Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

Lehet volt már erről szó. Én valahogy mostanában futottam bele... hátha másnak is hasznos lesz.
    Nem vagyok egy gyakori facebook felhasználó...kb hetente / 2 hetente lépek be kizárólag gépről és mindig inkognitó ablakban. Telefonon sincs fent sem facebook sem messenger.
    Aktiválásra került a Messengerben a végponti titkosítás a fiókomban is... nagyon nem foglalkoztam vele, de pont volt egy üzenetváltásom a napokban. Majd amikor beléptem következő alkalommal, meglepődve tapasztaltam, hogy nem csak a választ, de még a saját elküldött üzenetemet sem látom... Persze minden alkalommal új kulcsot generált a facebook így másikat kellett volna használni a megtekintéshez...és ezek a szerencsétlenek úgy tűnik, hogy eléggé rádrótozták a böngészőre illetve a mentett session adatokra a kulcsot...

Végül ennek megoldás az lett, hogy webes felületen belépve, a Messengert megnyitva, a bal felső sarokban a három pontra kell kattintani. Majd Személyes adatok védelme és biztonság -> Végpontok között titkosított chatek -> Üzenetek tárolása (itt már látszik, hogy kikapcsolt állapotban van vagy sem.) És akkor itt el lehet dönteni, hogy a 2 lehetőség közül melyiket akarjuk használni. Én a PIN kód létrehozást választottam.
    Annyi a lényeg, hogy ilyenkor a szerveren tárolja az üzeneteket és a pin kód megadásával szinkronizálja le az adott új/idegen eszközre amit még nem használtál...

Új hozzászólás Aktív témák