Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #5265 üzenetére
Kint voltam Szigeten, aludtam 4,5 órát. Fáradt vagyok és határidős melóm van, de szeretném rövidre zárni a témát.
A három oszlop három lehetőséget jelent attól függően, hogy hogyan akarjuk a besorolást, hogyan választjuk meg a szétválasztás módszerét:
1. Eredeti: sima fkeres. Nem mér távolságot, csak azt nézi meg, hogy minél kisebb a keresett érték.
2. Első: Méri a távolságot. Pl: 1299 a keresett érték, ami 1200 és 1400 között van. Mivel 1200-hoz esik közelebb, ezért lesz A. Egyenlő távolság (1300) esetén felső kategóriát hozza (B).
3. Harmadik: nem méri a távolságot, hasonló az elsőhöz, csak annyi kivétel van, hogy 1400-nál még A-t ad, és csak 1400 fellett ad B-t.A megoldás feltételezi, hogy csak diszkrét értékekről van szó. Egyébiránt a 2-at is meg lehetne bonyolítani úgy, hogy egyenlő távolság esetén az alsó kategóriát hozza eredménynek.
Természetesen én is csak a rend kedvéért írtam le mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Jövedelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest