- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardestadt
csendes újonc
Sziasztok!
Egy probléma megoldásában szeretném a segítségeteket kérni. A telepítés után nem tudom a felbontást beállítani 3440x1440-re. Ami eddig sikerült elérni, hogy a töltőképernyő és a játék főmenüje ebben a felbontásban indul. Ezt az alábbi beállításban tudtam megadni: Fallout4Prefs.ini
iMaxAnisotropy=4
iPresentInterval=1
bTopMostWindow=0
bMaximizeWindow=0
bBorderless=1
bFull Screen=0
iSize H=1440
iSize W=3440
Amikor készítek egy screenshotot a játékból és megnézem a tulajdonságait, akkor látom, hogy a mérete 3440x1440. Nekem mégis túl "nagynak" tűnnek az objektumok a képernyőn.
Onnan is azt gondolom, hogy a méret nem akkora amekkorának szeretném, hogy az elején a videóban kilógott a felirat a videó alatt a képből.Csak engem csal meg a szemem vagy ez így szerintetek 3440x1440?
Bármi ötlet, javaslat az ellenőrzésre játék közben vagy a felbontás beállítására?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest