Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én két éve találkoztam először ezzel a csalási formával, egy ideig szórakoztam velük. Általában két nap után eltűnnek.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Kamu!
Átverés!
Bot-ok írnak ilyenkor! -
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Bár lehet mégis átverés lenne belőle, mert ezt írják vissza:
Szuper. Ha most nem vagy elfoglalt, azonnal megszervezem a szállítást és a fizetést! Megkaphatom az email címedet?
-
Atomantiii
addikt
Tudom nem facebook teljesen, de mégis hozzá tartozik. Olyan hogy lehet, hogy marketplacen feladok egy hirdetést, elvileg még senki nem olvasta de a feladást követően szinte azonnal már ketten írtak, hogy megvan-e még. Teljesen normális szöveggel írtak, tehát valószínűleg nem kamu, bár még lehet az. Vagy rosszul jelzi, hogy hányan olvasták a hirdetést?
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na, megérkeztek az üzenetek
-
Atish19
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Furán működik. Édesapám új telefonján bejelentkezés után 5 óra múlva csak úgy megjelentek. Én tegnap váltottam telefont és egyből ott volt minden... Hektikus az egész. Létrehozat veled a meta egy pin kódot amit aztán nem kér belépéskor és sehol nem tudod beadni neki... Szerintem nem fogsz konkrét választ kapni, mert nem tudja senki hogyan működik. Én sem kaptam nemrégiben ugyan erre a kérdésre. Én is csak annyit tudok javasolni várj kicsit.
-
enginev3.0
félisten
Beléptem új Android telefonon
Most hogy kapom vissza a titkosított üzeneteket?
-
atomka78
aktív tag
Sziasztok. Lehetséges Facebookon nevet átírni? Amit én találtam az a beállítás már nincs meg. Ezért kérnék segítséget. Köszönöm
-
Alusky
senior tag
Reggel belépve közli, hogy törölték egy másfél évvel ezelőtti posztomat, mert az irányelveket sért. A kiberbiztonsági irányelvet, mert a saját blogomat linkeltem a posztomban és szerinte ez az adott oldal vagy felhasználó személyes adatainak kiírása volt.
Hát bazdmeg, ha kalács lenne a Facebook, megenném.
Kiberbiztonságról pofázik a legergyább oldal a világon, rezegnek a vékonybeleim a mikrokacajoktól. -
Mauro812
tag
https://www.imagebam.com/view/MEWHTQI
Még is mennyit számot adjak ha 6 szám jegyek kér az FB?
Máskor ez van: Mindig ezt írja ki "kihívás szükséges a védett művelet feldolgozás ához" Mobilon vagy nem kapok kódok vagy, ha kapok akkor nem fogadja el.
-
Teljesen igazad van, de sajnos sok embernek internet = Facebook!
Semmi mást nem ismer, nem olvas más oldalakat, mindent elhisz, amit ott lát!
Van olyan ismerősöm, aki felhivott hogy nincs internet, pedig csak a Facebook állt le egy délutánra !!!
És az ilyen embernek nem lehet elmagyarázni, hogy...
És részben az ilyen embernek miatt vagyunk lassan az EU legszegényebb országa... -
válasz
szotyika77
üzenetére
Semmit nem lehet csinálni!
Amíg nincs pl egy EU-s törvény, hogy kötelező ügyfélszolgálatot tartani, vagy hogy segítsenek visszaállítani a feltört fiókokat, addig semmit nem lehet!
A facenek a fizetős üzleti fiókokból van pénze, a kisemberekkel nem foglalkozik! -
ledgeri
nagyúr
válasz
szotyika77
üzenetére
...még jó hogy nem születés előtti képekkel rendelkezik anyóspajtás...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
szotyika77
üzenetére
Ezek tudatában használjátok a továbbiakban.
Ma már pont arra nem használható biztonságosan az oldal, amire készült. -
szotyika77
aktív tag
Ezaz, hogy mi szülőként nem töltünk fel semmit sem, anyóspajtás is szerencsére olyan képet töltött fel ami születés után készült, és ma már egyáltalán nem úgy néz ki a gyerkőc. De azért na, az durva hogy feltörik a fiókodat és kb semmit nem tudsz tenni, hogy visszaszerezd.
-
válasz
szotyika77
üzenetére
Azon kívül, amit a facebook kér, semmit. Tanulópénznek jó lesz, nem töltögetünk fel képeket a facebookra, mert egy átjáróház lett a hekkerek számára és nincsenek biztonságban a felhasználók dolgai.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Anyósom facebook profiljával kapcsolatban lenne szükségem segítségre!
Volt egy facebook profilja, amit 2023. 05 hó környékén feltörtek, és kizárták belőle. Kétlépcsős hitelesítés nem volt, az email címét módosították, és nem tud visszalépni sehogy sem.
A profil ma is él, néha messengeren aktív is, viszont észrevettük, hogy a feltöltött képek fentmaradtak, minden olyan mint amikor anyósom használta. Annyi a csavar, hogy a képek között a kislányomról is vannak fent képek, és nem szeretnénk, hogyha egy idegen használná őket.
Próbáljuk jelenteni a profilt a facebooknak, viszont folyton falakba ütközünk, szerinte a profillal semmilyen probléma nincsen. Pedig belinkeltük anyósom új profilját is, és mégis azt mondják, hogy szabályosan használja a fiókot.Jelentettük külön a képeket is, ott viszont kérik hogy igazoljuk, hogy a mi gyerekünk van a képen, és a következőket kérik:
-Személy igazolvány másolatok egy szülőtől,
-Személy igazolvány másolat a gyerkőctől,
-születési anyakönyvi kivonat.Na mármost nem biztos, hogy ezeknek a másolatát megadnám egy ilyen oldal üzemeltetőjének, és amúgy senkinek sem.

Szóval a kérdésem, hogy kb mit lehet szerintetek tovább tenni?
-
válasz
Bondix
üzenetére
Korábban olvastam cikket, hogy Chrome böngészőben tárolt jelszavakat elég könnyű volt ellopni, azt nem tudom azóta javítva lett-e ez!
Ha azonos jelszót használ több oldalon az is lehet probléma!
Illetve ahogy írták a tokeneket is el lehet lopni.
Aki nem tech guru, az egy felugró reklámon keresztül telepít egy kém programot és máris kész a baj!
Sőt, akár egy Windowsra letöltött crackelt játék/program is elég lehet már! -
Bondix
aktív tag
Megint egy ismerősöm azzal jött h feltortek a Facebook fiókját?
Kérdezem kétfaktoros azonosítás van? Igen telefonra jön kód sms
Akkor e-mail-on keresztül azt törték fel és oda kértek elfelejtettem a jelszavam vagy valami ilyesmi. De nem lehet mert ott is ketfaktoros azonosítás be van állítva ugyan úgy telefonra.
És sehol nem lépet be azt mondja ahol mentette a jelszót vagy esetleg bejelentkezve maradt.Akkor most ilyenkor ez, hogy lehet ha sehol nincs bent és a lényeg nem az első ismerősöm már aki igy járt, és a telefon van neki mint kétfaktoros védelem akkor azt, hogy kerülik ki?
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Pár hete szinte már naponta kapok olyan képernyőt belépéskor, hogy gyanús tevékenység miatt zárolták a fiókomat. Az otthoni és munkahelyi pécén vagyok bejelentkezve (Chrome és Edge böngésző), a telefonon (Samsung internet) és a Messengerben, máshol nem.
Miután igazoltam magam, végig tudom nézni az elmúlt napok aktivitását, de semmi olyat nem látok, amit ne én csináltam volna. Próbáltam már jelszót és belépési email címet változtatni, ugyanúgy jártam, csak idő kérdése. A fiók biztonsági beállításokban megadtam kétfaktoros biztonsági alkalmazást is, de egyszer sem kérte azt a kódot belépésnél, vagy WhatsAppon jön vagy smsben, nem is értem akkor miért van beállítva alapértelmezetten az alkalmazás.
Van valakinek ötlete ez miért lehet? Megpróbálhatok még egyszer felhasználó/jelszót változtatni, de nem hiszem hogy használ. Itthon adguard home-ot használok, ha az számít.
-
Tails111
aktív tag
Abban hogy hackerek próbálkoztak abban igazad van. Fiókodon eljátszotta az elfelejtett jelszó lehetőséget. A rendszer pedig küldött egy helyreállító kódot.
A +36 20 900 0760 bérelhető telefonszám rengeteg fiók (Blink, TikTok, eMag, vinted.hu,, zoho Mail, GMXMail, MS fiók, Google, Avira Security , PayPal, Facebook stb) ezen küld belépési vagy jelszóhelyreállítási SMS kódot.
Viszont rengeteg spam üzenet is érkezik erről a számról. Adathalász kísérletek.
Utóbbi időben Multik által használt ismert biztonságos telefonszámokat próbálnak bevonni spoofing módszerrel.Hónapokkal ezelőtt letiltottam mert rövid időn belül több spam üzenet érkezett majd pár hétre rá szerettem volna az eMag fiókba belépni de nem jött meg a kód. Napokkal később rájöttem hogy azért mert spam ként tiltottam a számot.
Sokan ha erről a számról spontán SMS kódot kapnak telefonos csalásra gondolnak.
Mit kezdenél a kóddal amit küldtek hová írnád be ha nem is kérted. Ennek semmi értelme.A kódot az a fiók küldte amin éppen a hacker próbál belépni vagy jelszó visszaállítást kezdeményezni. Mivel a SMS kód be van kapcsolva a kód a telefonodra jön.
Amennyiben a kód jelszóvisszaállítás címen jön akkor csak az emailcímedet tudja és új jelszót próbál beállítani de a SMS hitelesítési kódhoz nem fér hozzá hisz te kapod.
Viszont ha belépési kódot kapsz akkor az emailcím mellett a jelszavad is ismert előtte csak a SMS kód hiányzik a belépéshez. Ez esetben is megvéd a kétfaktoros hitelesítés de ilyenkor illik jelszót cserélni. És miért próbálkozik ha úgy sem fér hozzá az SMS kód hiányában? Mert még mindig rengeteg fiókban nincs aktiválva. -
Legyetek óvatosak, érdemes jelezni a naivabb ismerősöknek, rokonoknak: Most például a +36 20 900 0760 - as telefonszámról érkezett üzenet, hogy 133305: ez az új Facebook-jelszó beállításához használható kódod.
Nyilván csalók, hekkerek próbálkoznak.
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy adott csoport nyitott és oda olyat szeretnék írni amit nem szeretnék, hogy az ismerőseim làssanak az megoldható e valahol a beàllítàsokban?
Pl. van olyan csoport ami privàt és ott a csoport leírásàban látom is, hogy a bejegyzéseidet csak a csoport tagok láthatjàk. És eddig ez jó is volt mert nem tette ki az üzenő falamra, hogy én milyen bejegyzéseket írtam. De ennél a nyitott csoportnàl meg gondolom làtszódna az ismerőseimek is a bejegyzésem.
Van esetleg valamilyen beàllítàs? Előre is köszi.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
Gépformat után szeretnék PC-n bejelentkezni. Az alábbi ablakot kapom az adataim megadása után:
A mobilomon be vagyok jelentkezve appon keresztül, jön az értesítés, hogy ismeretlen eszközről akarok bejelentkezni, de ha rámegyek, akkor a mobilomon is a fenti képet kapom, mintha azon sem lennék bejelentkezve.Most akkor mi van?
-
Bondix
aktív tag
Messengerben a Beállítások / Személyes adatok védelme....
Ott van egy ilyen lehetőség, hogy olvasási visszaigazolások megjelenitése.
Ezt ha kikapcsololom akkor nem látják ha elolvastam az okes, de én látni fogom ha ők elolvasták amit én írok vagy ez oda vissza nem lesz ha én kinyomom?
-
donnie.d
aktív tag
Már rengeteg oldalt átolvastam, s több videót is megnézni, de valahogy sehogy nem találtam választ a kérdésemre.
Ugyebár nemrégiben megjelent a messengerben ez a
"Végpontok között titkosítva. Az üzenetek és a hívások végpontok közötti titkosítással védettek."
Különösebben nem foglalkoztam vele egészen addig, míg különböző beszélgetésekből nem tűntek el előzmények. Olyasmit sikerült kihámoznom, hogy valami biztonsági retek, amely különböző időközönként törli az előzményeket. Ami nem teljesen fedi a valóságot, mert több beszélgetésnél a laptopon megnyitva böngészőben meg látom a korábbi beszélgetést, amit messenger applikációban nem. Úgy, hogy a telefonon és a laptopon is volt böngésző/applikáció újra telepítés, gyorsítótár törlés.Valahogy még együtt tudok vele élni lévén sokakkal beszélek, de valahogy még tudom kivel mit beszéltem. Az már kicsit kínos, amikor jelzem a másiknak küldjön át képet vagy videót, amit korábban küldött esetleg nem rémlik egy látott kép vagy videó kapcsán ki küldte. Mondjuk nem örülnék készülékcsere esetén, ha mondjuk minden eltűnne.
Tegnapi napon azonban anyám telefonján kénytelen voltam újra telepíteni a messengert teljes tisztogatás után, mert akadt és akkor is jelzett, amikor némítva volt. Nem kell mondanom, hogy mekkora cirkusz lett belőle, amikor meglátta, hogy egyes beszélgetései teljesen eltűntek amit fél éven belül kezdeményezett, s csak a fenti szöveg van a chat ablakban. Akivel pedig már régóta beszélt annál mindegyiknél az utolsó üzenet februári. A kiakadását megértem, mert nagyon sok dolgot intéztem el neki, amiről képet küldtem neki (például számlabefizetés, orvosi lelet átvétel, hivatalos ügy) és meg is mutattam, hogy hogyan tudja visszakeresni amit küldtem neki képként vagy írott formában.Bevallom nekem is felnyomta a vérnyomásom főleg úgy, hogy környezetemben több embernek én szoktam beállítani/újra telepíteni a messengert, ha "rakoncátlankodik".
Néztem a böngészőt (Chrome) ott több beszélgetés látszódik, s van olyan beszélgetés, amely egészen a kezdetekig (akár évekre) visszamenőleg minden előzmény megvan, míg az applikációban fél évre visszamenőleg vagy semmi nem jelenik meg vagy bizonyos üzenetek nem látszódnak. Másik böngészőben (Edge) megnyitva a messengert meg minden beszélgetés a fenti szöveget olvasva előzmény nélkül jelenik meg. Arról nem is beszélve, ha laptopon böngészőből írok többször észrevettem, hogy az alkalmazásban az adott beszélgetés nem jelenik meg.Nagy segítség lenne, ha valaki felvilágosítana, hogy hogyan tudnám beállítani, hogy minden beszélgetés előzménye visszatérjen, s ezt az "újítást" mindenhol kikapcsolhassam, ha lehet.
-
szabacsik
őstag
Hali. Tapasztal valaki olyat, hogy az androidos app-ban ha megnyitom a profilképét bárkinek akkor totál belenagyítva nyílik meg. Vissza kell kicsinyítsem, hogy lássam / tovább tudjak lapozni.
Törlés, újratelepítés volt már -
válasz
dellfanboy
üzenetére
A Face-nek NEM érdeke, hogy törölje a kamu/feltört profilokat, mert minél több regisztrált felhasználójuk van, annál több pénzt tudnak elkérni a hirdetésekért!
Amíg az EU vagy Usa törvényileg nem kötelezi őket, addig így is fog maradni!
Szerintem így működik ez. -
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen, ez ilyen. Én is jelentem minden esetben ezeket a profilokat, amikről látszik, hogy 100% kamu és/vagy lopott, feltört fiók, de mindig az a válasz, hogy FB szerint minden rendben van vele.
-
ToBeY
nagyúr
Helo
Hogyan lehet beállítani,hogy amit telefonon küldök üzenetet pc is lássam?
(gondolom azend to end description miatt nem olvasható vagy nem tudom..) -
zsiga68
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A 700 forintos iphone hirdetéseket meg mást is jelentettem egy ídőben. Semmit nem töröltek...
-
zsiga68
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tiltsd le és kész. A Facebookra lassan nem lehet számítani..
-
dellfanboy
őstag
*Marketplace*
hirdetgetek mostanában 1-2 terméket fb marketplace-n. jönnek a csalók adjam meg emailcímem bank számlámat már küldik is a lovét.
jelentem a beszélgetést fb-n erre 5 mp jön a válasz fb-től, hogy megvizsgálták a profilt de a felhasználó nem sérti a fb marketplace alapelveit. ez másnál is így van? mert tavaly amikor ilyen üzenetek jöttek simán korlátozták a fiókot, de mostmár nem... -
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek, ha létezik egy zárt csoport, ahová csak adminisztrátori jóváhagyással lehet bekerülni, elképzelhető az a helyzet, hogy egy kívülálló (nem a csoport tagja), valamilyen formában, akár „hekkeléssel” olvasni tudja a zárt csoporton belül írottakat?
Vagy ha a zárt csoportból információ szivárog ki, az csak a felvételt nyert belső tagtól lehetséges?Sajnos a kérdésem nem elméleti, egyik ismerősömet érintő bírósági tárgyalás kerekedett egy zárt csoport bejegyzéseiből és jó lenne tudni, ki készítette a feljelentés alapjául szolgáló képernyőképeket.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ez mire jó?
+ azt sem értem, ha matricát teszek be, a következő szöveg betétele után eltűnik?
ezeket a hibákat hogyan lehetne megszűntetni?
-
sunny1
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék.
Ha engem hív valaki messengeren,csak a csengőhangot hallom és nem látom a hívást, tehát nem tudom felvenni.
Milyen beállítást kell piszkálni ehhez?
Előre is köszönöm a segítséget. -
hubber19
tag
Üdv, tudtok esetleg magyar vagy angol élő FB supportot akivel lehet egyeztetni, nem csak üzenetet küldeni?
Saját csoportban nem mennek ki a saját posztok, azokat törli a FB vasárnap óta, miközben semmi hibát, korlátozást nem jelez a csoport státusza
Érthetetlen.
Valakivel sürgősen beszélnünk kellene, az elküldött üzeneteket nem tudom mennyire kezelik, nézik... ?
-
sunset
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy nem tudok pc-ről belépni a facebook-ra.
Mobilról simán.
Ha beirom a pc-s bejelentkezésnél az általam vélt jelszavam-nem fogadja el.
Ekkor ráklikkelek hogy elfelejtettem a jelszavam.
Majd 6 számjegyű kódot kérek e-mail címre vagy sms-re -kirja hogy a kódot elküldte-írjam be.
Na most nem kapok semmilyen kódot se e-mailban-se sms-ben.
Az e-mail címem jó-a regisztrált telefonszám jó.
Ilyenkor mit lehet csinálni?Előre is köszönöm!
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Nagy nehezen összejött: ezen Reddit poszt alapján kikapcsoltam a Hitelesítő alkalmazást, így csak "SMS vagy WhatsApp" maradt, de ekkor is kérte a kódot. FB és Messenger force close, majd újraindít, és Messenger már be volt lépve.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kellene, mert őrület a mobilos appok beléptetése... Mindig is böngészőből használtam, most meg kellene a Facebook és Messenger app Androidra. Facebook belépés nagy nehezen sikerült, Whatsapp-ra volt csak hajlandó kódot küldeni, amit sose használtam, sebaj, feltettem, megkaptam, beléptem. Nyitnám meg a Messenger-t, kér felhnév/jelszó párost, majd belépés után "Bejelentkezési kód szükséges", 6 karakter, nem tudom ezt honnan szopjam ki. Ekkor a Facebook app kidobja hogy kétfaktoros hitelesítés kötelező, hiába nyomok Igen-t, és jön fel toast message-ben hogy Login approved, a Messenger nem lép tovább
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Képek, videók, vagy akár egyéb gyorsítótárazott/letöltött fájlok.
-
-
kidnou
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az "összes adat törlése" apalvetően ugyanaz mintha frissen telepitenéd, csak a telepitést uszod meg. Újra belépve ugyanugy meglesz minden beszélgetés, az nem a telefonon hanem a meta szerverén van
-
Üdv!
Egyik ismerősöm telefonján a Messenger 20giga helyet foglal.
Miért?
A gyorsítótár törlése nem csökkentette a méretet.
Az "összes adat törlése" az mit csinál?
Nem fognak eltűnni a beszélgetései?
Kipróbálhatjuk?
-
wetsom
tag
Telekomos interneten keresztül ilyen minőségben tölti be a képeket az fb, valami tipp? Más böngészőt is kipróbáltam itthon ugyan ez mindegyiken, munkahelyen semmi probléma nincsen.
-
lord_m
senior tag
Kényszerített leállítás sem segített, mert ma is előfordult nála, hogy egy csevegésben három egymás alatti képből egy jelent csak meg, a középső, másik kettő "nem sikerült betölteni bla bla"
Pedig ugyan az a személy, ugyanazzal a telelefonnal készítette az ugyan olyan felbontású képeket...
Egyszerűen nem értem, de roppant idegesítő!
Messenger nem menti sehova esetleg a képeket, hátha fileból megnézhetőek?
-
Atish19
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Édesapámat új telefonra költöztettem. Messengerben a chat előzmények nem elérhetőek. A Pin kódot tudom, de a Messenger egyszerűen nem kéri én meg nem találom hol adhatnám meg neki. Valakinek valami tipp erre?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Jól gondolom, hogy ha egy csoport adminja azt kikapcsolja az adott csoportban, akkor nem fogok semmiképpen sem kapni e-mail-es értesítést pl. az új posztokról?
Van egy csoport, amiben próbálnám bekapcsolni magamnak, de az e-mail-es értesítési lehetőséget sehol sem találom...
-
ledgeri
nagyúr
Na cool, az emailcím nélküli, csak totp-vel, vagy HWkulccsal 2fa-zott FB fiókom, ha a 2fa módosítási menüre megyek, whatsapp üzit akar küldeni, sőt teszi is.
Passzív kizáródásom így akkor elkezdődött... még szerencsém hogy azért még belépve maradtam. -
lord_m
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Én nem használok messengert, de majd kipróbáljuk valakivel. Bár szerintem mivel nem kapta meg, így nem is lehet továbbítani. Azóta egyenként is elküldték neki a nagyfelbontású képeket, de úgy sem jelent meg.
Alkalmazás a legfrissebb, cache törölve lett benne, teló újraindítás megvolt.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Édesanyámnak az utóbbi néhány napban nem jelennek meg a messengerben kapott képek. Leginkább azok, melyeket csoportosan jelenít meg az alkalmazás, tehát mondjuk 4db van egy csoportban és egyben mutatja a messenger, egyszer lehet likeolni is ilyenkor a 4 vagy több képet.
Most egy nagy szürkeség jelenik meg csak, mellette a megosztás ikon,ha tovább szeretné küldeni.
"Nem sikerült betölteni a nagyfelbontású képet"
Egyenként ugyan azok a képek megérkeznek...
Ez mitől lehet, mert eddig működött rendesen?
Köszi, ha tudtok segíteni!
-
Skilly
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez a link már nem úgy működik, gondolom sokan jelentették őket és variáltak rajta.
Ezt a simplelogint megnézem, hogy kell beállítani, miként működik. Köszönöm!

Akkor ha jól gondolom, hogy megadtam a kért adatokat, nem valószínű, hogy bármit is érnek vele. Mivel nekik a fizetés lett volna a lényeg, hogy a kártyaadatok meglegyenek. Nyilván a telefonra és az email címre jobban figyelek. Utóbbi nem az elsődleges.
Szóval, így picit nyugodtabb vagyok. Köszönöm
Amúgy nem is értem, hogy miért kattintottam rá és kezdtem bele... sose csináltam ilyet.

Megvan a link helye is, kamuprofil notebook.hu.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Skilly
üzenetére
Egyébként biztos jó az a link amit ide másoltál? Csak mert ez teljesen valósnak tűnik: az első oldal egy blog, 2 linkkel:
-az első az amazonra visz, indonéz lokalizáció, de a rendes amazon.
-A második meg egy olyan oldal, ami olyan, mint az alibaba, vagy esetleg az ebay, vagy amazon, millió termékkel.(az FB id-s rész lehagyandó... az a facebook követős része)
-
Higth
csendes tag
Hát ez kezd egyre érdekesebb lenni... Létrehoztam egy új profilt, adtam neki jogkörökét az oldalamon egyből lefüggesztette a face az új profilt, amivel semmit nem csináltam még lényegében... akkor az ellenvetést egyből elfogadták. Utána elvettem a régi profiltól a jogköröket, erre megint felfüggesztette a face a zsír új profilt és újra ellenvetés, most várhatom míg ellenőrzik. Komolyan vicc az egész, így most nincs hozzáférésem az oldalamhoz... Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Érthetetlen.

krizmo_