-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tome.jr #5649 üzenetére
Igen, sejtem melyikre gondolsz. Ott elég messze van egy hegy, onnan repülőruha+ejtőernyő kombóval be tudok jutni a táborba és a tábor alatti dombban van egy barlang. De a táborból lejutni nem tudok, kívülről meg kb sejtem hol kezdődik a barlang bejárata, de feljutni lentről nem tudok. Meg van egy másik láda még, egy kis pocsolya közepén van egy pici sziget és a térkép a sziget alatt mutatja, de oda sem találom az utat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tome.jr #3600 üzenetére
Relic-ek, levelek, ládák, sztori. Más nem is nagyon marad.
akela91: Az abszolút legnehezebb végigjátszásra akarunk rámenni, szóval módosítottam.
Esetleg jöhetne egy "Mindenhol riadóztass", csak hogy izgalmasabb legyen.
(#3603) tome.jr: A sztori se 5 perc, ha mindenhova talpalnod kell...
-
karesz501
senior tag
-
mikromanus
veterán
válasz
tome.jr #2656 üzenetére
Szerintem ez akkor lehet ha megvan a skilled, hogy nem kell minden lövés után újra felemelned a fegyvert és aktív távcső mellett is tudsz újratölteni. Ha kifogy a tár, akkor újratöltés alatt szerintem nem tudsz mást csinálni. Ha necces a helyzet, akkor ne várd meg míg elfogy az utolsó golyó is! Bár ha megvan a skill a futás közbeni újratöltésre, akkor lehet kimozogni kitudsz így is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged