Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.A pipálgatással kapcsolatban meg arra jöttem rá, hogy valóban lehet pipálgatni, ha az elrendezést átvariálom, és a Sor-hoz veszem fel a dátum adatokat. (Előtte az Oldal-nál volt, ahol nem enged pipálni, de most oda áthelyeztem a szöveget, végülis majdnem mindegy, hogy mi hol van).
A Ha függvénnyel tökéletesen működik a harmadik felvetésem, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.
Fferi50