Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tordaitibi #36407 üzenetére
Csak OS szinten grapheneOS képességeit ismerve, nem tudsz több fullos felhasználói profilt létrehozni telón, ha teló?
Egyébként én meg már használtam a bluestacks-et -mert akkor még nem volt androidos telóm- revolut regisztrációhoz, szóval ne zárd ki mint alternatíva.... Ha azok a felhasználók nem igazán panaszkodnak feltört google fiókok, és játékfiókok miatt (azért keress rá), akkor facebook probléma megoldási opciónak is elmehet. (ha minden más működik, akkor meg máshol resetelgeted a belépési dolgokat, és kb annyi történt, hogy "barát telóján" beléptél... és semmi komolyabb.
Google fiókhoz meg nem csak az a féle 2fa van, ha zavar.
-
válasz
qltsar #36406 üzenetére
Nem.
Virtualgépbe szerinted meg lehetne vele csinálni?
Vagy eszembe jutott még valami.
az asszony telefonja, az egy teljes googlés Redmi 8, és ehhez hozzá van kötve a google fiókom, a hülye 2FA miatt mert enélkül néha kitilt a böngészőkből is, ez az utolsó mentsvár amikor le kell okézni egy olyan böngészős belépést a gmailomba amit előtte, utána is engedett fél évig.
Agyrém, komolyan mondom én már sokkos állapotba kerülök amikor feldobálja böngészőbe hogy "Igazolja hogy Ön ül a gép előtt"
Ha az asszony telójára felteszem a Messengert, bekativálom ezt a végpontok közötti izét, majd legyalulom a fenébe az appot, ez járható út?
Vagy meg van ez überbonyolítva? és ha törlöm az appot, előtte ki kell jelentkezni a Mess. fiókból, és akkor elvész az egész, megint ott vagyok ahol a part szakad? -
qltsar
veterán
válasz
tordaitibi #36405 üzenetére
Bluestacks-et probaltad esetleg?
-
válasz
gyulaszu #36404 üzenetére
Nem megy fel,próbáltam, a Google services és a Google szolgáltatások hiánya miatt.
Meg ezt a f@st én fel nem tenném mégha normális telefonom lenne akkor sem. Látom az ismerőseimnél hogy ellepi és uralja a telefont.
Vagyis akkor ha valakinek nincs okostelója, az felejtse el a fél internetet.Nekifeküdtem, kb. 1 órát rászántam az életemből és mindig ugyanoda visz, nyissm meg a Messengert a telefonomon.
Még a Google is használható okostelefon nélkül, ezt meg nem lehet megcsinálni pc böngészőből.Hidd el már rég megszabadultam volna az egész Facebooktól, 10 ismerősöm van, a hírfolyamomat 2 éve nem láttam, csak 3 magas színvonalú zárt szakmai csoport miatt tartom mert tényleg profik vannak a csoportokba, sokat segítünk egymásnak.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tordaitibi #36403 üzenetére
De hiszen neked is van okostelefonod
...csak bizonyos elveid miatt nem a szokványos módon használod...Egyébként arra nem lehetne feltenni alternatív forrásból a Messengert?
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
tordaitibi #36401 üzenetére
Ezt most találtam neked. hátha...
A végpontok között titkosított chatek visszaállítása PIN-kóddal a Messengerben
Itt azt írja, hogy a messenger.com weboldalon is be lehet állítani a kódot.
Kipróbáltam, elvileg ott tényleg írja. Nekem így érhető el.
Nyisd meg a messenger.com webhelyet.
Kattints balra lent a profilképedre - Személyes adatok védelme és biztonság - Végpontok között titkosított chatek - Üzenetek tárolása.
Ezt kellene bekapcsolnod, majd PIN kódot beállítani. (mivel nekem már van, csak cserélni tudnám) -
válasz
Krystal_s #36400 üzenetére
Lehetetlen.
Nem tudom megcsinálni mert nincs okostelefonom.
Illetve van de rootolt custom romos, és nincs rajta semmi google, se play áruház, se play services, teljesen google mentes.
Ezek nélkül meg lehetetlen telepíteni a Facebookot és a Messengert.
Csak telefonálni és még kb. 10 olyan app futtatására használom a telefont amik még elmennek a google szolgáltatások nélkül.
Viber, navigáció zene rádió böngésző email hangoskönyvek stb.
Akkor feladom.
De baromira idegesítő.
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia