Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Nissifer
üzenetére
Ugyehogyugye?
Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.Egy perception/agi/luck-ban izmos sniper/lopakodós kommandó csajszi van tervben, int meg cha megerősítésére pedig majd elhasználok pár szintet.Ahogy ismerem magam úgyis kifarmolom a godlike státust neki hiszen nincs szintkorlát.Később biztos lesz egy brutál izomagy közelharcos végigjátszás,hátha lesz szupermutáns mod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Luck-ot a sok critical mellett azért is vinném,mert esélyes,hogy a talált holmikat is befolyásolja erősen ->craftolás helló!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is beleszaladt már nem kevés,csak azért linkeltem ilyen visszafogottan,mert van aki tényleg semmit sem szeretne tudni,viszont nekem remek,hogy összerakhatom szépen most és nem kell majd a készítésnél hümmögni a karakter felett.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)