Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz kisselandras #1125 üzenetére

Csinálok, csak akkor kéne modokat átadnom, meg gyors kiválasztanom mapot is. Ha nem megy a böngészőm, a kb 40 megnyitott lapfüllel, akkor fps ingadozás nélkül igen kitűnően megy a game, épp most teszteltem be a MIG Map Celle regionos Beta verziót, hááát, van kivetnivaló benne. Viszont, gyors megnézek egyet, Az se kis map, Bantikow V2, de hiányolt a map valami cuccot, de különleges akadása nincs 2 Erroros vagy Warningos sort a logban leszámítva. Tehát, 3 féle Claas Traki, egy JCB Chip tuned nevű, ;) Egy Fliegl Kamion pót, 2-3 kulti, stb gyors kiválasztok közülük, De. Neked jók a korszerűek? Mert az tuti, van egy Ursus, és baromira szeretem már. :D Nem túl erős, de bálázni vagy gazt begyűjteni stb jó, vagy kisebb pótot húzni. :) Írj privit, Telóról feljövök hogy tudjak alkotni gyorsabban. Claas és egy JD kombájn tuti benne lesz ha nem baj. :) Király cuccok. Tehát, privin írd meg jók e a korszerűek, és/vagy 1-2 80-90 évekbeli gép és pót.kb 100-200 mega lehet összesen. Jah és a net, igaz UPC, de a 120 megás. ;) Toltam multiban néha az alap 30/-es netjükkel is, csak alacsonyabb grafon. jah meg a régi gépemen.

Új hozzászólás Aktív témák