Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
nekem semmi fele mod nincs fenn, van olyan ami erosen ajanlott hasznalni?
illetve junk kezelessel kapcsban lenne kerdesem.
amiket osszeszedek junk-ok azokat asszem a workbenchnel szoktam attransferelni a T gombbal egyben.1. Van ertelme a Junkokat igy elrakni?
2. Hasznalhatoak a Junkok barmire? Vagy csak lescrappelve alapanyagra hasznalhatoak?
3. Ha csak alapanyagra jo akkor van valami egyszeru modja annak hogy az osszes nalam levo Junkot lescrapeljem alapanyagra? -
pruzsi
őstag
Ja de lehet,és azokkal mi a helyzet azt már a játék maga kezeli vagy abba is kellene még belepiszkálni,bár valószínű nem érhető el mind ami a nexuson van!?
-
Chabe89
addikt
A rózsszín kéz miatt én is archiveinvalidation problémára gyanakszom. Amúgy a LOOT inkább a load order-ért felelős, mint ahogy az a nevében is benne van. Itt azért jóval többről van szó, mint helytelen loot order-ről. Nem ártott volna elolvasni egy modding guidot kezdés előtt, vagy megnézni pár videót. Gopher csatornáján szépen el van magyarázva. A helyedben nekifutnék mégegyszer és alaposan elolvasnám minden mod leírását mielőtt feltelepítem, mert ez nem úgy megy, hogy csak NMM-el felrakom oszt csókolom.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Segítene valaki modolni ?
Akár team vieweren keresztül ?Most játszok először a játékkal. Bepakoltam pár modot amit statisztikailag sokan töltöttek le.
Jelenleg így néz ki a játék:

ezt a modot is feltettem viszont nem hinném hogy működik
ez a lista nem tudom sorrend jó e?

Játék kezdéskor a extra kinézetek nem működtek mutatta hogy van de a karakteren semmi sem változott,továbbá nincs kilépés opció a játékból így csak a alt+f4-el oldható meg.
E videó alatti lista volt a fő alap
https://www.youtube.com/watch?v=vR9ShUFd1p4 -
ReFleXx
addikt
Elkezdtem egy sniper karit, viszont itt nem vágom hogy lehet a special konyvvel megkapni a 3ik INT-et.

-
ReFleXx
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Fallout 1-2 volt meg inkabb 3 es NV kimaradt.
Anno kiprobaltam a "tékás" változatot a 4bol, tetszett, csak nem igazan tudtam merre induljak el a karakterrel.
Nincs valami segedlet, hogy milyen iranyba erdemes kazualkent fejleszteni, amolyan arany kozeput? -
ReFleXx
addikt
szerintetek erdemes meg megvenni ezt a gamet? 8euro lenne.
-
Venyera7
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én a hibái ellenére is szeretem.
-
batman91
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Rossznak nem mondanám, de az igaz hogy a Fallout 3 és a New Vegas nyomába sem ér.
-
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi az OFF miatt, de sajnos a klasszikus Fallout trilógiának nincs saját topicja, így kénytelen vagyok ide írni.
Most, hogy lassan egy éve befejeztem a New Vegast (3. alkalommal) ismét kedvem támadt Fallout-ozni, és úgy gondoltam ideje lenne pótolni az első két részt, ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
A GOG vagy a Steam verziója a jobb? (Elsősorban Steam-en szeretném játszani, de ha az sokkal rosszabb akkor inkább hanyagolom...)
Úgy tudom van FHD támogatása, de érdemesebb alacsonyabb felbontásban játszani, legalábbis valami ilyesmit olvastam, ezt valaki ki tudná fejteni jobban?
Érdemes használni valamilyen módot? Leginkább olyanra gondolok, amelyik hibákat javít, de nem módosítja a játékmenet és nem ad semmilyen extra tartalmat.
Illetve szívesen fogadok bármilyen tippet, mert teljesen új számomra maga a crpg-k műfaja is.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
Venyera7
senior tag
Köszi izgalmasan hangzik, de az állásom nem akarom elveszíteni.
Így is már nagyon ráfeszültem a játékra, leszedtem azért NMM-ben bent van, de még nem aktív. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más.: Csináltam 6 protectront beosztottam őket kapálni, de valamiért csak ott állnak a földeken, vagy össze-vissza mennek... Ennyire hülyék?

bitpork
Mármint a végzettségem?
-
-
SaGa59
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Ha szeretsz építkezni, tedd fel a horizon modot, az
Architect komponensének egyik feladata, építsd újjá Commonwealth-t. Ehhez meghatározott mennyiségű faluban, meghatározott mennyiségű és elégetedettségű settlert kell produkálni. Emellett számtalan változtatást is hoz a játékba, erősen nehezíti, bár ezek a nehezítések csak survival módban jönnek elő igazán. Átgondolt overhaul, érdemes belenézni. Ha egyéb modokat is használsz, nézd meg, van-e hozzá Horizon patch. -
Venyera7
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Szeretek építgetni, de még nem vagyok kész mindennel. 360 órám van eddig a játékban, fő küldetést még nem nagyon csináltam csak barangoltam. Igen tetszik, hogy mindegyik egyedi és olyan mintha az otthonom lenne.
Ezért sem szeretnék újra majd ezzel foglalkozni, mert sok idő. Mert a játékot tutira előveszem még pár év múlva is. Meg ha sikerül ezt megoldani, akkor a mentést is megosztanám itt, hátha van olyan aki nem szeret építgetni, de survivor modeban tolná, annak nagy segítség lenne. 
-
Venyera7
senior tag
Srácok olyat lehet csinálni, hogy beépítem az összes települést a játékban, és kezdek egy teljesen új játékot, ahol megmaradnak az építményeim?

-
prolad
addikt
-
prolad
addikt
Én se foglalkozok vele, de attól még elég idegesítő, amilor a legváratlanabb pillanatban feljön egy üzenet, hogy elégedetlenek a lakók, meg hasonlók. Sajnos ez az egész Minutemen vonal olyan semmilyen lett, pedig mint közösség nagyon érdekes és szimpatizálnék is velük, ha nem mindent nekem kéne csinálni (persze mindenhol így van, de ott legalább az illúziója megvan, hogy más is dolgozik). Ha nekiállok még egyszer inkább kerülöm majd az egész Sanctuary/Concord vonalat, az lesz a legegyszerűbb.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Települések előnyei:
- Építésért XP
- Kapott küldetésekért XP
- A munkások gyűjtik neked a modoláshoz meg javításhoz a nyersanyagokat (mondjuk ez random, hogy mit)
- A Minuteman küldetéssorozat egyik részének feltétele talán az 5 település
- Ha boltok vannak, közelebb találhatsz lőszert, gyógycuccokat, válthatod be kupakra, stb., mintha el kellene kutyagolnod rendes boltos környezetbe (ez jól jöhet Survival alatt), illetve kupakot is kapsz belőle
- Ha eljutsz odáig, akkor tüzérséget építhetsz a településekre, ahol jelzőfüstönként (és településenként) 5-5 szép nagy durrantós lövedéket ereget a célterületre, max. 5 térképszektornyi távolságból
- Ismét csak Survival alatt gyakoribb hely alvásraEzeken kívül nem túlzottan van hasznuk.
-
prolad
addikt
válasz
R1200GS
üzenetére
Majd a Minutemen szálhoz kellenek, de ott is inkább az számít mennyi településed van. Amúgy sokmindenre nem jók, csinálnám a dolgom, erre mindig jönnek az értesítések, hogy ezt meg azt megtámadták, menjek segíteni. Biztos sokaknak bejön, nekem inkább elvesz a Fallout élményből.
Tegnap megoldódott az a problémám, hogy Preston mindig zaklat a településekkel. Nuka Worldben én lettem az Overboss, azóta nem áll szóba velem

-
prolad
addikt
válasz
R1200GS
üzenetére
Nekem az jött le, hogy ha csak normál módon játszod a játékot, akkor az égvilágon semmi előnye nincs. Persze lehet termelni, meg talán kereskedni és ezekből valahogyan pénzhez jutni, de mivel a játékban alapból is bőségesek az erőforrások ezért inkább csak extra elfoglaltságnak jók, lehet jópofa dolgokat építeni, ami csak a tiéd és nincs máshol a játékban. Talán Survival módban van értelme.
-
R1200GS
aktív tag
Fel tudnátok sorolni milyen előnyökkel, jár a bázisok építése?
Még igazán nem ástam bele magam. Sanctuaryt csinosítgatom egyelőre. Tetszik nagyon ez a része a játéknak, csak sajnos olyan karaktert indítottam akinek 1-es a karizmája, és egyelőre még messze a Local leader.
A telepesekkel milyen melót lehet végeztetni? -
prolad
addikt
Na kezdett már hiányozni a Fallout, úgyhogy ismét nekiálltam. Egy ideig mindent ment ahogy szokott, aztán találtam két érdekességet. Az egyik a Ballistic weave, ami eddig valahogy teljesen elkerülte a figyelmem, pedig a megfelelő elemekkel nagyon erős páncélt (500+ DR, az már egy gyengébb power armor szint) lehet összerakni. Na de ez még semmi, utána vettem találtam rá a Far Harboros perkre/perkékre, amik annyit tudnak, hogy minél több radioaktivitást szedsz össze, annál jobban nő a fegyverek sebzése. Innen pedig adta magát, hogy kipróbálom, meddig tudok elmenni és összehoztam egy ilyet, nincs amit ne intézne el egy lövésből (és akkor a sneak criticalt még hozzá se vettem). Igaz szükség is van a tűzerőre meg a sok páncélra, kb a teljes HP 5%-át tudom így használni

Egy másik érdekes bug, ha van egy Bloodied típusú fegyver, amit a kedvencek közé veszek, akkor az inventoryban a többi fegyverre is átmegy a bónusza. Nem tudom, hogy csak a kijelzésnél, vagy ténylegesen a játék során is (ha megvizsgálom a fegyvert, akkor a rendes értéket mutatja).
-
Venyera7
senior tag
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Gondolom már mindegy, mert az ingyenes hétvége lejárt... de én is odaírom, amit micafighter említett, hogy ha máskor is felmerül ez a hiba másnál, lehessen ötletelni.
Az ilyen afterburner/rivatuner programok, amik osd-t raknak a játékokra (a képernyőre), avagy overlay üzenet, stb. és nem a Steam, hajlamosak alapbeállítások mellett kirúgni a sámlit a Fallout 4 alól.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Egy dolgot erdemes még megpróbálni, minden overlay dolgot zárj be, tehát steam overlay off, az összes egyéb overlay program (pl afterburber) zárd be, vga driverben is offold az overlayt, és minden háttérben futó programot (a vírusirtót is) zárd be.
-
Habugi
addikt
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Zárd rövidre a softveres/emberi hibalehetőségek listáját, Steam offline módban indít, UTP ki vagy hálózati kapcsolatokban letiltod a netet.
Ha így sem indul akkor a CC-s jelenségtől független, egyéb problémád van, softveres.
-
Nyethuszar
tag
Megtettem amiket írtál, az Eset tűzfalában blokkoltam a kimenőt,de ugyan azt az "AppCrash"-t kapom..
A sima Fallout 4 exet meg a Launcher exet is blokkoltam. Hiába, nem jut túl rajta..up: a windows tűzfalban is elkövettem, de semmi eredménye.
steam offline semmi eredménye, utp kihúzásának se
De mivel az összes steames játék szépen fut, elindul csak ez nem akar, hanem hibával boldogít, így az ingyenes hétvége felejtős számomra. Pedig terveztem megvenni, de ha nem tudom használni akkor felesleges. -
SaGa59
őstag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást. Te is belekerültél azok sorába, akiknek kinyírja a CC a játékot. Gyógyszer: a tűzfalon blokkolni kell a Fallout4.exe kimenő forgalmát. Akkor túl jut rajta és nem dob ki.
-
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Na megvan, lejött steamre, de a launcher után azonnal "Application Crash" ... Fájlok ellenőrzése megvolt, semmi eredmény. Modok nincsenek fennt. Vga driver a legújabb. A dokumentumok mappából is törölve lettek a grafikai beállításos fájlok,de semmi változás.
-
Nyethuszar
tag
Lehet tudni mikortól lesz az ingyenes hétvége steamen ? Február1-4 ig írják... De még mindig fizetősnek írja..
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy mi a neve annak a mod-nak, amivel ki lehet íratni az egész párbeszéd szövegét? Már a kezdetektől fogva zavart, hogy nem látom az egészet ami el fog hangzani. Köszi!
-
Gabrikovics
aktív tag
Na szóval már mindent kipróbáltam , visszavettem az FPS-t 60-ra a v-sync ki és be kapcsoltam a felbontáson variáltam , mindig olyan gyors volt a játék hogy nem lehetett vele bírni .
Aztán mivel semmi mást nem csináltam csak RAM-ot cseréltem ezen kezdtem agyalni namármost a régi memóriám eg Kingston HyperX 1600Cl9 2*2 Gb volt amit én 1866Cl10-en járattam az új ramom egy G.skill 2400Cl11 2*4 Gb amit 2132Cl11-re lőttem be . Most visszavettem 1866Cl10-re ÉÉÉS voala a játék megint rendes tempóban fut !!!
Na de kérdem én mi a fenéért ? -
SaGa59
őstag
Egy 1.10.64-es verziójú exe, a Fallout4 - Meshes.bsa-hoz, a Fallout4.esm-hez, a Hellfire powerarmorhoz meg az interface ba2-höz nyúlt hozzá. Az nem derül ki sehonnan, hogy mit módosítottak vele.
A verzió váltás miatt az F4SE használók kicsit nem játszanak. Ma jött ki az új verzióhoz az MCM módosítás, meg még néhány mod verzióillesztése.
-
törölt tag
válasz
Gabrikovics
üzenetére
Látom radeonod van, de lehet, hogy ott lehet ilyet csinálni. A Fallout4.exenek állítsd v-syncet a videokártya programján belül. Jobb klikk az asztalon és ott lesz. Nálam is volt ilyen nvidián. Ezt megcsináltam és jó lett. Olyan volt mit a gyorsított felvétel. Most is 144fps-en áll. Néha még így is fura kicsit. Lehet tényleg lejjebb kéne lockolni.
-
Habugi
addikt
válasz
Gabrikovics
üzenetére
Nem teljesen tiszta h mit állítottál vsync ügyben mivel alapból működik, ugyanakkor annak kikapcsolásától a Skyrimhoz hasonlóan hajlamos meghülyülni a játék.
FRTC-vel és egyéb FPS lock eljárásokkal szokás megfogni 70-80 FPS magasságában, kikapcsolt vsync mellett.Btw.., van valakinek ötlete mit tartalmaz az a ~600MB amit ma lejött Steamről a játékhoz?!
Próbáltam róla infót találni de mission failed.

-
Gabrikovics
aktív tag
Sziasztok ! Nem régen kezdtem el játszani a Fallout-tal mert vártam a használható magyarítást . A gépemben 4 Gb ram volt ezért komolyan laggolt , most cseréltem 8 Gb-ra és a játék sebessége úgy felgyorsult hogy játszhatatlan . A v-sync már beállítottam az .ini fájlt is átírtam 1-re de még mindig túl gyors , nem találtam megoldást . Valaki hallott már erre gyógyírt ?
-
vottokar
senior tag
Az egészben az a jó, hogy fogalmam nincs, hogy mi alapján szelektálnak. Otthon az elmúlt pár hétben kb. kétszer indult el gond nélkül, a munkahelyemen kétszer nem indult, amúgy jó simán. Amikor dolgozom, mindig megpróbálom. A net mindkét helyen Digi által szolgáltatott. Maximum ugye otthon natból kikért címem van, a munkahelyemen fix az ip cím. A gép ugyanaz.
-
SaGa59
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Ha a fallout4.exe-t tiltod, akkor igen, mert a mentés és az achievementek kezelését a Steam kliens csinálja. De választható a VPN használat is, ott nem kell tiltani semmit, csak a VPN klienst elindítani. Én a windscribe-ot használom. Ingyenesen havi 10 giga forgalmat adnak, nekem ebből a váltásig maradt 9,5 giga, szóval elég, még másra is jut. Némelyik amcsi szerverük is beleesik a blokkoltak közé, így ha arra kapcsolódik, akkor ugyanúgy kidob, de ez húsz alkalomból egyszer fordul elő. Olyankor váltok Kanadára vagy Nyugat-Európára.
A javításra ne is számíts. A hiba nem újkeletű, csak eddig nem volt ilyen durva. Azoknál jelentkezik, akiknek eddig akkor volt CTD, amikor a főmenüből megpróbáltak bemenni a CC vagy a Mods almenübe. Skyrimosoknál is hasonló a probléma, gyakorlatilag a CC kitalálása óta létezik és nagyívben tojik rá a Beth…
-
batman91
őstag
Nem is értem, hogy miért nem javítják már ki ezt a problémát. De a fallout4.exe tűzfalon való tiltásakor, azért a felhőbe mentés működik ugye? Mert én is ezt használom, csak azért kérdezem. Nem a végén nekem még nem szinkronizál, aztán nem lesznek meg a friss mentéseim.
-
woryz
senior tag
Igen, most a normál nehézségen kezdtem, ami miatt gondoltam a survival-re hogy meghalhat a kísérő benne, ha minden igaz. Mert elég illúzió romboló, hogy csata után feltápászkodnak (mondjuk nem is értem, mit vagyok ennyire ráizgulva, Dragon Age: Origins-ben is így volt, és ott tudtam ezzel együtt élni, szóval nem értem magam
)
Noh, akkor a survival mód egyelőre kimarad, és nekiugrok újra, remélem 7végén a játéknak. -
-
Warton
őstag
Azért szerintem a Survival mód adja meg az igazi hangulatát a játéknak, meg egy csomó mindennek az értelmét. Igen, rohadt nehéz az elején, főleg azért mert egy csomó játékidőt veszítesz el, mert elindultál egy questre beleöltél fél órát vagy még többet és a végén lelőnek és mivel nem mentettél kezdheted elölről. És igen ez frusztráló, de azért egy bizonyos szint elérését követően már könnyebben megy minden és nem fognak tudni olyan egyszerűen kinyírni a raiderek.
De azért elég sok helyen van hálózsák, ahol tudsz menteni, csak ez normál játékmódban fel se tűnik, mert ott mindig ott van az F5 gomb.
-
SaGa59
őstag
Ha még sosem játszottál Fallouttal, akkor inkább egy közepessel kezdj. Meg kell tanulni, hogy mikor szabad harcba szállni és mikor jobb elfutni. Túlélő módban többször kell futni, mert nincs gyorsmentés, ágyakból sincs túl sok, ráadásul bünteti, ha csak azért alszol egy órát valahol, hogy mentésed legyen. Nagyobb az ellenfelek sebzése rád nézve, a tiéd meg kisebb rájuk. Kell kaját szerezni, meg vizet, de a kaja nem gyógyít meg, csak a kötszer és a gyógyszer. Vannak modok, amik még ezt is tovább viszik egy kicsivel, további nehezítéseket tesznek hozzá. Pl a Horizon, ami kifejezetten a survival módhoz ajánlott. Több SPECIAL ponttal indulsz, cserébe alig van használható fegyver az ellenfeleknél, kevés a kaja, a vizet tisztítani kell, stb…
Egész más stílust igényel, mint az alapjáték.A blökit, ha útban van, hazaküldheted. Igazából csak egy alkalommal van rá mindenképp szükséged, de akkor oda is jön hozzád, ha veled van, ha nincs.
-
woryz
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
blackhard89
üzenetére
Nincs szinthez kötve. Nézd át a beállításokat.
-
blackhard89
csendes tag
Olyan létezik hogy nem ment a játék ?
Vagy el kell vinni egy bizonyos szintig? -
SaGa59
őstag
A companionok, így a blöki is, amikor melletted harcolnak, csak lerogynak, de nem halnak meg. Persze ha felrobban velük együtt a fél környék, akkor talán mégis. Dogmeatból a Dogmeat A True companion moddal rendes kis négylábú terminátort lehet faragni, csak elveszi tőled az XP-t, mert ő fogja kinyírni a kóbor ellenfeleket, nem te.
Más: azt tudtam, hogy Dogmeat rendszeresen játszik egy plüssmacival, de tegnap egy mongrelt is láttam hasonlóan szórakozni, távolról. Amíg azt hitte egyedül van, egész jól eljátszott a macijával. Aztán vacsora alapanyag lett belőle…
-
blackhard89
csendes tag
Sikerült Nagyon szépen Köszönöm Profik vagytok

-
SaGa59
őstag
válasz
blackhard89
üzenetére
Mert a víruskereső felügyelete alól vetted ki, nem a tűzfalat kapcsoltad be rá.
Gépház, Hálózat és Internet, Windows tűzfal, Speciális szabályok, Kimenő szabályok, Új szabály, Program, Tovább, betallózod a Fallout4.exe-t, Tovább, Tiltsa le a kapcsolatot, Tovább, mindhárom kockába berakod a pipát, ha nincs benne, Tovább, nevet adsz neki, Befejezés… -
törölt tag
válasz
blackhard89
üzenetére
Keresőbe tűzfal...onnan meg már ugyan az a menüsor mint win7en.

-
blackhard89
csendes tag
sajnos még mindig nem enged
-
törölt tag
válasz
blackhard89
üzenetére
Nekem is ez volt. Tiltsd le tűzfalon a fallout4.exe-t, hogy ne tudjon netre menni.
-
SaGa59
őstag
válasz
blackhard89
üzenetére
Olvass vissza nyolc hozzászólást, ott a válasz.
-
blackhard89
csendes tag
Steam es verzio game of the year edition erdeti a játék windows 10 van a gépen frissítve van minden hardver Telepített elindul a főmenünél mikor kéri hogy nyomjon el egy gombot kidob hibaüzenet nélkül. Tud valaki segíteni!
-
woryz
senior tag
Át kell értékeljem, nem is annyira bosszantó ez a kutya.
De tényleg nem tud meghalni? -
törölt tag
Közben sikerült. Köszi mindenkinek.
Nem jól adtam a kivételekhez. -
Habugi
addikt
-
SaGa59
őstag
válasz
üzenetére
Az a köze, hogy akkor száll el, amikor a Creation Clubhoz akar kapcsolódni a játék. Valamiért bizonyos szolgáltatók hálózatából (amik fura mód főleg kelet-európaiak, de vannak köztük az USA-ból is néhányan) nem lehet kapcsolódni, hanem kiugrik a program. Ha letiltod a tűzfalon, vagy keresel egy vpn szolgáltatót, amelyiknek van kanadai, nyugat-európai vagy USA szervere és a játék idejére azzal kapcsolódsz, megszűnik. Ha nálad a tűzfal beállítással nem szűnt meg, akkor valamit nem jól csináltál.
Bőséges információk a bethesda és a Steam megfelelő fórumaiban. -
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Kb lvl 13ig eléggé kínszenvedés ha nagyobb harcba kerülsz, kevés a lőszer, gyenge a fegyver stb. Ha már lesznek értelmes fegyvereid jóval egyszerűbb lesz a dolgod, ez kb lvl 13-20. Sok működő build van, de ha nem jön be valami nem kell új játékot kezdeni, több respec mod is van amivel ujra tudod osztani a perkeket a karaktereden, így nem kell mindig ujra kezdeni, menet közbe tudod váltani a perkeket ha nem jönne be valami

-
törölt tag
-
peternac
tag
válasz
üzenetére
Én anno az endurance-os/túlélős vonalat és perkeket nyomattam. A DMG-m nem is volt olyan húdenagy, viszont kb. mindent túléltem. Így nem volt baj, ha többen körbevettek vagy valamit elnéztem vagy elszámoltam magam stb. Ha pedig kellett a DMG, akkor pár tabi segített rajtam (drogfüggőség rulez
)
A saját játékstílusod határozza meg, hogy milyen karaktert érdemes fejleszteni. Én a legtöbb játékban inkább defenzív/túlélős karaktereket építek, elsődleges szempont az életben maradás
Vagy van a másik vég, amikor nagyot sebzel, de könnyen halsz.
Én kontrollerrel játszottam, amikor csak tudtam a VATS-ot használtam, real time harcban (a sokéves kontrolleres/konzolos játék ellenére is) könnyebben elvéreztem. Már nem emlékszem, hogy nálam mennyi stimpack fogyott, de nem tűnik olyan vészesnek a harconkénti 5-10. Attól függ, hogy mekkora harcra gondolsz.
Szóval a stílusodnak megfelelő értékeket fejleszd -> ne semmi, fogd meg jól, de általánosságban ennyit lehet hozzátenni. -
törölt tag
Sziasztok,
Sokszor elkezdtem már a játékot, de szerintem mindig elrontok valamit. A Fallout 3 és a New Vegas nagyon tetszett, elég hamar a kedvenceim közé került az egész Fallout sorozat.
Ez a rész is tetszik, elég sok órám van benne, de sajnos pár szint és játékóra után úgy érzem, hogy inkább újra kezdem az egészet, mert az aktuális "build" nem túl jó.
Sok YouTube videót is néztem buildekről, de ezeket sem tudom túl jól alkalmazni.
Vagy olyan helyekre mászkálok ahová még adott szinten nem kellene, vagy valamit nagyon elrontok...
Normal fokozaton játszom és nem hiszem, hogy az lenne a normális, hogy egy harcot 5-10 Stimpak használatával tudok csak túlélni.Tudna valaki segíteni, vagy esetleg egy build ami tényleg könnyű és élvezhető?

Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért sem szeretnék újra majd ezzel foglalkozni, mert sok idő. Mert a játékot tutira előveszem még pár év múlva is. Meg ha sikerül ezt megoldani, akkor a mentést is megosztanám itt, hátha van olyan aki nem szeret építgetni, de survivor modeban tolná, annak nagy segítség lenne. 

De nem értem miért nem foglalkoznak ezzel a hibával? A vicc az egészben, hogy még a Skyrim is ugyanezt produkálja. Két játékot is hazavágott ezzel a Bethesda, szégyen.