Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Én is megosztom a hétvégi élményeimet.
Q6600 + P5E64WS páros került vallatásra. Sajnos nem sokat tudtam előzetesen tesztelni, készülni vele.
A proci nagyon jónak tűnt, de nem tudtam, mennyire tudom működtetni ebben a lapban.
Előzetesen 500 fsb körüli benchmarkokban és 510, titokban 520 fsb-s validban reménykedtem.
Elég későn tudtam megérkezni sajnos. A szigetelés tuti tartott 1 órát. Megpróbáltam maximálisan figyelni az összerkásra. Fos szigetelésben és eláztatásban világszínvonalat nyújtok ugyanis.
Ezután jött a felismerés, hogy otthon felejtettem a hőmérőmet.
Cb-vel kűzdöttem az elején keményen. Lassan-lassan kezdtem ráérezni. Pot alji buborékolásbol következtettem a hőfokra.
Mindezek ellenére a cucc nagyon szépen futott. Innen már csak euforikus órák következtek számomra.
Mire feleszméltem már este volt, hulla fáradt voltam, de volt pár jó kis eredményem az ssd-n.
Sikerült a szigetelés is végre. Tökéletesen tartott. Boldog voltam, hogy végülis ennyire jól sikerült a délutánom. Gyanítom, hogy inkább szerencse volt, nem szakértelem, de nem árultam el magamnak.
Eredmények :
[Valid]
[Wprime32]
[Spi]
[Geekbench]
A lapbol ennyit sikerült kihoznom. A cpu-ba maradt bőven. Vcore : 1.62-1.64 , Vtt : 1.26 !!!Jó volt végre megismerkedni kicsit a társasággal.
Köszönöm még 1x a szervezőknek. Óriási élmény volt, remélem még sok ilyenbe lesz részünk !
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest