-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hoffman_
üzenetére
LOL, nem kell semmit sem megadni. Rólam semmit nem tud, csak a nevemet kb, meg a képekből lehet tudni hogy én vagyok.
Te se add meg, a telószámot sem kellett volna, bár bajod nem lesz, de azért jobb nem minden adatot rábízni egy ilyen cégre.#3152: Mikor aktiválod a timeline-t a FB ad asszem 7 vagy 10 nap időt, amíg rendbe szedheted az egészet, és amíg nem nyomsz rá, addig a bizonyos ideig mások számára a régi profilod látszik. Viszont lesz egy "Activity Log" nevezetű gomb, aholva ha rányomsz könnyebben tudod beállítani hogy mi látszódjon és mi nem.
Aztán ha kész vagy a dologgal, rányomsz a Finish vagy Activate timeline vayg mi volt már nem tudom, és akkor már mások is láthatják, vagy kivárod azt az X napot és automatikusan beállítja az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Suzuki topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_