Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
Én kit idiótáztam le?
Ja, hogy ti vagytok a nagyon értelmes emberek, és ha valaki nem ért veletek egyet vagy más a véleménye, akkor személyében próbáljátok megalázni, leidiótázni stb?
Nem süllyedek le a szintedre, ez téged minősít, én senkiről nem fogalmaztam meg ilyen állítást...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
Új ingyenes hirdetések
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest