Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Új Facebook!

-
válasz
tylerddd
üzenetére
Üdv!
Szerintem ezen nem lehet állítani, mindig beteszi, kivéve, ha nincsenek ezek az adatok nyilvánosra állítva, mert akkor csak az ismerőseid látják illetve azok, akiknek engedélyezted, hogy lássák).
Mindig azt teszi be oda, ami ki van töltve a névjegyedben és nyilvános ha a munkahelyhez írtál valamit, azt, ha nem akkor az iskolát teszi oda. -
Hi! Van jó pár olyan blogger oldal, ahol FB reggel lehet kommentelni. Ez szerintem tök jó, de azt lehet e valahogy állítani, h ne tegye oda a név mellé, h hol dolgozom vagy, h hol tanultam?!
-
Dyrtyho
őstag
Ahogy a Social Network c. filmben is mondja Zuckerberg, ez olyan mint a divat, sosincs kész

-
xxSanchez
őstag
Új gomb: Post on your Timeline

-
sonar
addikt
Hozott létre már vki reklámot (sponsored links...)?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem tudom.. nekem nem szóltak róla hogy csinálnak valamit.
de lassan már 2 napja így van. -
xenom0rph
őstag
Ha az üzenetnél rámegyek a 'mark as unread'-ra (magyarban valami megjelölés olvasatlanként lehet) akkor az üzenetküldőjének nem írja ki, hogy 'seen xx.xx' az ekkor látta?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem lehet hogy újra előkerülnek majd csak valamit csinálnak?
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok, eltűnő postokat lehet jelenteni valahogy fészbukkéknak? 1 évre visszamenőleg minden aktivitásom eltűnt. hozzászólások, fényképek, postok.. minden.
-
buci30
addikt
Belehet állítani már valahol ,hogy a borító kép se legyen megnyitható ha nem ismerősöm valaki ugyan úgy mint a profilképem?
Az híreim/bejegyzéseim törölhetőek egybe vagy külön-külön kéne mind a 100000 db bejegyzésem?

-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogyha lesz egy új ismerősöm, akkor azt másoknál kiírja! Ezzel mit lehet csinálni? Már szinte mindent "csak én"-re állítottam, de még így is... vagy ez mitől függ?
vagy lehet, hogy csak anyámnak írja ki, mert ő be van állítva rokonnak? :/
Már olyan zavaró, hogy egyfolytában kérdezgeti, hogy "ki ez az új ismerősöd?" :/
De egyszer haverom is mondta... úgyhogy nem tudomA másik pedig, hogy a jobboldali chat rész felett nincs az az idővonalas rész, az egész csak a chat ablak... ilyet másnál nem is láttam :/
-
re_mod
tag
Olyan van valakinek itt akinek a kereső fekete alapon van fehérrel? Elvileg magától lett ilyen gondolom nem lehet állítani.
-
törölt tag
Üdv!
Munkahely hozzáadásánál miért írja ezt a fészbuk:
The employer you entered is not valid.
-
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Az ismerősnek jelölés gomb-ból van egy sima felül a borítóképen meg egy zöld valamivel lentebb. A kettő között mi lenne a különbség?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem is engedi átírni, ez a gond.
-
donjohnson
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
biztos foglalt, amire át akarod írni. próbálj másik nevet.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tudtommal nem.
-
Bjørgersson
félisten
Ezt a facebook.com/<username> azonosítót tényleg csak egyszer lehet átírni? Már kétszer sikerült átírnom, most akarom harmadjára, de már nem engedi. Nem is fogja már?

-
randras
veterán
Sziasztok,
nem tudom szokás-e itt ilyen kérdéseket feltenni, de nekem lenne egy.

Ha bejelölök valakit ismerősnek, de utána visszavonom, az értesítést ott marad vajon számára láthatóan?

-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát most eléggé félre tettem a bf-et, érdemes volt megvenni.

Most withcerezek, vagy nem játszok semmivel mert nem köt le. -
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Jó, majd akkor valamelyik este feljössz szépen TS-re és valami szerencsétlenkedünk.

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De az mindenhonnan elveszi a dolgokat nem?
-
Üdv. Nem találtam rá utalást, hogy valaki kérdezte volna. Szóval van rá mód, hogy tiltsam azt, hogy bármely oldal "kövessen"? Szokam FB-ozni, de szeretném, hogy ha más oldalon szörfölök, és mondjuk regisztrációra kerül sor, akkor ne húzza be a FB profilomat, sőt a Like gombok se legyenek más oldalon. Lehet ezt vmi kieggel(FF) tiltani, vagy a legjobb lenne router szinten?!

-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Már hogy van profilképem, csak aki nem ismerősöm nem nézheti meg, és ha úgy nézem meg a photos mappában, azt írja a profil képekre nincsenek megjeleníthető képek, azaz aki nem ismerős az csak a kis profilképet tudja megnézni az idővonalon. Na jobban nem tudom megfogalmazni.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Próbáltad az albumok közt kiválasztani a profilképeket és ott beállítani? Mármint hogyhogy nincs ott?

-
westcoastog
veterán
Hogyan tudom azt beállítani hogy aki nem ismerősöm, az megnézheti ugyan nagyban a profilképemet, de ne tudjon hozzászólni és likeolni?
Mert most ha megnézem úgy hogy view as, akkor csak a borítóképemet tudom kinagyítani de azt lehet likeolni meg hozzászólni, viszont a profilképet nagyítani sem lehet, és nem jelenig meg a photos-ban mint album. 20 perce túrom a beállításokat, most már érdekel.
-
Buster17
addikt
Hali!
Van valami app vagy valami ami kiírja, hogy ki nézte meg az adatlapomat vagy a képeimet?bAtt001
Köszi!
Sejtettem.
-
Úgy nézem megváltozott a chat kinézete:

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha kirakok a weboldalam lapjaira Comments-es közösségi modult, akkor hogy tudok infót szerezni róla, ha írtak hozzá?
Esetleg sehogy? Akkor "moderálni se lehet a hozzászólásokat?

-
bzoley
veterán
Ha megváltoztatom a felhasználónevet, elképzelhető, hogy a régi elérhető lesz valamikor?
Másik fióknál próbáltam beállítani a régit, de nem elérhetőnek jelzi. Azóta a régi fiókot deaktiváltam is. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ma megnéztem egy ismerős idővonalát és van egy csomó bejegyzés ami nálam nem jelent meg, az hogy lehet? Meg más ismerősnél is ez a helyzet.
Régen láttam amiket közzétettek. -
Bjørgersson
félisten
"best metal is posting about Amon Amarth." Az efféle bejegyzéseket meg lehet valahogy szüntetni?
-
Lejárta szerkesztési időm, ez lemaradt az előbb:
Elrejtés az idővonalról, ha valaki megjelöl egy képenSzóval, láthatod nem tűnik el, csak a te idővonaladról......
Most néztem meg, és eltüntettem az én idővonalamról ezt a képet, de aki kitette nála ott van, csak annyi, hogy nálam már nem jelenik meg. -
Címkézni mindig is lehetett, ebben igazad van, de aki kérdezett arra volt kíváncsi, hogy tudná a beállításokat átállítani, úgy, hogy csak azok lássák, akiknek ő engedi. Na ezt nem lehet más képénél megcsinálni, és sosem lehetett....én erre írtam, olvasd vissza....
(#7429) bzoley
Ez a lehetőség van, amit írtam....másról nem tudok.(#7436) Draken
Ezt írtam én is, hogy az idővonalról ellehet tüntetni, nem olvastad el?
De amúgy, így csak a saját idővonaladról tünteted el, az övén még ott lesz.... -
Draken
őstag
Bocs, átsiklottam felette. Végül megtaláltam amit akartam (részben). Rámentem a képre, és tiltottam az idővonalamon, így senkinek se jelenik meg csak nekem, a fényképek menüpont alatt található beállítás fülön (idővonalról elrejtett fényképek megtekintése.) Ezt kéne kibővíteni azzal, hogy közeli ismerősök lássák csak. Amit te mondtál, ha az ismerősöm állítja be, hogy csak a közös ismerősök részére teszi elérhetővé, az pont nem jó, mert az illető(k) pont közös ismerősünk/eink
Ha pedig a saját közeli ismerősök csoportjának engedélyezi a képet, akkor azok az ő közeli ismerősei és nem az enyémek -
Draken
őstag
Igazából annak örültem volna, ha be tudtam volna állítani, hogy pár képet csak a közeli ismerősök láthassanak. Az összes kép, amiről nem töröltem magam, azok kellenek, hogy vissza tudjam nézni őket, viszont vannak olyanok, amiket nem szívesen osztok meg egy két ismerőssel. Majd talán egyszer ilyen téren is változik valami. Köszönöm mindenkinek, üdv!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzsolesz
üzenetére
Látom már megoldódott, de azért leírom. Én 2010-ben regisztráltam a facebookra, és kb fél évig cseszegetett engem is ugyanezzel az üzenettel, hogy nem érvényes a .chello.hu -s email címem. Hiába erősítettem meg, pár nap múlva megint kiírta. Aztán egy jó hat hónap után abbahagyta, és azóta nem volt gond. Csak annyi különbséggel hogy nekem mindig megjöttek a visszaigazoló emailek.
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam még mindig nem jó.

(#7427) Draken
Nem tudom mit csinálhatott, mert korábban sem lehetett más képét átállítani.
Most is csak az idővonalról lehet eltüntetni. -
-
Draken
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Félreértettél. Azt szeretném, hogy miután rámentek az ismerősök az adatlapomra, ne tudják megnézni azokat a képeket, amiken más által meg vagyok jelölve. Ettől függetlenül persze látható a kép a másik félnél aki bejelölt, csak nálam nem (vagy maximum közeli ismerősökre leszűkítve).
-
Draken
őstag
Erre valaki?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Már előre félek...
Ha valami újdonság van, az valahogy nálam sosem akar jól működni. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam sem megy...
-
tzsolesz
nagyúr
Ezzel fogad 3 napja a face:
Please update your email address
Our systems have detected that tzsolesz@dunaweb.hu is not a valid email address. Facebook requires all users to maintain an active contact email. Please enter and confirm a new contact email below:Mondom ez érdekes, mert igen is működik. Na mindegy neki álltam új e-mail címeket megadni neki. Citromail, gmail, freemail. Egyikre sem küld visszaigazolós üzit, és folyamatosan kiteszi a lap tetejére ezt az értesítést.
Mi tévő legyek?
Volt már valaki így? -
enginev3.0
félisten
Másnak sem megy most az üzenetkezelés? :S
-
Ha nincs valaki regisztrálva, akkor annak szándékosan nem mutat sok mindent, és dobálja egyfolytában az ablakot, hogy jelentkezzen be, ezzel próbálják rávenni az embereket a regisztrálásra.
Ez ellen nem tudsz mit tenni, ez így van kitalálva.
Amúgy nyilvános az idővonalad, ahogy te is mondtad.(megnéztem)Ha kiemelsz valamit az kitölti a teret, de nem kerül előre, nem változik a dátum se, csak nagyobb lesz a többi posztnál.
-
bzoley
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
Igen, ezek nyilvánosra vannak állítva. Kívülállóra azt értettem, aki nincs regisztrálva, vagy bejelentkezve. A megtekintés mint... részben jónak tűnik. Kihelentkezve, pontisabban másik böngészőben nincs idővonal, csak pár infó, ami engem azonosítana.
Mivel nyilvános lenne, gondolom ide is írhatom: zoltan.buzasi.31 (ha jól emlékszem, bocs mobilról ennyi megy)Szóval yt ugyanazt a keretet teljesen kitölti, ha kiemelem? A keret pozíciója a többi megosztáshoz képest nem változik, pl. előre kerül?
Köszi! -
Üdv!
Ha beállítottad azt, hogy nyilvánosak legyenek a bejegyzéseid, akkor azt mindenki látja. Ezt az adatvédelmi beállításoknál tudod leellenőrizni. (Adatvédelmi beállítások-> Ki láthatja a dolgaimat->Szerkeszt-> Nyilvános)
De azt, amit megosztottál egyesével is megtudod nézni, és állítani. A megosztott poszt mellett van egy ikon, ha arra rámész ott tudod megnézni(és állítani), hogy nyilvános e az amit kitettél.
A képeid nyilvánosságát a képeknél tudod állítani, a kép mellett jobb oldalt.Ha szeretnéd "nagyban" látni a dolgokat, amiket megosztottál, akkor a posztjaid mellett jobb oldalon van egy csillag ikon, ez a kiemelésre szolgál, ha ezt megnyomod, akkor "nagyban" láthatod a megosztásod.
Szerk.:
Ha gondolod küld el üzenetben a facebook linked és megnézzük mit látod én, mint kívülálló. -
bzoley
veterán
Üdv!
Lenne két kérdésem. Új még nekem ez a FB, és vannak dolgok, amiket nem értek.
Be lehet állítani, hogy az oldal ugyanúgy legyen látható kívülállóknak, mint belsősöknek? Minden nyilvánosra van állítva(gondolom), kilépve mégsem látom a képeimet, semmit, csak pár infót.Megosztott yt videókat látok néha nagy méretben is, nálam eddig csak kis kép plusz infók formában jelent meg, amit kiraktam. Ebbe van beleszólásom?
Kössz, ha valaki tudja. -
repvez
addikt
PC-n böngészöben is megoldható az mint a mobil alkalmazásnál, hogy a chat-ben kijelölni kedvenceket akik mindig látszanak ?Mert tegnap még látszódott a chatben ma meg már csak keresöre lehet megtalálni az akivel a legtöbbet beszélek és igy nem látom mikor van online.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt, hogy a képeken amiken meg vagyok jelölve, csak közeli ismerősök vagy csak én láthassam?
-
pista1235
tag
sziasztok! olyan gondom lenne hogy nem tudok facebookon se üzenetet küldeni se fogadni de már vagy 3 napja. mikor küldeni akarok annyi ír ki hogy "there was a temporary error please try again later", ha meg el akarom olvasni akkor meg "could not load conversations" . az ismerőseimet bárkit kérdezek nekik jó. nem tudjátok mi lehet a baj? köszi előre is
-
HIJ
őstag
Üdv!
Segítsetek már egy kicsit pls! Most hoztam létre egy üzleti FB profilt, de miután rányomok a megerősítő linkre és a profilmonak kéne megjelennie csak egy fehér oldal jön be. Olyan mintha vmit nem tudna betölteni. A címsorban ez jelenik meg: https://www.facebook.com/advertising Próbáltam több gépről és több böngészőből is. Ilyen-olyan módon betudok lépni, ha pl a jelszónullázást választom, akkor belép, de ott is ha rányomok a FB főoldalra csak ez a fehér kép jelenik meg. Mi lehet a baja?

Ja és a saját profilommal simán belép és megjelenik minden...
-
akyyy
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
itt nincs sehol ez a quiz monster. aktivitásban mégis ott van
-
akyyy
senior tag
rámegye a tevékenység naplóra, ott szerepel bizonyos ★ Quiz Monster pedig ilyet soha nem is használtam, nincs is benne az alkalmzaásaim között, igy el távolitani se tudom onnan:S
néha meg látom az üzenőalon egy két ismerőst posztolni ilyen einstenn féle képet ettől az aklakmazástól. mi a mocskos zar ez?
-
foxtrott
csendes tag
valahogy sejtettem hogy az új külső is regionális kérdés hazánkban
7.-től lehetett feliratkozni a listára hogy előbb megkapjuk. 8.-án feliratkoztam mikor az ic-n olvastam róla a cikket.... azóta eltelt 2 hét... a listára a számláló szerint felkerült utánam 150ezer ember
és gyakori kérdéseken és más egyéb fórumokon gyűlnek az emberkék akik nem kérték és vissza akarják kapni a régit
imádom ezt a rendszert 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A név mellett volt balra.