- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Egy kis makrót lefuttatva a H oszlopban megkapod egymás alatt azokat az értékeket, amiket majd a grafikonban megjeleníthetsz.
A makró a lapod 2. sorától indul, feltételezve, hogy ott kezdődnek az adataid (1. sor a cím). Figyeli az E és F oszlopok tartalmát, és ha mindkét érték nagyobb, mint 0, elvégzi az osztást, az eredményt beírja a H oszlop következő üres sorába (a másodiktól kezdve).
Ha a számokat tartalmazó sorok (E és F oszlopban) nem a 2. sorban kezdődnek, a makróban a sor_1=2 -nél a 2 helyett írd azt be, a For sor =2 To kezdetűnél szintén a 2 helyett.Az adataidhoz valószínűleg van címoszlop is. A H oszlop kevesebb adatot tartalmaz, mint az E vagy F oszlop, mert az üres sorok ki vannak gyomlálva. A címoszlopot is ennek megfelelően kell alakítani. Mivel nem tudom, melyik oszlopod tartalmazza a sorok címét, a D oszlopra gondoltam. Ennek a megfelelő értékeit írattam a G oszlopba.
A makróban a Cells(sor_1, 7) = Cells(sor, 4) -nél a 4 helyett írd be az eredeti oszlopod sorszámát. ("A" oszlop esetén ez 1, "B" oszlopnál 2, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50