Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Sok várakozás után végigoltam,elég vegyes a kép.
Sok helyen olvastam, hogy rövid,szerencsére ez nem így lett, kereken 50 óra alatt értem a végére, viszont kb. mindent felfedeztem, egy-két végtelen küldetésen túl nem maradt semi.Főszál rendben volt, semi extra, ahogy a korábbi részekben, mellékküldetésekből viszont többet és jobbat vártam.
Harc az elején kicsit nehéz volt itt-ott, de aztán meg túl könnyűbe fordult át (10-es agility+ninja+pickman's blade+blitz+lopakodásra fejlesztés+ van egy perk,ami akkor ad bónuszt,ha egyedül utazol, ha ezek megvannak az ellenfelek 99%-a egy ütés).
Építkezés,faluépítés nem jött be,csak a kötelező minimumot csináltam meg, power armorral nem bohóckodtam,nem is nagyon volt rá szükség.
Grafika az elején szokatlan volt,túl világos,valahogy a pusztulás se jött át, de a végére azt is megkedveltem.
Sajnos sokat egyszerűsödött a játék, egy-két speech challengen túl (amik véletlenszerűek, 11-es karizmával failed...) cask a harc maradt, pl. intelligenciára teljesen felesleges pontokat tenni.
Stabilitás viszont pozitív csalódás,50 óra alatt csak egyszer fagyott, egyszer nem volt hang és egyszer eltűt a HUD (teljesen átlátszó lett a beállításokban), valamint a chameleon chest plate-nél nem látszik jól a pip boy, de ezek eltörpülnek a korábbi részek hibái mellett.
Összességében jól szórakoztam, sokszor megvolt a fallout hangulat (pl. SAFE teszten jót nevettem), de valahogy annyira nem állt össze, a 3 és a new vegas összességében jobban sikerült.
Olyan 8.5/ 10, szemben a korábbiakkal, amik súrolják 10/10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ford topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest