Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget Delila és Cuci! Előrébb jutottam. Viszont most van egy újabb problémám. Ismét feltöltöttem egy mintát, ez már 30mega lett :S. Ha a részvényadatok külön fülekre kerülnek és onnan összesítem, akkor nincs baj. Viszont ha egy fülbe többet is szeretnék tenni, egymás mellé, akkor nem tudom a kódot működésre bírni. Jelen esetben az „Areszveny” fülben van három részvény adata. Az elsőt (Antenna) még be tudtam tenni, viszont a Csopak és az AAA adatait nem tudom. Hol van a hiba a kódban?
Összes – AI7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;OSZLOP(Areszveny!N6);0))Összes – AT7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;OSZLOP(Areszveny!Z6);0))Az összes A és B részvényt be kell tennem, és teljesen a kezdetekig vissza kell mennem. Sajnos az OTP-t csak később vezették be és ha annak a dátumoszlopát venném kiindulási alapnak, akkor az azelőtti néhány év kimaradna. (Bár én is erre gondoltam és ha nem találok ki valami jobb megoldást, akkor az lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50