Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Alex123
üzenetére
Egyetértek veled.
Nekem is akadnak olyan üzenetek, amelyeket látok, ha gépről lépek be böngészőn keresztül, de olyanok is, amelyek csak a telefonon az applikáción láthatóak.
Hiába győzködnek, hogy ez nem hiba, és adok pin kódot nagyon sok beszélgetés nálam az enyészeté vált. Mint fentebb említettem nagyon sok ügyet intéztem anyámnak többek között a befizetéseket, és messengeren keresztül küldtem ezekről képeket, dokumentumokat. Pin kód és titkosítás ide vagy oda, de ezek az enyészetévé váltak, s nem előhívhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
krizmo_