Hirdetés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom 007
tag
Ha valaki végigjátszotta már és nem a jobb klikket választotta irja már meg akár privibe is
hogy bal klikkel mi a végkifejlet
-
tom 007
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt már probáltam nem történik semmi

Egyébként 855 pontom van alig van amit nem unlockolhatnék de nem birok vele
rákantitok az ikonra akárhányszor akkor is csak leirás jön be majd megnézhetem a tetkót
és ennyi
-
tom 007
tag
Skilleket hogy lehet aktiválni?
Rákattintok leirja hogy mire jó megnézhetem a tetkót aztán hogyan tovább? -
tom 007
tag
Sajna lehet hogy feladom:szinte minden állatnál azt irja ki hogy fullon vagyok a craftingban látom illetve felajánlja de nem tudom aktiválni a loot rucksack megvan de nem tudom értelmezni hogy kell használni
ha lenne kedved szájbarágosan elmagyarázni
Pl irták két vaddisznónak kell lenni elmegyek érte lelövöm e betű fullon vagyok irja, Craftingban látom használni nem tudom igy egy fegyverrel egy tárral kinlódom végig a küldetéseket.
-
tom 007
tag
Köszi!
De egyébként hol lehet megnézni hogy milyen és hány állatot ejtettem el,és ha megvan a két vaddisznó
akkor a craftingban tudom aktiválni?
Illetve a löszertáskához,fegyvertartó plusz tokhoz milyen és hány db állatot kell elejteni-húst kivenni-megnyúzni
ez a két folyamat ugye ugyanaz?
Egyébként nálam full hd-ban -környezet-viz-textura-high-ban a többi medium most már elég szépen fut miután kiléptem a torrentból és nem seedelek a játék alatt egyfolytában.
Egyébként a játék tetszik nekem nehezen megszokható ez a gyüjtögetős dolog hogy erre is figyelni kell.
Ha a kérdéseimre bárki válaszolnaszivesen fogadom
-
tom 007
tag
Hogy tudnák nagyobb méretű pénztárcát szerezni?
A Craftingban mutatja leöltem már sok szép állatot de nem tudom mégsem elérni! -
tom 007
tag
Hogyan kell Uplay fiókot létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest