönti a kérdést! (nálam)
-
Vampire Bat
aktív tag
Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek,játszok egy tök normális meccsen,semmi hendi,meg semmi,és akkor a 85. percben 1:1-nél bebuggol a kontrollerem.Nem műkszik semmilyen gomb,és magától váltogat az embereim közt,de a legszebb az,hogy akire átvált az elkezd nyíl egyenesen előre futni,minden hátvédem,és a 93.percben,mivel mindenki előre futott,rúgott egy sweaty gólt,hát már kínomban bőgtem.
Ilyen történt már valakivel?
-
kryboy
tag
Szerintetek fognak még lejebb esni az ârak?
-
Stylerr
addikt
Szerintetek IF Busquets vagy Enzo Perez? Most Enzo Perez van, de annyi az előnye Busquetssel szemben, hogy gyorsabb, többiben mind gyengébb azon a poszton, habár a sebesség "nagy úr".
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Vampire Bat #15158 üzenetére
Nekem a múltkor, amikor ő volt a MOTM vagy 3x jött, most péntek este óta már 2x és nagyon unom!
Amúgy vicces, mert Mertens 3x volt egymás utáni 100k pakkokban! -
Stylerr
addikt
Srácok, olyan szívesen vennék egy IF Busquetset, mert a valóságban is szeretem, illetve seasonban is nagyon jó, de gondolom FUTban teljesen használhatatlan lenne, szétsprintelnék szegényt.
-
Vampire Bat
aktív tag
MOTM Atsu megéri befektetés céljából?
-
Shit Life
senior tag
Kinyitogattam a mega 35k pakkokat és az egyikben egy Reus a másikban Hazard és IF Ayew volt
-
Scale
őstag
Még mindig van egy eladó fifa15ös accom, részletek privátban.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Rypejakten #15153 üzenetére
Aztamocskoskurva, és tényleg.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #15152 üzenetére
oké, csak az a gond, hogy nincs benne a játékban, meg nem is dán.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Rypejakten #15151 üzenetére
Majd Ødegaardot még azért tedd bele.
-
Rypejakten
addikt
eladtam a régi Seria A goldot (jól mentek, Tévez 20 meccs 35 gól, Mertens 20 meccs 8 gól, 10 gólpassz) és összeraktam ezt a dán csapatkát. nem tervezek a közeljövőben váltani, div2-be feljutottam ismét, most kicsit hagyom a UT szezonokat, csak online single match-ezgetek.
majd írom az észrevételeim, hátha valakit érdekel.
-
Vampire Bat
aktív tag
LedyGyuszi:
Te szoktad írni,hogy szoktál kereskedni,kikel szoktál?Amúgy a bronz TOTT-okat bronz pakkokból lehet nyitni?
-
gabee0324
tag
válasz
LendvaiFeri1 #15147 üzenetére
-
gabee0324
tag
???
-
^Boss
őstag
válasz
szpal17 #15139 üzenetére
egyébként resetelni ezeket a statokat lehet valahogy?
elején sokszor DNF-eltem, ami def 0-3, és eléggé rontja a kapott gól átlagotha van rá mód, kicsit tapasztaltabbként resetelném az egészet. akár a 10. osztályból indulás sem gond, úgyis lassan odáig dobál le ez a szenny..
-
szpal17
őstag
válasz
Rexcsek #15135 üzenetére
Úgy látom...vannak itt olyanok, akik nem hisznek a másiknak...
Parancsolj...
FUT-ban csak azért nincs Title győzelem a DIV 1-ben mert, ha az ellenfelek kiléptek és már csak 1 meccs kellett, akkor lejátszottnak vette a gép... Az összes játékosomat eladtam ma a FUT-ban és kinyitottam az összes csomagot, amit lehet. Persze semmi nem jött...mármint több százezres. Maradtak az untradable játékosok.
-
^Boss
őstag
SIF Aurier 62k-ért behúzva
estek az úrak xboxon, óriásit (gondolom amiért csak játékban lehet listázni)
de majd ha visszamegy... IF Aurier is 160k volt még tegnap
ja igen: ezer éve fifás haverom, akivel 100/100x 1 gólon belül játszunk meccseket, 4-0-t kapott ma, esélye nem volt.
aztán FUT SEASONS: 3/3 vereség, immár a 4. osztályban, ahova régóta először estem vissza. szerintem nem sok értelme van folytatnom a fut-ot.. ez már parádés, 2. osztályt nyertem, voltam 1.-ben is, erre most mindjárt köszönt az 5. ehhez semmi kedvem, teljesen igazságtalan minden.
ki fogom próbálni a sima seasont a united-del, aztán lehet marad egy offline bajnokság kiscsapat felhozása, mert ez tényleg csak arra jó, hogy az idegeimre menjen... -
Yodamest
veterán
válasz
Rexcsek #15135 üzenetére
Én biztos nem linkelnék, UT-ben mocsok fos vagyok mostanában, Seasons meg div 1 és ott is nyerek, ki érti ezt?
Amúgy nektek megy a fifa jól? nekem eddig semmi gond nem volt, most meg a Messis képernyőnél, ahol kéri, hogy nyomj meg egy gombot, ha megnyomom azonnal behal exe hibával az egész. Csak amiatt lehet, hogy buzerálják meg updatelik a cuccot.
-
LendvaiFeri1
addikt
Na megvan Mariska 147-be, remélem, hogy nem okoz csalódást.
-
Shit Life
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #15132 üzenetére
Naagyooon nagy zsugás
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #15132 üzenetére
+1
-
LendvaiFeri1
addikt
-
-
törölt tag
Ide lőjé gólt vazze
Aztán meg mehetnek a kontrák
-
ferni
őstag
Na most nem tett ki a döntő előtt az online brazil kupában, de sokat kellett megint keresnem ellent...
és meg is nyertem, 7 win zsinórban
velük játszottam:http://www.futhead.com/15/squads/23290091/
Ezzel a 4 Shaktaros brazillal plusz Leonardoval lehet gyors kényszerítős játékot tolni, pörögnek ezerrel
És mindegyik 4 skill moves, sőt Douglas Costa 5.egyedül a 2 csatárra kell kettő KTK-KT poz.módosító.
-
Yodamest
veterán
Én most a fifát sem tudom elindítani, exe hibával kifagy Messi fejénél
-
Shit Life
senior tag
Mi a túró van megint a webappal? Se listázni sem pedig rákeresni sem enged egyetlen játékosra sem!
-
marcess
senior tag
Tudjátok mit utálok még? Minden kapus neuerezik, van hogy 25-30 méterre kijönne kúgy, hogy az ellenfélnek ki sem kell hívnia. Biztos vagyok benne, ha visszalassítanánk gyorsabban szaladnak mint bármelyik másik csatár.
-
ferni
őstag
válasz
marcess #15096 üzenetére
inkább egy ilyet tennék össze
[link]
vagy ha nem zavar a full chem, ahogy Auriernél sem, akkor balhátvédbe Armero.vagy maradhat az egész úgy, ahogy, csak Strootman helyett De Rossi.
Wijnaldumnak nem kell az a holland kötődés, mert Depay meg ő perfect chem, 2 piros kötődéssel is max chemje lesz. -
Henker2
addikt
Srácok!
Az mitől van, hogy játékmenet közben a játék undoritóan néz ki? Hiába állitottam be FHD felbontást, meg max élsimitást max grafikával, mégis olyan mintha 800X600 -ban játszánék!
Van erre valami megoldás már?
-
Zsohi
őstag
válasz
Yodamest #15103 üzenetére
Most én senkit nem vennék nagyobb összegekért, mert úgy hallottam végre talált valamit az EA a coin hackerek ellen és ha ez igaz, akkor durva áresés következhet be. Szóval én azt ajánlom várjuk meg mi fog következni a napokban, jelenleg én is szüneteltetem a kereskedést. Meg persze a napokban várhatóan érkezik a téli "up" első adagja.
-
Yodamest
veterán
interstop nevű felhasználó jelen van itt a fórumon? valami diósgyőr fc volt a csapatneve
Most toltunk 1-0-ás meccset a javára, de volt valami 6 kapufám, hát mondom ez nemigaz, elbeszélgetnék vele ha itt van -
marcess
senior tag
válasz
Vampire Bat #15106 üzenetére
TOTT miatt nem megy feljebb az áruk, mindenki csomagot nyitogat és nem akarlak megbántani de Iraizoz ára nagyon sokára lesz annyi amennyit te kapni szeretnél érte. Williams egy kicsit jobb de sokáig ő is 100k alatt lesz.
-
Garsza
veterán
válasz
Yodamest #15099 üzenetére
Na én meg ugye írtam hogy szo... a handi. Div. 7 5 meccs 5 vereség. És nem azért mert gyengébb voltam.
Na azóta fordult a kocka 2 meccs 2 győzelem úgy hogy az ellen lépett ki mind a kettő 2:0 a javamra. És látszódott hogy minden össze jön nekem. Ami változás közben történt az az volt hogy megépítettem egy szilver csapatot játszottam velük egy meccset, meg játszottam offline szezont is.
Nem tudom meddig fog nyomni a handi de majd kiderül. -
marcess
senior tag
válasz
Yodamest #15103 üzenetére
Az ára biztosan fel fog menni, mert többször nem lesz kapható, ha lesz inform lapja az gyengébb lesz (ratingek), viszont 74 pace miatt szerintem lassan fog menni felfelé az ára. Egy szó mint száz, én ha befektetnék, akkor nem őt venném meg. Szerintem érdemesebb inkább egy Aubameyang vagy depay lapokba befektetni.
-
Vampire Bat
aktív tag
Amúgy a múltheti IF-ek árai miért nem mennek feljebb?
Vettem IF Iraizozt,750-el ment feljebb,IF Williams pedig 5 k-val,pedig volt amikor 20 k-val is drágább volt,mint most.
-
marcess
senior tag
Azok akik pc-n kilépkednek, azok nem csak a meccsenkénti 100 coint kapják meg, azok csalók akiknek győzelmet számol el teljesen automatikusan lépked ki-be, 8 ilyen után máris megkapja a bajnoki 15000 coint és a csomagot érte.
-
Yodamest
veterán
szerintetek érdemes narancs Bony-t venni most? fel fog menni az ára amostani 70-80K hoz képest?
-
Yodamest
veterán
válasz
szpal17 #15100 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem, miért jó az a 100 coin meccsenként, amikor bukik 11 szerződést. Többe lesznek a szerződések, vagy legalábbis annyira minimális lehet a haszon, hogy kinek éri ez meg? Akkor inkább veszek rare gold szerződéseket és eladom 50-100-al drágábban azzal elég jól lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest