Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bl.Gyo.

őstag

Sziasztok.
    Véglegesen felfüggesztették a fiókom, és nem tettem semmit, olvasgatok, kommenteket, lájkolás. 2010 óta van ez a fiókom és soha nem tettem semmit.
    Viszont 2 napja volt egy politikai jellegű hozzászólásom valahova (soha nem szoktam kommentelni, most 1x igen), semmi extra nem volt de úgy tűnik sokaknak nem tetszett és tömegesen elkezdték jelentgetni a profilom, annyira jó indulatúak az emberek, ezért jöhetett egy felfüggesztés üzenet, és fellebbezhetek. Kértem is majd 1 percre rá jött hogy sikertelen, végleg fel lett függesztve. Mi?
    Nem tudtam miért kaptam ezt, de gyanítom hogy azért az 1 hozzászólásért ami semmi extra nem volt, de sokakat érzékenyen érinthetett, és tömegesen jelentették a profilom. Ezt kaptam a facetől:
    "A Facebook-fiókod fel van függesztve. Ennek az oka az, hogy a fiókod vagy annak tevékenysége nem felel meg a gyermekek szexuális jellegű kezelésére vonatkozó közösségi alapelveinknek."
    Semmi ilyesmit nem tettem soha. Fura egybeesés hogy 2 napja volt ez a kommentem, és rá meg szüntették a fiókom evvel az okkal. Gyanítom hogy ha evvel az okkal sokan jelentenek egy profilt, ott semmit nem fog nézni a Facebook hogy igaz vagy nem, azonnak megszűnteti, erre érzékenyen harapnak mindenhol, zéró tolerancia, és ezt a kedves emberkék jól tudták. Tényleg ennyire buta és rosszindulatú társadalomban élünk???
    Mit tudok tenni? Fellebbezés meg volt, el lett utasítva, és annyi az egész 16 éves fiókomnak, a semmiért.
    Egyébként a Facebook nincs felkészülve erre a bosszú hadjáratos jelentgetésre és kiszűrni ezeket? Úgy tűnik nincs, pedig létező jelenség...

• csabyka666

veterán

Rányomtam az ismételt ellenőrzésre, ez után hamarosan jött egy rendszerüzenet, hogy visszaállították a hozzáférést. Érdekes, hogy asztali gépen ugyanúgy nem működik, de telefonon igen. Na ezt aki érti...

Új hozzászólás Aktív témák