Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

Sok várakozás után végigoltam,elég vegyes a kép.
    Sok helyen olvastam, hogy rövid,szerencsére ez nem így lett, kereken 50 óra alatt értem a végére, viszont kb. mindent felfedeztem, egy-két végtelen küldetésen túl nem maradt semi.Főszál rendben volt, semi extra, ahogy a korábbi részekben, mellékküldetésekből viszont többet és jobbat vártam.
    Harc az elején kicsit nehéz volt itt-ott, de aztán meg túl könnyűbe fordult át (10-es agility+ninja+pickman's blade+blitz+lopakodásra fejlesztés+ van egy perk,ami akkor ad bónuszt,ha egyedül utazol, ha ezek megvannak az ellenfelek 99%-a egy ütés).
    Építkezés,faluépítés nem jött be,csak a kötelező minimumot csináltam meg, power armorral nem bohóckodtam,nem is nagyon volt rá szükség.
    Grafika az elején szokatlan volt,túl világos,valahogy a pusztulás se jött át, de a végére azt is megkedveltem.
    Sajnos sokat egyszerűsödött a játék, egy-két speech challengen túl (amik véletlenszerűek, 11-es karizmával failed...) cask a harc maradt, pl. intelligenciára teljesen felesleges pontokat tenni.
    Stabilitás viszont pozitív csalódás,50 óra alatt csak egyszer fagyott, egyszer nem volt hang és egyszer eltűt a HUD (teljesen átlátszó lett a beállításokban), valamint a chameleon chest plate-nél nem látszik jól a pip boy, de ezek eltörpülnek a korábbi részek hibái mellett.
    Összességében jól szórakoztam, sokszor megvolt a fallout hangulat (pl. SAFE teszten jót nevettem), de valahogy annyira nem állt össze, a 3 és a new vegas összességében jobban sikerült.
    Olyan 8.5/ 10, szemben a korábbiakkal, amik súrolják 10/10-et.

Új hozzászólás Aktív témák