-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Csinálok, csak akkor kéne modokat átadnom, meg gyors kiválasztanom mapot is. Ha nem megy a böngészőm, a kb 40 megnyitott lapfüllel, akkor fps ingadozás nélkül igen kitűnően megy a game, épp most teszteltem be a MIG Map Celle regionos Beta verziót, hááát, van kivetnivaló benne. Viszont, gyors megnézek egyet, Az se kis map, Bantikow V2, de hiányolt a map valami cuccot, de különleges akadása nincs 2 Erroros vagy Warningos sort a logban leszámítva. Tehát, 3 féle Claas Traki, egy JCB Chip tuned nevű,
Egy Fliegl Kamion pót, 2-3 kulti, stb gyors kiválasztok közülük, De. Neked jók a korszerűek? Mert az tuti, van egy Ursus, és baromira szeretem már.
Nem túl erős, de bálázni vagy gazt begyűjteni stb jó, vagy kisebb pótot húzni.
Írj privit, Telóról feljövök hogy tudjak alkotni gyorsabban. Claas és egy JD kombájn tuti benne lesz ha nem baj.
Király cuccok. Tehát, privin írd meg jók e a korszerűek, és/vagy 1-2 80-90 évekbeli gép és pót.kb 100-200 mega lehet összesen. Jah és a net, igaz UPC, de a 120 megás.
Toltam multiban néha az alap 30/-es netjükkel is, csak alacsonyabb grafon. jah meg a régi gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy Fliegl Kamion pót, 2-3 kulti, stb gyors kiválasztok közülük, De. Neked jók a korszerűek? Mert az tuti, van egy Ursus, és baromira szeretem már.
Nem túl erős, de bálázni vagy gazt begyűjteni stb jó, vagy kisebb pótot húzni.
Írj privit, Telóról feljövök hogy tudjak alkotni gyorsabban. Claas és egy JD kombájn tuti benne lesz ha nem baj.