Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
K.Andras.Vfx #7897 üzenetére
Ez ki?
-
squir
aktív tag
válasz
yodamastah #7895 üzenetére
Eszméletlen szép!
Mondjuk jósolható lett volna a jubileumi aranytokos után, hogy nem 50db szerkezet miatt alakítják át a komplett gyártósort
De az árazása túlzás (az egész svájci és már japán óraiparra jellemzően)
-
rtivi
csendes tag
válasz
K.Andras.Vfx #7874 üzenetére
-
K.Andras.Vfx
tag
Én is jobban szeretem az általad felsorolt szerkezeteket, de emellett szerintem megvan a maga szépsége a komolyabb ékszeróráknak is, pl nézd meg ezt, 380 darab gyémánt van benne és mindegyiknek más az alakja. Komoly meló lehetett ezt összetenni.
-
Fall-N
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #7890 üzenetére
Ez ízlés kérdése. Én a magam részéről a letisztult dolgokat szeretem mindenből ezért sem tetszenek a drágakő berakások. Vagy úgy is írhatom, hogy a funkcionális dolgokat szeretem, aminek nincs semmi köze a működéshez az öncélú ás nem kell rá. Sokkal jobban értékelem a különböző bonyolult komplikációkat, amelyek sokkal többet érnek nekem, mint bármilyen drágakő. Például az extrém komplikációk és mérnöki csemegék pl. Urwerk, MB&F, Jacob & Co órái vagy a jó kis tourbillon vagy gyro tourbillon.
Meg az arany és a drágakő cuccoknak is megvan a negatív éle. Látszik hogy nem a tulajdonosának a kifinomult ízléséről árulkodik és általában a szegény sorból meggazdagodott emberek stílusa ez. Valami önigazolás kell maguknak, hogy sikerült kitörni a szegénységből és ezt termesztésén meg kell mutatni másoknak is.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
FIREBLADE78 #7886 üzenetére
Kinek hol a határ, pl nekem a PP-Grandmaster Chime is simán giccsesnek tűnik, de valamiért mégis jól áll neki. Ugyan ez egyébként igaz némelyik gyémántos órára is, ráadásul a jobbak mögött elképesztő munka is van, össze kell válogatni a megfelelő színű és minőségű gyémántokat, aztán egyesével méretre csiszolni őket, stbstb.
Persze ha valami nem tetszik az embernek, akkor meeg az a legjobb benne, hogy nem neki kell hordania...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #7882 üzenetére
Ékszert órára értettem. Mivel van 100 millás óra is. Az más kérdés,hogy giccses okádék.
-
K.Andras.Vfx
tag
Sokan szeretik, főleg a rapperek, gondolom a CR7-é sem factory setting legalábbis tudtommal rolex-nek nincs full kirakott gyémánt órája.
Amúgy ja, gagyi, akkor már legalább csak baguette gyémántokkal kellett volna kirakni, mondjuk van neki pár Jacob&Co ami olyan és a millió dolláros árat verdesi, kíváncsi is lennék Jacob fejére amikor meglátja CR7-et egy rolexben...
-
g0n21
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #7883 üzenetére
Ez legfeljebb a kivagyiknak jó, mert nem gyári órák, hanem customok.
Tulku: CR7 sose volt előkelő, nem is mondta. Sőt, amíg nem lettek új fogai, még csúnya is volt.
Szerintem a Pateket ne vegyük bele ezekbe a témákba, ők gyártanak rendes órát is, nem csak acél sportmodelleket. Mint pl ez az annual calendar komplikáció https://www.chrono24.com/patekphilippe/5205g-001-annual-calendar-silver-dial-18k-white-gold-32881--id12808857.htm [link] , vagy a nagy kedvencem öröknaptárral LINK, de van mondjuk olyan ami annual + chrono, már 40ezertől... stb
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Reverting #7880 üzenetére
Egyébként 26-57 ezer dollár között már lehet kapni használtan ezt a GMT II Ice modelt ellenőrzött kereskedőknél a chrono24-en.
Bár a tövig rágott ujjak helyett nem jár hozzá egy megfelelően ápolt kéz is.
-
K.Andras.Vfx
tag
Igazából FIREBLADE78 által felvetett dologra akartam reflektálni. Miszerint az igazán gazdagok 100 milliós ékszerekkel villognak rolexek és AP-k helyett.
Egyébként mindenki arra költi a pénzét amire akarja, és csak megjegyeztem, hogy szerintem nem érnek ennyit ezek az órák, de látod van olyan ember is aki képes kiadni 600 dollár egy szimpla fehér pólóért mert ráírták, hogy balenciaga.
Én is simán eladnám annyiért, ha találnék rá vevőt...
-
Reverting
őstag
Itt van megegy bohoc...
[link] NemzetiSport Ronaldodoka...
-
Tulku
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #7877 üzenetére
Ki beszélt itt gyémántokról?
Ki akar itt villogni?
Én olyan helyen dolgozom, olyan közegben mozgok, ahol senki nem ismeri azt az őramárkát ami a kezemen van....az egyik munkásnak megtetszett, akár 60 ezer forintot is adott volna érte....és ki merem mondani mikor megkérdezik, milyen óra ez...Zsezsélökultr...néznek mint miskolci béka a kocsonyában...Egyelőre órás fórumon vagyunk Wizard pedig felhozott két márkát, amelyek kissé túlárazottak...és ez így is marad...az AP és a PP túlárazott lesz...és az acél modelljeik...nincs bennük drágakő....csak egy kis tech és hype
-
rbalint88
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #7877 üzenetére
Plusz amcsiban van valaminolyasmi, hogy ha lesittelnek, akkor bizonyos ingosagokra nem terjesztheto ki a lefoglalas, ezert hordanak magukon nemi “biztonsagi tartalekot”...
-
K.Andras.Vfx
tag
Elég stílustan lenne, ha egy milliárdos teleaggatná magát gyémánt ékszerekkel... Egy milliárdosnak nem a bazári külsőségek adnak magabiztosságot, hanem a tudat, hogy felépítettek egy jól megalapozott prosperáló vállalatot.
Csak egyféle csoportra szokott jellemző lenni ez az ékszerekkel meg öklömnyi láncokkal való flexelés... Az, hogy valaki milliókat keres dollárban még nem jelenti azt, hogy megengedhetik maguknak ezeket az ékszereket, és pont azért van annyi tönkre ment rapper meg sportoló, mert nem jól kezelték a bevételeket, olyan dolgokra költöttek amik nem hozták hanem vitték a pénzt.
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga #7875 üzenetére
Illetve egy féle gazdag csoportra szokott az jellemző lenni....ugye...tudjukkik ugyanis nem a boldoguláshoz szükséges eszközként tekintik a pénzt, hanem munkaeszközként...
Apúúú....ugye a pénz nem boldogít?
Nem kisfiam, a pénz nem boldogít....a kamatok boldogítanak!... -
vadászcsiga
félisten
válasz
K.Andras.Vfx #7874 üzenetére
Stílus meg a pénz nem szokott együtt járni.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
FIREBLADE78 #7872 üzenetére
Tévedés, ha megnézed az igazán gazdagok, a dollár milliárdosok nem hordanak ékszert, nézd meg Jeff Bezost, Bill Gates-t, Warren Buffet-et, a Zuckerberger gyereket stbstb, az igazán gazdagok nem hordanak ékszereket, de még csak fancy órákat sem.
Ezen emberek közül egyébként Warren Buffet a legelvetemültebb, már olyan értelemben, hogy napi szinten kb 50 millió dollárt keres, és még ma is abban a házban lakik amit 1956-ban 32 ezer dollárért vett nebraskában. És 87 milliárd dollárja van az embernek.
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga #7868 üzenetére
Ez is meg az Übló is az övé...van pénz számolatlanul...az ízlés az egy más kérdés, de abba ne menjünk bele, épp elég rasszista vagyok anélkül is...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
yodamastah #7869 üzenetére
Ha ezek a feltételek a vagyonos emberhez,akkor csóró vagyok.
Ha ezek meglennének,akkor biztosan megfordulna. De,aki igazán gazdag,az nem rolival és ap-val feszít,hanem 100 millás ékszerekkel.
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #7866 üzenetére
Vicc volt
Ennyi ingyen pénzből már csak futja rendes órára -
yodamastah
őstag
Ha már az árak szóbakerültek, beugrottam Omega butikba minap. A szendvics speedy 1790e ft már. És a pletyka az hogy nemsokára standard lesz a 3861 szerkezet. 2milla felett lesz a speedy is hipp hopp.
-
yodamastah
őstag
válasz
FIREBLADE78 #7865 üzenetére
Ha vagyonos ember vagy és órabuzi, akkor megfordulna pár komoly óra a kezeden. Mikor a házad már megvan, van pár lakásod kiadva, 100 milliók befektetve, a garázsban állnak az autók, 2-3 vállakozás pörgeti a lét. Akkor lenne pár 10 millió órában.
Ha autóbuzi vagy akkor meg lenne pár veterán projekted lehet.. Amikor van hülyeségekre elkölthető lé, akkor az el is lesz költve hülyeségekre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
yodamastah #7867 üzenetére
Van másik kép amin talán egy Hublot van a kezén. Koncert közbeni képet viszont nem találok, amin óra van a kezén.
-
yodamastah
őstag
Mága a plakátokon rendszereen kirakott órával pózol. Eddig csak az AP-t ismertem fel, vélhetően jó drága a többi is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FIREBLADE78 #7865 üzenetére
Aladdin, Wizard, Tulku arról beszélnek ami vélhetően a kezén van.
Alairasod alapján azért te is sok pénzt elcseszel.Mercutio_
Csak nem süllyed oda. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
vadászcsiga #7861 üzenetére
Milyen óra ez? Egy szíjat látok. Természetesen,ha szarnám a pénzt avagy haver lennék,akkor vásárolnék 20 millás órát is. De ha választanom kell,akkor inkább lakás,autó,mint egy óra.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Májkülkorz
-
Reverting
őstag
válasz
Lehet kolcson kerte a fotora, mert ugy all rajat a mint tehenen a gatya...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FIREBLADE78 #7860 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
Inkább költöm ezt a pénzt lízingre. Jó kocsival legalább lehet villogni,órát úgysem ismeri senki ( emberek 10 %-a)
-
Aladdin
aktív tag
Most, hogy nézem ezeket a képeket, ezek szerint mégsem az én memóriám a szar, hogy 2012 környékén még azon agyaltam, hogy pár év, pár hozzárakott százezer forint a meglévő óráimhoz, és megvan egy APRO. Mert akkor az még igenis elérhető cél volt. Hát most már egy ilyentől piszok távol került az ember. Meg már nem is tetszik
(nem a faszt nem
)
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga #7855 üzenetére
De az is igaz, hogy sokan, sokszor X éve azzal jönnek, hogy buborék és ki fog durranni....
-
ricsik
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #7853 üzenetére
Nem a magas előállítási költsége miatt kerülnek a luxusórák ennyibe.
-
WiZARD
addikt
-
Skimaster
senior tag
BOLDOG KARÁCSONYT A KEDVES FÓRUMTÁRSAKNAK!!(ma még kari van)
-
rtivi
csendes tag
válasz
Macyke82 #7848 üzenetére
Ilyenkor hétvégén, ünnepekkor a topik lapos. Pihi van.
De a Breitlinre tekintettel én is kellemes ünnepeket kívánok,
különös tekintettel arra, hogy némely listán a Breitling megelőzi az Omegát.
Nincs energiám új rangsor készítésére, de a Breitling által piacra dobott gicchegy lassan beéri
az előtte lévőt. Pl ezt: -
squir
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
(Érkezett óra a fa alá, de az másik topikba való)
-
yodamastah
őstag
válasz
FIREBLADE78 #7845 üzenetére
Moonwatch szokott lenni a butikban. Szép ára van már annak is.
-
válasz
FIREBLADE78 #7845 üzenetére
Omega-nal semmire nincs varolista amennyire tudom. Az mar mas kerdes, hogy az uzletben altalaban nincs minden, 2-4 hetet varnod kell. En mondjuk Seamaster-bol biztos inkabb regebbi modellt neznek hasznaltam, mert pont most lattam meg mennyiert akarjak adni az ujat. Szinte nevetseges.
-
FIREBLADE78
addikt
Omega hold órát vagy bondot lehet kapni pl Pesten? Várólistásak ezek?
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga #7841 üzenetére
Közel nincs a Skimaster chronójához...vagy a chrono evohoz...különösen az a lünetta...
-
Skimaster
senior tag
válasz
vadászcsiga #7841 üzenetére
Nekem is mások kezén jobban tetszik, nekem sem igazán a stílusom,de élőben nagyon mutatós.
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
K.Andras.Vfx
tag
-
Skimaster
senior tag
Köszi mindenkinek!!
Mindig kell egy ilyan búvár forma búvár,(bár a chronograph nem búvár kellék),de a szép lünetta,a tokforma....áááááá nagyon kell!
-
Macyke82
tag
-
Tulku
veterán
Gratula mindenkinek használjátok egészséggel...mindkettő tetszetős brenya, hál istennek a jelen levőknek van ízlésük...
-
WiZARD
addikt
Macyke82, Skimaster gratula az új órákhoz
-
squir
aktív tag
válasz
Macyke82 #7812 üzenetére
És Skimaster gratula!
Hirtelen megugrott a Breitling/nm arány
rtivi: korábban kérdezted a Marathon-ról, hogy milyen márka. Egy friss cikk az ABTW-ról
[Interview With Third-Generation Marathon Watches Leader Mitchell Wein] -
Macyke82
tag
Köszi még1x mindenkinek.
Skimaster: szép ez az Abyss chrono, nekem sajnos 42 mm méretben a teteje. -
Macyke82
tag
válasz
vadászcsiga #7813 üzenetére
Köszönöm!
Rájöttem, hogy egy búvár mindig kell. -
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga #7810 üzenetére
Kéne nekik most is valami hasonló, mert elkényelmesedtek...rendesen...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #7808 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
vadászcsiga #7805 üzenetére
Csak a Snowflake jött japánból, áfával, mindennel együtt is olcsóbbra jött ki, mint itthon a butikban.
A diver USA-ból jött, használtan (újszerű, karcmentes állapotban, hátlapon még gyári fóliával). Áfával, szállítással együtt is közel 35%-al kevesebb volt a vége, mint itthon butikból a régebbi verzió lett volna.
Újat EU-ban olcsón nem fogsz kapni, egységesek az árak, tökmind1 hol veszed. EU-n kívüli források közt érdemes szétnézni, és +áfával számolni.
(Esetleg Csokit érdemes megkeresni, ő mintha tudna osztrák nagykerből itthoni árnál kicsit kedvezőbb áron)
-
Sziasztok!
Ha minden jól alakul, akkor jövőre szeretném meglepni magamat egy Grand Seikoval, az SBGX335 vagy SBGA229 tetszik. Azt majd még addig megálmodom, hogy jó lesz-e a kvarc vagy akkor mindent bele alapon legyen Spring Drive.
Kérdésem, hogy honnan, hogyan, milyen módon lenne érdemes ilyen órát vásárolnom a Seiko Boutiqueot leszámítva, szóval az árat szem előtt tartva? Csak és kizárólag új, nem használt óra jöhet szóba, Európában nem probléma az utazás, de mondjuk Ázsiába már nem szívesen repülnék el érte.
Köszönöm előre is!
-
K.Andras.Vfx
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest