Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Korábban már írtam, de azt mondták nem lehet, pedig lehet.
Hogy lehet megcsinálni, hogy a képeimet bárki láthassa és bárki lájkolhassa, még az is aki nem ismer?Mielőtt megint azt mondaná valaki, hogy nem lehet, őt nézzétek meg. Nem az ismerősöm, mégis tudom lájkolni a képeit.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt, hogy a profilképemet mindenki csak "kicsiben" láthassa?
-
fradi81
veterán
Milyen hátrányai lehetnek ha egy oldalon regisztráció helyett a facebookkal jelentkezek be?
-
Con Troll
senior tag
Egy kis off. Facebook nóta, ha esetleg valaki még nem ismerné.

-
enginev3.0
félisten
válasz
Seems Legit!
üzenetére
-
Seems Legit!
csendes tag
szia mindenki!
Van valami használható Facebook app androidra? A hivatalos botrányos. -
feka007
veterán
Jóvan, sikerült kösz

-
feka007
veterán
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan tudok törölni egy like-olt zenei előadót a kedvenceimből ezen a csodálatos facebookon, mert rá nem jövök?

Lacus_84: Ezt már próbáltam, hogy unlike-olom az oldalát, de még mindig ott van a kedvencekben, most se tűnt el. Na mind1, pusztuljon a Cukorhegy
-
EczkE
veterán
A fiók pillanatnyilag nem érhető el.
A fiók rendszerhiba miatt pillanatnyilag érhető el. Reméljük, ez rövidesen megoldódik. Kérjük, próbáld újra néhány perc múlva.Ez most mi?
Aggódnom kellene?Mielőtt ez a szöveg fogadott nem tudtam lájkolni és hozzászólni sem semmihez.
Ja és telóról jó. Lumia 800 WP 7.8.
-
Helló!
Ha van egy ismerősöm akinek írtam levelet,de nem olvasta.Nincs ott,hogy látta.Bár igaz meg lehet úgy is nézni üzenetet,hogy ne írja ki a másik félnek...

Meg lehet nézni vhogy mikor lépett be utoljára ki írja valahol a Face?
Mobilon néztem az üzeneteknél ki írja,hogy belépett x órája...Ez mennyire valós?Köszi
-
válasz
Szplöttyy
üzenetére
Üdv!
Valószínűleg azért látja mindenki, amit lájkolsz, mert aki kitette a posztot/képet nyilvánosra állította be.
Akármit lájkolsz az adott oldal beállításai érvényesek rád, tehát, ha az nyilvánosra van állítva mindenki látni fogja. Ezen nem tudsz változtatni, mert te mész más oldalára és ott, azok vonatkoznak rád, amiket beállít tulaj. -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok! Lenne egy bonyolult kerdesem, probalom erthetoen eloadni. Szamitogeprol sosem fbzek, csak androidrol. Viszont barmit lajkolok azt masok latjak a news feedben. Tehat ha van egy csaj aki nekem ismerosom es lajkolom egy kepet, akkor mondjuk ezt egy haverom, aki nem iamerose a csajnak meg semmi latja a kepet meg hogy en lajkoltam. Es barmkt lajkolok barhol az osszes.ismerosom latja. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy? Mert mkstanaban kezdte ezt.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
hogy lehet olyan oldalt létrehozni,ahol nem jelölhetnmek,hanem csak lájkolhatnak? és ott én látom e a lájkoló adatlapját,
köszi -
xenom0rph
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Lehet beállitani posztolási kritériumokat : csak egy adott korcsoportnak jelenjen meg, gondolom mostmár a születési hely is adott..
-
donjohnson
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
érdekes megfigyelés. nekem eddig fel se tűnt, de tényleg így van. talán több helyről szórják a postokat. van a nemzetközi meg a helyi képviselet és a hivatalos oldalon keveredik. ha olaszországban lennénk, akkor ott gondolom olasz meg angol red bull-os postok lennének.
-
Buster17
addikt
Az miért van, hogy 100%ban külföldi nagy cég fb-s oldalán a sok angol posztokon kívül be fittyen néhány magyar is?

Már RedBullnál meg a Monster energynél láttam ezt. -
Imy
veterán
Hogyan lehet letiltani, hogy a névjegyemből bizonyos dolgokat az ismerőseim se lássanak? Letörölni nem akarok valamit....
-
karldergroße
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezért (is) kretén a faszbuk.
-
The Seer
tag
hello. Az megoldható, hogy visszamenőleg az összes hozzászólásomat / kiírásomat törlöm a fenébe ?
Például azokat amik 2011 előtt születtek ? -
-
törölt tag
Szeretnék létrehozni az egyik oldalamon egy lájk kaput, illetve egy nyereményjátékot indítanék.
Hogyan tudnám létrehozni ezt a "kaput"?
Szerintetek hogy lenne érdemesebb létrehozni egy nyereményjátékot? A "lájkold,oszd meg és majd sorsolunk" módszerrel, vagy valamilyen alkalmazás segítségével?
-
repvez
addikt
valahogy vissza lehet azt állitani, hogyha valaki ugyan arról az oldalról linkel több posztot is akkor azt ne csoportositsa és ne csak az utolsó postot tegye ki ?
Mert eléggé rossz, hogy igy lemarad pár olyan post amit szivesen megnéznék. -
Piton
tag
Sziasztok!
Timeline -ról életeseményt (Pl. kapcsolatban) csak tiltani lehet ér törölni nem? Vagy csak én nem látom, h hol van erre lehetőség?
Thx a segítséget!
-
ReSeTer
senior tag
Lehet-e olyat csinálni, hogy like-oltam pár oldalt, amiknek a posztjai látszódnak a főoldalamon, de én szeretném elkülöníteni ezt a pár oldalt egy külön részre, és ha arra a külön csoportra/részre vagy nem tudom mire kattintok, csak akkor látom a posztjait? Tehát a főoldalon nem szeretném látni, mert szétspammelik, és miattuk nem látom az igazi ismerőseim posztjait, viszont ezek a likeolt oldalak posztjai is fontosak számomra, csak nem az ismerőseim posztjai között.
El lehet különíteni valahogy?
-
attiati
veterán
lehet családnevet változtatni? Anno fals adatokat adtam meg.
-
buci30
addikt
Milyen megoldás van arra ha nem szeretnék teljesen tiltani/törölni egy illetőt de azt igen ,hogy ne tudjon hozzászólni a bejegyzéseimhez?
Mert ilyen tiltást nem találtam, mert ha tiltani akarom azzal ugye törlöm is stb.
Olyan vagy ,hogy ne írhasson senki az üzenőfalamra de nem ez kell.
-
attiati
veterán
és FB-n van valami hirdetési felület?
mint iwiw-en az aprohirdetések
-
Lacus_84
senior tag
Ha egy ismerősöd osztja meg amit te osztottál meg, az már a saját megosztása lesz, tehát ő állítja be a láthatóságot. Ettől függetlenül a te idővonaladon nem változik a láthatóság.
Tehát ha mondjuk te csak az ismerőseiddel osztottad meg az adott tartalmat, és egy ismerősöd azt megosztja a saját idővonalára nyilvánosan, akkor ettől függetlenül a te idővonaladon ugyanúgy csak az ismerőseid fogják látni a posztot. -
Hali!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy hogyan lehet ugy megosztani valamit, hogy az ne legyen nyilvanos, miutan megosztotta egy ismeros.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
ha regisztrálok facebook-on, azt be lehet állítani, hogy soha senki ne lássa mondjuk az e-mail címemet?
(még az ismerősök, barátok se) -
válasz
DeathBat666
üzenetére
Kérd meg az ismerősödet, hogy vegye le, más mód nem nagyon van.
A feljelentés nem ér sokat....sajnos..... -
DeathBat666
aktív tag
Facebookon ha feljelentek valakit az tudni fog erről? Mi történik ha feljelentem?
Fb nek jelentettem fel. -
Memora
senior tag
Erre valaki?

Help please!
-
DeathBat666
aktív tag
Ha az egyik ismerősöm felrakott rólam egy fényképet, ami nagyon gázos, azt hogyan tudom levedettni? Nem vagyok rajta megjelölve, egy zárt csoportba rakta ki, bejelentés hiába, mivel azzal csak felkérem, hogy vegye le, amit úgyse fog.. Help pls!
-
Hello!
Másnak sem jön be az oldal?
Már jó. -
Memora
senior tag
válasz
villamos
üzenetére
Nekem is pontosan ez a problémám, nem tudom, sikerült e már megoldanod? Újratelepítettem a Windows-omat (más verziót tettem fel), azóta azt az üzenetet kapom, hogy "úgy tűnik, még nem léptél be soha ebből a böngészőből", ezért sms kódot akar küldeni, amit be kéne írnom, ahhoz, hogy beléphessek (telefonszámom meg van adva), de csak az üres szöveg jön, hogy "biztonsági kódod a következő:", és...SEMMI, NINCS TOVÁBB !!!

Egyszer előjött egy másik lehetőség valahol ugyanazon a képernyőn, ahol a kódot megadhatom, ill. rákattinthatok a "nem működik jól a dolog?" linkre, nevezetesen hogy "fel is hívhatunk a biztonsági kóddal", de azóta nem találom, mindig csak a kód nélküli sms üzeneteket küldi, ha kérem, ha nem, utána meg azt mondja, hogy túl sokszor kértem már sms kódot, várjak

Ez a felhívás dolog remélhetőleg működne (már ha nem kerül pénzbe, mert akkor hanyagolom, ha pl: külföldi hívásdíjat számláznak)Írtam az angol helpdesk-nek is, kaptam is egy levelet, amiben leírnak pár számomra hasznavehetetlen segítséget, ill. azt, hogy ha még mindig problémáim lennének, akkor legyek szíves beszkennelve elküldeni nekik az igazolványomat, hogy azonosíthassanak...
Erre megírtam nekik, hogy az igazolványomat csakis hivatali személynek, hivatali ügyben mutatom meg, azóta semmi válasz...
-
válasz
Predator2
üzenetére
Nekem sosem volt bekapcsolva, a követés.
Adatvédelmi beállításoknál a "Követő beállításai"-t nézd meg, szerintem itt ki lehet kapcsolni, Követő bekapcsolása elől ki kell venni a pipát. Legalábbis ezt gondolom, hogy ez lehet a megoldás.
De csak találgatok, mert nekem ez sosem volt bekapcsolva, egy próbát megér. -
Predator2
addikt
Helló
Ha rákattintok egy "ismeretlen" ember adatlapjára akkor számomra új gomb van a >>Követem
Mi is ez pontosan? Ha rákattintok akkor látja az illető h követem? (eddig nem mertem kipróbálni)THX
-
kispx
addikt
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy az egyik ismerősömnek állandóan meghívót küld a facebook a munkahelyi e-mail címére,amúgy a srác ismerősöm a facebookon,de honnan küldi vajon a céges címére a felajánlást?
-
Nektek sem töltődnek be az üzenetek most?
-
válasz
Predator2
üzenetére
Üdv!
Mivel egy olyan oldalt cuccait like-olod, ami nyilvános, nem sokat tehetsz, mert azok a beállítások érvényesek, amiket az oldal beállít.
Amúgy, miért nem máshol éled ki a perverziód, számtalan olyan oldal van, ami erre "szakosodik".
Én nem szoktam szólni az ilyen posztok miatt, egyből törlöm az illetőt.... -
Predator2
addikt
Helló
Van egy csajokkal foglalkozó oldal fb-on néha like-olom 1-2 képüket viszont rám szólt egy hölgy ismerősöm h tele van a fala pucér nőkkel amikre ő nem kíváncsi

Mit csinálhatok azzal h ne jelenítse meg másnál/senkinél azt a képet amit én "lájkolok"?
THX a választ
-
nem_tom
őstag
Hali ismét! Tegnap óta nekem használhatatlanul lassú a fészbúk. Csak chatelésre tudom használni. A gyorsítótárat is teljesen kiürítettem, hátha... de semmi. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi!

-
akyyy
senior tag
találtam egy ilyet
vhttp://www.touchgraph.net/
ez elég jóde rájöttem, hogy számomra ismeretlen embereket nem lehet beletenni.
ezt csak úgy lehet ha telesen különállo programban létrehozok embereket, és beirom az ismerőseiket, legalább is azokat akikre amugyis rá keresek igy kialakul valamilyen háló
meg nem mindenkinél müködik persze. -
akyyy
senior tag
régen volt az iwiwnek egy jó funkiója, az a bizonyos közösségi térkép
egy ilyesmit keresek face-ra
tehát van egy 2 profil, valszeg nem ismerősök, két pont a térképen. az egyiken beirok egy nevet ami szerepel az ismerősei között, szntén megjeleniti a térképen. és egy újabb nevet tegyk fel hogy ez az újabb név a másik ismerost is ismeri és máris összekötné ezt egy vonallal. aztán azoknak az ismerseit is megnézném igy stb stb.

-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mi az a fbstatic-a.akamaihd.net? Mert jó ideje, ha meg akarom nyitni a facebookot, akkor percekig csak tölt, közben a böngészőm pedig ennek a szervernek a válaszára vár. Van, hogy ~fél perc után magához tér és behozza az oldalt, de gyakoribb, hogy több perc után is szenved ez az akamaihd és "szétesve", képek nélkül jelenik meg az oldal. Súrolja a használhatatlan kategóriát.

-
mandin
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy facebook-os oldal, ahogy tartalomszerkesztőnek vagyok beállítva. Meg tudom azt oldani, hogy kitöröljem magam az adminok közül, és fent a nevemre kattintva ne tudjam kiválasztani azt az oldalt? Ha ki akarom magam törölni az adminok közül azt írja, hogy "Sajnos hiba történt a módosítások feldolgozása során."
-
Lacus_84
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ez csak a kedvelt oldalakat mutatja, azt viszont nem, hogy az adott illető milyen képet, videót, megosztást, posztot lájkolt. Ez egyedül a jobb oldali "percről percre" részben látszik a kedvelés pillanatában, meg ugye görgetni is lehet lefelé. Azt még nem próbáltam, hogy meddig lehet visszanézni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aggódnom kellene?