- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Használja valaki ezt a programot?
PhotupPár napja nem enged felcsatlakozni vele fb-re.
De ez még nem lenne akkora hiba, de eddig ami képeket ezzel töltöttem fel az fb-re az mind eltűntpl. Van egy album és oda van írva ,hogy 30kép van benne. De amikor bele lépek a mappába/albumba akkor csak 5db kép van.
Az 5db-ot azt gépről tettem fel a többit mind ezzel a programmal.Megnéztem párom adatlapjáról is onnan se lehet látni ,sőt mivel ő is használta ezt a programot így neki is van kép ami eltűnt
Mi lehet a gond vagy az fb letiltotta volna ezt a programot és így írja ,hogy ott vannak a képek de még se.
vagy nem tudom de...iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Találkozott már vki az alábbi hibával?
Account Temporarily Unavailable.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.Az érdekesség az benne, hogy webes felületről nem érem el a facebookot, de telefonról alkalmazás segítségével igen.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Facebook on be lehet-e állítani, hogy bárki írhasson az idővonalamra ?
Néztem a beállításokat és csak azt találtam, hogy arra tudom beállítani, hogy az ismerősök írhassanak az idővonalamra. Én azt szeretném, hogy bárki írhasson, még az is, aki nem ismerősöm.
köszi szépen.
-
daninet
veterán
válasz krizmo_ #8294 üzenetére
Na oké, de mi a helyzet azokkal az albumokkal amiknél csak a fogaskerék van (pl mobilfeltöltések)
kispx: vírust elvetem, mert szűz windowson is csinálja, ahol csak a böngészőt futtatom..
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
krizmo_
Topikgazda
válasz daninet #8291 üzenetére
Üdv!
Fényképek-> Albumok-> az album alatt van jobb oldalt egy ikon, arra katt rá, és itt tudod szabályozni, hogy kik láthatják. Van egy olyan lehetőség is, hogy egyéni, itt egyesével is be tudod állítani, hogy kik elől szeretnéd elrejteni, vagy éppen kiknek szeretnéd megmutatni az albumot.
-
daninet
veterán
válasz daninet #8291 üzenetére
A másik ha már erre járok megkérdezem, totál tanácstalanul állok a dolog előtt egy ideje.
A facebook extrém lassú a gépemen, szenvedés vele bármit csinálni. De már fél éve kb. Mintha utálná a gépemet.
A porbléma jelentkezik:
-Minden böngészőben
-UPC, T-home, Invitel szolgáltatóknál
-Windows telepítés utánDe csak az én gépemen. Mellettem asszony laptopján pörög forog ugyanazzal a nettel. Mintha valamelyik program amit használok, vagy valami hardver nem szeretné. De semmi mással nincs gond. Ennek a megoldása sörjutalommal jár
Főbb spec:
Asus N53s (i7-2630 - 6giga ram - Samsung 580 pro SSD - Atheros AR9002WB wlan) Win7 x64, vírusirtóval, és anélkül is próbáltam. DNS szervereket állítgattam többfélére is (szolgáltató, google, openDNS)[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Üdv!
Száz oldalt és a facebook súgóját is végignyálaztam de nem találom. Hogyan tudok egy egész albumot elrejteni csoport vagy személyek elől? Nem akarom a fotókat egyesével, mert feltöltöttem egy nyaralós albumot és sok benne a kép. Egy kattintással az egész album elrejtése érdekelne.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
buci30
addikt
válasz enginev3.0 #8287 üzenetére
A saját képeimről?
A saját adatlapom saját albumomról van szó.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kispx
addikt
válasz enginev3.0 #8287 üzenetére
Nem.
(Azaz a hírfolyamban nem, de mintha egyszer próbáltam volna, és a közös ismerős fényképeinél is szerepelt volna)[ Szerkesztve ]
-
Le vagy tiltva a képekről
Egy kérdés tőlem is
Ha letiltok valakit de van közös ismerősünk, és fényképet töltök fel, amin ez a közös ismerős megvan jelölve, akkor a letiltott személy látja a képet?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
buci30
addikt
Mi lehet a gond ha:
Az albumoknál ki írja ,hogy pl xy albumba van 38kép de amikor bele megyek az albumba csak 4et láttok.
De megnéztem párom profiljából is és ugyan ez van onnan is.
Szóval eltűntek a képek de azt írja mielőtt belépnék ,hogy ott van szám szerint.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
rii
nagyúr
válasz tylerddd #8279 üzenetére
vedd lazábban
én nagyon 0-ra és zero tolerance-ra vettem a figurát a face-n .-)nem a face a társdadalmi élet alapja
a face csak egy f.sságha valaki sok baromságot nyomott, ami nekem is mindig feljött, akkor kapott egy HIDE-ot ... és onnantól kezdve semmit se látok tőle .... havonta egyszer (ha számít is valamit az illető) végigfutom a lapját, akart-e valami értelmeset is közölni
összesen 30 ismerősöm van, ebből sok a HIDE-olt, ezek közül 1-et szoktam néha megnézni az oldalát, mert annyi baromságot, csajos sz.rt pakolt ki, hogy elvisleni nem lehet, de tényleg kiváncsi vagyok, miket irogat ..
és azzal se foglalkozz, ha valaki nem bírja a műtyűrös cikk-like-olgatásaidat,
majd le-HIDE-ol.
legyél önmagad. ez vagy Te!én is rengeteg kerékpáros szarságot like-olgatok
a 30 emberből 25 már biztos HIDE-olt
és kb tudom is ki az az 5 aki még nem
(ha komoly dolgot, képet írok ki, akkor like-olják) kb 5 ilyen van .-)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Heló!
kérdésem lenne:
meg lehet azt csinálni hogy ne jelölhessenek ismerősnek ?
-
nagyúr
válasz Devilhun_HUN #8272 üzenetére
erről hol sikerült ilyen pontos információkat szerezned, mert elég sokan már elég rég használjuk
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Ma élesíti új keresőjét a Facebook
A Graph Searchöt elsőként a Facebook angol nyelvű felületén élesítik.A Graph Search lényegét a felhasználóbarát szűrési rendszer jelenti. Egy példával élve: könnyedén meg tudjuk keresni azokat az ismerőseinket, akik egy bizonyos városban élnek _és_ kedvelnek egy bizonyos tévésorozatot _és_ nők.
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
krizmo_
Topikgazda
Szerintem nem lehet kikapcsolni....
(#8266) tylerddd
Hogy őszinte legyek, aki engem egy kicsit is zavar azt törölni szoktam az ismerőseim közül....milyen ember az, aki műkörmöket oszt meg....hát ilyenekre nem vagyok kíváncsi.....főleg akkor nem, ha ész nélkül csinálja...[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
édesjóistenem
kivagyok ettől a lób.szó nagy smiley-ektől
sehol sem lehet kikapcsolni, h legalább ne lássam?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tylerddd
veterán
válasz krizmo_ #8265 üzenetére
Amúgy, nem értem, hogy az emberek miért éreznek késztetést arra, hogy olyat like-oljanak, amit egyébként szégyellnek felvállalni....
Nem erről van szó. Én pl. baromira rühellem, amikor a nő ismerőseim műkörmös meg butikos-leárazós sz**jait kell nézegetnem a kezdőlapon, mert nem érdekel. Ők meg gondolom a kütyüs baromságaimat nem szeretik nézni ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tylerddd #8264 üzenetére
Ezt már sokféleképpen mások is kérdezték, nem lehet szabályozni, elrejteni, amiket like-oltál.
Ha egy oldalon hozzászólsz vagy like-ot nyomsz, akkor az adott oldal/személy beállításai érvényesek rád, nem tudsz mit tenni. Ha like-ot nyomsz egy képre, ami nyilvánosra van beállítva, az mindenki látni fogja, így állította be az ismerős, ha meg oldalakról van szó, akkor nyilvánvaló, ott minden nyilvánosra van beállítva, hiszen az az érdekük, hogy népszerűsítsék az oldalukat.
Ez akkor is így van, ha a te oldaladon tevékenykedik valaki....miért működne akkor másképp, ha te mész egy oldalra, ami beállítasz az van, nem piszkálhat bele senki.....
Ha nem akarod, hogy lássák mit csinálsz, ne csináld.Nem tesz ki minden like-ot, csak azt, ami úgy van beállítva, pl. nyilvános, ismerősök ismerősei.....
Amúgy, nem értem, hogy az emberek miért éreznek késztetést arra, hogy olyat like-oljanak, amit egyébként szégyellnek felvállalni....
-
tylerddd
veterán
Köszönöm. Ezeket már néztem korábban is, de nem mindegyiknél tudom állítani. Pl. ami mellett földgömb van, azt nem tudom lenyitni, azt írja nyilvánosnak. Ha ismerős képét likeoltam, amellett emberkék vannak, de ha arra megyek, annyit ír, h "Emese (likeolt ismerős) ismerősei", és valóban van, ahol le tudom nyitni és állítani, mint egy bejegyzés esetében.
Nem igaz nincs erre valami szűrő?! Ha egy nap 10.000 bejegyzést likeolok, azt mind látják az ismerőseim?! Én nem velük akarom tudatni, h tetszik az a valami, hanem a bejegyzés gazdájával! Akkor minek van külön megosztás lehetőség, ha mindenképp kiteszi a kezdőlapra ?!
-
tylerddd
veterán
Hol tudom azt beállítani (ha egyáltalán lehet), h ha likeolok egy bejegyzést vagy hozzászólok, akkor azt ne tegye már ki az idővonalamra és azoknak az ismerőseimnek, akiknek semmi köze hozzá, h mit kommentelek vagy egyszerűen nem akarom őket ezekkel fárasztani, azok ne lássák. Utólag a tevékenységnaplóban lehet állítani, de pl. a likeot csak törölni lehet, magyarul dislikeolni.
Tehát pl. ha én likeolom az egyik mobil tesztes oldal bejegyzését egy új mobilbejelentésről, akkor azt ne kelljen már az ismerőseimnek néznie. Mert ez ugye kikerül a főoldalra, h "Jóska Pista kedveli Technobuffalo bejegyzését" .
-
Krisz79
őstag
Valaki tudna segíteni?
8252 es üzenetre?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
kispx
addikt
válasz Stalker-2572 #8256 üzenetére
Tudtommal nem.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Stalker-2572 #8254 üzenetére
Jobb oldalt fent, a neved mellett van egy lakat ikon, azt görgesd le, ott van egy olyan, hogy ki léphet veled kapcsolatba, arra katt rá, és itt tudod beállítani kitől szeretnél üzenetet fogadni.
-
Stalker-2572
veterán
Korábban láttam olyan beállítási lehetőséget, hogy csak ismerősök tudjanak üzentet küldeni. Ezt most hova tüntették?
All Black...
-
Krisz79
őstag
Létezik-e megoldás,mert az ideiglenes jelszó a freemailemre érkezett.
De nem enged belépni a freemail-re.
Így nem tudom használni, belépni.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Eflek
tag
Akkor senki se tudja, hogy mért nem tudok gépről küldeni matricákat? (ilyen nagyfejű smiley -k, meg csomó ismerősöm használja).
-
akyyy
senior tag
nincs valamilyne megoldás arra, hogy ha feltöltöttem 200 képet, amiből kb 50-50 más más helyszinen készült, akkor valahogy kijelölni az első 50-et, és arra beállítani egy helyszínt, és ne kelljen egyesével végigmenni mind a 200 képen?
-
Vitocska
tag
sziasztok nemrég felttetem egy kiemelést egy rajongoi oldalamra a facen
le is vonta a 6500 ft ot de most felmentem és még + ba 7500 ft elmaradásom van
és nem értem miért nem adtam fel tőbb hirdetést semmitD3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
rii
nagyúr
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy a chat-ben ki lehet valahogy kapcsolni a smiley-okat?
ismerős mobilról küldi az üznetet, és a teljesen chat részt betöltő smiley-ok jönnek ...meg ha valaki létreshozott egy boltnak egy oldalt, és elrontotta a nevet, a facebook/xxxxx nevet, azt hol lehet megváltoztatni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Mici80
tag
válasz Siriusb #8231 üzenetére
De itt van a konkrét link! Itt válaszd ki milyen típusú oldalt szeretnél létrehozni!
https://www.facebook.com/pages/create/
üdv.Mici!
---
-
-
Eflek
tag
Egy csomó embernek van már matricája facebook chaten, nekem miért nincs??
-
sagesz93
addikt
[link] azthiszem azért a fordításoknál is van egy határ...vagy mi alapján dob ez be ilyet most komolyan..?
-
Buster17
addikt
A fiók pillanatnyilag nem érhető el.
A fiók rendszerhiba miatt pillanatnyilag érhető el. Reméljük, ez rövidesen megoldódik. Kérjük, próbáld újra néhány perc múlva.Ez mi?
Már megoldódott Azt hittem már, hogy valaki feltörte
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Egy honlapnak kellene létrehoznom egy facebook profilt, de azt sem tudom, hogy működik az egész, mert idáig távol tartottam magam az ilyesmiktől. Tudnátok ajánlani egy jó tutorialt (angolul is jó), miként is működik mindez, s hogy kell menedzselni egy profilt?
Kösz. -
Visormail
addikt
Timeline tippek: kiemelések, mérföldkövek, borító fotók
Hali ebben a cikkben ezt írják: "Kiemelések
Ha azt szeretnéd, hogy egy esemény meg jelenjen a rajongók hírfolyamában is és a Timeline-odon is jelentősebb kiemelést kapjon, akkor ezt egy sima poszt kiemelésével érheted el.
Vagyis írj egy bejegyzést, tölts fel képet és videót, utána pedig nyomd meg a jobb felső sarokban a csillagot!"Ez most tényleg így van, hogy ha egy oldalon egy sima posztot a csillaggal kiemelek akkor az megjelenik a rajongók hírfolyamában? Máshol nem találtam ilyen infót csak azt hogy a szélessége teljes oldalas lesz.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
vans?
őstag
Nalatok is halott?
hábm bábm
-
xenom0rph
őstag
Eltűnt 40.000 facebook üzenetem ,nem csináltam semmit ...csak nyoma veszett. felrobbanok az idegtől ,ha írok a supportnak tudnak valamit tenni?
halahala
-
krizmo_
Topikgazda
-
xenom0rph
őstag
Van olyan akinél működik a Red1 extension?
halahala
-
Lacus_84
senior tag
Érdekesség: a napokban töröltem pár embert az ismerőseim közül, és a tevékenyégnaplóban úgy jelent meg, hogy "László törölte XY köcsögöt"
-
brownus
veterán
hyhy,
gifet lehet profilképnek betenni?
-
Krisz79
őstag
Üdv!
A gondom,hogy kértem új jelszót a freemail-emre.
De Péntek óta nem enged belépni.
Hibás felhasználónévvel vagy jelszóval nem lép be. (módositás nem történt.)
Igy az ideiglenes jelszavam oda ment.
Van valami megoldás?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Mici80
tag
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Üzenetek törlése:
Ha megnyitod az üzeneteteket attól az embertől, akitől törölni szeretnéd, akkor jobb felső sarokban látsz egy olyat, hogy "műveleteket". Erre a "műveletetek"-re katt rá, legördül és ott lesz egy olyan, hogy beszélgetés törlése, ezzel az összes üzenetet törlöd az adott ismerőstől.
(#8205) Fecogame
Ha üzenőfalra feltöltött képeket is lehet egyenként szabályozni, igaz. Kipróbáltam....[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Srácok!
Mi a retek történt a gépemmel?
Kábé 3-4 napja, ha Facebook-ra felmegyek, szétfagy a Firefox. Vagy ha nem, hát slide show-t csinál az oldalból. Mi lehet? Nincs Facebook felület a plugin-ek között, tehát AZ nem tehet róla. Java, Flash automatikusan frissül, a legújabb. Adatlapomon a gépem, rendszer Win8, de ez eddig nem volt gond...
Ha valaki tud megoldást, nagyon megköszönöm!És tipikusan Face kérdés: hogy lehet egy felhasználó összes üzenetét törölnöm? Vagy csak egyenként lehet?? Ez kiborító így...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Mici80
tag
válasz haromegesz14 #8207 üzenetére
Ott maradnak. Vagy magad tudod törölni még ki nem lépsz vagy az adminisztrátora a csoportnak.
üdv.Mici
---
-
haromegesz14
aktív tag
Egy zárt csoportban ott maradnak az üzeneteim azután is hogy kiléptem belőle?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest