Hirdetés
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
Delila_1 #8221 üzenetére
A World körlevél funkcióját szoktam is használni, de most kellene bele tenni egy olyan megoldást amire Worldben nem jöttem rá.
Valamikor régebben itt kaptam egy megoldást arra, hogy egy külső (internetes) linken található képet tegyen be az excel táblába. A linknek van egy fix része és van egy változó, ami szintén a táblában van. A kettőből generálódik az URL amit a makró betesz egy megadott helyre.
Na most is erre lenne szükségem csak a körlevélnél erre nem találtam megoldást, ezért kérdeztem, hogy excelben megoldható lenne-e?Huh, remélem érthető voltam! Ha nem bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest