Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Szerintem az elég gyászos hangulatot tud adni ha 5x vissza kell menni ugyan arra a helyszinre valamiért.Egy ilyen játékba mi a fenének kell marhaságot beletenni hogy tetoválás,bőr gyüjtögetés meg egy csomó ilyen sz..t.Miért kell mindenféle konzolos baromsággal elbaltázni az irányítást(gondolok pl a célzásra meg hasonlókra).Egyáltalán ha csak a grafikára mentek volna még meg is érteném de az is egy rakás.Az utóbbit azért írtam mert a helyszínek tényleg szépek,a karakterek se rosszak csak rettentően egyformák a fegyverek azok viszont olyan gázak mint állat kb olyan dx7-8.1 közöttiek nagy texturrával párosítva.Magyarul olyan bumfordiak,egy fegyver elfoglalja a fél monitort,ez minden mai játékra igaz.
A történet az viszont jó lenne ezért is vettem meg,de hát sajna nem a vártakat nyujtotta számomra.Inenntől kezdve nincs is mit mondanom.Remélem meg lehet érteni.Ja és köszi hogy segítesz fórumozni,majd megyek hozzád korrepetálásra hogy tudjam az ilyen kis dolgokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest