Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Nem vagyok nagy facebook user, de azért áttszoktam lapozni. Napok óta, 1 hír jelenik meg a kezdőlapom, néha mindig ugyan az. Utána pedig a képen látható. Ha bele megyek 1-1 csoportba, szintén ilyen "semmi" jelenik meg.
Friss böngészőbe, használt böngészőbe, megszokott böngészőbe, új böngészőbe.
MIt érdemes kipróbálni? -
Weaver
senior tag
olyen kérdésem lenne, hogy a "rövid áttekintés" ablakban hogy tudok szöveget megjelentetni. abban az ablakban, ahogy a város / szül hely / iskolák stb is van. ha a bemutatkozást próbálom az túl sok karaktert kér, és nem engedi elmenteni ha nincs meg a karakterszám.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn #36644 üzenetére
Nekem is van különbség a barátlistás kontaktok száma, és a profilon látott barátok száma közt.
A másik kérdésedre, meg lehet, hogy korábban volt még "csak én" beállítás a profil láthatóság lehetőségeinél az "ismerősök / Ismerősők ismerősei / mindenki" mellett, ami kihathatott a keresésre dobott találatokra is... Én is emlékszem ilyesmire halványan, bár lehet hogy a steam-ével keverem.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Bl.Gyo. #36643 üzenetére
De pl a barátlistában látnak?
Mert, ha te értesz ilyenekhez, akkor megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy van egy tag, akinek fent a neve mellett azt írja, hogy 25 ismerős, de lent az ismerősöknél csak az, hogy 20, de ha egyesével összeszámolod, akkor igazából csak 19-et mutat lent is... És ez nem tiltás miatt van, mert minden profilról ezt mutatja. -
Bl.Gyo.
őstag
2010
Régebben ki lehetett kapcsolni, van is ismerősöm aki ki kapcsolta nem is lehet megtalálni, és ő is régi reges. És én is emlékszem volt ilyen opció régen, de most nincs sehol. És nem találnak meg a nevem alapján most, ezt akarnám vissza kapcsolni vagy valamit csinálni.
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Hol tudom beállítani hogy a nevemre keresve ki dobja a profilom bárkinek? Senki nem talál meg így, és nem találom ezt a beállítást. Olyan van hogy ki küldhet nekem barát kérést... de a kettő nem ugyanaz.
Sehol nem találom ezt hogy kereshetővé tegyem magam -
AssAssynn
addikt
Az Edge nem tölti be nekem a Facebook nyitólapját, és semmilyen más böngésző inkognító ablaka sem. "Elnézést, hiba történt!" Ennyi fogad. Letiltották az inkognítós hozzáférést? És az Edge miért nem jó nekik?
-
user26
senior tag
válasz
razorka777 #36634 üzenetére
Szia! Kerestem tegnap este ott, de nem találtam meg, megpróbálom újra, de elbizonytalanított a korábbi verziók telepítése is.. Lehet mégis tévedek, és ez a hang nem is a messengeré volt valaha ? Pedig úgy emlékeztem, hogy volt külön neki is több értesítési hangja, appon belüli beállítások részben.
-
user26
senior tag
Na végre jó az oldal...
Facebook Messengernek voltak saját értesítési hangjai valaha is ? Nem Messenger csengőhangra gondolok, hanem értesítési hangokra. Több verziót letöltöttem korábbról, de mindegyikbe csak a "dip" alap klasszikus 1db alklamazás hang van, és opcióként ha választok, akkor az android értesítési hangokból keres... :/
Keresek egy olyan értesítési hangot, ami "dupla koppintás" úgy emlékszem így volt írva a neve, vagy "dupla koppanás".
Valaki tudna segíteni ? -
AssAssynn
addikt
válasz
Viktor0610 #36612 üzenetére
Ugyanaz a 20km-es sugár van betéve. Pozíciót váltottam a térképen, de ettől még működnie kellett volna. Most visszamentem az eredeti városra és ugyanez.
-
-
AssAssynn
addikt
Marketplace kereső hogy működik nálatok?
Én rákeresek valamire, de kiírja, hogy nincs találat. Utána pedig a sima böngészésben látok egy terméket, aminek pont az a neve, amire én rákerestem. Sok mindenre egyáltalán nincs találat így. Régebben jól működött. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Hogyan tudnám megszüntetni belépésnél a Chapta rendszert?
Le lehet ezt valahol tiltani? -
flash-
veterán
üdv
egy konkrét emberrel zajlott összes messenger beszélgetésemet hogy tudom lementeni valami szöveges formátumba? (pdf is jó)
-
válasz
Viktor0610 #36595 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FrezeR #36599 üzenetére
Az alap ablak 30 másodperc, +/- míg beírod, +/- amit egyedileg ők elfogadnak.
Van ahol az előtte utána lévőt még elfogadja a randszer, mert az órák lehet, hogy csúsznak- az alap gondolat..
Szóval lehet, hogy ha 1 másodpercen belül is vagy már,de az ablakon kívül, akkor már "baj van", de lehet, hogy az órád úgy siet, hogy épp elkapod a végét a kiírt 30 másodperces kódnak, sietve beírod, épp mikor okézod az már váltott is telón, de akkor indul el az "előtte utána 30 másodperc" előtte 30 másodpercének az eleje a szervernél (több mint másfél perc az igazihoz).Igazából csak arra kell emlékezni, hogy ha a totp nem működik, az óra legyen az első gondolatod. Valami "internet/atomóra pontossal" (nem a fali óra, hacsak nem rádiójel vevős), esetleg tv-s teletext, ha más nincs közelebb), vagy pl a "time.is" -zel összenézni, hogy mi hogy is van merre.
Általában a mobil-hálózatos "automata idő és időzóna" beállítás elégséges, de mint írtam, a gépem be van állítva, mégis 3-4 havonta PC-vel is belefutok [ráállítom a telót, mert az csúszik, aztán kiderül, hogy az is csúszott...]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest